ροή ειδήσεων

Nεκρό σκυλάκι στη Ρόδου Λίνδου

Μια εβδομάδα πριν ασυνείδητος οδηγός χτύπησε κουταβάκι και το παράτησε στη μέση της οδού Ρόδου - Λίνδου... (απέναντι από το βασιλόπουλο, στα φανάρια). Έχει περάσει μια εβδομάδα και το άψυχο σώμα του ζώου βρίσκεται παραιτημένο πάνω στη νησίδα. Ο προϊστάμενος της καθαριότητας Ρόδου, να υποθέσω δεν έχει βγει από το γραφείο του, για να ελέγξει αν τα συνεργεία καθαριότητας του δήμου, έχουν επιτελεί σωστά την εργασία τους. Θέλουμε και Τουρισμό. Το άψυχο σώμα του ζώου, βρέχεται εδώ και μέρες και είναι έτοιμο να σαπίσει. Θα παρασυρθούν και άλλα πεινασμένα αδέσποτα και θα έχουν την ίδια κατάληξη. Τι μηνύματα περνάμε στα παιδιά μας με αυτήν την εικόνα της αδιαφορίας και της εγκατάλειψης.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/2/12 19:12

    Εσυ που το βλεπεις εδω και μια εβδομαδα γιατι δεν το μαζεψες ή να παρεις ενα τηλεφωνο. Ρξω απο το χορο ολοι Ευρω...παιοι ειστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/2/12 22:34

      re φιλε πλακα μασ κανεις για οτι δεν κανουν αυτονοητα οι υπηρεσιεσ που πληρωνουμε θα το κανουμε εμεισ.εμεισ θα μαζευουμαι νεκρα ζωα, εμεισ θα μαζευουμαι τα σκουπιδια ,εμεισ θα κυνηγαμε τουσ τσιγγανουσ που κεναι τα καλωδια, εμεισ θα φτιαχνουμε τισ λακουβεσ, εμεισ θα καθαριζουμε τα φρεατια, εμεις θα αλλαζουμε τις λαμπες του δημοτικου φωτισμου , εμεις θα διωχνουμε τα κατσικια και τα προβατα που εμφανιζονται στο υψος του ι.κ.α.. εμεις, εμεις ,εμεις ,εμεις. ολαααα πια εεεεε και αυτοι τι θα κανουν θα καθονται και θα πληρωνονται !!!!! μας δουλευεις ?????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/2/12 09:39

      Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ...ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ!
      ΡΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΟ ΑΨΥΧΟ ΣΩΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΕΤΕ?

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος18/2/12 20:26

    πεστα χρυσοστομε. συμφωνω πως ειναι απαραδεκτο που το συνεργειο του δημου βλεπει το σκυλι και δεν το μαζευει. Οι κατοικοι η οι καταστηματαρχες εκει θα τους κουλαθουν τα χερια να το μαζεψουν; καλες οι καταγγελιες αλλα αφου βλεπετε πως δεν γινεται κατι μενετε στη μοιρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/2/12 23:55

    Αν δεν το έχετε καταλάβει, όλοι εμεις πληρώνουμε φόρους από το υστέρημά μας για να μας παρέχουν έστω τα απαραίτητα. Δεν έχω κάτι με τους δημοσιους υπαλλήλους αλλα κάποια πράγματα είναι αυτονοητα. Δηλαδή πρέπει ο καθενας από εμάς να βαζει σε κινδυνο τη ζωή του, να πάει στη μεση της λεωφόρου, να μαζεύει καθε νεκρό ζώο, για να μην μπουν στον κόπο οι αρμόδιοι;Σε παρόμοιο περιστατικο, το καλοκαίρι που μας πέρασε, εγω η ιδια κάλεσα την τροχαία, για να πάρουν αυτοι το δήμο να έρθουν να μαζεψουν ένα νεκρό σκυλί που πάλι χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και η απάντηση ήταν οτι δεν ξέρουν αν τα φορτηγα έχουν καύσιμα και αναγκαστήκαμε εμεις να το κανουμε στην άκρη, γιατι ήταν επικινδυνο, κυριώς για κάποιον που θα οδηγούσε μηχανάκι...Το μάζεψαν 2 μέρες μετά το τηλεφώνημα. τι μου λέτε λοιπόν, να μην έχουμε προσπαθήσει και από μονοι μας;αλλα το φαινομενο αυτο στη ροδου λίνδου είναι καθημερινο. Ζω 30 χρόνια εδω και δεν έχει περάσει μέρα που να μην δω τουλάχιστον 3 ζώα σκοτωμενα στη μέση της λεωφόρου. Εμεις πρέπει κάθε μέρα να τα μαζεύουμε;να μας προσλάβουν λοιπόν και εμας στο δήμο και να αφήσουμε τις δικές μας δουλείες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/2/12 23:55

    RE KOROIDA PIA YPIRESIA EINE YPEY8INI PRWTA MA8ETE KE META KANETE TOUS KSIPNIOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/2/12 12:40

    Η σελίδα αυτή νομίζω πως δημιουργήθηκε για να καταθετουν οι πολίτες τα παράπονά τους και ό,τι βλέπουν ότι πάει κάτι δυσλειτουργεί στο νησί. Απ ότι βλέπω από τα παραπάνω σχόλια μερικοι είστε καλυμμένοι και δεν έχετε κάποιο πρόβλημα που βλέπετε αυτο το θέαμα. Και μάλιστα λέτε να την κάνουν οι πολίτες αυτή τη δουλεια και δικαιολογειτε το δημο που τα προσπερνάει. Αφου υπάρχουν Ροδιτες με τέτοιες απόψεις, η κατάσταση πολύ απλά θα γίνεται χειρότερη. Ας μην γράφουμε τα παράπονά μας λοιπόν, ας καταργηθεί η σελίδα. Αν είναι εμεις οι πολίτες να τα ριχνουμε ο ένας στον άλλον, τότε πως θα φτιάξει η κατάσταση;Νομιζα οτι πρέπει να ειμαστε ενωμενοι σε τέτοια θέματα. Συνήθως τα ζώα που σκοτώνονται στη ρόδου λίνδου είναι σε σημεία που δεν έχει καν διαβάσεις. Πως θα μπορέσει ο καθενας μας, να μπει στη μέση της οδου που ειναι ταχείας κυκλοφορίας να κάνει αυτη τη δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/2/12 17:00

    ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ!ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ,ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΑΘΟΕΡΓΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/2/12 23:05

    APO TI PE8ANE TO ZWO PIOS 8A MAS PEI?AN HTAN ARWSTO KE O ERGAZOMENOS POY PAEI NA TO MAZEPSI KOLISI KAMIA ARWSTIA ? PIA METRA PROSTASIAS PREPEI NA PAREI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *