ροή ειδήσεων

EKΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΡΟΔΟΥ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή βράδυ 20 Ιανουαρίου στο Κέντρο *ΜΙΜΑΚΟΣ* η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου...
 ΄Ηταν μία αξέχαστη βραδιά με ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

Παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης Ρόδου κ.Κύριλλος, ο οποίος ευλόγησε την βασιλόπιτα και συνεχάρη τον Πρόεδρο τα μέλη και όλους τους παρευρισκομένους για τα εμφανή ανοδικά αποτελέσματα στην συλλογή μονάδων αίματος, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ.Γεώργιος Κασσάρας ο οποίος ευχαρίστησε όλους για την ανιδιοτελή προσφορά τους, ο Περιφερειάρχης κ. Ιωάννης Μαχαιρίδης ο οποίος υποσχέθηκε ότι μέσα στο χρόνο θα γίνει πραγματικότητα η κινητή μονάδα αιμοληψίας, ένα όνειρο ετών και ο Αντιδήμαρχος κ.Σάββας Διακοσταματίου ο οποίος μίλησε για την σημασία του εθελοντισμού. Ακόμη παρευρέθηκαν εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων καθώς επίσης και ο κ.Βασίλης Καρνάβας εκ μέρους του Νοσοκομείου.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο π.Νεκτάριος Πόκιας μέλος του Συλλόγου μας.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ.Φιλήμονας Νικολάου κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό αναφέρθηκε στη βοήθεια όλων των μελών και των φίλων του Συλλόγου τονίζοντας ότι επιτεύχθηκε ο αρχικός στόχος να ξεπερασθεί το φράγμα των 1.000 μονάδων αίματος. Ζήτησε ακόμη περισσότερη στήριξη, για να έχουμε μια νέα αυξητική αιμοδοτική χρονιά.

Ευχάριστη νότα στην εκδήλωση έδωσαν ο μικρός Απόστολος Κωνσταντάκης ο οποίος με τη λύρα του τραγούδησε τα κάλαντα και το μέλος του Συλλόγου της ομάδας των Νέων η Βαλεντίνη Παλαιοδήμου η οποία απέδωσε με την ωραία φωνή της τον αιμοδοτικό ύμνο: <<Σ΄αγαπώ γιατί είσαι ωραία>>.

Ακολούθησε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με το μπαλέτο της Νέλλης Δημόγλου κατενθουσιάζοντας το κοινό. Το κέφι άναψε με την συμμετοχή όλων σε νησιώτικους και παραδοσιακούς ρυθμούς με την συνοδεία της ορχήστρας του Μηνά Λεντή.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Κωνσταντίνος Τζάνος ο οποίος βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας και πήρε μία εικόνα.

Στην όλη εκδήλωση ιδιαίτερη και σημαντική ήταν η συμμετοχή των νέων της ομάδας εθελοντών αιμοδοτών που είχαν όλη την ευθύνη της λαχειαγοράς.

Ευχαριστίες απευθύνουμε στον Τηλεπτικό Σταθμό ΘΑΡΡΙ για την κάλυψη της εκδήλωσης και σε όλους τους χορηγούς που έδωσαν δώρα για την πλούσια λαχειαγορά μας.

Τέλος ο Σύλλογος μας θέλει και δημόσια να ευχαριστήσει τον Ιδιοκτήτη του Κέντρου *ΜΙΜΑΚΟΣ* κ.Δημήτριο Παπαγεωργίου μεγάλο χορηγό της βραδιάς για την διάθεση δωρεάν της αίθουσας και όλων των φαγητών και των ποτών.

Ευχόμαστε καλή, ειρηνική, χαρούμενη και ευλογημένη τη νέα χρονιά.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *