ροή ειδήσεων

Παράνομη κεραία κινητής τηλεφωνίας στην οδό Κυρά της Ρω

Γεια σας. Εδώ και κάποιες μέρες, σχεδόν από τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν, στο Ροδίνι και συγκεκριμένα στην ταράτσα πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Κυρά της Ρω, έχει στηθεί ...
ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, καμουφλαρισμένη μέσα σε ένα μαύρο πλαστικό τεπόζιτο. Ολοι οι κάτοικοι της περιοχής, έχουμε αναστατωθεί πάρα πολύ, καθόσον οι συνέπειες για την υγεία μας από την εκπομπή της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας της κεραίας, είναι τεράστιες. Είναι δυνατόν να υπάρχουν ''άνθρωποι'' που να επιτρέπουν στο βωμό του χρήματος, να προκαλούνται ανυπολόγιστες βλάβες κυρίως σε μικρά παιδιά που είναι και τα πιό ευάλωτα, δεδομένου ότι σε απόσταση περίπου 80 μέτρων βρίσκεται το 15ο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο? Εμείς σαν κάτοικοι της περιοχής θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν και να ξεσηκωθούν οι πάντες και να απομακρυνθεί η συγκεκριμένη κεραία.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/1/12 23:15

    PE PEDIA THELO NA BALO KAI EGO MIA KSERI KANEIS POY NA PARO THLEFONO ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/1/12 23:19

    EDO EXEI STO STADIO TOY DIAGORA KAI DEN MILAEI KANEIS. EXEI ENAN XASODIKI EKI PANO POU TRWOI TOU SINXOREMENOU TOU PATERA TOU KAI THS MANAS TOU TA LEFTA AS ASXOLI8H AFTOS. MOLHS GINI KATI DIPLA TOUS ANASTATONONTE OLOI. GIA ELATE KAI APO TO STADIO TOU DIAGORA NA DITE POU KANOUN ATHLITES PROPONISI KAI EXEI KAI KEREA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/1/12 23:21

    OPOIOS DINI TA PIO POLLA LEFTA PES NA BALO KAI EGO MIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/1/12 23:25

    Η Ελλάδα ολόκληρη είναι γεμάτη με τέτοιες κεραίες. Αν σας πειράζουν πεταξτε τα κινητά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/1/12 09:04

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΓΟΝΕΑΣ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ 15 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ.ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΚΕΡΑΙΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ.ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΜΕΣΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.ΗΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΥΡΩ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΛΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΜΩΡΕ ΤΟΣΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ?ΔΕΝ ΕΙΝΙΑ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ.ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ "ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΚΑΤΙ ΕΞΤΡΑ!!!" ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΕ.ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/1/12 09:10

    Ας του πούμε και ενα μεγάλο Μπράβο του μαλακά του Γεωργίου Νικήτα , που είναι και Παπούς , θα έκανε το ίδιο αν και τα εγγόνια του αν μένανε στην περιοχή ή πηγένανε σχολείο στο 15 Δημοτικό σχολείο ή Νηπιαγωγείο, προφανώς και ΝΑΙ γιατί είναι τόσο χοντρόπετσος ο άνθρωπος.Εύχομαι να τα βρουν τα παιδιά του και τα εγγόνια του, αφού βάζουν πάνω από όλα τα χρήματα από την υγεία τόσο ανθρώπων.
    Και όλοι εσείς που θεωρείται το θέμα απλό ας βάλουμε όλοι στην ταράτσα μας μια κεραία για να πέρνουμε χρήματα και να ζούμε "καλά" τώρα και ας περιμένουμε μετά από 15 χρόνια να δούμε αν οι κεραίες προξενησαν προβλήματα μιας και θα βλέπουμε τα παιδιά μας και μας τους ιδιούς όσοι είμαστε ποιο νέοι να αρρωστένουμε και να πεθαίνουμε ο ένας μετά τον άλλο. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/3/12 14:03

      το κινητό σου όμως το έχεις στη τσέπη σου εκεί δεν σκέφτεσαι την υγεία των όρχεων σου .....;;

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος17/1/12 09:55

    Παιδια βιαστειτε. Αλλαζουν τον νομο για τις κεραιες. Εαν δεν υπαρχουν αντιδρασεις μεσα σε καποιο χρονικο διαστημα, η αδεια θεωρειται δεδομενη.
    Αραγε οι φωστηρες που νομοθετουν, προεβλεψαν στον νομο, να απαγορευτει το καμουφλαρισμα/κρυψιμο των κεραιων; Η θα τις κρυβουν για καποιους μηνες, και μετα θα ειναι νομιμες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/1/12 10:00

    Ενώ γνωρίζουν όλοι οι αρμόδιοι φορείς Εισαγγελέας,Πολεοδομία, Αστυνομία ,για την συγκεκριμένη κεραία ότι είναι καταρχήν παράνομη (χωρίς άδεια), γιατί δεν κάνουν ενέργειες οι αρμόδιοι να πάνε να κατεβάσουν την κεραία και όταν πάρει Αδεια από όλους τους αρμόδιους φορείς τότε ας πανε να την ξαναανεβάσουν διπλά από σχολεία.(Μιας και απογορεύεται με Νόμο η τοποθέτηση τέτοιων κεραιών σε απόσταση 300 μέτρων από σχολεία, παιδικούς σταθμούς ,Νοσοκομεία).
    Και μην ΄πει κάποιος ότι αφού έχουν επιβληθεί πρόστιμα είναι εντάξει(Μιας και οικονομικά δεν τους νοιάζει ,αφού το οικονομικό όφελος που αποκομίζουν αυτές οι εταιρείες είναι τεράστιο), μιας και η ουσία είναι ότι αυτή η κεραία συνεχίζει και είναι στην θέση της προκαλώντας την ζημιές που ξέρουμε στην υγεία τόσο παιδιών και των κατοικών της περιοχής κυρίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/1/12 10:26

    THA SAS KANW MERIKES ERWTISEIS:
    PWS GRAFEIS EDW KAI BLEPEIS TI GRAFW?
    PWS MPOREIS NA MILAS STO KINITO?
    PWS MATHENEIS TI SIMBENEI STON KOSMO?
    PWS MPOREIS NA BREIS TO PEDI SOU OTAN LIPEI?
    KAI ALLA POLLA
    LEGETE TEXNOLOGIA BLAKES!!!!
    I NOMIZETE OTI ALOU DEN IPARXOUN KAI TO SIMA KAMPANA EINAI APO TIN KAIREA STO PRASONISI..
    EKSIXRONISTITE RE HOMO SAPIENS!!!!KSIPNISTE KAI KATALABETE OTI DEN ZOUME SE KAMIA SPILIA...
    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/1/12 12:18

    ALHTH NIKITA ALLA APO AURIO THA DEIS TI THA KANOUME.
    OLOI LOIPON EXO APO TO SPITH TOU NA DOUME EAN THN BGALEI H OXI.
    KOLO KARPATHIE ROUFIANE .
    RE MONO AN DEITE TA PAIDIA TOU THA KATALABETE TO POSO APOTIXIMENOS EINAI XONTRO MPOULIDES KAI FTIAKONIA.
    OUST STO DIAOLO NA PATE KATHIKIA
    OLYMPITES EISTE RE TI PERIMENEIS .SOU EFXOMAI NA TA BREIS APO TA EGGONIA SOU RE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/1/12 13:32

    PROS KYRIE BLAKA Jan 17, 2012 12:26 AM
    RE BLAKA KAI EPEIDH YPARXEI H TEXNOLOGIA PREPEI NA TA EXOUME DIPLA SE SXOLEIA??????
    ALLA SAN PISO GLENTHS POU EISIA OS KAI H KERAIES THES NA SE GLENTANE.
    MEGALH E???????
    PISOGLENTH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/1/12 16:38

      ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΤΟΥ
      ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΘΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΘΑ ΣΤΟ ΓΡΑΨΩ ΛΙΓΟ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ
      ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΘΕΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΓΛΥΤΩΣΕ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΥΑΛΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/1/12 17:03

      PROS Jan 17, 2012 03:32 AM
      EGW MILISA ME EPIXIRIMATA EAN DEN THELEIS NA AKOLOUTHISEIS TIN PROODO TIS KOINONIAS MAS PIGENE MEINE SE KANENA BOUNO
      PROS Jan 17, 2012 06:38 AM
      DEN EIMAI KANENAS APO TOUS GIOYS TOU EIMAI TEXNIKOS TIS VODAFONE AYTES OI KEREES POU MPENOUN MESA SE POLEIS DEN EINAI SAN TIS ALLES KEREES..''EKTITHESE''SE MIDAMINO BATHMO MONO AN ERTHEIS ISA ME TIN KEREA. TA KIMATA PANE ORIZONTIA KAI AYTA EINAI APLOI ANAMETADOTES TOU SIMATOS DEN EKPEMPOUN RADIENERGA KIMATA.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/1/12 19:15

      ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ , ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΑΘΩΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος17/1/12 13:49

    re karaflas ise ?.lol ti perimenis ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος17/1/12 16:21

    ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΛΑΣΕΤΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος17/1/12 17:57

    Αν δεν είναι παράνομη, γιατί είναι "καμουφλαρισμένη" ? Υπάρχει λόγος ή έχει να κάνει με την καλή αναμετάδοση του σήματος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/1/12 18:53

      DEN EINAI ''KAMOUFLARISMENI'' TO YLIKO AYTO EPIDI DEN EINAI SAN TIS ALLES KEREES ANTHEKTIKO GIA NA EKPEMPEI TA KIMATA (PIGH)XREIAZETE MONO TON PIRINA KAI AYTOS DEN MPOREI NA EINAI EKTETHIMENOS STIS DIAFORES KAIRIKES SINTHIKES.AYTO TO KSANALEW EINAI ENAS APLOS ANAMETADOTIS SIMATOS TO SIMA FTANEI SE AYTO KAI AYTO TO POLAPLASIAZEI EINAI SAN ENAS METASXIMATISTIHS POU BAZOUME STIN MPRIZA MONO POU DEN METATREPEI REYMA METATREPEI (POLLAPLASIAZEI)TO SIMA.APLA EINAI KATI KAINOURGEIO KAI GIAYTO OLI AYTI H ADIDRASI EXETE DIKIO NA EISTE EPIFILAKTIKI SE OTIDIPOTE NEO ALLA THEORISA XREOS MOU NA DIENLEFKANW KAPIA SKOTEINA SEIMIA GIA NA MIN KANETE ASKPOPI EPITHESH STON KIRIO EYXARISTW.
      EIMAI AYTOS POU EGRAPSE PRIN Jan 17, 2012 07:03 AM (TEXNIKOS TIS VODAFONE)

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος17/1/12 18:09

    FANTASTITE NA KANEIS KORES KAI NA BREIS TETOIOUS GAMPROUS.APAPAPAPAPAPAPA
    KALYTERA LESBIA REEEEEEEEEEEEEEE.
    ALLA OTI MPAZA AUTH FANTAZOME POS THA EINAI KAI AUTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος17/1/12 18:33

    Ρε βλάκες. Η κεραία σας πείραξε ή το ΧΡΗΜΑ που παίρνει ο τύπος?

    Και για πείτε μου... τα κινητά που έχουν τα μούλικά σας στο αυτί τους, έχουν ή δεν έχουν την ίδια ισχύ με την κεραία? Και τουλάχιστον η κεραία είναι ΜΙΑ. Πόσες κατίνες το πρωί έχουν ανοικτά τα κινητά τους στην αυλή του 15ου ανάμεσα στα παιδιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος17/1/12 19:12

    KANETE MIA BOLTA STS DIMOTIKA NA DITE OTI TO 80% APO TA PEDIA EXOUN KINITO STO XERI POU TOUS TA DINI O GONEAS,,, OGONEAS POU FONAZI GIA THN KEREA! ALLA TOU KOLOUMAS TON XABA! OTI NANE.. KINITOPOU EXI SIMA EXI AXTINOBOLIA !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος17/1/12 20:31

    RE FILE DILADH EINAI TO IDIO????POSO BLAKAS MPOREI NA EISAI??
    O GIOS TOU EISAI??? H KERAIA EXEI THN IDIA AKTINIBOLIA ME ENA KINITO E????
    POSA KILA M....S EISAI??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/1/12 23:05

      Πιό πολύ ΣΚΑΤΟ τρώς από το κινητό σου ακόμα και όταν δεν μιλάς, παρά από τους αναμεταδότες εκτός και αν είσαι πολύ πολύ κοντά τους.

      Επίσης πιο πολύ ΣΚΑΤΟ τρώτε και από τα wireless δίκτυα που έχετε γεμίσει τα σπίτια σας.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος17/1/12 22:26

    AURIO OLOI STIS 18:00 STO 15 SXOLEIO GIA YPOGRAFES KAI EAN DEN BROUME LYSH STO PROBLHMA NTOU NTOU RE THA KANOUME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος17/1/12 22:34

    ΑΥΡΙΟ 18/1/2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΜΑΖΕΥΩΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΚΑΤΟ ΠΕΜΤΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΚΕΝΤΡΟΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΗ Η ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΗ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΗΝ ΛΕΙΨΗ ΚΑΝΕΝΑΣ.Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος17/1/12 22:58

    Υπογραφές και για τους γύφτους που καίνε και επανελλημένα οι διοξίνες περνάνε από το σχολείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος18/1/12 09:02

    ολοι 6 το απογευμα στο 15ο για υπογραφες!!!!!!!!!!!!
    και το κινητο του μαλάκα ειναι στον επαγγελματικο οδηγο...και ειναι 6944- VODAFONE EXEI O ΜΛΛΑΚΑΣ... (ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος20/1/12 18:06

    Ελληνάρες!!!!!!
    καπνίζετε μπροστά στα παιδιά σας και σε κλειστού χώρους χωρίς να σκέφτεστε κανέναν,
    Πείνετε και μετά οδηγάτε και το θεωρείτε μαγκιά,
    βαζετε τα παιδιά σας στο μπροστινό καθισμα του αυτοκινήτου σας
    το παιδικό καθισματακι πάντα ειναι σε λάθος θέση ,
    πετάτε τα σκουπίδια σας όπου θέλετε
    όλοι σας έχετε κινητό τηλέφωνο και όλοι εχετε δώσει στα παιδιά σας
    στο σπίτι σας όλοι εχετε φολυρνουσ μικροκυμάτων, πιστολάκια για μαλλιά και φορητά τηλέφωνα που αποδεδειγμένα δημιουργούν τεράστια μαγνητικά πεδία βλαβερα για τον ανθρώπινο οργανισμό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    και μετα το πεζετε υπερασπιστές της δημόσιας υγείας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος20/1/12 21:00

    Προσωπικά είμαι αντίθετος στην απομάκρυνση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, γιατί χρησιμοποιώ το κινητό τηλέφωνο (πάντα με hands-free) και δεν θέλω να ακτινοβολούμαι από τα μικροκύματα του τηλεφώνου μου.
    Ακούγεται αντιφατικό;
    Και όμως δεν είναι!
    Ο λόγος είναι ότι τα κινητά χρησιμοποιούν μια (σωτήρια) τεχνολογία, σύμφωνα με την οποία η ισχύς του σήματος που εκπέμπουν είναι η ελάχιστη δυνατή για την επικοινωνία με τον κοντινότερο αναμεταδότη (κεραία). Έτσι εάν η κεραία βρίσκεται μακρυά, τότε το κινητό μας θα εκπέμπει μεγάλη ακτινοβολία, πολλές φορές και την μέγιστη που μπορεί.
    Οι κεραίες εκπέμπουν ισχύ 10W, ενώ τα κινητά από 0.005W μέχρι 1-2W, όμως:
    Η ένταση της ακτινοβολίας είναι αντιστρόφως ανάλογη του τετραγώνου της απόστασης, με πιο απλά λόγια αν διπλασιάσουμε την απόσταση από την πηγή της ακτινοβολίας (κινητό, κεραία) η εντασή της γίνεται το 1/4 της αρχικής, ενώ αν δεκαπλασιάσουμε την απόσταση, η ένταση γίνεται μόλις το 1/100 της αρχικής!
    Μια συνηθισμένη απόσταση στου κινητού από το σώμα μας είναι 1-2 εκατοστά, ενώ μιας κεραίας από 10 μέτρα μέχρι 5 χιλιόμερα!
    Πόσες φορές μεγαλύτερη είναι η ακτινοβολία του κινητού από την κεραία;

    Θα σας δώσω ένα παράδειγμα:
    Α περίπτωση:
    κεραία στα 10m, κινητό στα 0.01m ισχύς κεραίας 10W, ισχύς κινητού 0.005W
    η ενέργεια του κινητού είναι 500 φορές μεγαλύτερη από της κεραίας
    Β περίπτωση:
    κεραία στα 5000m, κινητό στα 0.01m ισχύς κεραίας 10W, ισχύς κινητού 1W
    η ενέργεια του κινητού είναι 25,000,000,000 φορές μεγαλύτερη από της κεραίας (!!!)

    Βέβαια άλλος ένας παράγοντας είναι ο χρόνος έκπομπής, έτσι, ενώ η κεραία εκπέμπει 24 ώρες το 24άωρο, ένα κινητό με χρίση 6 λέπτά την μέρα, εκπέμπει περίπου 250 φορές λιγότερη ώρα από την κεραία. Οπότε έχουμε:
    Α περίπτωση: (10m) η κεραία εκπέμπει 2 φορές λιγότερο από το κινητό
    Β περίπτωση: (5000m) η κεραία εκπέμπει 100,000,000 φορές λιγότερο από το κινητό.

    Με άλλα λόγια, σε περίπτωση που μιλάμε λιγότερο από 3 λεπτά και είμαστε λιγότερο από 10 μέτρα από την κεραία, μόνο τότε έχουμε πραγματικό όφελος από την απομάκρυνση της κεραίας.

    Σας έπεισα; θα έρθετε να διαδηλώσουμε υπέρ των κεραιών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος20/1/12 23:00

    Η κινητή τηλεφωνία στη ζωή μας

    Το κινητό τηλέφωνο έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ζωής, όχι μόνο ως ένα απλό μέσο επικοινωνίας αλλά επίσης ως επαγγελματικό εργαλείο. Για να είναι εφικτή η επικοινωνία μέσω του κινητού τηλεφώνου οπουδήποτε και οποτεδήποτε είναι απαραίτητα η εγκατάσταση ασύρματων δικτύων, τα οποία αποτελούνται από σταθμούς βάσης και τις αντίστοιχες κεραίες τους. Στην Ελλάδα οι συνδέσεις υπολογίζονται σε 13 εκατομμύρια και οι αδειοδοτημενες από την ΕΕΤΤ κεραίες σε 6000 περίπου.

    Το κινητό τηλέφωνο και η λειτουργία του.

    Το κινητό τηλέφωνο είναι ένας ασύρματος πομποδέκτης που μετατρέπει τη φωνή και τα σήματα δεδομένων σε ραδιοκύματα. Κάθε φορά που πραγματοποιείται μια κλήση εκπέμπονται ραδιοκύματα (ηλεκτρομαγνητική ενέργεια) από το κινητό μας προς την πλησιέστερη κεραία και αντίστροφα.

    Η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που εκπέμπεται από το κινητό, προκείμενου να πραγματοποιηθεί η επικοινωνία με την κεραία εξαρτάται από την απόσταση από την κεραία.

    Όταν οι κεραίες είναι λίγες η δεν είναι ορθά κατανεμημένες, δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν πολλούς χρήστες σε μια περιοχή.

    Όσο πυκνότερο είναι το δίκτυο τόσο χαμηλότερη είναι η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που εκπέμπει η κεραία, καθώς καλύπτει μικρότερη περιοχή και εξυπηρετεί λιγότερους χρήστες.

    Επιπλέον, σε ένα πυκνότερο δίκτυο η απόσταση από την κεραία με την οποία επικοινωνούμε είναι μικρότερη. Επομένως, το σήμα στο κινητό μας είναι καλύτερο και η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που εκπέμπει η συσκευή, προκείμενου να πραγματοποιηθεί η επικοινωνία, είναι χαμηλότερη.

    Η πύκνωση και η ορθή σχεδίαση του δικτύου κεραιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να εκπέμπεται χαμηλότερη ηλεκτρομαγνητική ενέργεια και για να απολαμβάνουμε καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών.

    Η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που εκπέμπεται από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας δεν είναι ραδιενέργεια

    Με βάση την μέχρι τώρα επιστημονική γνώση σχετικά με τις βιολογικές επιδράσεις της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που εκπέμπεται και από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, η Διεθνής Επιτροπή για την Προστασία από τις μη Ιονιζουσες Ακτινοβολίες (ICNIRP) θέσπισε συγκεκριμένα όρια για την ασφαλή έκθεση του κοινού σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

    Τα όρια είναι αναγνωρισμένα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και έχουν υιοθετηθεί από τη Σύσταση του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον περιορισμό της έκθεσης του κοινού σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

    Η ένταση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που εκπέμπεται από ένα κινητό τηλέφωνο, (επομένως και η έκθεση του χρήστη) ελαττώνεται ταχύτατα καθώς αυξάνεται η απόσταση από τη συσκευή. Έτσι η έκθεση ενός χρήστη που έχει τοποθετημένο το τηλέφωνο του στα 10 εκατοστά από το κεφάλι του (χρησιμοποιώντας εξάρτημα ανοικτής ακρόασης -hands free) είναι πολύ χαμηλότερη από την έκθεση ενός χρήστη που δεν χρησιμοποιεί το παραπάνω εξάρτημα και έχει τοποθετημένο το τηλέφωνο κατευθείαν στο αυτί του.

    Τα συστήματα κινητής τηλεφωνίας GSM λειτουργούν έτσι ώστε να είναι αναγκαία η τοποθέτηση σταθμών βάσης πολύ χαμηλής ισχύος (2 έως 15 βαττ) μέσα σε κατοικημένες περιοχές και πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο, ώστε να καλύπτει ο καθένας μια μικρή περιοχή (κυψέλη). Εάν αντί για όλους αυτούς τους σταθμούς τοποθετούσαμε έναν η περισσότερους εκτός κατοικημένων περιοχών θα έπρεπε η ισχύς τους να ήτανε πολύ μεγαλύτερη, αλλά και πάλι θα είχαμε πολλά και μεγάλα προβλήματα ποιότητας της επικοινωνίας, διότι δεν θα ήταν δυνατή η πλήρης κάλυψη της περιοχής.

    Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι όσο περισσότεροι σταθμοί βάσης υπάρχουν μέσα σε κατοικημένες περιοχές τόσο μικρότερη είναι η ισχύς των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που εκπέμπει ο κάθε σταθμός βάσης. Είναι αυτονόητο ότι με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η εύκολη και αδιάλειπτη επικοινωνία μας ενώ ταυτόχρονα έχουμε και τη μικρότερη δυνατή ισχύ εκπομπής από τα κινητά μας τηλέφωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ακομα μασατε την καραμελα η κεραια η σημα? κανουμε τους εξυπνους αλλα ειμαστε 100 χρονια πισω απο αλλα κρατοι. σας πληροφορω εκει που ζουσα εκτος Ελλαδας ειχαμε και κινητα και δεν τρωγαμε ακτινοβολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *