ροή ειδήσεων

ΠΑΣΟΚ vs ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ = ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ....

Τα πάντα είναι στημένα  απο την κυβέρνηση....Η εικόνα αυτή και ακόμη περισσότερες κάνουν τον γύρο του κόσμου και ο καθένας μας αναρωτιέται πως αυτοί οι "άνθρωποι" μας κυβερνούν...











Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/2/12 08:45

    αλλο πασοκ αλλο αστυνομια αλλο χρυση αυγη και αλλο αριστεροι φασιστες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/2/12 09:14

    pios sou ipe re malaka oti einai xrisavgites...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/2/12 09:16

    τραμπουκη σαν και σένα είναι που γραφής κατή τετια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/2/12 09:27

    Ρε πλακα κανετε? ολοι του Χρυσου Αυγου...ειναι ντυμενοι το ιδιο κοντοκουρεμενοι που δεν χρειαζεται να ξερεις σε ποιον χωρο ανηκουν..τα κουτελα τους το γραφουν ξεκαθαρα!! μια χαρα τα λεει η αναρτηση και μπραβο στο φιλο που την εκανε!! Σκατοφασιστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/2/12 09:57

    ΑΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ...ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!! ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΟΙ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/2/12 10:04

    Δηλαδη την αλλη φορα που πατησα σκατα ηταν σαν να πατησα εναν Χρυσαυγητη ετσι?! Και οταν τρωμε χοιρινο κρεας ειναι σαν να τρωμε τους φασιστες τους Χρυσαυγητες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/2/12 10:41

    ολοι μαζι λοιπον, τρωτε χοιρινο και πατατε σκατα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/2/12 11:07

    ζito i xrisi aygi!!!θa ψofisetε koumounia!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/2/12 12:04

    Η χρυσή αυγή κυβερνάει ρε λαμογια τόσα χρόνια? Η χρυσή αυγή ψήφισε τα μνημόνια που υποθηκευουν το μέλλον μας των παιδιών μας και των εγγονιών μας? Η χρυσή αυγή έφερε στην Ελλάδα την σάρα και την μάρα όλου του κόσμου και γίναμε η αποθήκη της Ευρώπης? Η χρυσή αυγή έκοψε μισθούς συντάξεις φάρμακα, έφερε τα συσσίτια??? Η χρυσή αυγή έκοψε τα επιδόματα από τα ΑΜΕΑ τους γέροντες τους ανάπηρους? Η χρυσή αυγή έφερε την τρόικα στην Ελλάδα? Η Χρυσή αυγή υποθήκευσε τον ορυκτό μας πλούτο?? Οι γνωστοί άγνωστοι που δρουν τόσα χρόνια όταν είναι να ψηφιστεί κάποιο νομοσχέδιο που θα μας πηδήσει καίνε την Αθήνα και την επόμενη μέρα όλοι μιλάμε για αυτό και ξεχνάμε τα μέτρα, έτσι γίνετε πάντα, ακροαριστεροί είναι όλοι αυτοί τσιράκια του συστήματος πληρωμένοι απο την εκάστοτε κυβέρνηση,στην νομική ποιοι ήτανε μέσα μέρες και έφτιαχναν μολότοφ οι χρυσαυγιτες? Η νομική είναι υπο κατάληψη μήνες απο εξω είναι γύφτικο παζάρι ολο μαύροι που πουλάνε την πραμάτεια τους και αν κάνει το λάθος η δημοτική αστυνομία να επέμβει βγαίνουν ολοι οι προστάτες αριστεροί με δεξιές τσέπες απο το πανεπιστήμιο και τους κυνηγάνε!! Ήμουν στην Αθήνα πριν μερικές μέρες και τα είδα ολα αυτά με τα μάτια μου! Απλα τώρα τους καίει όλους η άνοδος της χρυσής αυγής και έχουν πέσει λυτοί και δεμένοι και τους λένε φασίστες και εθνικιστές, εμ καλύτερα φασίστας και εθνικιστής παρά πουλημένο τομάρι σαν όλους αυτούς που ψηφίζαμε και συντηρούσαμε τόσα χρόνια και μας έφθασαν εδω! Και μην νομίζετε πως ψήφισα ποτέ χρυσή αυγή πάντα πασοκ και νδ και συνασπισμό μια φορά ψήφισα αλλά ποτέ ξανά δεν τους ψηφίζω όλους αυτούς!! Χρύση αυγή πλέον να τους μπω στο μάτι γιατί βλέπω πόσο πολύ τους καίει η άνοδος και το να μπει στην βουλή το συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος16/2/12 12:45

    Πες τα ρε φίλε! Πατριότες θέλει αυτός ο τόπος και όχι πουλητάρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/2/12 16:16

      μαθε πρωτα πως γραφεται το "πατριωτης" και μετα κανε τον.εισαι πολυ κωμικος καημενε ανορθογραφε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/2/12 16:25

      Βρωμομποσελβίκε εσείς οι αριστεροί αποθεώσατε τους συνδικαλιστές,τον δημοσιουπαλληλισμό την λαθρομετανάστευση την λαμογιά και άλλα πολλά.Μπορεί να μην κυβερνήσατε αλλα κυριαρχήσατε ιδεολογικά στην Ελλάδα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/2/12 18:11

      Και εσύ μάθε πρώτα να βάζεις και κανένα τόνο και μετά άρχισε τις διορθώσεις αδερφάρα.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος16/2/12 12:59

    AΔΕΛΦΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΜΟΛΥΣΕΙ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. νελλη16/2/12 16:06

    κοιτα να δεις που θα γινουν ηρωες τα φασισταρια που χτυπανε ανυπερασπιστους μεταναστες και οχι μονο.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΛΑΖΟΝΙΚΑ ΚΤΗΝΗ,που νομιζετε πως ανηκετε σε ανωτερη φυλη.τα ιδια σκατα με ολα τα κομματα ειστε κι εσεις και ανεβαινετε λογω της παραπληροφορησης και της ακραιας καταστασης που ζουμε γιατι δυστυχως οι ελληνες ειναι για τα μπαζα και θα σας ψηφισουν.αλλα δεν φοβαμαι,ουτε νιωθω την αναγκη να συμβαλλω στην ταπεινωση και τον εξευτελισμο σας διοτι γνωριζω καλα πως ολα εδω πληρωνονται και μια μερα ο πονος που θα νιωσετε δε θα συγκρινετε ουτε στο ελαχιστο με τον πονο που δημιουργησατε.καλη ζωη εστω και μια μερα πριν το χαμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/2/12 16:44

      ανυπερασπιστους μεταναστες εεε μαλακα??? τους ανυπερασπιστους ελληνες δεν τους σκεφτεσαι που πεφτουν θηματα βιασμων ξυλοδαρμων απο λαθροορκ.Το οσο οι ελληνες ειναι για τα μπαζα που λες δειχνει το επιπεδο σου και τον ρατσισμο που δειχνεις εναντια στους ελληνες και την ελλαδα.Και να σου πω και κατι δεξιος δεν ειμαι ουτε αριστερος αναποφασιστος ειμαι αλλα επειδη βλεπω οτι ποναει πολλους η αναδος ορισμενων θα ειμαι με το μερος τους.
      Ενας ακομα ελευθερος Ελληνας .ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος16/2/12 16:17

    Καλύτερα φασίστας παρά πουλημένος,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!
    Και ένα βιντεάκι για τους προοδευτικούς για το πως κατήντησαν την Ελλάδα.
    http://www.youtube.com/watch?v=ytXtWh7WWhU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/2/12 16:22

      Επίσης μάθετε πως λειτουργούν οι πράκτορες,οι μισοί που έκαιγαν την Αθήνα ήταν αλλοδαποί!!!!!Δεν ήταν Χρυσαυγήτες,σας έχει τσούξει η άνοδος των εθνικιστών!!!!θα είμαστε η μόνη μη αριστερή δύναμη ενάντια στο μνημόνιο στην βουλή !!!!!
      Ο ΦΟΒΟΣ ΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/2/12 16:33

      η φασιστας η πουλημενος?να διαλεξω ενα απο τα δυο η υπαρχει και κουρτινα 3?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/2/12 18:04

      Φιλε Feb 16, 2012 04:14 AM άσε τις μάνες κατά μέρος αν εσυ έχεις απωθημένα με την μάνα σου δεν πάει να πει πως όλες οι μάνες είναι το ίδιο.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος16/2/12 18:33

      ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ < ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ> ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΧΩΣ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ! ΤΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ , ΑΛΓΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ 1000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ! ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 10 ΧΙΛΑΔΕΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ 1000 ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ? ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΕΧΕΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΠΟΥ Ο ΝΤΟΠΙΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΕΙ 30% ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ? ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ, ΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ! ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΚΗ ΧΩΡΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥΣ, ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΧΩΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΡΗΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος16/2/12 16:30

    ηρεμα ρε πατριωτη γιατι τα εχω κανει πανω μου.για κλαματα ειστε ρε παιδια.μην εχετε τετοιο μενος.το ξερω δε σας εκαναν παρεα στο σχολειο γιατι ειχατε ακμη αλλα με εναν καλο ψυχιατρο θα βρειτε καλυτερες ασχολιες εκτος απο το να φανατιζεστε,να δερνετε και να αγαπατε τη χωρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος16/2/12 18:52

    Είναι όλοι πουλημένοι όταν το πάρουμε χαμπάρι και ξυπνήσουμε τότε θα φτιάξουν τα πράγματα δεν μας θέλουν ενωμένους τους φοβίζει και εμείς δεν τους χαλάμε το χατίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος17/2/12 06:53

    ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ 10-15 ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΔΩ 20-40 ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ 40-60 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ. ΠΟΛΥ LARGE ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΑΝ ΛΑΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος17/2/12 07:20

    ΑΑΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΠΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ... Ε ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ ;ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΑ ΚΑΝΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚΑΨΑ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ , ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ... ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΠΟΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/2/12 07:54

      Φιλε για δες καλα την φωτογραφιες για να καταλαβαεις τι συμβαινει γιατι μου φαινεται κοιμασε ορθιος...Τα ΜΑΤ μαζι με Χρυσαυγητες δερνουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ... ειδες εσυ να δερνουν αλλοδαπους? εμεις οι Ελληνες ειμαστε στην απεργια!! Δηλαδη ειστε μαζι με τα ΜΑΤ για να ξεβρωμισετε την Ελλαδα απο εμας τους Ελληνες που κατεβηκαμε στους δρομους για να διαμαρτυρηθουμε?Σταματηστε τωρα την πλακα Ρουφιανοι της ασφαλειας και ελατε κι εσεις στις διαμαρτυριες μας αν θλετε να λεγεστε πατριωτες!Διοτι ετσι που κανετε ειστε φασιστες και προδοτες!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/2/12 10:25

      ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΚΕΦΑΛΑ 9.54 ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ,ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΑΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ!!ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ 10 ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ?ΕΣΥ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΡΟΜΠΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ , ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ? ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΤΖΟΥΖΕΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ!! ΝΑΙ ΡΕ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΟΛΟΧΑΝΕΙΟ ΚΑΤΣΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΑΛΕΚΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΞΑΝΑ

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος17/2/12 11:22

    ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ!!!
    Α, ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!! ΤΩΡΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΟΣΟ ΠΟΤΕ!!
    ΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ!! ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΞΕΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ!! ΕΚΑΝΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ!!! ΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΗΠΙΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος17/2/12 11:27

    ANARXIKOI--ΠASOK--Π.A.K--EXTREMISTES--οι πολύ ΓΝΩΣΤΟΙ καί καθόλου άγνωστοι--

    --κατσαπλιάδες --πλιατσικολόγοι--17 ΝΟΕΜΒΡΗ.....

    -ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ , ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ...εγκληματική φάρα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος17/2/12 11:43

    Ένας στους τρεις συλληφθέντες κουκουλοφόρους στα χθεσινά επεισόδια είναι ξένος! Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. από τους 79 συνολικά συλληφθέντες οι 53 είναι Έλληνες και οι 26 αλλοδαποί! Η τεράστια αναλογία οδηγσεί στο συμπέρασμα ότι από τους 2.000 κουκουλοφόρους, περίπου οι μισοί (γιατί υπήρχαν μεγάλες ομάδες "αμιγώς" Ελλήνων στην περιοχή της Σταδίου, όπου έγιναν οι περισσότερες συλλήψεις) ήταν ξένοι!

    Εδώ λοιπόν αναδεικνύεται για δεύτερη φορά μετά τον Δεκέμβριο του 2008, ο ρόλος των αλλοδαπών ταραξιών οι οποίοι έχουν μεταβληθεί στο "μακρύ χέρι" των πάσης φύσεως ξένων μυστικών υπηρεσιών στο κέντρο της Αθήνα. Κάτι που είχε τονίσει και τότε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βύρωνας Πολύδωρας, αλλά και χθες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος17/2/12 13:52

    Σημερα ειχαμε νεες συλληψεις 12 ατομων που ολοι ανηκουν στην Χρυση Αυγη! Αυτα για να για να τελειωνει το θεμα με τους ταραξιες και ποιοι κρυβινται πισω απο τον ξυλοδαρμο Ελληνων!! Καλημερα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος17/2/12 14:43

    Πριν λίγο είχαμε νέες συλλήψεις 30 ατόμων που ανήκουν στην ΑΝΤΑΡΣΊΑ καθώς και άλλες 10 συλλήψεις πακιστανων οι οποίοι είχαν βρει άσυλο στην νομική και οι οποίοι κατηγορούνται για πλιάτσικο!! Αυτοί οι ψευτοκομμουνιστες μαζί με τα πακιστανα προστατευόμενα τους κρύβονται πίσω από τους ξυλοδαρμούς των Ελλήνων και το πλιατσικο που συντελέστηκε!!
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *