ροή ειδήσεων

Οικογένειες αφήνουν τα παιδιά τους στα χωριά SOS

Δεκάδες οικογένειες, χτυπημένες από την οικονομική κρίση, ζητούν να φιλοξενηθούν τα παιδιά τους, στα Παιδικά Χωριά SOS, γιατί δεν μπορούν να τα ζήσουν...

Την συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη έκανε αντιπροσωπεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, που επισκέφθηκαν τα Παιδικά Χωριά SOS.

Οι εκπρόσωποι του ιατρικού κόσμου, μοίρασαν δώρα και ήδη ένδυσης στα παιδιά και εξέφρασαν την στήριξη και την συμπαράστασή τους. «Μας ενημέρωσαν ότι έχουν αυξηθεί το τελευταίο εξάμηνο, κατά 150%, τα αιτήματα φιλοξενίας παιδιών ,από οικογένειες που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα οικονομικά», επισήμανε ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης και πρόσθεσε ότι ο ΙΣΑ θα προσφέρει την στήριξή του σε ιατρικό, κοινωνικό, ηθικό και υλικό επίπεδο.

Από την πλευρά του ο διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Γ. Πρωτόπαππας, αποκάλυψε ότι εκκρεμούν το τελευταίο οχτάμηνο, 190 αιτήματα για φιλοξενία παιδιών, από οικογένειες που χτυπήθηκαν από την οικονομική κρίση.

«Μας λένε, πάρτε τα παιδιά για να τα σώσετε. Ωστόσο δυσκολευόμαστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες καθώς υπήρξε μείωση κατά 15%,των δωρεών», κατέληξε ο κ. Πρωτόπαππας.

www.mylefkada.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *