ροή ειδήσεων

ΣΟΚ: Καρακόνερο... Χώρος άθλησης σκουπιδιών και καπνιστών

Κατάντησαν το  αναψυκτήριο ΤΕΚΕ!! για να αγοράσεις ένα νερό θα πρέπει να είσαι καπνιστής και να βλέπεις πολύ καλά στην ομίχλη καπνού..
φυσικά το "καλό παράδειγμα" το δίνει ο ιδιοκτήτης που είναι και φανατικός αυτού του σπορ!
Αν κάνετε μια βόλτα θα δείτε εκατοντάδες λάμπες σπασμένες και κολώνες φωτισμού σωριασμένες κατά γης.. Αν τυγχάνει να είστε γυναίκα όταν πέσει το σκοτάδι θα πρέπει να φύγεις αμέσως!! Αλλά και τα σκουπίδια που με βάσει των μαρτυριών βρίσκονται εκεί από τις 2 Νοεμβρίου!! Οι φωτογραφίες μαρτυρούν το κακό που επικρατεί στον χώρο, που καθημερινά κάνουν την προπόνηση τους τα  παιδιά μας   αλλά και την βόλτα τους πολλοί συμπολίτες μας!



Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/2/12 09:14

    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΝΙΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΙΓΑΡΙΛΑ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΨΗΝΕΙ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΠΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΘΛΕΙΣΕ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!! ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/2/12 09:20

    Εντάξει είπαμε στις καφετέριες ας κάνουμε τα στραβά μάτια...είναι δύσκολοι καιροί ας το φάμε κι αυτό!! αλλά σε χώρους άθλησης που πάνε παιδιά και χιλιάδες κόσμου να υπάρχουν ιδιοκτήτες που καπνίζουν οι ίδιοι και παρασύρουν και τους υπόλοιπους να κάνουν το ίδιο..ε αυτό παραπάει!! Τελικά σε αυτό τον τόπο δεν υπάρχει ένας αρμόδιος να επιβάλει τον νόμο? Δεν υπάρχει κάποιος που να τραβήξει το αφτί αυτού του κυρίου? Τι να πω..ντροπή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/2/12 10:42

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙΡΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ !!! ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ .ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΣ Ο ΡΙΜΑΔΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑΔΕΙ!! ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ..... ΑΦΤΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΥΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.ΑΥΤΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙ ΜΙΣΘΩΝ ΕΧΟΥΝ!!! ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΡΑΓΕ !!! ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ . ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙΙΙΙΙΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/2/12 11:24

    souousssss!~!!!o KOURSOUNAS !!!ΚΙΜΑΤΕΕΕΕΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/2/12 11:47

      ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΙΟ ΧΑΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ.ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος16/2/12 12:39

    Και η πλάκα είναι πως αν τον πιάσεις στον δρόμο και του τα πεις, θα σου πει ´´δεν είναι της παρούσησ´´! Γάμω τον χριστό σας μουνόπανα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/2/12 13:28

    Ειμαι μητερα και σχεδον καθημερινα παιρνω τα παιδια μου στο Καρακονερο για παιχνιδι και αθληση...Αυτο που αντικριζει κανεις ειναι σκουπιδια σπασμενες κολωνες και παντου σκοταδια! εχετε δικιο που λετε οτι στο κυλικειο δεν μπορεις να πλησιασεις να παρεις ενα νερακι διοτι ολοι καπνιζουν! καποτε ειχε πολυ κοσμο τωρα κανεις δεν παει διοτι καποιοι αλλοι αποφασισαν για εμας! Ντροπη σε ολους τους υπευθυνους για αυτη την καταντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/2/12 16:00

    oti aksizeis perneis......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/2/12 16:31

    Κουσουρνά δεν ψηφίσατε?ΦΑΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΣΚΑΤΟΠΑΣΟΚΟΙ!!!!!!ΖΩΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/2/12 17:59

    βρε μπας και εβαλες στο ματι το καφενειο και μουρμουρας?? εσυ εσκιψες ποτε να μαζεψεις εστω και ενα σκουπιδι απο κατω ?? οσο κυρα μου για την καταντια που λες εισαι και εσυ υπευθυνη !! το καρακονερο ειναι εσυ , εσυ , εσυ και εσυ ρε αχρηστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/2/12 14:03

      Ρε σκουπιδι την φωτογραφια της αναρτησης την ειδες? σακουλες με σκουπιδια σε μια γωνια πολλους μηνες τωρα!κλαδια σπασμενα στο εδαφος που κανει προπονηση ο κοσμος, στυλοι πεταμενοι στο χωμα και λαμπες καμμενες πολλους μηνες!! εμεις ρε αληταρα τι παραπανω μπορουμε να κανουμε? να φερνουμε σακουλες απο το σπιτι μας και αντι να κανουμε προπονηση να μαζευουμε σκουπιδια να φτιαχνουμε λαμπες και να κανουμε μελετες για την επαναλειτουργια των στυλων? κουβαλας πολυ βλακεια στο κεφαλι σου!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος16/2/12 21:27

    Και τι θα κάνει ρε φίλε Θα
    μαζευεουμε εμείς τα σκουπίδια η θα φτιάχνουμε τι λάμπες η θα λεμε στους άλλους. Να μην καπνίζουν !! Θα μας τρελλανεις αυτά ΕΊΝΑΙ θέματα του δημου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/2/12 14:09

    ΠΑΙΔΙΑ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ! ΕΝΩ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΨΗΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΡΕΑΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΘΟΥΣΑ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟς ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟς!Ο ΙΔΙΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος18/2/12 18:37

    einai oloi tous kothonia kai kanivaloi.kanenas den tha vrethei na tous kanei tipota.Einai oloi ena sinafi ti na tous kaneis tipota tous trome stin mapa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος18/2/12 18:39

    kala ta les alla poios akouei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/2/12 18:44

      Και μετα σου λενε να αθλησαι? που ρε ρεμαλια της κοινωνίας? τη μια τα οστα απο το νεκροταφιο που εσερναν οι σκυλοι και τωρα τα σκπουπιδια του καθε ενα που θελει να το παιξει ''επιχειριματιας''.Ειστε ολοι για τα μπαζα

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος23/2/12 08:43

    Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ
    ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ Η ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *