ροή ειδήσεων

ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΕΖΟΥΣ !!!!

Τα πεζοδρόμια (τα στενά πεζοδρόμια) εχουν καταντήσει parking διαφόρων αντικειμένων εκτος απο πρόσβαση πεζών. Οπως? Ρυμουλκά (τρέιλερ-αυτοκινήτων).
Στην οδο Κυρα της Ρω στο Ροδινι...
και συγκεκριμένα στο πεζοδρόμιο που βρίσκεται το 15 Δημοτικό Σχολείο υπάρχουν 2 ρυμουλκά (τρειλερ) με αποτέλεσμα τα παιδια που παίρνουν απο εκει καθε πρωι για το σχολειο αλλα και το μεσημέρι να αναγκάζονται να κατεβαίνουν στο δρόμο με κίνδυνο παντα τη σωματική τους ακεραιότητα, αφου να υπενθυμίσουμε οτι αυτοι οι στενοί δρομοι που υπάρχουν και ειναι πολλοι (ειδικα στο Ροδινι) ειναι διπλης κατεύθυνσης Κυκλοφορίας με τη λογικη των υπευθύνων οτι χωρανε 2 αυτοκίνητα να περάσουν αλλα στην ουσια περναει 1 και με δυσκολια.
Να σημειωσουμε οτι και οι 2 ιδιοκτήτες των ρυμουλκών εχουν εισόδους εξωτερικού γκαράζ στα σπιτια τους αλλα μαλλον προτιμουν να τα εχουν εξω για να παιρνουν αερα.
Το προβλημα θα πρεπει να το δουν οι αρμοδιοι πριν θρηνήσουμε κανενα θυμα κάποια στιγμη. Η δημοτική αστυνομία για παραδειγμα? Να φύγει και λιγο απο το κεντρο της πολης.
Οπως και και για αυτους τους δρομους διπλής κατεύθυνσης θα πρεπει να επανεξεταστουν απο τις αρμόδιες υπηρεσίες ωστε να μην επικρατεί μπάχαλο καθε πρωι το ποιος θα πρωτοπερασει με το αυτοκινητο του.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/2/12 15:13

    Πράγματι, αυτό το θέμα με την οδό Κυρά της Ρω στο 15 Δημοτικό στο Ροδίνι είναι πολύ παλιό. Πάω στο σχολείο εδώ και 10 χρόνια και κάθε πρωί αυτό που γίνεται δεν περιγράφεται. Ο δρόμος είναι πολύ στενός αλλά διπλής κατεύθυνσης. Απορώ πως τόσα χρόνια ο σύλλογος γονέων δε ζήτησε από το Δήμο το απλούστερο, την μονοδρόμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/2/12 15:40

    OTI ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/2/12 16:38

      ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΚΑΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος18/2/12 15:53

    μακαρι ολα τα προβληματα μας να ηταν αυτα. ολοι βρηκατε να χτυπησετε αυτον τον υποροχο ανθρωπο τον δημαρχο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/2/12 15:58

    ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΩΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ?ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ???ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1.ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/5/12 11:54

    Οπως παντα θα λεω , το τοπικο συμβουλιο , και η κυβερνηση δεν θα μπορεσουν ποτε να αλλαξουν κατι. Εμεις πρεπει να αλλαξουμε . Να αλαξουμε τον τροπο που σκεφτομαστε , τον τροπο που μιλαμε και συμπεριφερομαστε, και μονο ετσι θα παμε μπροστα. Ειναι κριμα γιατι στην Ελλαδα χρειαζομαστε τον τουρισμο , και μονο με καποιες αλλαγες στην πολη θα ερθουν περισσοτερη τουριστες, γιατι θα νοιωθουν ασφαλεια. Εγω μενω στο εξωτερικο . Πηγα διακοπες στην Ελλαδα τον Απριλιο για δυο εβδομαδες,και πιστεψτεμε, δεν μπορουσα να περπατησω στο πεζοδρομιο, απο τα αυτοκινητα παρκαρισμενα, και ακομη περισσοτερο απο τα δεντρα που ειναι φυτεμενα. Τι μανια με αυτα τα δεντρα ? Οι Ελληνες εχετε μια μανια με τα δεντρα, να τα βαζετε παντου. Μπορη το μηνυμα μου να φαινετε βαρετο, αλλα αυτη ειναι η αληθεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *