ροή ειδήσεων

Πακιστανός πιλοτάριζε Τουρκικό μαχητικό που κατέπεσε στο Αιγαίο!

Πακιστανός αξιωματικός της PAF (Pakistan Air Force) και μάλιστα εκπαιδευτής ήταν ο ένας από τους δύο χειριστές, οι οποίοι σκοτώθηκαν κατά την πτώση του εκπαιδευτικού αεροσκάφους...


της τουρκικής Αεροπορίας T-37C το οποίο συνετρίβη στο Αιγαίο, στο ύψος της Σμύρνης. Το αεροσκάφος πραγματοποιούσε εικονικές διεισδύσεις στο Αιγαίο και ασκήσεις ναυτιλίας σε χαμηλό ύψος.

Σύμφωνα με την απίστευτη αποκάλυψη που κάνει το defencenet.gr, πρόκειται για τον επισμηναγό Μασούντ Χουσάιν Τσαχάρ, ο οποίος ήταν εκπαιδευτής, με εκπαιδευόμενο τον νεαρό χειριστή, υποσμηναγό Σερκάν Σαγκίρ, μόλις 23 ετών, καταγόμενο από την Ανατολία και την επαρχία Ερζινκάν, ο οποίος είχε προσφάτως αποφοιτήσει. Τα συντρίμμια βρέθηκαν (φωτό από την ανέλκυση), αλλά οι σωροί του Πακιστανού και του Τούρκου που ήθελαν να κάνουν κολπάκια στο Αιγαίο δεν έχουν μετά απο δύο ημέρες ερευνών βρεθεί.

Ο Πακιστανός επισμηναγός εκπαίδευε τον νεαρό Τούρκο στο πλαίσιο διμερούς προγράμματος – συμφωνίας στρατιωτικών ανταλλαγών, ανάμεσα στην Τουρκία και το Πακιστάν, κάτι που καταδεικνύει τις στενές σχέσεις των δύο χωρών (αλήθεια οι ανίκανοι πολιτικοί μας ταγοί πόσο έχουν εκμεταλλευθεί την αντιπαλότητα Ινδίας-Πακιστάν με την ανάπτυξη των ελληνο-ινδικών σχέσεων;) και μάλιστα δείχνει ότι το Πακιστάν συμμετέχει κανονικά στην πολεμική προπαρασκευή της γειτονικής χώρας.

Το αεροσκάφος το οποίο κατέπεσε τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 16.04 ανοικτά των ακτών της πόλης Φώκαια, ανήκε στην 122ης Μοίρας εκπαίδευσης Akrep (Scorpion) και η βάση του ήταν στο αεροδρόμιο του Cigli πλησίον της Σμύρνης.

Η τουρκική Αεροπορία διαθέτει 55 Cessna T-37B/C Tweety Birds τα οποία πρόκειται σύντομα να αντικατασταθούν από τα 40+15 KAI/TAI KT-1T. Πρόκειται για το δεύτερο αεροσκάφος του ιδίου τύπου που χάνει η τουρκική Αεροπορία απο τα μέσα Ιουλίου του 2011 όταν ένα T-37C είχε πέσει στον κόλπο της Σμύρνης με την απώλεια και των δύο πιλότων. Στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης συμμετέχουν ένα αεροσκάφος CN-235, ένα ελικόπτερο Cougar και τρία σκάφη της Τουρκικής Ακτοφυλακής.

Μάλλον είναι ο πρώτος Πακιστανός αξιωματικός της Αεροπορίας που σκοτώνεται στο Αιγαίο, ενώ εκτελούσε ασκήσεις που στόχο έχουν την Ελλάδα...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/1/12 18:58

    na ti theloun oi pakistanoi sth xora mas!!!!!tourkosporoi gamimenoi!!tin epomenh fora pou tha do pakkistano sta fanaria tha ton patiso!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/1/12 20:14

    πρεπει να παρουμε τα οπλα..ο κλοιος σφιγγει,ξυπνατε ρεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/1/12 20:21

    Φοβερό!!!!!!!!!!!!!!!!

    Τωρα το έμαθαν κάποιοι εδώ οτι στην Τουρκική αεροπορία εκπαιδεύονται η ανταλλασουνε εκπαιδευτικές εμπειρίες με αξιωματικούς αλλων πολεμικών αεροποριών η κάνουν κοινές ασκήσεις?
    Ιδιες συμβάσεις και συμφωνίες δεν εχει και η Ελλάδα για συνεκπαίδευση, η κανονική εκπαίδευση στελεχών τους με άλλους στρατούς ξηράς, ναυτικό, πολεμικές αεροπορίες?

    Οι πιλότοι της Πολεμικής αεροπορίας π.χ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, εκπαιδεύονται πλήρως στην σχολή Ικάρων της Τουρκίας.

    Και στα πλαίσια της εκπαίδευσής τους και αξιολόγησής τους ειναι να τους βγάζουν ακόμα και μόνους στον αέρα και σε κανονικές αερομαχίες με τους δικούς μας πιλότους.

    Η Ελληνική πολεμική αεροπορία δεν κάνει κοινές ασκήσεις στο Αιγαίο με τους πιλότους του Ισραήλ?

    Η ανάρτηση θα ηταν καλλίτερα να ελεγε οτι συνέβει ενα ατύχημα σε πολεμικό αεροσκάφος οπου πιλότοι ηταν ενας Τούρκος και ενας Πακιστανός εκπαιδευτής και να αφηναν κατά μέρος τα δήθεν υπονοούμενα. //.................. Σύμφωνα με την απίστευτη αποκάλυψη ......//.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *