ροή ειδήσεων

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ !!

Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!!! ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΡΟΔΙΤΩΝ (ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ, ΓΙΑΤΡΟΙ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ ΚΛΑΜΠ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ, ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ, ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΝΔΥΣΕΩΣ, ΚΑΙ...
ΑΛΛΑ) ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ 60% ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΔΟΕ, ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ!!! ΣΤΟΠ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΜΑΣ!!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/2/12 13:56

    ρε αφήστε τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ
    λες και δεν τους ξέρουμε
    ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, και τα παρατρεχάμενα λαμόγια όλωςν αυτών
    ΝΑ ΤΑ ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΛΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ?
    πάρε φόρα με την όπινσθεν ε?

    α ρε λαμογια όποιος το έβγαλε αυτό το θέμα είναι με΄γάλος πράκτωρας των παραπάνω
    ΠΡΟΣΟΣΧΗ
    ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ για να την γλυτώσουν ΑΥΤΟΙ
    επαναλαμβάνω ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ
    ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ
    ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    και τα ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/2/12 15:01

      ΦΟΡΟΦΥΓΑ ΚΛΕΦΤΗ ΘΑ ΣΕ ΔΙΝΩ ΣΤΕΓΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ!!!!ΤΕΡΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΒΑΤΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΤΕ!!!!!ΜΑΖΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΚΗ
      ΓΑΒΑΛΑ!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/2/12 14:18

    Συμφωνώ με τον φίλο μας. Προσοχή σε αυτούς που τα έφαγαν μαζί με τον Πάγκαλο και δεν είναι άλλοι από αυτούς που λέει ο φίλος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/2/12 15:02

      ΦΟΡΟΦΥΓΑ ΚΛΕΦΤΗ ΘΑ ΣΕ ΔΙΝΩ ΣΤΕΓΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ!!!!ΤΕΡΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΒΑΤΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΤΕ!!!!!ΜΑΖΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΚΗ
      ΓΑΒΑΛΑ!!!!
      Διαγραφή

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/2/12 08:25

      Μαλακα απευθύνεσαι σε άνεργο και όχι σε επιχειρηματία. Εσύ να πληρώσεις ρε λαμόγιο που είσαι και δημόσιος υπάλληλος.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος4/2/12 15:05

    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΝΕΡΓΗ ΔΡΑΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/2/12 15:10

    Πάλι ο μακάακας ξανακτύπησε, ρε δεν έχεις με τίποτα άλλο να ασχοληθείς αργόσχολε, συμπλεγματικέ; Το αφεντικό σου ο gap που μας έφερε εδώ τίποτα δεν ακούω τίποτα που για 6-8 μήνες το έπαιζε γενναιόδωρος μέσα στην κρίση. Έδινε επιδόματα σε όλο τον κόσμο, πήρε 100 πασόκους για να απαντάνε στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτυωσης και 100 άλλους ξένους μαλάκες συμβούλους και τα μέτρα που είχε πάρει η προηγούμενη κυβέρνηση τα έπαιρνε πίσω και ξόδευε τα δις που έβαλε στο έλλειμμα οργανισμούς που μέχρι τώρα δεν τους έβαζαν στο προϋπολογισμό που θα γίνει το φπα 23% δεν ακούω τίποτα. Αστο διαβολ@@ μαλακ@@@. Και τα πρώτα F16 οι άλλες χώρες τα πήραν 22 εκατομμύρια και εμείς τα πήραμε 40 εκατομμύρια. Πού πήγαν όλες αυτές οι μίζες και οι μίζες με τα υποβρύχια; Θα προπλήρωνες εσύ για το σπίτι σου 2 δις προτού πάρεις τα εμπορεύματα; Ενα πουκάμισο παίρνουμε και το δοκιμάζουμε πρώτα όχι αεροπλάνα και υποβρύχια. Και μιας και το έφερε η κουβέντα είμαι σίγουρος ότι εσύ παίρνεις φίρμες ξένες για να ντύνεσαι, και δεν προτιμάς τα ελληνικά προϊόντα για να παίρνει μπροστά η ελληνική οικονομία. Να προτιμάτε όσο το δυνατόν ελληνικά όχι ξένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/2/12 15:23

      ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΡΟΔΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΠΑΣΟΚ!!!ΦΟΡΟΦΥΓΑ ΚΛΕΦΤΗ ΘΑ ΣΕ ΔΙΝΩ ΣΤΕΓΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ!!!!ΤΕΡΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΒΑΤΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΤΕ!!!!!ΜΑΖΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΚΗ
      ΓΑΒΑΛΑ!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/2/12 19:14

      ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ "ΦΟΡΟΦΥΓΑ ΚΛΕΦΤΗ" ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/2/12 20:50

      ΟΧΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/2/12 00:06

      ΕΞΥΠΝΟΣ!!! ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος4/2/12 15:10

    KAI ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ. ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΑΛΒΑΝΕΖΑ, ΖΩΡΙΣ ΕΝΣΗΜΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ (ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)___________ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΡΙΤΕΚΝΙΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!!!!!
    ΕΞΩ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/2/12 15:25

      ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΔΟΕ!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/2/12 19:15

      ρε βλακα αυτοί που γράφεις είναι οι πρώτοι μιζαδόροι ρε
      ο λύκος ρε να φυλαέι το πρόβατα ? τι μαλάκας είσαι ρε

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος4/2/12 16:09

    Με το να καταγγείλει ο ένας τον άλλο δεν λύεται το θέμα .Απαιτείται συνείδηση φορολογική και όχι αισθήματα μίσους του ενός προς τον αλλο .Ολοι περνάνε δύσκολα .Ομως αυτό δεν σημαίνει εχθροπραξίες .
    Ηρεμία .Ασφαλώς και πρέπει να πληρώνουν φόρο οι Ελληνες .Ασφαλώς και οι ελεύθεροι επαγγελματίες,έμποροι πρέπει να πληρώνουν βάσει αληθινών εισοδημάτων και όχι να κλέβουν τον συνάνθρωπο.Ομως όλα αυτά δεν γίνονται με κραυγές και φωνές .Θέλει δουλειά ,συνείδηση και προσπάθεια .Οχι κραυγές άναρθρες ,που δεν οδηγούν και πουθενά .
    Δεν υπάρχουν εχθροί εδω .Μόνο ασυνείδητοι πολίτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/2/12 16:11

    ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΑΛΚΟΟΛ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .........ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΤΕΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/2/12 16:22

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΕΝΑ ΓΑΜΩΠΟΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ!!ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΤΟΥΛΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/2/12 16:54

    TO ARISTA STO RODINI POTE MA POTE DEN KABEI APODEIXEI GIATI??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/2/12 17:29

    se polla apo ta magazia pou den dinoun apodeiksi exontas statheis tin oura k perimenontas na plirwsw exw paratirisei oti tis perissoteres fores pou den dinei apodeiksi o tamias o pelatis DEN THN ZHTAEI. as koitaksoume kai emeis ligo tis euthines mas. sto 70% twn katastimatwn stin rodo den kovoun apodeikseis .posoi omws apo emas tis zitame??? signwmi gia ta greeklish alla to pliktrologio mou exei mono latinikous xaraktires. edw den einai kanena dimosio dikastirio an kai polla ap osa exoun graftei edw exoun ginei aformi na diorthwthoun arketa kakws keimena tis polhs mas.armodies ipiresies kataggeliwn iparxoun .ola ta upoloipa emena mou thimizoun ekeines tis epoxes tis koukoulas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/2/12 18:53

      ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!ΜΗΝ ΕΝΘΑΡΥΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ!!!

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος4/2/12 18:04

    Σήμερα το βράδυ θα γίνει η μεγαλύτερη απάτη και φοροδιαφυγή στο νησί μας!!! Στο dome θα είναι ο χολιδης ο τραγουδιστής. Το άτομο είναι 40€ και στα 4 άτομα ένα μπουκάλι. Ο κόσμος θα πληρώνει στην είσοδο!!! Οποίος παει να ζητήσει απόδειξη των 40€ και όχι των 10€!!! Προσοχή!!!! Να μην γίνονται κάποια λαμόγια πλούσια στις πλάτες μας!!!! Όλοι απόδειξη !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/2/12 20:53

      ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕ!!!!!ΑΥΤΟΦΩΡΟ!!!!

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος4/2/12 18:23

    pita pappou to lamogio ton exo dosei pou den ferni apodiksis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4/2/12 18:35

    Εγω προσπαθησα να καταγγειλω μια καφετερεια που αντι ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ μοιραζει ΔΕΛΤΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ωστε να ΚΛΕΒΕΙ τον ΦΠΑ αλλά ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ!!!
    Θα συνεχισω βεβαια μεχρι να βρω τροπο. ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!! Θα σας κλεισουμε τα σπιτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος4/2/12 18:48

    Ενα τηλεφωνακι παιδια στο 1517,και εγω σημερα παραγγειλα απο πιττα παππου και δεν μου εφερε αποδειξη μονο δελτιο παραγγελιας,τον ρωτησα τι εγινε και μου ειπε και καλα του επεσε,αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα το κανει συνεχως,και ετσι τον εδωσα στο 1517 να τον ελεγξει,να του κοψει ενα κοστουμι να δουμε θα συνεχισει να λεει μαλακιες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/2/12 18:55

      ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!!!!

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος4/2/12 19:01

    ΜΗ ΛΥΠΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ. ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 1517 ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΕΞ' ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος4/2/12 20:15

    Κουκουλάκιδες την νόμιμη εκμεταλλεύση από τις εταιρίες ομίλους την έχετε διανοηθεί; Την πηγή του πλούτου την έχετε προσδιορίσει; Ο νόμος που επικαλείστε, τα όργανα καταστολής είναι το δεξί χέρι της νόμιμης, τεράστιας και δυστυχώς ιδεολογικά αποδεκτής κλοπής των κόπων όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος4/2/12 20:45

    Εμφύλιος αντί να δούν ποιοί μας φέρανε μέχρη εδώ, ποιούς λιβανίζανε και γλύφανε μέχρη χτές, με την ζήλεια και τον φθόνο καρφόνουν φτώχους συνανθρώπους τους πόσο φτωχοί στο μυαλό και πόσο μίσος έχουν μέσα τους μαύρη σαν την πίσσα είναι καί η ψυχή τους.Δείτε τα μούτρα σας στον καθρέφτη.Αυτό ειναι το προβλημα δεν μπορουμε να καταλαβουμε ποιός είναι ο εχθρός και σκοτωνόμαστε μεταξύ μας.Να πεθάνει του γείτονα η κατσίκα αντί να ζητήσουμε μία για μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος4/2/12 20:54

    Μαλακία η ανάρτηση..

    κάνε ανάρτηση για τους πολιτικούς τους κλέφτες

    κάνε ανάρτηση για τους δημόσιους υπαλληλους

    κάνε ανάρτηση για τις ανύπαρκτες υπηρεσίες υγείας

    κάνε ανάρτηση για το μαύρο χρήμα των πλουσίων

    κάνε ανάρτηση για τα καρτέλ που κρατάν τις τιμές στα ύψη

    ...

    αλλά άφησε ήσυχούς τους ΧΙΛΙΟ-ταλαίπωρους εμπόρους της τοπικής μας κοινωνίας οι οποίοι πλέον ακροβατούν μεταξύ ΛΟΥΚΕΤΟΥ και ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/2/12 21:05

      ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΖΙΠΑΚΙΑ ΧΛΙΔΑΤΑ!!!!ΒΡΕ ΟΥΥΥΣΣΣΣΤΤΤ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ!!!

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος4/2/12 21:10

    simpolites mou!i anartisi einai oligon laθos!!!na kiniγisoume poious!!!afou mirazoun ta lamogia oi megaloi !!!oi mikroi apo anagi to kanoun kai mou mou lete ma....es!!!giati apo ekei mporei na min parete apodixi alla stin anagi ekei trexete na taisoun ta paidia sas!!me olo to sebasmo to leo !!lipon as kratame isoropies de leme na ta isopedosoume olla !!alla eleos!!!xero magazia kai epixiriseis pou dinoun ψωμι!!se arketa atoma sto nisi !!telika ama tous katagiloume na ta parouon poi!!oi KLEFTES!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος4/2/12 21:11

    Απο την λέρο ποτε πήρες εξιτηρίο; Tα χάπια ειναι ληγμένα; για πρόσεξετα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος4/2/12 21:21

    Το ποιοί έχουν την κύρια ευθύνη για την κατάσταση που έχουμε περιέλθει το ξέρουμε όλοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι και πολλοί από εμάς, δεν έχουμε τις ευθύνες μας. Οι ασυνείδητοι που φτιάχνανε πολυκατοικίες και δηλώνανε 5.000 ετήσιο εισόδημα,σίγουρα εκλεβαν το κράτος και όλους εμάς. Αυτοί που ανέβαζαν τα προιόντα επειδή ανέβηκε το ΦΠΑ και μετά δεν κόβανε απόδειξη, σίγουρα είναι κοινοί κλέφτες. Ο μηδενισμός των δημοσίων εσόδων, οφείλεται σε πολλούς λόγους και σίγουρα ένας από αυτούς είναι η φοροδιαφυγή. Άρα δεν μιλάμε για εμφύλιο πόλεμο. Μιλάμε για πόλεμο πολιτών, εναντίον κοινών ληστών. Τόσο απλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος4/2/12 21:24

    Το μεγάλο και ανυπέρβλητο πρόβλημα αυτής της χώρας είναι η πολτοποίηση της συνείδησης του δηλητηριασμένου με το δηλητήριο του άκρατου ατομισμού και του με κάθε τρόπο ανελέητου κυνηγιού του χρήματος, ελληνικού λαού, που επέβαλε και ανακήρυξε ως κυρίαρχο ήθος ο «Μέγας εκμαυλιστής» του Ελληνικού λαού, Ανδρέας Παπανδρέου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος4/2/12 21:39

    TORA ΘA TA PARO !@!@@@4@@@422@@@!!!!GIA PIO KRATOS MILATE!!!TO UPODOLO !!!H TON RAGIADON!!!OI TON SOTIRON TOU POLITEXNEIOU!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος4/2/12 21:40

    Όχι δέν το ξέρουμε όλοι από πού προήλθε αυτή η κατάσταση αυτό φαίνεταιο πολύ καθαρά από τα γραφόμενα των συμπολιτών μας.Οι Οι ασυνείδητοι που φτιάχνανε ; απο ποιούς ελεγχόταν;Hταν αυτοί ευσυνείδητοι;Πως γίνεται με μισθό 1500€ να εχουν 10 σπίτια και διακοπές κάθε χρόνο, παιδια να σπουδαζουν σε εξωτικούς τόπους να μας το πού και σε μας άντε ρε ουστ απο δω ρε μαλακ@@@ αρχιδ@@@@.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος4/2/12 21:44

    Οι κοινοί ληστές ειναι αυτοί που ελέγχουν οχι ο ελεγχόμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος4/2/12 21:55

    πέστα γιατί αυτοί εδώ θα μας βγάλουνε και μαλ@κες στο τέλος
    Πως είναι δυνατόν με 15οο ευρώ τον μήνα να έχουν αποκτήσει τέτοιες περιουσίες όλα τα λαμόγια που είναι διευθηντές δημοσίων υπηρεσιών Δικατικοί Αστυνομικοί και πολιτικοί "άρχοντες" του τόπου Εδώ είναι το σημείο που πρέπει να σταθούμε ασ κάνουμε ένα λογαριασμό πώς είναι δυαντόν δηλαδή πόσες χιλιάδες χρόνια ε΄χουν δουλέψει όλοι αυτοί και μου φοράνε και τα ΡΟΛΕΞ και τα αυτοκίνυτα και τις μηχανές και τα μπουσούκια και τα ντυσηματα από το ΣΚΑΡΑΜΠΕ και όταν βγάζουν να πληρώσουν είναι οι τσέπες τους γεμάτες κατοστάρικα ΕΥΡΩ
    καλά να πάθουμε
    και περαστικά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος4/2/12 22:10

    Αυτοκίνητα 80000€ και πάνω τα αγοράσανε με την τίμια δουλεία στο δημόσιο και τον ιδρώτα του τίμιου προσώπου τους στο δημόσιο.Αυτοί τι παράγανε;=μίζες μίζες μίζες μίζες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος4/2/12 22:23

    Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο κλέφτης...Σιγά ρε παιδιά, θα ξυπνήσει ο νοικοκύρης...Και άμα ξυπνήσει την γα.....τε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος4/2/12 22:26

    Πολύ μεγάλη μαλακία έγραψες το σκεφτόσουνα πολύ;(Φωνάζει ο κλέφτης )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος4/2/12 22:33

    Για να δω αν το κατάλαβες, πες μου το νόημα....χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος4/2/12 23:10

    Στο dome στον χολιδη σήμερα να παει το ΣΔΟΕ γιατί θα γίνουν μεγάλες απάτες!!! Το ΣΔΟΕ εκεί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/2/12 21:48

      ο Μπάμπης ο χολίδης έγινε τραγουδιστής;

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος4/2/12 23:54

    εάν του μετρήσουμε βάζοντας τους σε πούλμαν όλους τους διεθφαρμένους μιζαδόρους δημόσιους και δικαστικούς αστυνομικους και τους άλλους που όλοι ξέρουμε στη ρόδο το ρόδα και το κτελ θα πρεπει να νοικιάσει και από ιδιότες για να τους βολέψει όλους
    εχω ή δεν εχω δίκιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος5/2/12 00:07

    Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά εδώ γίνεται ο διαγωνισμός του μεγαλύτερου κλέφτη. Αυτοί ή εκείνοι? Εμείς απαπαπα...
    Φωνάζει ο ένας κλέφτης τον άλλο κλέφτη...κλέφτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος5/2/12 00:21

    ΚΛΕΦΤΑΡΑΑΑΑΑΑΔΔΔΔΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!ΤΕΡΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος5/2/12 05:16

    Για όσους δεν ζητούν αποδείξεις : Έστω ένας ταπεινός μαγαζάτορας να μην κόβει 50 ευρώ συνολικά φπα κάθε μέρα για 360 ημέρες το χρόνο,τα ποσά ανέρχονται σε 50x360 = 18000x16% = 2880 ευρώ επί πλέον κέρδος !
    φανταστείτε άλλες επιχειρήσεις οι οποίες τα υπερβαίνουν και 4 φορές ημερησίως..
    Πολύ απλά από δω και πέρα για όσους άθελα ή μη δεν κόβουν αποδείξεις,ή θα τους πληρώνουμε το ακριβές ποσό που προκύπτει με την έκπτωση του ΦΠΑ - δεν είναι δύσκολο εκείνη την ώρα να υπολογίσουμε το 16%,απλά μαθηματικά είναι.
    Για κάποιον που παραγγέλνει φαγητό στο σπίτι,όποια και να είναι η αιτιολογία δεν θα πληρώνει το ΦΠΑ χωρίς απόδειξη,το πολύ πολύ,έχεις και δικαίωμα να αρνηθείς την παραγγελία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος5/2/12 08:40

    Όλοι οι φόροι και όλες οι παρακρατήσεις και όλα τα χαράτσια δεν θα πηγαίνουν από εδώ και πέρα στα δημοσια ταμία. Άδικος ο κόπος να τσακώνεστε για το ποιος κόβει η όχι αποδείξεις. Αφού έτσι και αλλιώς όλα αυτά θα πηγαίνουν σε ξένα ταμία και όχι στην Ελλάδα, η Ελλάδα δεν θα παίρνει τίποτα από εδώ και πέρα. Πρέπει να το χωνέψετε, και εγώ μετά από αυτά δεν πρόκειται να ξανά ζητήσω καμια απόδειξη και παρακαλώ όλους του επιχειρηματίες να σταματήσουν να κόβουν διότι είναι σκέτη κοροϊδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/2/12 20:46

      Να μην κόβουν απόδειξεις αλλά να αφαιρέσουν το 16% από την τιμή του προιόντος.Αλλιώς δεν κλέβουν το κράτος. Κλέβουν εμάς!!!!

      Διαγραφή
  37. Ανώνυμος5/2/12 10:22

    Παραλάβατε Κράτος διεθνώς αναγνωρισμένο και θα παραδώσετε «προτεκτοράτο» χωρίς δικαίωμα λόγου διεθνώς, με αναγνωρισμένο κηδεμόνα το Δ’ Ράιχ της Angela Merkel. Και όλα αυτά έναντι ρύθμισης του χρέους που δημιουργήσατε κατακλέβοντας το δημόσιο χρήμα.

    Γιώργος Παπανδρέου: «Να είστε υπερήφανοι που φέραμε την Ελλάδα μέχρι εδώ»
    Και από κάτω ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ!!!
    Ρε ληγμένα παίρνεται στόκοι το θασοκ μηρυκαστικά του κερατά,σαν δίνουν κάτι και το μηρυκάζετε χωρίς κριτική σκέψη .Το πασοκ θα φθάσει του μίσθους στο δημόσιο στα 300€ αλλα κανενας σας δεν θα φεύγει απο εκει γιατί στο ιδιωτικό τομέα δεν αξίζουν οι περισσότεροι πάνω απο αυτά τα λεφτά, εαν έχετε @@@@ρχιδία έλατε εκεί έξω να δείτε πως βγαίνουν τα λεφτά σκατόψυχοι και μετά ελάτε να το συζητήσουμε.Σκατόμυαλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/2/12 14:52

      ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

      Διαγραφή
  38. Ανώνυμος5/2/12 10:53

    οσο κανουν κουμαντο κατι λαμογια τυπου κηπουρου σαν το νοσοκομειο μας μελλον δεν υπαρχει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος5/2/12 10:53

    Ενας δημοσίος υπάλληλος κάθε εβδομάδα πέρνει μίζα 200€ χ4τον μήνα =800χ12 τον χρονο=9600€ μαύρα αδήλωτα .9600€€€€€€€€
    Αυτός που υποτίθεται Έχει ορκιστεί να κρατεί και να μην παραβιάζοντε οι νόμοι ,εκβιάζη τον μικρό γιατί τους μεγάλους τα πέρνουν οι μεγάλοι μας πολιτικοι.Μηπως μπορεί να βρεί το δίκιο του στα δικαστήρια; Για κάποιο (μυστήριο) λόγο αυτοί οι δημόσιοι υπάλληλοι που εχουν μπλέξει μετα δικαστήρια χωρίς κιόλας να αθωωθούν δεν έχαναν την δουλειά τους έπερνα προαγωγές κάποιο μυστήιο χέρι τους έδινε προαγωγές γία την αλλη φορα να κανουν ποιο οργανωμένους εκβιασμούς χωρίς να αφήνουν ίχνοι.Ετσι τα πράγματα στόκοι του θασόκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος5/2/12 10:55

    Γιώργος Παπανδρέου: «Να είστε υπερήφανοι που φέραμε την Ελλάδα μέχρι εδώ»
    Και από κάτω ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος5/2/12 11:06

    Γιώργος Παπανδρέου: «Να είστε υπερήφανοι που φέραμε την Ελλάδα μέχρι εδώ»
    Και από κάτω ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ!!!
    Και οι πασοκοι τους διαπερνούσε ένα ρίγος απο υπερηφάνεια για τον μεγάλο αρχηγό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος6/2/12 00:22

    ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ,ΑΜΥΑΛΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΑ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ.ΑΜΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΩΣΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΠΟΥ ΙΣΑ ΙΣΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ(ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ) ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ.ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΟΥς ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος6/2/12 12:34

    ANERGOS POLITHS, PAIRNEI ANERGIA 460 EURO, KANEI MAVRI DOULEIA ALLA 700 1160 EURO. KAI OPWS KATANTISAME AN DEN KANEIS TIPOTA KAI PEIRNEIS TIN ANERGIA GIA ENA XRONO EISAI PASAS KAI XWRIS NA DOULEPSEIS GIATI ETSI K ALLIW STA IDIA 8A PAREIS. KALI SAS OREKSI, FAST FOOD O KLEFTIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος6/2/12 15:08

    Να σταματήσει να παίρνει επιδόματα(ανεργιας) η αλβανέζα που δουλευει μαύρα στο κυλικειο του νοσοκομείου.
    η ξανθιά Ελένη, να παει στο σπιτι της.
    κε Διοικητά, μηπως πρεπει να το ελεγξετε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *