ροή ειδήσεων

Δημοτική Αστυνομία Ρόδου "Επί τω έργω"

Απόγευμα της Πέμπτης 23 Φεβρουαρίου 2011 στο καφέ "Five Stars".
Στο μαγαζί υπήρχε μόνο μία παρέα 4 ατόμων και κατά τις 16:30 μπαίνουν στο μαγαζί 3 υπάλληλοι...
της δημοτικής αστυνομίας οι οποίοι όπως αρχικά φαινόταν έκαναν έλεγχο ρουτίνας για τη πάταξη των παραβάσεων αστικής φύσης. Τελικά όπως εξελίχθηκε ο έλεγχος και αφού το μόνο που βρήκαν στο μαγαζί ήταν 2 τασάκια με αποτσίγαρα άρχισαν να ετοιμάζουν το "κουστούμι" για το μαγαζί. Βλέπετε έπιασαν λαβράκι και έτσι θα έδειχναν το καλό πρόσωπό τους στην υπηρεσία. Μετά από το διάλογο που ακολούθησε μεταξύ της παρέας μας και των δημοτικών υπαλλήλων για την ώρα που ήρθαν για έλεγχο όταν τα πάντα στη πόλη της Ρόδου είναι σχεδόν άδεια τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και για τον υπέρμετρο ζήλο που έκαναν τη δουλειά τους μας είπαν ότι υπήρχε καταγγελία για το συγκεκριμένο μαγαζί από την προηγούμενη ημέρα και έπρεπε να κάνουν τον έλεγχο όπως μας είπαν. Μας παρότρυναν δε εάν διαπυστώνουμε κάποια παράβαση να την καταγγέλουμε στη τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας ώστε η υπηρεσία να επεμβαίνει για την επιβολή προστίμου.
Βέβαια πως έτυχε να γίνει ο έλεγχος σε ώρα που το μαγαζί ήταν άδειο και όχι σε ώρα αιχμής είναι απορίας άξιο.
Ευελπιστούμε με τον ίδιο ζήλο η δημοτική αστυνομία να κάνει ελέγχους σε όλα τα μαγαζιά της πόλης ιδιαίτερα για το τσιγάρο ειδικά εκεί όπου συχνάζει η νεολαία μας, αν και προσωπικά πιστεύω ότι οι έλεγχοι βασίζονται στις γνωριμίες των καταστηματαρχών με τις αρχές και σε σπάνιες περιπτώσεις πηγάζουν από την ίδια την αποστολή της δημοτικής αστυνομίας.
Βέβαια οι έλεγχοι δεν πρέπει να γίνονται μετά από καταγγελίες όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά αιφνιδίως και όλες τις ώρες του 24ώρου όπου λειτουργούν καταστήματα.
Ως φορολογούμενοι πολίτες αυτής της πόλης απαιτούμε η Δημοτική Αστυνομία να επιβάλει το νόμο προς όλους το ίδιο και με την ευαισθησία που πρέπει να την χαρακτηρίζει, στους δύσκουλους καιρούς που περνάει η πατρίδα μας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/2/12 13:03

    AN PATE SE OLLA TA KAFE OLOI MA OLOI KAPNIZOUN,
    STHN IALYSO ERXONTE APLOS GIA YPOGRAFES KAI ENO EINAI NTOUMANI APO KAPNO DEN TOUS KANOUN TIPOTA,
    GIATI??????
    MIPOS ???????
    BROMIA??????
    LADOMA???????
    APLOS ROTAO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/2/12 17:49

      Αφου ρε ασχετε ολοι καπνιζουν στην Ελλαδα.Μπες σε ενα οποιοδηποτε καφε,μπαρ,κτλ και θα δεις.Οι 8 στους 10 καπνιζουν.Αμα απαγορευσουν τελειως το τσιγαρο δεν θα εχει δουλεια σε κανενα μαγαζι.Ας φτιαξουμε πρωτα τα υπολοιπα,και μετα τον νομο του καπνισματος.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/2/12 13:15

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΤΕ.ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/2/12 13:48

    ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ...ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ????ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ....ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΓΙΑΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΙΩΣΟΥΝ.ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΟΙ 99 ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ Η ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΑΝΕ,ΤΑ ΤΡΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ,ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 600 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ,ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ,ΑΥΡΙΟ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ,ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΙΣ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ....ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΤΕ,ΕΤΣΙ ΑΔΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.......ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΣΠΙΟΥΝΟΙ ΕΙΣΤΕ...........ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ!!!!!!ΡΕΜΑΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/2/12 14:04

    SOSTOS O FILOS.MPRABO SOU Feb 26, 2012 03:48 AM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/2/12 14:08

    Σαπίλα και βρωμιά μυρίζει μόνο στη δημοτική αστυνομία.
    Επιλεκτική αντιμετώπιση και τίποτα αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/2/12 14:41

    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ?
    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ!!!!
    ΜΟΝΟ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ!!!!!!!!!!!!!
    ΤΟ ΨΑΡΙ ΚΥΡΙΟΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΟΨΙΜΟ!!!!
    ΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ!
    ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/2/12 15:13

    ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ,,,ΟΙ 95 ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟ?????
    ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ!!!
    ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ Η ΞΕΡΟΥΝ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΣΤΗΜΕΝΟ.....ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΠΕΙΧΗΡΙΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΞΕΨΥΧΑΕΙ Η ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΗ ΤΟΥ,,,,,ΗΜΟΥΝΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ,ΗΤΑΝΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ????ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΟΥ 99 ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟ,Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝΕ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ????............ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ............ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/2/12 17:23

    Αυτές οι πουστιές έφεραν το μνημόνιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος26/2/12 17:44

    Σάββατο βράδυ σε ταβερνα γεμάτη κόσμο,κανείς δεν κάπνιζε..και ξαφνικά τρείς κυρίες στο διπλανό τραπέζι άνοιξαν τα φουγάρα..και οταν διαμαρτυρήθηκαν μερικοί,τους αποκάλεσαν χαφιεδες και σπιούνους με την ανοχή του καταστήματος. Επρεπε να τα κάνουν στο εξωτερικό αυτα...να δείς ποτε θα τις μπαγλάρωναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/2/12 19:59

      Θα τους εκλαναν τα αρχιδια ειναι Ελληνιδες.Υπαρχουν χωροι για καπνιστες στο εξωτερικο σε ολα τα καταστηματα.Ας κανουν και εδω χωρους και μετα ας βγουν για ελεγχους.
      Το οτι εχουμε κριση το εχουμε καταλαβει ολοι θελω να πιστευω.Ε Ας κανουμε και εμεις τα στραβα ματια ρε φιλε γιατι ολοι υποφερουν απο αυτη την κατασταση.Το τσιγαρο ειναι το τελευταιο πλεον που με ενδιαφερει.Εκτος και αν εσυ εχεις λυση ολα τα προβληματα σου,τοτε παω πασο !

      (Ενας μη καπνιστης συνπολιτης σας.)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/2/12 21:28

      dura lex sed lex...γιαυτό δεν μας εμπιστεύεται κανείς πια...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/2/12 11:27

      φίλε μου, στο εξωτερικό μάλλον έχεις να πας κατι δεκαετίες.Το κάπνισμα εδώ και αρκετά χρόνια, ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!
      Ο Έλληνας πολιτικός δεν μπορεί να μην κάνει την λαμογιά του και την μισοδουλειά του και έτσι υοθέτησε την πρακτική που έχει καταργηθεί εδω και πααααααρα πολλά χρόνια στο εξωτερικό."χώρος καπνιζόντων και μή καπνιζόντων"....!!! Ακουσων άκουσων.
      Μεχρι και στην τουρκία υπάρχει καθολική απαγόρευση του καπνίσματος, για να μην σας παρω μια μια τις ευρωπαικές χώρες και όχι μονο.
      Αλλά ο ελληνάρας, ο γαμάω, ο θεριακλής , ο άντρακλας ο πολλά βαρής σιγά μην τηρήσει τον νόμο.άσε πια οι καρακατινάρες με το τσιγάρο στο στόμα και το παιδί στο βυζί να θηλάζει( μεχρι και αυτό είναι ικανές)...θέλοντας να διακυρήξουν με αυτό τί??? την ισότητα και την μαγκιά , που δεν υπάρχει πιο asexoual , πιο passe και πιο τριτοκοσμικό απο το να βλέπεις μια γυναίκα και όχι μόνο με το τσιγάρο στο στόμα....τόσα ξέρουνε οι κακομοίρες!!!
      Οπότε να μην παραπονιόμαστε για ότι συμβαίνει τώρα στην χώρα μας...γιατί και μεις εχουμε, αν όχι μεγάλο, πάντως ένα μερίδιο ευθύνης!!!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος26/2/12 17:49

    Παταξτε τους βρωμιαρηδες καπνιστές!!! Οπου βρεθουν ΠΡΟΣΤΙΜΟ.
    Μονο ετσι θα στρωσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/2/12 18:30

      σωστος!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/2/12 20:05

      Ρατσιστης ; Βολεμενος ; Ανεγκεφαλος ; Τι ακριβως εισαι απο ολα αυτα ; Μηπως ολα ; Εχεις καταλαβει ποσο δυσκολο ειναι να βγαλει σημερα ενα μεροκαματο ενα ανθρωπος ; Εχεις καταλαβει πως χρειαζονται ακομα και οι καπνιστες για να επιβιωση η αγορα ; Νιωθεις ρε φιλε ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/2/12 11:29

      βρήκαμε τωρα την δικαιολογία....γιατί να νιώσω εγώ ρε μεγάλε και να μην νιώσεις και σύ εμενα...πόσο γελοίος μπορεί να γίνει καποιος για το κέρδος και τα φράγκα...ούτε την ίδια του την υγεία δεν υπολογίζει.@!!!!

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος26/2/12 17:59

    οποιος δεν θελει να καπνιζει να κατση σπιτι του ,να διαβαση και κανενα βιβλιο......οχι στα καφενεια να κουτσομπολευετε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/2/12 20:08

      Βολεμενε φιλε μου φενεσαι απο χλμ.οτι εκανες το κομποδεμα σου και απολαμβανεις τον πονο του κοσμου αραχτος στην πολυθρονα σου με το λαπτοπ στα γονατα ! Ντροπη !

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος26/2/12 18:01

    ....και η μια ρυπανση ειναι ο καπνος,,,για την ηχορυπανση θα πειτε τιποτα?....πρωι μεσημερι βραδυ,,,ακους τσιφτενετελια και ρουβοειδη....οπου και να κατσης να πιης ενα καφε,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/12 23:19

      ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ

      ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ . ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΑ SOFT ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ .ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΒΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΛΕΨΑΝ .

      ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΑΙ

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος26/2/12 18:54

    Πολλοι καπνηστες στην Ελλαδα = αναλγητοι χωρις σεβασμο στον συνανθρωπο. Δεν εχεται παιδεια, απλα. Ετσι σας εκανε το σκατοσυστημα. Το ιδιο σκατοσυστημα που σας ανεχεται, γιατι δεν μπορει διοικησει ειναι συγχρονο κρατος. Αποτυχημενο κρατος. Να το χαιρεσται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/2/12 20:16

      Ελα ρε αφηστε τα αυτα πια ! Εχετε γνωμη και μαλιστα εν μεσω κρισης για ολους και για ολα.Βγες ρε απο το σπιτι σου να δεις τον πονο γυρω σου και ασε τους καπνιστες να πεθανουν με την ησυχια τους απολαμβανοντας την τελευταια χαρα που τους εμεινε ! Το συστημα,το κρατος,η αναλγησια...χεστα ολα ρε και οταν σε ενοχλει ενας ανθρωπος που καπνιζει στον ιδιο χωρο με σενα ζητα του ευγενικα να μην φυσαει τον καπνο του προς την πλευρα σου.Γινε κοινωνικος και να μαθεις να λες αυτο που σε ενοχλει.Μην ντρεπεσε,μιση ντροπη δικη σου μιση δικη του !

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/2/12 20:35

      Αγαπητέ ή αγαπητή 08:54 AM, ο από κάτω σου είναι η επιβεβαίωση των όσον είπες!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/2/12 20:59

      Μα φυσικα και δεν περιμενα να καταλαβεις απο κριση.Ακομα δεν εχει ερθει για τα καλα στην Ροδο αλλα και να ερθει αμβιβαλω τα μαλα αν καταλαβεις κατι αγαπητη/ε μου γιατι προφανως θα εχεις μια κλεισμενη θεση στην εταιρια του Σειρηνακη.Αγαπητη/ε μου απο απο πανω σου ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ κανονικος οχι δηθεν ;)

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος26/2/12 18:56

    ελληναρες καπνιστες τριτοκοσμικοι ανθρωποι του ναργιλε και της ανομιας,δεν σας πιανει τιποτα εσας ,κανενας νομος δεν ισχυει,ολη η ευρωπη δεν καπνιζει μονο οι ΄΄μαγκες΄΄ οι ελληνες φουμαρουν παντου! ερχονται και οι ευρωπαιοι και γελανε με τα χαλια μας,αναρωτιεστε μετα γιατι δεν παει μπροστα αυτη η χωρα,το πιο απλο δειτε,το καπνισμα,ουτε αυτο δεν ειμασται αξιοι να εφαρμοσουμε σαν κοινωνικο συνολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/2/12 20:26

      Η χωρα δεν παει μπροστα επειδη καπνιζουμε.Πηγαινε τωρα βαλε και την κουκουλα και τραβα στην αγαπημενη σου Μερκελ να το πεις.Ηθελα να ηξερα δεν ντρεπεσε καθολου να πεστευεις οτι ξερεις να μιλας;Η Ευρωπη η Ελληναρες η τριτοκοσμικοι ο νομος το κοινωνικο συνολο ειναι λεξεις που πιστευεις οτι σε κανουν ανθρωπο με ιδιαιτερες γνωσεις;Ενας ρατσιστης εισαι που δεν σεβεσε την φτωχια του κοσμου.Εισαι ακοινωνητος το ξερεις και παρολα αυτα δεν κανεις κατι για να το αλαξεις.Ντροπη των ανθρωπων.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος26/2/12 21:25

    Ρε παλιοκαριολακια αμα δε θελετε να εισπνεετε καπνο απο τσιγαρο να κατσετε σπιτι σας η να σας φτιαξουν παγκακια εξω απο τα μαγαζια και τις καφετεριες να καθοσαστε εκει 8 στους 10 καπνιζουν παλιογαζοντενεκεδες...... παρτε μου μια πιπα να κοψω το τσιγαροοοο.....
    ΛΑΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/2/12 21:31

      xaxaxaxaxxaa.....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/2/12 00:41

      Μην καπνιζεις την ωρα που γραφεις. Ο καπνος στερει το οξυγονο απο τον οποιο εγκεφαλο σου εχει απομεινει.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος26/2/12 22:26

    μα πόσο κασμάδες ρε είστε; το ΝΟΜΟ ποιός τον έκανε; ε; πάντως όχο η δημοτική! και γιατί ρε μεγάλε τόσο καιρό που και εγώ έπαιρνα για τσιγάρα μου έλεγαν οτι έχει ατονίσει το μέτρο; γιατί να ανέχομαι το σκατοκαπνό σας ρε οταν πάω να φάω 1 φορά πλεον το δίμηνο και αν και έχω και τα μωρά μαζί μου; ή μηπως φταίω και απο πάνω που πάω στο εστιατόριο ;

    έχουμε και εμείς δικαιώματα ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ.και στο μνημόνιο φτάσαμε γιατί ποτέ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΙΚΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.ελα στη Στουγκάρδη που μετακόμισα πλέον να δείς τι γίνεται...ξέρεις πόσοι ελληνες είμαστε εδώ; γιατί όμως συμμορφώνονται;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/12 00:19

      Πολυ σωστα τα λες αλλα αν ειδες και τα σχολια παραπανω μιλανε με ασχημο και ρατσιστικο τροπο για τους καπνιστες.Ολα προερχονται απο την παιδια που εχουμε και συμφωνω μαζι σου.Το γνωριζουμε αλλα δεν κανουμε τιποτα για να αλαξει απο την στιγμη που δεν εφαρμοζουν ποτε τους νομους που βγαζουν.Ευχομαι εκει στην Στουτγκαρδη να πανε ολα καλα Πατριωτη.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος27/2/12 00:22

    Περαν του θεματος με το καπνισμα, που απλως δειχνει το προβλημα ελλειψης σεβασμου στον συνανθρωπο, κατι παρομοιο πρεπει να συμβαινει και με το θεμα της δημοτικης αστυνομιας.
    Εμενα το θεμα μου ειναι παντελως αδιαφορο. Γιατι; Γιατι οταν συμπεριφερεσαι με εναν σεβασμο στους απλους κανονες συμπεριφορας μιας κοινωνιας, δεν εχουν κανενα λογο να ασχοληθουν μαζι σου. Παρκαρω νομιμα, σκεπτομενος τον συνανθρωπο μου που θα περασει απο το πεζοδρομιο. Την μητερα με το καροτσακι, τον συνανθρωπο με αναπηρικο, το παιδι σου που θα αναγκαστει να περπατησει μεσα στον δρομο. Αυτο εχει σαν συνεπεια, να περπαταω μερικα βηματα παραπανω, καλο μου κανει.
    Το οτι πλεον η κριση ειναι δικαιολογια για καθε ειδους αναρμοστη συμπεριφορα, και για μη σεβασμο των νομων ειναι κατι που με κανει πολυ απαισιοδοξο γι αυτο το εθνος.
    Ειναι λυπηρα τα σχολια των ελληναραδων που εγραψαν στο θεμα αυτο. Ωραια "κοινωνηκοτατη" σταση, να λετε στους μη καπνιστες, να μεινουν σπιτι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/12 00:53

      Ολα ωραια τα ειπες αλλα μπορεις να μου πεις για ποιους νομους μιλας;Αυτους που ψηφιζονται αλλα δεν εφαρμοζονται ποτε;Γιατι δεν λες και για την σταση των μη καπνιστων που αποκαλουν βρωμιαριδες τους καπνιστες;Μην τα βλεπεις μονο απο την δικη σου οπτικη γωνια φιλε μου,δες και των αλλων.Ειναι αναρμοστη συμπεριφορα το να καπνιζεις;Εχει να κανει με το αν σεβεται καποιος τον νομο η οχι εαν εχει ενα τσιγαρο στο στομα του;Εγω προσωπικα με τα παραπανω σχολια αηδιασα αλλα υπαρχουν και σχολια που ειναι πολυ σωστα.Το δικο σου ειναι ενα αξιοπρεπες σχολιο και δειχνει ανθρωπο με αρκετα καλη νοημοσηνη.Οποτε θεωρω πως καταλαβενεις παρα πολυ καλα πως δεν χρησιμοποιησε κανεις την λεξη κριση ως αλλοθη γιατι δεν χρειαζονται αλλοθη απο την στιγμη που ξερουν πως δεν κανουν κατι κακο.Ενα τσιγαρο ειναι και ειναι δικαιωμα του καθενως να το κανει δεν ειναι ομως δικαιωμα του να ενοχλει τους γυρω του.Προκειτε καθαρα για μια ενοχληση και οχι για μια παραβατικοτητα!Οι καπνιστες δεν ειναι ουτε βρωμιαριδες ουτε λεπροι!Οι καπνιστες ειναι και στην δικη σας οικογενεια μεσα!Βοηθηστε τους οχι να το κοψουν αλλα πως και που να το κανουν!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/2/12 05:25

      Δεν μπορει να θεωρειται αναρμοστο να καπνιζει κανεις. Η δουλεια στραβωνει μονο, οταν καποιοι επιμενουν να μοιραζονται τον καπνο με αλλους σε κλειστους δημοσιους χωρους. Εδω η συμπεριφορα στην Ελλαδα ξεχωριζει πραγματικα, και ξεχωριζει αρνητικα. Οταν υπαρχει νομος να μην καπνιζουν σε καποιους χωρους, εχει να κανει με τον νομο, να καπνιζουν εκει. Οπου αλλου θελουν, ας καπνιζουν. Ουτως η αλλως αυτοι που εκαναν τον νομο, μετα τον μετετρεψαν σε εισπρακτικο μετρο. Οσοι μαγαζατορες λοιπον επιλεγουν να πληρωνουν καπνοσημο, ας βαζουν κι ενα σημα στην πορτα, και γω προσωπικα δεν θα ξαναπατησω. Ειναι επιλογη τους. Ουτε βγαινω για να παραπονιεμαι για καπνο, ουτε για να καρφωνω μαγαζατορες. Θα παω αλλου.
      Εαν διαβασεις καποιες απαντησεις θα καταλαβεις οτι καποιοι χρησιμοποιουν και την κριση, για να δικαιολογησουν το καπνισμα σε μαγαζια. Για μενα αυτο δειχνει απλα, οτι βαζουν το χρημα πανω απο ολα. Πανω απο την υγεια της οικογενειας με παιδια που βγαινει για ενα φαγητο (αν μπορει ακομα).
      Εχεις δικιο οταν λες οτι πολλοι νομοι δεν εφαρμοζονται. Γι αυτο ειμαστε και ενα κρατος αποτυχια αυτη την στιγμη. Πιστεψε με, δεν ειμαι απο τους μη-καπνιζοντες που κανουν πολεμο, οπου βρεθουν. Μια χαρα περναμε και με παρεες σε χωρους οπου εφαρμοζονται τα αυτονοητα.

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος27/2/12 06:55

    Είμαι χρονια καπνιστής αλλα πραγματικά σέβομαι τους χώρους που απαγορεύεται το κάπνισμα και δεν τολμώ ούτε για αστείο να ανάψω τσιγάρο, η θα βγω εκτος χώρου η θα κάνω υπομονή μέχρι να φύγω. Προσωπικά και εμενα με ενοχλούν κάτι τύποι που το παίζουν αδιάφοροι και τσαμπουκάδες κάνοντας λες και βρίσκονται στο σπίτι τους. Όταν όμως μου δοθεί η ευκαιρία να καπνίσω εντός χώρου θα το κάνω αλλα μονο με την έγκριση του υπεύθυνου, όπως ΠΧ πήγα για καφέ πρόσφατα και μετά από 15 χρονια στον Λυκαβηττό και λόγο ότι έβρεχε ρώτησα αν μπορώ και μου απάντησε άφοβα. Μετά μου έφερε ένα πλαστικό ποτήρι με νερό αντί για τασάκι και έτσι κάπνισα. Την ευθύνη για το αν θα καπνίζουν εντός χώρου την έχουν αποκλειστικά οι υπεύθυνοι του καταστήματος.
    Υ.Γ Τα τασάκια εξαφανίζουν και όχι τους καπνιστές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος29/2/12 23:53

    Εφόσον οι τοπικές αρχές δεν είναι ικανές να εφαρμόσουν τους νόμους μήπως πρέπει να αρχίσομε τη ενόχληση των εισαγγελικών αρχών !!!!!!!!!!!!! ΜΗΗΗΠΩΣ ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος1/3/12 11:48

    Δεν μπορω να καταλαβω τι εχω παθει... γιατρε μου εχω σοβαρο προβλημα.... καθομαι και διαβαζω οοοολα αυτα τα σχολια στο site...γιατι το κανω αυτο? Τι καταλαβαινω διαβαζωντας ολες αυτες τις μπουρδες? Αυτο που καταλαβα ειναι οτι οι ανθρωποι θελουν να ειναι εχθρικοι... Οοοολα αυτα τα χρονια που το τσιγαρο ηταν (και ειναι για να μην λεμε μαλακιες) ελευθερο δεν υπηρχαν τοοοοσο εντονες κοντρες... ηρθε ενας "σοφος" νομοθετης και αυτοματα εχουμε χωριστει σε δυο στρατοπεδα... Το προβλημα ειναι το εξης... καποτε υπηρχαν οι καπνιστες και οι μη καπνιστες... τωρα ...οι καπνιστες και οι αντικαπνιστες... Ειναι απιστευτο το πως μπορεις να φερεις διχονοια στους ανθρωπους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος1/3/12 11:51

    επισης ο νομος ειναι καθαρα εισπρακτικος οπως το 99% των νομων της συγχρονης κοινωνιας.Αν ενδιαφερονταν για την υγεια σου χαζε πολιτη θα ειχες και συστημα υγειας... βλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος3/3/12 13:13

    αλλα λογια να αγαπιομαστε!αντικαπνιστης ειμαι και εγω αλλα λυσαμε ολα τα προβληματα και μας αποσχολει το τσιγαρο και το καπνισμα?μαλακιες!!!!!!φτιαξε πρωτα το συστημα υγειας οπως ειπε ο φιλος πριν,συμμορφωσε πρωτα τις δημοσιες υπηρεσιες που ξεσκιζονται στο τσιγαρο[για παραδειγμα],κανε αν θες το πακετο 10 ευρω και χιλια δυο αλλα!αν τα γραψουμε ολα χεστηκαμε!!!
    ας αφησουμε τα μαγαζια να δουλεψουν γιατι σε λιγο δεν θα υπαρχει μαγαζι να ελεξουν!!!ειναι η αρχη τωρα, τον αλλο χειμωνα θα δουμε τι θα υπαρχει ανοικτο!ας σοβαρευτουμε λιγο γενικα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *