ροή ειδήσεων

O Ανδρέας, το μακελειό κι ο μακελάρης!

Οι καιροί είναι περίεργοι! Μητέρες πολιτικών συμβουλεύονται δικηγόρους για τυχόν ποινικές ευθύνες των τέκνων τους πολιτικοί βλέπουν το άστρο τους να δύει απότομα ενώ ένα σωρό έκτροπα...

καταγράφονται στην κεντρική πολιτική σκηνή! Δυστυχώς μέσα σε αυτή την πολιτική «αντάρα», ο λαός δεν έχει από πού να πιαστεί. Και όλοι περιμένουν τον «από μηχανής θεό» που θα οδηγήσει την χώρα με ασφάλεια σε έξοδο από την κρίση και θα μας απαλλάξει από το σφιχταγκάλιασμα θανάτου που ασκούν οι διεθνείς σπείρες των «νόμιμων» τοκογλύφων!

Μέσα σε αυτό το συμφερτό, δύο Εισαγγελείς (κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης, έκαναν το ακατόρθωτο!

Ακατόρθωτο για την Ελλάδα φυσικά!

Καθίζουν στο σκαμνί τους Γ.Παπανδρέου και Γ.Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ με σκοπό να αναζητήσουν ευθύνες για τυχών εσκεμμένη διόγκωση του Ελλείμματος, ειδικά μετά τις πρόσφατες καταγγελίες της υπαλλήλου της ΕΛΣΤΑΤ.

Μια κίνηση που θα την «ζήλευαν» σχεδόν όλοι οι Εισαγγελικοί λειτουργοί, και κυρίως, αποτελεί μια κίνηση που οι ίδιοι οι πολιτικοί έψαχναν!

Δεν μπορώ να θυμηθώ πόσες φορές πολιτικοί από όλα τα κόμματα κατηγορούσαν τους Δικαστές ότι «δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους και ολιγωρούν»!

Και την πρώτη φορά που κάποιοι έκαναν πράξη τον λόγο για τον οποίο αμείβονται(!), οι ίδιοι οι πολιτικοί που «φώναζαν» τα τελευταία δύο χρόνια, ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησαν να κρεμάσουμε τους δύο Εισαγγελικούς λειτουργούς, γιατί τόλμησαν και ασχολήθηκαν με κάποιο πολιτικό!!!

Είναι κυριολεκτικά να τρελαίνεται κανείς με το πολιτικό προσωπικό τούτης εδώ της χώρας!

Αντί για να δώσουν συγχαρητήρια στους κ.κ. Πεπόνη και Μουζακίτη, ζητούν την κεφαλήν τους επί πίνακι με πρώτον-πρώτον τον ίδιο τον υπουργό δικαιοσύνης!

Φτάσαμε μάλιστα στο σημείο, ο απόλυτα … αδικαιολόγητος(λόγω επαγγέλματος) συνταγματολόγος κ. Ανδρέας Λοβέρδος να απειλεί ανοιχτά τη χώρα και συνεπώς και τους Εισαγγελείς, ότι όποιος πειράξει τον Παπανδρέου θα γίνει μακελειό!

Ποιος;

Αυτός που ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορούσε τον Παπανδρέου ότι είναι «λίγος» και «δεν μπορεί» καθώς και ότι «έφταιξε» για το χάλι της οικονομίας μας, να απειλεί (αν και το έθεσε ως sic προειδοποίηση) θεούς και δαίμονες με ... μακελειό !!!

Πρόκειται στην ουσία για μια ευθεία ψυχολογική πίεση στο σύνολο των δικαστών αλλά και του καταρρέοντος πολιτικού μας συστήματος!

Κι ένας … περισσότερο … κακόβουλος από εμένα θα το εκλάμβανε ότι εάν «καθαρίσετε πολιτικά τον Γιώργο τότε θα βγουν πολλά στη φόρα» !!!

Μια πολιτική κίνηση η οποία αποτελεί συν τοις άλλοις έναν ωμό και κυνικό πολιτικό εκβιασμό!!!

Προσωπικά, ανέμενα από τον Ανδρέα Λοβέρδο μια περισσότερο ψύχραιμη στάση. Αντιλαμβάνομαι ότι στην κούρσα της διαδοχής της θέσης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ θέλει να κερδίσει «πόντους» αλλά κα ψήφους από το «Παπανδρεικό μπλόκ» που φθίνει μέρα με τη μέρα, αλλά με γηπεδικούς όρους και εκστρατείες ψυχολογικών πιέσεων, δεν θα βρεθεί στην καρέκλα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ αλλά μάλλον … κάτω από αυτή!

Και για να συνοψίζουμε με τον –συμπαθέστατο κατά τα άλλα- δελφίνο του ΠΑΣΟΚ, το Μακελειό που περιγράφεις Ανδρέα Λοβέρδο , στην Ελλάδα , έχει ήδη συμβεί αλλά προφανώς η ζεστασιά του υπουργικού γραφείου, δεν σου επέτρεψε να βγεις έξω στο δρόμο και να το διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι!

Μακελάρης της χώρας ήταν ό ίδιος ο Αρχηγός σου και Πρωθυπουργός και μακελεμένοι όλοι εμείς οι … Ελληνες !

Αν εσύ πιστεύεις ότι μια ενδεχόμενη «καταδίκη Παπανδρέου» θα συγκινήσει έστω και έναν ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ, σε πληροφορώ ότι είναι μακράν νυχτωμένος!

Ειδικά ως Συνταγματολόγος, γνωρίζεις ότι οι κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης, δεν έκαναν κάτι περισσότερο από ότι ο ίδιος ο νομοθέτης ορίζει! Ηταν υποχρεωμένοι εκ του Συντάγματος να προβούν στην ενέργεια που έκαναν! Όλα τα’ άλλα είναι «προφάσεις εν αμαρτίαις», Ανδρέα Λοβέρδο!

Ο υποψήφιος… υποψήφιος Αρχηγός ενός κόμματος εξουσίας, δεν προκαλεί το αίσθημα δικαίου του λαού, ούτε για 200 ούτε για 300 ψήφους στην Κεντρική Επιτροπή !
aegeantimes.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *