ροή ειδήσεων

Για το πάγιο αποχέτευσης της ΔΕΥΑΡ

Γιατί ρε ξεφτιλες στην ΔΕΥΑΡ εχω καταναλώσει 32 ευρώ νερό και πληρώνω...
115 ευρω!!! 
ξεφτιλες γιατι πληρώνω πάγιο αποχέτευσης στον Ιαλυσό χωρίς να εχω αποχευτικο? ξεφτιλες

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/2/12 19:41

    Ακού φίλε γιατί πληρώνεις και εσύ όπως και εγώ που μένω Ιαλυσό νταβατζιλίκη. Πριν 2 μήνες πήγα ρωτήσω και άκου τι λέει ο κύριος Αφεντούλης.
    1. Σε 2 χρόνια θα πληρώνουμε όλοι το ίδιο. μαλακίες στον Αρχάγγελο το κυβικό έχει 12 λεπτά και στην Ιαλυσό 49. Αν μειωθεί το κόστος θα πέσει έξω η ΔΕΥΑΡ.
    2, Έτσι τοβρήκαν και δεν το αλλάζουν, λες και είναι δύσκολο να έχουν τιμολόγιο οικιακό, επαγγελματικό και αγροτικό
    3, Τι φταίει η ΔΕΥΑΡ αν ο Στάγκας διόρισε 60 άτομα στην ΔΕΥΑΙ.
    4 ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΞΕΙΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΙΑΛΥΣΟ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΙΝΘΟ!!!!!!! ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ;
    ΚΑΙ ΣΙΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ; ΕΧΕΙ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ;
    Για την αποχευτηση που και εμεις δεν έχουμε πληρωνουμε τελος 80 ευρώ
    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΙΑΙΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝΕ.
    ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/2/12 19:48

    Κινηθείτε δικαστικά, αφού πρώτα βρείτε νομικό οπλοστάσιο και κάτι που σας δικαιώνει π.χ. ανταποδοτικότητα του παγίου αποχέτευσης και δεν έχετε αποχέτευση κτλ. Τουλάχιστον θα τους ταρακουνήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/2/12 20:05

    ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ 10 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΤΗ ΔΕΥΑΡ, ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΕΥΑΡ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, ΜΟΝΟ ΜΕΙΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/2/12 20:14

    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ,ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ,ΠΛΗΡΩΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ.ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΗΛΗΘΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/2/12 20:30

    Υπάρχουν και χειρότερα.
    Στην περιοχή Μόντε Σμιθ πληρώναμε για χρόνια έργα, δικαίωμα κλπ αποχέτευσης σε σύνολο 120% της αξίας του νερού που καταναλώναμε, τουλάχιστον. Όταν ρωτήσαμε τον κύριο Χατζημανώλη ( διευθυντή της ΔΕΥΑΡ) πότε επιτέλους θα γίνει το αποχετευτικό στην περιοχή μας ( για να πιάνουν τόπο τα λεφτά που δίναμε τουλάχιστον στην συνείδησή μας) μας απάντησε οτι η περιοχή μας είναι εκτός σχεδίου αποχετευτικού και οτι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει τέτοιο έργο, και αν θέλουμε τέτοια υποδομή στην γειτονιά μας να το κάνουμε μόνοι μας. Το αποχετευτικό έγινε με δαπάνη κοινή (όλων των γειτόνων) και δεν έγινε ποτέ κανένας συμψηφισμός του ποσού που έδωσε ο καθένας με αυτά που πληρώνουμε στην ΔΕΥΑΡ. Προσωπικά έστειλα και επιστολή στον τότε Δήμαρχο για αυτήν την αδικία και δεν έλαβα απάντηση επ'αυτού μόνο οτι υποχρεούμαστε όλοι να πληρώνουμε αυτούς τους φόρους βάσει μπλα μπλα μπλα.
    Αν αυτό δεν είναι αδικία τότε τι είναι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/2/12 02:26

      kala na pathete..o panagiwtou perase apoxeteutiko se perioxes pou den uphrxe periptwsh na ginei ergo..k an ton afhnate tha oloklhrwne to ergo tou...twra fate ton diakwmanwlh pou paranoma dioikei!!!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος8/2/12 20:46

    FILE STHN IALYSO PLHRONEIS TO SOI TOU STAGKA.OLOI H TEMPELIDES EXOUM PAEI STHN DEIAI IALYSOU.1 DOULEUEI KAI 15 KATHONTE.
    MIA EINAI H LYSH NA TOUS APOLISOUN OLOUS
    OSO GIA TA TELH EXEIS FILE DIKAIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/2/12 20:54

    Μία διόρθωση να κάνω σχετικά με το παραπάνω σχόλιο. Διευθυντής της ΔΕΥΑΡ ονομαζόταν Διακομανώλης. Μέγας Κόπρος εξ Αμερικής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/2/12 20:59

    Το σόι του Στάγκα να το πληρώσει ο ίδιος το ότι κάθε ένας που είχε ανάγκη για δουλειά προσλήφθηκε στην τότε ΔΕΥΑΙ το έκανε με σκοπό να εξασφαλίσει το ψωμί της οικογένειας του. Ο τότε δήμαρχος ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΠΕΡΑΡΥΘΜΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. Τωρα με την νοοτροπια που έχουν ΔΥΣΤΥΧΩΣ σε πολλες δημόσιες υπηρεσίες αφομιώθηκαν απο το συστημα του ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ. Σε αυτή την σελίδα θα μπορούσαν ίσως καποιοι νεοι κυρίως δικηγόροι να κινήσουν διαδικασίες ομαδικής αγωγής προς τις δημόσιες υπηρεσίες για την ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ. Ίσως έφτασε πλέον ο καιρός όχι της αντιπαλότητας με τους εργαζόμενους ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ (ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΛΠ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/2/12 21:20

    Ρε τσαμπίκοι γιατί διαμαρτύρεστε για το Στάγκα; Εσείς δεν το βγάλατε δήμαρχο; Εσείς δεν τον ψηφίσατε; Δικτάτορας ήταν; Εσάς που τον ψηφίσατε δεν διόρισε; Δεν ξέρατε τι τύπος ήταν και σας κορόϊδεψε; Αλλά έχουμε μάθει πάντα να φταίνε οι άλλοι και ποτέ εμείς. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/2/12 22:15

    Ρε μάγκα 30νε που ξαφνικά αρχισες να πληρώνεις και σου κακοφάνικε, για πες μας πόσα τετραγωνικά ειναι το σπίτι σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/2/12 22:28

      Εσυ εξυπνάκια σου είπε κανείς ότι στην Ιαλυσό έχει μόνο Βίλες και μεζονέτες, τα σκατάκια σου εξυπνάκια όταν πληρώνεις αποχέτευση που δεν έχεις και βυτίο για να τα πάρει είναι τσάμπα σκατάκια, εξυπνούλη με τον καμένο εγκέφαλο, Το σπίτι μου είναι 68 τετραγωνικά και ζούμε 4 άτομα κατασκευης του 1972 και πληρώνο τα διπλά απο ότι στην Ρόδο και τα πενταπλά απο τα υπόλοιπα χωρία κοινώς τα σκατάκια σου στον βιολογικό τα πληρώνω εγώ εξυπνάκια

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/2/12 06:24

      να αγιαση το στομα σου φιλε

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος8/2/12 22:30

    EBALE 45 ATOMA SOI O SAKHS STHN DEIAI IALYSOU KAI 24 ATOMA SOI DHMOTIKON SYMBOULON.
    THELETE ONOMATA????
    EDO EIXE ANTIDHMARXO POU TO ATHNA TO EGRAFE ATOINNA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9/2/12 01:46

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ....
    ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ... ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΓΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ Κ ΤΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΣΤΗ ΔΕΥΑΡ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ.
    ΕΠΑΘΑ ΤΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ.... ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ. @@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος9/2/12 07:10

    εδω και τωρα να αλλαξουν οι λογαριασμοι της ΔΕΥΑΡ στην πρωην χωρα του ΣΤΆΓΚΑ, μεσα στην πόλη της Ρόδου και όπου αλλου πληρωνουν πανακριβα οι δημότες. Με τετοιες μειωσεις μισθων και εισοδηματων δεν μπορουμε να πληρωνουμε το νερο, το σκατο και τα δημοτικα τελη σε τετοιες τιμες επειδη οι πολιτικοι - που καναμε την μαλ... να ψηφισουμε - θελανε να βολεψουμε κοσμο και κοσμακη σε θεσουλες!!! ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. Και αν δεν παρουν τετοιες αποφασεις, να δημιουργησουμε ενα μαζικο κινημα μη πληρωμης μεχρι να το καταλαβουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος9/2/12 08:18

    Αντε παλι με τον Σταγκα.Τα ιδια Παντελακη μου τα ιδια Παντελη μου.Ο Σταγκας και το σοι του,και η πεθερα του,και η μαμα του,η γιαγια του.Τα ιδια ατομα εδω μεσα,μολις δουνε μια καταγγελια με θεμα της Ιαλυσου/Δευαρ/Δευαι,θα βγουν να ξερασουν.Το μονο που ξερουν να γραφουν ειναι συκοφαντιες,και τιποτα αλλο.Ο Σταγκας ηταν ο καλυτερος δημαρχος που περασε ποτε απ την Ιαλυσο.Εκανε και λαθη βεβαια,αλλα ολοι κανουν.
    Και στην τελικη...ρε μην καψωνετε,εσας δεν σας πηρε στην δουλεια γιατι ΗΣΑΣΤΑΝ...ΕΙΣΤΕ...ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ...ΠΑΝΤΑ-Χ.Ρ.Ο.Υ.Σ.Ο.Υ.Ζ.Η.Δ.Ε.Σ.
    Πηγαιντε τωρα να πιειτε ενα καφεδακι στην λεσχη,και προσεχετε την μεση σας μη σας πονεσει απ την πολυ δουλεια.
    ΥΓ: Κοιταξτε τον εαυτο σας τι θα κανετε στο μελλον και αφηστε τους αλλους στα προβληματα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/2/12 21:39

      ESY EISAI SIGOURA ENAS APOTYXIMENOS GIA NA LES TON SAKH KALO DHMARXO RE .
      TI ERGA EKANE ????
      PISINA E?????
      20 METRON DROMO E???????
      PLATEIA KALHMERI PANTOS EKANE
      ANTE GEIA BLAKA Feb 8, 2012 10:18 PM
      KALYTERA PROSEXE THN GYNAIKA SOU KAI ASE TON STAGKA KERATA E KERATA.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/2/12 08:56

      Oτι ναναι λες.Πηγενε φαε την κρεμουλα σου τωρα.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος9/2/12 08:32

    Ας κανουμε λιγη υπομονη.Σε λιγο ολα ιδιωτικα θα ειναι στην Ελλαδα.Μετα να δουμε τι θα γραφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος10/2/12 02:25

    enas anthrwpos ekane polemo tosa xronia na mhn afksisoun to nero k ola ta lamogia epesan na ton fane me prwto k kalytero to arxilamogio to diakomanwlh pou me to pou mphke pali ekane afksish me th mia sto timologio! makari na perasoun polu proedroi apo ekei mesa san ton Panagiwtou mono afto sas lew! alla ton fagane oloi apo ekei mesa giati tous evale k doulevan olous tous koprites k den tous arese afto!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος18/2/12 21:38

    Βλεπω ολοι με τον Σταγκα τα εχετε αλλα ακομη μεσα στο Δ.Σ της ΔΕΥΑΡ ειναι. Απο μονος του μπηκε; Να κανετε καταγγελιες γιατι οντως πανω απο 50 ατομα ειναι παρανομα μεσα στην υπηρεσια. Επισης ομως να ξερετε οτι ολοι οι...χωρικοι που ξοδευαν ασυστωλα τοσο νερο και πληρωναν 10-20 euro το χρονο, να το ξεχασουν. Ολοι στη Ροδο πληρωναν κανονικοτατα χρονια και χρονια. Τωρα θα πληρωνει ολο το νησι. Αυτο το θεωρω πολυ σωστο. Και για μερικους μερικους που τα ξερουν ολα ας πουν και ας κανουν το ιδιο με τη ΔΕΗ και τον ΟΤΕ. Στον ΟΤΕ δινουμε 50αρες γιατι θελουμε ολοι ιντερνετ και στη ΔΕΗ πανω απο 100 το μηνα, και λεμε και ευχαριστω. Για καποιον που εγραψε για τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, να ξερετε οτι αν δεν ηταν αυτος ολα θα ηταν πιο φθηνα και θα ειχε η ΔΕΥΑΡ να πληρωσει τους προμηθευτες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος4/2/17 21:24

    Χαρικα που τελικά βρήκα αυτή την σελίδα που υπάρχουν άτομα που σκέφτονται και που δεν ανέχονται την αδικία και αγανακτούν .(πλερώνω για αποχέτευση υπονόμων και αποχέτευση δεν εχω πληρώνω τελοσ εργων και εργα δεν έχουν γίνει εδώ και 17 χρόνια που ειμε εδώ )
    η αγανακτήσει ωμοσ δεν είναι να γίνεται βρισιά ας κάνουμε την αγανάκτηση οπλο και ας βρούμε τρόπο να κάνουμε αγγόνα για να μην πλερώνουμε αλλά και να πάρουμε πυσο τα λευτα μας. αν μαζευτούμε οσο πιο πολλη μπορούμε να κανουμε αγογη . φτανουν τα λογια ..γραφω και το τηλεφονο μου 2244043279 θεοδωροσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *