ροή ειδήσεων

Τα έβαλε με τη δικαιοσύνη η Δίωξη Ναρκωτικών στη Ρόδο!

Διαβάστε την επιστολή του διοικητή
Όσα σκέφτονται οι πολίτες για τον τρόπο αντιμετώπισης επικίνδυνων κακοποιών από την δικαιοσύνη, τα έγραψε σε μια…
επιστολή ο διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου Γιώργος Φραγκουλάνδης! Σε αυτήν εκφράζει την έκπληξη και την απογοήτευσή του για την αποφυλάκιση 17 Ελλήνων και Αλβανών διακινητών μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης, που είχαν προφυλακιστεί τον Φεβρουάριο 2011 μετά από έρευνες πέντε μηνών.

«Εμείς πιάνουμε τους εμπόρους ναρκωτικών και εσείς τους αποφυλακίζετε;» ρωτά ο αξιωματικός το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου και επισημαίνει ότι οι αποδείξεις για την συμμετοχή των 17 κατηγορουμένων περιέχονται λεπτομερώς στην δικογραφία που αποτελούνταν από 4.000 σελίδες!

Ο διοικητής εκφράζει τις αντιρρήσεις του στο σκεπτικό της απόφασης του Συμβουλίου που, παρά την αντίθετη πρόταση της αντεισαγγέλεως Πλημμελειοδικών Ρόδου, έκρινε τους κατηγορούμενους… τοξικομανείς και αποφάσισε ότι δεν συντρέχουν λόγοι για να παραταθεί η προσωρινή κράτησή τους!

«Η τοξικομανία δεν αποδεικνύεται με απλά έγγραφα του δημόσιου νοσοκομείου της Ρόδου ή του Ο.ΚΑ.ΝΑ., που περιγράφουν ένα απλό κρυολόγημα. Ο Νόμος 3459/2006 καθορίζει αυστηρές προϋποθέσεις για την ύπαρξη τοξικομανίας, που οι υπηρεσίες της Ρόδου δεν τις πληρούν…» προσθέτει ο κ Φραγκουλάνδης

Ο διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου επισημαίνει ότι δεν σκοπεύει με την επιστολή του να υποδείξει στην δικαιοσύνη πώς θα επιτελέσει το έργο της και καταλήγει:

«Αλλά είμαστε μέρος της κοινωνίας και για αυτό όλοι κρίνουμε και κρινόμαστε. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, στη Ρόδο είχαμε τέσσερις θανάτους από ναρκωτικά. Ευχόμαστε βέβαια και ελπίζουμε να μην υπάρξουν άλλοι, αλλά αν υπάρξουν, υπόλογοι δεν θα είναι μόνο οι τοξικομανείς- έμποροι. Θα είναι και οι έχοντες και κατέχοντες την εξουσία να αποφασίζουν»!

protothema.gr

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ
1. Εκ μέρους του υπογράφοντα και όλου του προσωπικού, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, σας παραθέτουμε τα ακόλουθα:

2. Παραφράζοντας τον Πλάτωνα, «η πιο πικρή απογοήτευση που νιώθεις είναι όταν προσφέρεις καλό στην κοινωνία και σου την ανταποδίδουν με αδικία, αδιαφορία και αχαριστία».
3. Με μεγάλη έκπληξη και απογοήτευση, λάβαμε γνώση, πριν λίγες ημέρες, της απόφασης του Συμβουλίου Πλημ/κων Ρόδου, που αποφυλάκισε, πριν δικαστούν ενώπιον του ακροατήριου, 17 άτομα, ημεδαπούς και αλλοδαπούς (υπηκόους Αλβανίας), οι οποίοι είχαν κατηγορηθεί (Φεβρουάριος 2011) και κριθεί ως προσωρινά κρατούμενοι, για εγκληματική οργάνωση, που δραστηριοποιούνταν, κατ΄ επανάληψη και κατά συνήθεια, στην εμπορία ναρκωτικών ουσιών, κυρίως ΗΡΩΙΝΗΣ.
4. Θυμίζουμε, για όσους ξέχασαν ή δεν ανάγνωσαν σωστά, ότι η συγκεκριμένη δικογραφία, που σχηματίστηκε, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, αποτελούνταν, από περίπου, τέσσερις χιλιάδες (4.000) σελίδες, οι οποίες, περιέγραφαν ανάγλυφα, την εγκληματική δραστηριότητα ( εμπορία ηρωίνης ), των αποφυλακισθέντων, πλέον, κατηγορουμένων. Επιπλέον, στην δικογραφία, περιλαμβάνονται και 25 καταθέσεις άλλων κατηγορουμένων, που κατονομάζουν τους αποφυλακισθέντες, ως εμπόρους ναρκωτικών.
5. Διαβάσαμε, στο σκεπτικό της απόφασης του Συμβουλίου Πλημ/κων Ρόδου, ότι οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, αποφυλακίζονται, παρόλο την αντίθετη γνώμη-πρόταση, της κυρίας Αντεισαγγέλεως Πλημ/κων Ρόδου, διότι κρίθηκαν τοξικομανείς και διότι, δεν συντρέχουν εξαιρετικές περιπτώσεις, για να παραταθεί η προσωρινή κράτηση, πέραν του έτους.
6. Αναρωτιόμαστε, ποιες ήταν εκείνες, οι εξαιρετικές περιπτώσεις, που συνέτρεχαν και παράτειναν, την προσωρινή κράτηση, έως και 18 μήνες, των κατηγορουμένων ( σε άλλη υπόθεση ναρκωτικών-περίπτωση Κάλυμνος-Κως), που καταδικάστηκαν, (15 από 39 κατηγορουμένους), σε ισόβια κάθειρξη, από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου, το Μάιο του 2011. Όσο για το αν, οι κατηγορούμενοι είναι τοξικομανείς ή έμποροι ναρκωτικών, επιτρέψτε μας, αυτό να το γνωρίζουμε, καλύτερα από τον καθένα, εμείς που υπηρετούμε στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και βιώνουμε καθημερινά το πρόβλημα, της εμπορίας ψυχοτρόπων ουσιών. Θυμίζουμε και πάλι ότι, εκτός από εμάς, στοιχειοθετούν, το αδίκημα της εμπορίας ναρκωτικών, που διέπρατταν οι ανωτέρω αποφυλακισθέντες κατηγορούμενοι και αυτές οι λιγοστές 4.000 σελίδες, δικογραφίας. Επιπλέον, σας γνωρίζουμε ότι η τοξικομανία ατόμου, δεν αποδεικνύεται με απλά έγγραφα του δημόσιου νοσοκομείου της Ρόδου ή του Ο.ΚΑ.ΝΑ., που όταν τα αναγινώσκουμε, μας θυμίζουν, γνωματεύσεις ιατρών, που περιγράφουν ένα απλό κρυολόγημα. Ο Νόμος 3459/2006, καθορίζει αυστηρές προϋποθέσεις, για την ύπαρξη τοξικομανίας, που οι Υπηρεσίες της Ρόδου, δεν τις πληρούν. Εκτός και αν γίνονται αναλύσεις αίματος και ούρων ή υπάρχουν ειδικοί ψυχιατρικοί πραγματογνώμονες, στη Ρόδο και δεν το γνωρίζουμε. Ή εκτός και αν υπάρχουν μόνο τοξικομανείς και μόνο έμποροι ναρκωτικών και έχει εκλείψει αυτό, το «σπάνιο φαινόμενο» του εμπόρου-χρήστη ναρκωτικών.
7. Επιπρόσθετα, σας γνωρίζουμε ότι πριν από λίγους μήνες, για την ίδια ως άνω αναφερόμενη υπόθεση, αποφυλακίστηκαν, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημ/κων Ρόδου, άλλοι δυο κατηγορούμενοι. Στο σκεπτικό της τότε απόφασης του Συμβουλίου, για τον ένα εκ των κατηγορουμένων, αναφερόταν ότι δεν υπάρχει, αμετάκλητη σε βάρος του καταδικαστική απόφαση, παραβλέποντας το ποινικό του μητρώο, που ανέφερε το αντίθετο ( ότι υπάρχει αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση).
8. Λένε, ότι ο καλύτερος κριτής είναι η ίδια η κοινωνία. Συγκεκριμένα, η κοινωνία της Ρόδου, εδώ και πολλά χρόνια, κατήγγελλε, καθημερινά στις διωκτικές και δικαστικές αρχές, όλους τους ανωτέρω κατηγορουμένους, που αποφυλακιστήκαν, ως εμπόρους ναρκωτικών, που σκόρπιζαν το θάνατο. Για αυτό και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια, που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2010 και περατώθηκε τον Φεβρουάριο του 2011, προκειμένου να τους συλλάβει και να τους παραπέμψει στη δικαιοσύνη, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ, ως προσωρινά κρατούμενοι. Τους συλλάβαμε, τους παραπέμψαμε, αλλά τελικά θα δικαστούν, ως προσωρινά ελεύθεροι.
9. Σίγουρα δεν είμαστε εμείς αυτοί, που θα υποδείξουμε στην δικαιοσύνη, πως θα επιτελέσει το έργο της, αλλά είμαστε μέρος της κοινωνίας και για αυτό όλοι κρίνουμε και κρινόμαστε.
10. Η πρόληψη και η καταπολέμηση, του προβλήματος των ναρκωτικών, που μαστίζει έντονα, την κοινωνία της Ρόδου, δεν είναι μόνο ευθύνη της Δίωξης Ναρκωτικών και της Αστυνομίας γενικότερα. Είναι ευθύνη ΟΛΩΝ ΜΑΣ και κυρίως αυτών που έχουν και ασκούν εξουσία. Είναι ευθύνη, του ιερέα, του εκπαιδευτικού, του δημάρχου, του νομάρχη, των πολιτικών-βουλευτών, των δικηγόρων, των γονέων, των δικαστικών λειτουργών και του καθενός πολίτη. Μάλιστα, ειδικά στον τομέα πρόληψης, η Αστυνομία φέρει την μικρότερη ευθύνη, αφού έχει εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί, από την ίδια την πολιτεία, κυρίως στην καταστολή, του συγκεκριμένου αδικήματος.
11. Οι Αστυνομικοί, σας θυμίζουμε ότι, δεν είμαστε «ρομποκοπ», δεν είμαστε αναλώσιμες μηχανές. Είμαστε και εμείς άνθρωποι, με συναισθήματα, με συγκεκριμένα όρια ψυχικής και σωματικής αντοχής. Βρισκόμαστε, καθημερινά στην πρώτη γραμμή, για την καταπολέμηση του εγκλήματος, με κίνδυνο της ίδιας μας, της ζωής. Το έγκλημα, γίνεται ολοένα και πιο σύγχρονο, περίπλοκο και επικίνδυνο. Και η πολιτεία, αντί να θεσπίζει νόμους, που να διευκολύνουν, το έργο των διωκτικών αρχών, καταρτίζει νόμους-τροχοπέδη, στην καταπολέμηση του εγκλήματος. Συγκεκριμένα, ψηφίζει νόμους, για πρόωρες αποφυλακίσεις και για την ισχυρότερη προάσπιση, των ολοένα και περισσότερων δικαιωμάτων των κατηγορουμένων.
12. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, στη Ρόδο, είχαμε τέσσερις θανάτους, από ναρκωτικά. Ευχόμαστε βέβαια και ελπίζουμε, να μην υπάρξουν άλλοι, αλλά αν υπάρξουν, υπόλογοι δεν θα είναι μόνο οι τοξικομανείς-έμποροι. Θα είναι και οι έχοντες και κατέχοντες την εξουσία, να αποφασίζουν.
Υ.Γ. 1: Παρακαλούνται όσοι πολίτες, θέλουν, από τώρα και στο εξής, να προβαίνουν, σε καταγγελίες, για θέματα ναρκωτικών, που εμπλέκονται οι ανωτέρω αποφυλακισθέντες κατηγορούμενοι, να απευθύνονται αποκλειστικά, σε αυτούς που τους αποφυλάκισαν.
Υ.Γ. 2: Όσοι, από τους ανωτέρω, αποφυλακισθέντες ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΕΙΣ κατηγορουμένους, επιθυμούν συμπαράσταση και συμβουλές, προκειμένου να αποθεραπευτούν, μπορούν να προσέλθουν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, για άμεσα αποτελέσματα.
Ρόδος, 25 Φεβρουαρίου 2012
Ο Διοικητής
του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου
ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΝΔΗΣ Γεώργιος
Αστυνόμος Β΄

http://enwtheite.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/2/12 13:39

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΡΟΔΟΥ
    Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/3/12 21:54

      Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα έντιμοι πολίτες-δικηγόροι που με παρρησία λένε τα γεγονότα!!

      http://www.rodiaki.gr/article.php?id=166316&catid=1&subcatid=5

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/2/12 13:41

    παλια ιστορια ειναι αυτη.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/2/12 13:43

    Μπράβο στα παιδιά της δίωξης νομίζω ότι πλέον έφτασε ο κόμπος στο χτένι, κραυγαλέες περιπτώσεις και μιλάω για ποσότητες να βγαίνουν ελεύθεροι σαν χρήστες. Μήπως δρά και κάποιο κύκλωμα απο πίσω; μήπως έχουν γίνει ευάλωτοι δικαστές και εισαγγελείς διότι οι πωλήσεις μια ημέρας είναι ο μισθός τους ενός μήνα; ΜΗΠΩΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/2/12 12:12

      5 kila preza thn hmera ......kala einai;einai polla ta lefta file.....alla exoun gnwsh oi fulakes.....kai aytoi pou prepei tha plhrwsoun.......

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/2/12 14:28

    etsi akrivos!!!polla ta lefta !!!agorazoun oxi mono anθropous!!alla kai zoes olpklires!!! i tis ftaxnoun i tis katasrefoun!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/2/12 14:33

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΔΙΗΚΗΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ!
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!
    ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ...................................???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/2/12 12:28

      apo oti diabasa sthn epistolh h eisageleas ekane ayto pou oloi thewroume swsto proteine na parameinoun fylakh....... oi dikastes eixan omws allh gnwmh.....gia na eimaste dikaioi

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/2/12 12:30

      mono ta xera oxi kai ta hlwra....den tha kaoun ola mazi

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος27/2/12 15:17

    To ερωτημα μου ειναι πως οι συνηγοροι υπερασπισης ειναι παντα σχεδον οι ιδιοι 4-5 δικηγοροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/2/12 12:36

      thn apanthsh akousa oti kapoioi mporei na thn gnwrizoun......ypomonh tha deiksh

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος27/2/12 15:26

    ΕΛΑ ΝΤΕ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/2/12 15:45

    Μπράβο στην δίωξη που τους πιάνει να μην τους βγάζουνε έξω γιατι πάλι το ίδιο θα κάνουνε και πεθάνουνε νέα παιδιά όλη μέσα όχι έξω και καταστρέφουνε ζωές .Μπραβο στον διοικητή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/2/12 12:42

      spaste ta thlefwna kai dwste tou kouragio...deikste tou oti den einai monos kai den tha ton afhsoume mono tou me ta thhria.....xwstous pali mesa dioikhth na doume poses fores tha tous xanavgaloun

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος27/2/12 17:18

    δυστυχως αυτη ειναι η Ελληνικη δικαιοσυνη ,τα δικα τους παιδια να μην ειναι και δεν τους νοιαζει που μια μικρη κοινωνια οπως η Ροδος ειναι κεντρο διακινησης ναρκωτικων και η νεολαια καταστρεφεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/2/12 19:22

    malon preph na na paroyme ton nomo sta xeriamas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος27/2/12 21:56

    H δικαιοσυνη δυστυχως υπηρετει το ληστρικο σιωνιστικο μασονικο διμιουργημα που λεγεται κρατος.Ο μοναδικος σκοπος αυτου του κρατους ειναι η καταστροφη του Ελληνικου Εθνους και τι πιο αποτελεσματικο απο την καταστροφη της νεολαιας.Βρισκομαστε μποροστα σε οργανωμενο σχεδιο αποσυνθεσης της Ελληνικης κοινωνιας που υλοποιειται με ακριβεια και η δικαιοσυνη συνεργαζεται οπως και σε ολες τις αλλες προδοσιες κατα του Ελληνικου Εθνους που συντελουνται στις μερες μας.Η σταση των αστυνωμικων στην παρουσα στιγμη τους τιμα διοτ εστω και αργα αποφασισαν να μιλησουν και να πουν αυτο που ολοι γνωριζουν εδω και χρονια.Βεβαια αυτο μονο δεν ειναι αρκετο.Χρειαζομαστε τους Ελληνοψυχους αξιωματικους να οργανωσον τον αγωνα εναντια στην καταστροφη μαζι με τους Ελληνες πολιτες.Χρειαζομαστε ανατροπη αυτου του ανθελληνικου κρατους και να ξεκινησουμε απο το μηδεν.Αλλη λυση δεν υπαρχει και ο χρονος μας τελειωνει.
    Σωματα ασφαλειας και Στρατος πρεπει να οδηγησουν την κοινωνια και να την σωσουν ως οφειλουν κατα τον ορκο που εδωσαν!!
    ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ΡΟΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος27/2/12 22:47

    Aντι να μας ανησυχεί πώς σε μιά κοινωνία 120.000 ανθρώπων, γίνεται τεράστια χρηση ναρκωτικών, - το αποδεικνείουν οι συνεχείς συλλήψεις διακινητών και με τις ποσότητες που πιάνονται, - καθόμαστε και ασχολούμαστε αν αυτά τα χαμένα κορμιά αποφυλακίζονται.

    Το κύριο πρόβλημα και το κακό ειναι γιατί να διακινούνται τόσες μεγάλες ποσότητες και να γίνεται η χρήση τους εδω στο νησί.

    Υπάρχει η προσφορά γιατί υπάρχει η αντίστοιχη ζήτηση.

    Και άλλους εκατό να πιάσουν και να τους αφήσουν να σαπίσουν στην φυλακή, αλλοι χίλιοι ειναι ετοιμοι απο πίσω τους να τους αντικαταστήσουν σε αυτό το εμπόριο.

    Γιατί κατρακυλάμε σε αυτά πρέπει να προσέξουμε και να νοιαστούμε σαν κοινωνία για το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος28/2/12 02:26

    Μπράβο και από μένα στους αστυνομικούς της δίωξης για τη γενναιότητα τους να πουν τα πράγματα όπως έχουν. Κάθε πολίτης με κοινή λογική τι συμπεραίνει από αυτές τις ακατανόητες ενέργειες της δικαιοσύνης; Προφανώς ότι υπάρχει κύκλωμα δικηγόρων, εμπόρων ναρκωτικών και δικαστικών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/2/12 05:57

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/2/12 05:57

    Επίτηδες τους αφήνουν για να αποσυμφορήσουν τις φυλακές και να χωρέσουν αυτοί που χρωστάνε στο δημόσιο και στα ασφαλιστικά ταμία. Τους θεωρούν ποιο επικίνδυνους από τους εμπορους ναρκωτικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος28/2/12 12:39

    Πολλοι δικαστες χρηματιζονται και αλλοι ειναι μασονοι οι οποιοι υποκυπτουν στις πιεσεις του σιωνισμου που θελει τους ανθρωπους τοξικομανεις για να μπορει να τους χειραγωγει. Γι' αυτο μεσω της διαφθορας συνεχίζεται το ιδιο προβλημα της ιδιας της υπαρξης του ηθικου ανθρωπου ως ευτυχισμενο ον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος28/2/12 12:48

    o dhmaexos na parei thesh einai oprwtos poliths tou nhsiou kai prepei na dwsei to paradeigma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος28/2/12 14:25

    εχουμε το τηλεφωνο της διωξης να συγχαρουμε τα παιδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος28/2/12 21:06

    den athoothikan, apla den paratathike h prosorinh krathsh tous, mhn mperdeueste, alloste sthn sugkekrimenh istoria gia thn opoia milaei o dioikhths, den gnorizete kan thn apofash kai pou sthrizete auth. O dikasths efarmozei ton nomo pou o nomotheths thespizei, den exei thn dynamh na ton upervei. opote kakos ta vazete me tous dikastes kai tous dikhgorous, autoi apla efarmozoun to nomo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/2/12 21:57

      θα μας τρελάνεις φίλε μου...δηλαδή τους έδωσαν την ευκαιρια όποιος θέλει να την κοπανήσει από την χώρα και να μη δικαστεί ποτέ...η εισαγγελέας τι ήταν άσχετη; ή είχε πιει ληγμένα χάπια που πρότεινε να παραμείνουν φυλακή μέχρι να δικαστούν;εσυ που την ξερεισ την αποφαση για πεστην και σε μασ.και επειδη εσυ δεν ξερεισ ποιοι ειναι αυτοι που αποφυλακιστηκαν σου λεω οτι πρεπει να βγουν σαβανωμενοι απο την φυλακη.......κοψανε και για σενα παραβολο μηπωσ΄;μονο οποιοσ κονομαει απο τετοιεσ ιστοριεσ εκφραζει τετοιεσ αποψεισ.....και οσο για τουσ δικηγορουσ .....ε μη χεσω...... κατι τελευταιο! μην τα πεισ πουθενα εξω αυτα γιατι μπορει να τα ακουσει κανενασ πατερασ των χιλιαδων θυματων τουσ και να μαζεψεισ τισ κατακεφαλιεσ τησ ζωησ σου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/2/12 17:09

      mporeis na katalaveis oti to sumvoulio antikatesthse tous orous. den tous afhse eleutheroys, antikatesthse ta perioristika metra. den athoose kanenan den afhse kanena eleuthero eleos! sxetika me thn eisagelea mathe pos einai h prohstamenos ths elas (ga na katalaveis thn diafora) kai oxi dikasths.ego den mpenw sthn ousia thw upotheshs giat den th kserw.to idio ka esu pou sun tos allois eisai ka anhdeos

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος28/2/12 21:31

    ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΑΛΛΟΥ. Η ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΠΡΟΩΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΗΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος28/2/12 22:26

    Αυριο μεθαυριο ολο κ καποιος απο αυτα τα κατακαθια θα πουλαει πρεζα κ καθε λογης ναρκωτικη ουσια εξω απο σχολια κ δεν ξερω που αλλου, το Τμημα Διωξης Ναρκωτικων υποστελεχομενο εδω κ χρονια καταβαλοντας υπερανθρωπες προσπαθειες μη γνωριζοντας 8ωρα αργιες κ γιορτες, λειποντας συχνα απο τις οικογενειες τους κ τα σπιτια τους ακομα κ για μερες κ εκτος νησου Ροδου δεν το εβαλαν ποτε κατω αφηνοντας αυτη τη μαστιγα να εξαπλωθει. Η πολιτεια τους ευχαριστει με αυτο το τροπο, αφηνοντας ελευθερους αυτους που "πουλανε ΘΑΝΑΤΟ". Μπραβο σε ολο το προσωπικο που απαρτιζει αυτη την υπηρεσια. Οι Ροδιτες ειναι μαζι σας κ σας ευχαριστουν για οσα προσεφερετε στον τοπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος28/2/12 22:27

    pros apantisi tou ΑνώνυμοςFeb 28, 2012 11:06 AM
    file mou katoxh, polisi , emporia narkotikon ousion , ti allo thelei diladi to dikastirio gia na ton xosei mesa?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/2/12 17:00

      auta pou les einai to kathgorhthrio, ksereis esu ti prokuptei apo ola auta? ase de pou den einai mono autes pou les, exeis ksexasei thn kurioterh pou einai h sustash egklhmatikhs organoshs. Tespa ego den krinw thn apofash, den kserw thn dikografia opos oute kai eseis. To sumvoulio plhmmeliodikwn kati parapanw kserei apo olous emas kai apo ton sumpathestato dioihth.

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος29/2/12 06:02

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ.ΕΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΡΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΡΟΔΟΥ
    ΣΤΟ ΣΚΥ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΟ ΛΙΓΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.
    ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΗΣ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
    ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ.ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΥΟΥΝ.ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ
    ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.....
    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος29/2/12 10:04

    Έτσι και ψηφιστεί ο νομος για να αποφυλακιστούν όλοι όσοι εκτίουν ποινές μέχρι και 15 χρονια, ζητω που καήκαμε. Μετά δεν θα μιλάμε για 17 άτομα τοξικομανείς, θα μιλάμε για παιδεραστές, φονιάδες, και ένα σορό από λουλούδια των φυλακών που θα τριγυρνάνε ανάμεσα μας.
    Αν δούμε και την απελευθέρωση των ναρκωτικών τότε σίγουρα θα τα έχουμε δει όλα. ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος29/2/12 23:40

    ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΕΥΖΩΝΟΙ..... ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΑΣ ΚΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ... ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΟΙ ΔΗΚΗΓΟΡΟΙ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ... ΞΗΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΥΡΩΜΗΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος2/3/12 13:30

    Συγχαρητήρια στο παλληκάρι που είχε το θάρρος να μιλήσει χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες. Είπε την λήθεια που όλοι γνωρίζουμε, ναι ή όχι κύριοι; Γιατί λοιπόν αυτή η πρεμούρα και πέσατε να τον φάτε; Μήπως έχετε να κρύψετε κάτι; Εσείς λοιπόν να απολογηθείτε και όχι οι λεβέντες που ρισκάρουν τις ζωές τους και που τολμούν να τα πουν τα πράγματα ως έχουν. Οι νομοι κόβονται και ράβονται από εσάς για εσάς και όχι από τον κατά το Ελληνικό Σύνταγμα κυρίαρχο Ελληνικό λαό. Ή μήπως κάνω λάθος; Η κωμωδία και η κοροϊδία αργά ή γρήγορα θα λάβει τέλος.

    Παναγιώτης Σοροπίδης
    (Πολίτης χωρίς κουκούλα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος5/2/13 11:42

    Article writing is also a excitement, if you be acquainted with then
    you can write or else it is complex to write.

    Here is my web page; insomnia 39 weeks
    My web site - insomnia zoloft

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *