ροή ειδήσεων

Αννούλα Διαμαντοπούλου & ήθος

Με αφορμή τα όσα είπε η Υπουργός της Φωτοτυπίας & CD, Άννα Μαρία Αντουανέτα της Κοζάνης στην εκπομπή "Κοινωνία ώρα Mega" για την...
συμπεριφορά των μαθητών κατά τη διάρκεια της παρέλασης στα Ιωαννινα έχω να επισημάνω τα εξής:
1. Δεν κατηγορείς τα παιδιά.Τα παιδιά βλέπουν συμπεριφορέςμεγαλυτέρων. Oι τελευταίοι παραπλανημένοι ψηφοφόροιτου ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ. τα τελευταία χρόνια, έδειχναν τηνανοιχτή παλάμη τους προς τη Βουλή, στο Σύνταγμα. (Υπ' όψιν:Δεν ισχύει η απλή αναλογική στις εκλογές το 18% γίνεται με 39%)
2. Το ήθος μια κοινωνίας προβάλλεται από το ήθος των ανεπάγγελτων κρατικοδίαιτων πολιτικών που με τις φωτογραφικές νομοθετικές ρυθμίσεις λήστεψαν τον ελληνικό λαό.



3.Οι δημοσιογράφοι Οικονομέας & Καμπουράκης καλό είναι να μην δείχνουν ότι ξεπήδησαν από εκτροφείο μειωμένης συνείδησης και νοημοσύνης. Αν κρίνουν και την συμπεριφορά των Υπουργών που μας έφτασαν μέχρι εδώ θα βοηθήσουν την κοινωνία να ξυπνήσει ("Κοινωνία ώρα ύπνου" μετονομασία της εκπομπής).


4.Μάθαμε από την κυρία Αννούλα ότι η μούντζα έκανε τρομερή εντύπωση στα ξέναειδησεογραφικά πρακτορεία, στο σημείο που έκανε το γύρω του κόσμου η είδηση αυτή (Η κατάντια της Ελλάδος έκανε το γύρω του κόσμου, αλλά αυτό δεν το λέμε). Έκανα μια αναζήτηση στο κυβερνοχώρο αλλά δεν είδα καμία παραπομπή από ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.



5.Η γλώσσα του σώματος με τους επαναλαμβανόμενους νευρικούς κεκεδισμούς καταδεικνύει ταψεύδη που εκστομίζετε τόσο οι πολιτικοί όσο και οι δημοσιoγράφοι.
Τελειώνοντας θέλω να τονίσω ότι η "κυρία" Διαμαντοπουλου με υιό σε ιδιωτικό σχολείο είναι συνένοχη για την κατάντια της κατάστασης μας και ευτυχώς στα ψηφιακά μέσα αυτά θα μείνουν στην Ιστορία.



6.Ας κοιτάξουν πρώτα την δική τους συμπεριφορά τόσο οι δημοσιογράφοι και άλλο τόσο οι πολιτικοί οι οποίοι εκλέγονται για να μας υπηρετούν, να ζούμε με αξιοπρέπεια, και όχι να μας κοροϊδεύουν και να μας κλέβουν!!

http://spyzy.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *