ροή ειδήσεων

Διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την πρόσληψη στην ΠΕΔ

Η συνέχεια της πρόσληψης στην ΠΕΔ είχαν δύο δηλώσεις από Γ.Πόκκια και Γ.Χατζημάρκο 
που λάβαμε πριν λίγο...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γ.ΠΟΚΚΙΑ

Το τελευταίο διάστημα έχω δεχθεί μια ανελέητη προσωπική επίθεση που θίγει την τιμή και την υπόληψη μου. Ένας ετερόκλητος συρφετός πολιτικών αντιπάλων, πολιτικάντηδων και καφενειακών συζητητών σε μια άνευ προηγουμένου συγχορδία, «ανακάλυψαν» ότι, η αιτία όλων(!!!!) των προβλημάτων του Τόπου και της Χώρας, είναι το αναφαίρετο συνταγματικό μου δικαίωμα, να υποβάλλω αίτηση για δημόσια προκηρυγμένη θέση συνεργάτη στη ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, ορισμένου χρόνου και να επιλεγώ για αυτή τη θέση, βάσει των ικανοτήτων μου, της εμπειρίας και των τυπικών μου προσόντων! Σημεία των καιρών!!!
Όλο αυτό το διάστημα της άνανδρης και πολιτικά ρατσιστικής επίθεσης δεν απάντησα, σεβόμενος τις αγωνίες και τις δυσκολίες των συμπατριωτών μας και ιδίως αυτών που βρίσκονται σε αδυναμία να βρουν δουλειά, καθώς επίσης και για να αφήσω ανεπηρέαστο τον Πρόεδρο της ΠΕΔ να κάνει την όποια επιλογή έκρινε ορθότερη.

Η πρωτοφανής όμως σε υποκρισία και λασπολογία, αήθης επίθεση του Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλής της Μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου κ. Χατζημάρκου χρήζει απάντησης!!!

Τα όσα κοσμητικά περιλαμβάνει στην επιστολή του, του τα επιστρέφω εξολοκλήρου και με τόκο! Ο λαϊκισμός, ο καιροσκοπισμός, ο αριβισμός, η ιδιοτέλεια, ο τυχοδιωκτισμός, ο παλαιοκομματισμός και ο μικρομεγαλισμός είναι στοιχεία που αρμόζουν και συνοδεύουν τον ίδιο τον κύριο Χατζημάρκο!!

Εάν ίσχυαν όσα ψευδώς επικαλείται, γιατί να έχω ανάγκη να καταθέτω αίτηση για σύμβαση ορισμένου χρόνου και να μην έχω μία μόνιμη και καλά αμειβόμενη θέση στο Δημόσιο, όπως τόσοι άλλοι, που μας λέει ο ίδιος;

Γιατί δεν ζητάει ο ίδιος να αξιολογήσει τις υποψηφιότητες με πραγματικά και αντικειμενικά κριτήρια και προσπάθησε από την αρχή με δημόσιες δηλώσεις του να προκαταβάλλει την τελική επιλογή, δημιουργώντας αρνητικές εντυπώσεις για μένα;

Μήπως για να προπαγανδίσει και να προωθήσει έτερη υποψηφιότητα στενού συνεργάτη και υποψηφίου του;

Μήπως ο ίδιος, αν του δοθεί ποτέ η δυνατότητα να ασκήσει εξουσία, θα ποινικοποιήσει επί ποινή θανάτου(ίσως!) την κομματική ιδιότητα και ταυτότητα;

Και τέλος, εγώ έχω συγκεκριμένο βιογραφικό, δημοσιοποιημένο και γνωστό σε κάθε συμπατριώτη και συμπατριώτισσά μας και σύμφωνα με αρκετούς, πλούσιο σε τυπικά προσόντα, σε ικανότητες και σε εμπειρίες. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον κάποια στιγμή, να πληροφορηθούμε και το προσωπικό βιογραφικό του ίδιου του κυρίου Χατζημάρκου. Να δούμε τα τυπικά και τα ουσιαστικά προσόντα ενός ανθρώπου που η ματαιοδοξία του είναι, να γίνει Δήμαρχος της Ρόδου (sic υπερκομματικός!!!), Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας (σκληρός κομματικός), ή ό,τι άλλο βρεθεί μπροστά του!!!!!!!!


ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γ.ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ

Σε απάντηση της παραληρηματικής ανακοίνωσης που εξέδωσε ο κ. Πόκκιας για να δικαιολογήσει την σταθερή και διαχρονική αξιολόγηση του ως του ικανοτέρου ειδικού συμβούλου που θα μπορούσε να έχει ο οποιοσδήποτε αιρετός της Δωδεκανήσου την τελευταία δεκαετία, ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε το εξής:

“Τα υβρεολόγια και οι χαρακτηρισμοί αποκτούν βαρύτητα, αντλώντας από το ειδικό βάρος αυτού που τα εκτοξεύει. Ο κ. Πόκκιας μπορεί να ζυγίστηκε, να μετρήθηκε και να βρέθηκε πλήρης, ως γνήσιο κομματικό προιόν, από τον κ. Κουσουρνά, αλλά δυστυχώς δεν ελήφθη υπόψη η ημερομηνία λήξεως”

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/3/12 18:45

    Πραγματι αν συγκρίνουμε τα βιογραφικά σας απέχουν πολύ αφού ο Χατζημάρκος ειναι γνωστό σε όλους μας ότι δεν διαθέτει κανενα πτυχίο..Ομως σε αυτη την χρονική στιγμή λογω της θεσης σου κ.Ποκκια που εξακολουθεις να εισαι γραμματεας του ΠΑΣΟΚ θα επρεπε ηθικα και μόνο να μην συμμετεχεις στην διαδικασια..ΗΘΙΚΑ και μονο, οχι με το Συνταγματικό σου δικαίωμα όπως λες.Χανεις το δικιο σου, και δίνεις στον Χατζημάρκο δικαιωματα να μιλά.. Ποιος; Ο Χατζημάρκος...Αν ειναι δυνατόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/3/12 19:04

      ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ, ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ... ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΣΑΡΚΟΒΟΡΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.. ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΤΥΧΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΚΟΜΑ; ΑΙΣΧΟΣ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/3/12 18:47

    Οπως ελεγε και η συγχωρεμενη η γιαγια μου : Τέτοια αδικία (για τον πόκκια) δεν την θέλει ούτε ο θεός !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/3/12 18:50

    Πωε το λέει στο πρώτο σχόλιο ?
    Ηθικα ?
    Τι είναι αυτό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/3/12 18:54

    ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ.
    ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΔΚ η ΤΗΣ ΠΕΔ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙ ΔΩΔΕΚΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/3/12 18:55

    αν ειναι δυνατον !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/3/12 18:59

    ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ κ. ΠΟΚΚΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/3/12 19:08

    τόσα λεφτά φάγανε από το ΕΣΥ για να τον στείλουν αμερική, γιατί;
    τα ελληνικά νοσοκομεία δεν είναι καλά;
    όπως τα κάνανε όχι μάλλον, για τους μασόνους θέλουν την αμερική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/3/12 20:55

    Κ. Πόκκια "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" και "στου κουφού την πόρτα πάρτη πόρτα και φύγε"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/3/12 22:13

    PANAGIA MOU O POKIAS PANAGIA MOUUUUUUUUU
    TERAS MORFOSEOS ME IQ STO MEION -12384858869975698796950

    ELEOS REEEEEEEEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/3/12 00:11

    http://www.grafida.net/el/index.php?itemID=16&view=16&pageID=50539#.T1T2ysZvn8s.facebook

    Κύριε Γενικέ Γραμματέα ,


    Με την ιδιότητα του υποψήφιου για την θέση του ειδικού συμβούλου του προέδρου της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου στην (α) σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ζητώ την ακύρωση της παραπάνω (β) σχετικής απόφασης για τους εξής λόγους :
    1) η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του (α) σχετικού αφορούσε την σύναψη σύμβασης ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για ειδικό σύμβουλο ενώ η απόφαση του προέδρου της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου στο (β) σχετικό έγγραφο αναφέρεται σε σύναψη σύμβασης ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με τον Κον Γιώργο Πόκκια ως ειδικό συνεργάτη.
    Από την εξέλιξη των γεγονότων είναι προφανές ότι ήταν προειλημμένη η απόφαση του προέδρου της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου για την επιλογή του Κου Γιώργου Πόκκια ως ειδικού συμβούλου , βρήκε όμως ανυπέρβλητα νομικά εμπόδια τεκμηρίωσης της απόφασης στο εδάφιο (β) της παραγράφου 2 του άρθρου 31 του Ν. 3274/2004 όπου ρητά αναφέρεται ότι ‘’για την πρόσληψη ειδικού συμβούλου απαιτείται ειδίκευση σε επιστημονικό η’ επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των ΟΤΑ που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση (δημοσιεύσεις , συμμετοχή σε συνέδρια , ομάδες εργασίας κλπ) η’ αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση η’ επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία , ανάλογη με τα αντικείμενα που θα απασχοληθούν ‘’. Επελέγη λοιπόν αυθαίρετα και παράτυπα με την (α) σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος η πρόσληψη ειδικού συνεργάτη για τον οποίο , σύμφωνα με το εδάφιο (γ) της παραγράφου 2 του άρθρου 31 του Ν. 3274/2004 ‘’αρκεί η ειδική εμπειρία στον τομέα που προσλαμβάνεται , χωρίς να απαιτούνται τα προσόντα της περίπτωσης (β) της παραγράφου αυτής‘’.
    2) σύμφωνα με την παράγραφο 3 του άρθρου 31 του Ν. 3274/2004 ‘’η πρόσληψη ειδικών συμβούλων , ειδικών συνεργατών και επιστημονικών συνεργατών ενεργείται με δημόσια γνωστοποίηση δια του ημερησίου τύπου από τον πρόεδρο της κάθε Ένωσης , ο οποίος και προσλαμβάνει , με αιτιολογημένη απόφαση του τα πρόσωπα που είναι κατάλληλα’’. Στην (β) σχετική απόφαση του προέδρου της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου Κου Ευστ. Κουσουρνά δεν υπάρχει καμία αιτιολόγηση για την επιλογή του αυτή παρά μόνο μία γενικόλογη και αόριστη αναφορά ότι ο Κος Γιώργος Πόκκιας ‘’πληροί και με το παραπάνω όλα τα απαιτούμενα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα’’.
    3) η παραπάνω (β) σχετική απόφαση του προέδρου της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου είναι παράνομη γιατί σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 31 του Ν. 3274/2004 ‘’ οι ειδικοί σύμβουλοι , οι ειδικοί συνεργάτες και οι επιστημονικοί συνεργάτες δεν έχουν αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Παρέχουν συμβουλές και διατυπώνουν εξειδικευμένες γνώμες , γραπτά η’ προφορικά , για τον συγκεκριμένο τομέα δραστηριοτήτων της κάθε Ένωσης , την οποία έχουν οριστεί να εξυπηρετήσουν’’. Παρακάτω στην παράγραφο 6 του ιδίου ως άνω άρθρου αναφέρεται ρητά ότι ‘’ για όσους έχουν την ιδιότητα του ελεύθερου επαγγελματία , η άσκηση του ελεύθερου επαγγέλματος τους είναι ασυμβίβαστη με την άσκηση του λειτουργήματος του ειδικού συμβούλου’’ και παρότι αναφέρεται παρακάτω ότι ‘’οι ανωτέρω περιορισμοί δεν ισχύουν για τους ειδικούς και επιστημονικούς συνεργάτες’’ είναι απολύτως σαφές ότι ο νόμος θέλει να διασφαλίσει το ανεξάρτητο των παρεχόμενων υπηρεσιών των προσλαμβανόμενων και η πρόσληψη του Κου Γεωργίου Πόκκια είναι ασυμβίβαστη με την θέση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Δωδ/σου που ο ίδιος κατέχει μια και ασκεί κομματική πολιτική.
    Παρακαλώ για τις δικές ενέργειες προκειμένου να αποκατασταθεί η νομιμότητα και να αποφευχθεί μία ακόμα σκανδαλώδης και εν πολλοίς παράνομη πρόσληψη ‘’ ειδικού συμβούλου – συνεργάτη’’ γεγονός που αποτελεί πρόκληση στον δοκιμαζόμενο, από την οικονομική ύφεση ,ελληνικό λαό.



    Με εκτίμηση

    ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/3/12 01:12

    ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ :

    ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ
    ΠΟΙΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙ ?

    Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΚΚΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/3/12 16:05

    ΝΑΙ ΡΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΚΚΙΑ ΧΡΥΣΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ , 5 ΧΡΟΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ , ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ , ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΠΑΝΤΡΕΨΕ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΠΟΚΚΙΑ, ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ;;;;;;;;;;;; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΤΙ ΠΤΥΧΙΑ, ΤΙ ΗΘΙΚΗ , ΤΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ. ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΑΦΟΒΑ , ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ!!!!!!!!! ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *