ροή ειδήσεων

13ο Καρναβάλι Σορωνής Ρόδου (εικόνες-βίντεο)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι» θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στη φετινή μεγάλη επιτυχία... του Καρναβαλιού Σορωνής.

Όλους εσάς που «πλημμυρίσατε» τον κεντρικό δρόμο της Σορωνής την Κυριακή της Αποκριάς. Σε όλους τους καρναβαλιστές που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και στους αφανείς ήρωες –μικρούς και μεγάλους- που αφιέρωσαν αμέτρητες ώρες δουλειάς για να κατασκευάσουν τα άρματα και τις στολές. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό της Θεολόγου, το Δημοτικό Σχολείο Καλαβαρδών και τη παρέα από τη Διμυλιά που μας τίμησαν εφέτος. Τον παρουσιαστή της παρέλασης Ματθαίο Χατζηγεωργίου και τους djs Φώτη Αντωνά και Δέσποινα Κρητικού. Τα Μέλη, τους Φίλους και τους Εθελοντές του Συλλόγου που βοήθησαν στη διοργάνωση.

Ευχαριστούμε τον ΔΟΠΑΡ και το Τμήμα Πολιτισμού Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για τη στήριξή τους. Την Αντιδημαρχεία Καμείρου και το τοπικό Συμβούλιο Σορωνής.

Τους συνεργάτες μας: Μιχάλη Καβουκλή (MGK Advertising), Φώτη Γιακουμάκη (Κέντρο Μουσικής), Νίκο Χατζηκαλημέρη (Τυπογραφείο), Αντώνη Βαρέλη (Βακάρ).

Την ομάδα Σαμαρειτών, την Αστυνομία και τη Δημοτική αστυνομία.

Τους μεγάλους χορηγούς Εμμανουήλ Μοράρη (Διατροφική Πυραμίδα) και Ιωάννη Καλαϊτζίδη (Ωδείο Αιγαίου). Όλες τις επιχειρήσεις που μας στήριξαν οικονομικά, ειδικά σε τόσο δύσκολες συνθήκες. (Να σημειώσουμε εδώ πως στο φυλλάδιο δεν υπήρχε, λόγω δικού μας λάθους, ένας «χορηγός» που είναι πάντα δίπλα μας, ο Μιχάλης Διακολαμπριανός).

Τέλος ευχαριστούμε πολύ τα Μέσα Ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους που είναι πάντα δίπλα μας και μας βοηθούν να επικοινωνούμε.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πέρα από τα αναμενόμενα και αυτό μας γεμίζει δύναμη, αισιοδοξία και ευθύνη για ποιοτικές εκδηλώσεις. Τα 10 άρματα και 8 πεζοπόρα τμήματα (για πρώτη φορά φέτος τα άρματα ήταν περισσότερα) ήταν υπέροχα. Οι βραδιές των «Καμουζέλων» γέμισαν τα δρομάκια του χωριού με ζωντάνια και κέφι.

Επόμενα «ραντεβού», ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας, 8 Μαρτίου, στη Στέγη του Συλλόγου και το τετραήμερο 15-18 Μαρτίου με τη παράσταση της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου «Το Αλητάκι».

Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο στις ιστοσελίδες μας: ampernalli.gr, facebook.com/ampernalli.

Εκ του ΔΣ

Κάντε κλικ στην 1η εικόνα για να τις δείτε όλες σε μεγέθυνση...

































Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *