ροή ειδήσεων

Κολοσσός Ρόδου – Μαρούσι 86-62

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κολοσσός Ρόδου, ο οποίος πήρε τη νίκη στο Βενετόκλειο απέναντι στο Μαρούσι με 86-62. Οι παίκτες του Βασίλη Φραγκιά με αυτόν τον τρόπο έφτασαν τις 15 νίκες...
στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ και έγραψαν ιστορία, καθώς έγιναν η πρώτη ομάδα της περιφέρειας που φτάσει στον συγκεκριμένο αριθμό νικών.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά την αναμέτρηση και κατάφεραν να επιβάλουν το παιχνίδι τους από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και πήραν κεφάλι στο σκορ με το 12-2 στο 4′. Σε εκείνο το σημείο το Μαρούσι θα ανεβάσει την απόδοση του και καταφέρε να μειώσει στους δύο πόντους για τον σύλλογο των βορείων προαστίων (13-11). Στη συνέχεια, όμως οι παίκτες του Βασίλη Φραγκιά άνοιξαν την απόδοση του και έφτασαν την διαφορά αρχικά στους 8 και τελικά έκλεισαν το δεκάλεπτο με το 29-18. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι διατήρησαν στην αρχή το προβάδισμα τους με το 44-27 να γίνεται το σκορ του ημιχρόνου.

Στην τρίτη περίοδο, ο Κολοσσός θα συνεχίσει να διατηρεί το προβάδισμα του απέναντι στο Μαρούσι, διευρύνοντας μάλιστα την διαφορά του από τον σύλλογο των βορείων προαστίων κλειδώνοντας ουσιαστικά την νίκη. Έτσι οι παίκτες του Βασίλη Φραγκιά έκλεισαν την τρίτη περίοδο με προβάδισμα 23 πόντων (67-44). Στα τελευταία ο επιθετικό μονόλογος του Κολοσσού συνεχίστηκε, φτάνοντας τελικά στο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον σύλλογο των βορείων προαστίων με 86-62.

Τα δεκάλεπτα: 29-18, 46-27, 67-44, 86-62.

Κολοσσός Ρόδου (Φραγκιάς): Λιακόπουλος 8(1), Χάτεν 5, Καλαϊτζής, Πάνος 16, Γεωργαλής 5(1), Ασημακόπουλος 12, Μπόικιν 11, τσάμης 7(1), Χόπσον 14(1), Κομποδιέτας 4, Δανάς, Αυγενικός 4.

Μαρούσι (Λινάρδος): Σακελλαρίου 7, Νικολαϊδης 22(1), Ακεψεμαϊδης 16(1), Κανονίδης 5, Τσόντζος 2, Αλεξίου, Καλογιάννης 1, Αγραβάνης 9(1).

Ο προπονητής του Κολοσσού δήλωσε: “Για μένα το συναίσθημα ήταν λίγο περίεργο, γιατί απέναντι μου ήταν ένας άνθρωπος τον οποίο εκτιμώ πολύ και είναι και φίλος μου πολλά χρόνια. Δεν ξέρω πραγματικά αν αυτό που κάνουν οι συνάδελφοι στο Μαρούσι, θα άντεχα να το κάνω εγώ. Να έμενα δηλαδή σε μία ομάδα που όλοι ξέρουμε τι έχει τραβήξει από το ξεκίνημα της χρονιάς. Νομίζω ότι πραγματικά τους αξίζουν πολλά μπράβο. Είναι υπερήρωες. For the love of the game, που λένε και οι Αμερικάνοι. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, αφού το Μαρούσι κατέβηκε με πολλούς έφηβους αθλητές και με 2-3 παιδιά που είναι ‘’ψημένα’’ στα γήπεδα της Α1.

Έχουμε ακόμη τρία παιχνίδια, ένα στο γήπεδο μας με το Περιστέρι και δύο εκτός έδρας στο Ρέθυμνο και στο ΟΑΚΑ. Θα δούμε τι μπορούμε να πάρουμε για να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Ο Κολοσσός έφτασε τις 15 νίκες, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για μία επαρχιακή ομάδα στην Α1. Αυτό τιμάει περισσότερα τα παιδιά που δουλεύουν σκληρά, καθώς και όλους τους συνεργάτες, που δουλεύουν σκληρά. Θέλω να ευχηθώ στο Νίκο Λινάρδο, το Νίκο Λινοξυλάκη και το Βαγγέλη Μάγειρα τα καλύτερα για την επόμενη χρονιά, γιατί είναι πραγματικά πολύ καλοί προπονητές. Η φετινή χρονιά δεν τους έδωσε αυτό που έπρεπε να πάρουν ως άνθρωποι και ως προπονητές“.

Ο κόουτς του Αμαρουσίου σημείωσε: “Κατ’ αρχήν θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά δύο ανθρώπους. Τον έναν εκ των δύο συνεργατών μου τον κ. Λινοξυλάκη, ο οποίος όλη την εβδομάδα κράτησε ουσιαστικά την ομάδα μόνος του λόγω της δικής μου ίωσης. Να ευχαριστήσω επίσης τον Τάκη Μπακογεώργο, ο οποίος για πολλά χρόνια είναι προπονητής των παιδικοεφηβικών τμημάτων του Αμαρουσίου. Η συμβολή του είναι σημαντική, γιατί έρχονται παιδιά και απαρτίζουν την πρώτη ομάδα και στις προπονήσεις και στους αγώνες.

Μακάρι λόγω μαθημάτων να έρχονταν κι άλλα 2-3 παιδιά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, γιατί έπαιξαν απέναντι σε μία ομάδα που είναι πανέτοιμη. Πιστεύω ότι ο φίλος μου, ο Βασίλης πρέπει να φτάσει στην πιο ψηλή θέση που του αξίζει. Ο Κολοσσός φέτος έχει μεγαλύτερη διάρκεια από τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν την τρίτη θέση και είναι σημαντικό να έχεις τέτοιους ανθρώπους ως αντιπάλους, γιατί πέρα από πολύ καλοί προπονητές, είναι και πολύ σπουδαίοι φίλοι. Εύχομαι καλή επιτυχία στο Βασίλη και στους ανθρώπους του Κολοσσού, για τη σπουδαία προσπάθεια που κάνουν“.

http://www.pregame.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *