ροή ειδήσεων

Επανήλθε η RYANAIR...

- Σήμερα συνάντηση στην Αθήνα με Καμπουράκη και Χατζημιχάλη
- 9000 θέσεις εργασίας, νέα αεροσκάφη, νέες βάσεις... και στην Πάφο
Επαναεπιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον της για την ελληνική αγορά, η ιρλανδική εταιρία χαμηλού κόστους Ryanair, επανήλθε πραγματοποιώντας συναντήσεις την Τρίτη με τον υπουργό Μεταφορών Μάκη Βορίδη και τους υφυπουργούς Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργο Νικητιάδη και Πέτρο Αλιβιζάτο, έπειτα από αίτημα της ίδιας της εταιρίας. Μάλιστα σήμερα στην Αθήνα πραγματοποιείται συνάντηση των στελεχών της Ryanair με τους προέδρους των ξενοδόχων Ρόδου και Κω κ.κ. Καμπουράκη και Χατζημιχάλη. Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες η εταιρία εξετάζει πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο δημιουργίας βάσης στην Ελλάδα, για την οποία εξακολουθεί να "παίζει" η Θεσσαλονίκη, ωστόσο "έχουν μπει δυναμικά" Ρόδος και Κως. Μάλιστα στην Κω εξετάζεται η χρήση του χώρου του παλαιού αεροδρομίου για στάθμευση αεροσκαφών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ryanair πρόσφατα ανακοίνωσε την δημιουργία βάσης αεροσκαφών για την Μέση Ανατολή στην Πάφο.

Μάλιστα η εταιρία δημιούργησε βάσεις εκτός από την Πάφο και στο Billund στη Δανία, στο Wroclaw στην Πολωνία και στην Palma στην Ισπανία, δημιουργώντας 1000 νέες θέσεις εργασίας. Η εταιρία θα μεγαλώσει το στόλο της μέσα στο 2010 από 270 αεροσκάφη σε 305, κίνηση που θα δημιουργήσει 8000 νέες θέσεις εργασίας και θα αυξήσει τους διακινούμενους επιβάτες από 76 εκ. το 2011 σε 80 εκ. το 2012.

Όσον αφορά στην συνάντηση με τους δύο υφυπουργούς, αυτοί ενημερώθηκαν από τα στελέχη της Ryanair, λεπτομερώς για τον προγραμματισμό της εταιρείας όσον αφορά στη χώρα μας καθώς και για τις προθέσεις της Ryanair για τις μελλοντικές της κινήσεις στην ελληνική αγορά.

Μετά το τέλος της συνάντησης, οι κ.κ Γ.Νικητιάδης και Π.Αλιβιζάτος δήλωσαν ότι θεωρούν πολύ σημαντική, για τον ελληνικό τουρισμό, την παρουσία αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους, οι οποίες είναι καλοδεχούμενες όπως κάθε άλλος τουριστικός φορέας που συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστικού μας προϊόντος.

Οι δύο Υφυπουργοί, τόνισαν ότι η Πολιτεία πρέπει να βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους παράγοντες που διαμορφώνουν τη διεθνή τουριστική κίνηση προκειμένου να έχει η Ελλάδα και το 2012 μεγάλο θετικό πρόσημο στις αφίξεις και στα έσοδα, γεγονός που θα ενισχύσει την εθνική προσπάθεια που γίνεται για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας.

http://money-tourism.blogspot.com

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *