ροή ειδήσεων

Προσοχή Δόθηκε Εντολή Κάθαρσης Αδέσποτων

Παρακαλούνται όλοι οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες να λάβουν υπόψη τα παρακάτω:
Με βάση μαρτυρία συνταξιούχου πλέον εργάτη του Δήμου αλλά και λαμβάνοντας άδεια από τον ίδιο...
σπεύδω να αναφέρω τις έξεις αποτρόπαιες πράξεις για τις οποίες τόσα χρόνια η αθώοι αλλά και αδιάφοροι πολίτες αυτής της χώρας είχαν άγνοια .
Κάθε χρόνο έτσι και φέτος πριν την έναρξη τις τουριστικής σεζόν ο κάθε δήμος έδρα ανα περιοχή τις χώρας καλείτε να προβαίνει εις κάθαρση των αδέσποτων από τους δρόμους .
Ο ορισμός του νόμου είναι η απομάκρυνση των αδέσποτων από τους δρόμους αλλά σαν Ελληναρες που είμαστε οι Δήμαρχοι των δήμων όπως πάντα για λόγους οικονομικούς αλλά και απόλυτης απληστίας και μοχθηρότητας προβαίνει σε δηλητηριάσεις των αδέσποτων ζωών, χρησιμοποιώντας ως όργανα θανάτου τους ίδιους τους εργαζομένους στον δήμο δηλαδή εργάτες καθαριότητας και πρασίνου , παρότι όπως ο ιδιος εκμυστηρευτικέ πολλοί αρνήθηκαν κάτι τέτοιο αυτό δεν σταμάτησε και μάλιστα τα καθήκοντα αυτά τα κάνουν πλέον αλλοδαποί που δουλεύουν για τον Δήμο μέσο των διαφόρων <<Εταιρειών έργων >> που προσλαμβάνει το κράτος για την ανάδειξη έργων .
Το δε έγκλημα δεν σταμάτα μόνο στον ιδιο τον Δημο αλλά συνεχίζεται και από τους ιδιώτες συνήθως ξενοδοχείων εστιατόριων και καφε που εδρεύουν κυρίως σε τουριστικές περιοχές της χώρας , η αστυνομία δε για τα μάτια του κόσμου έχει πάρει εντολη να προβαίνει προς κατάθεση στοιχείων αλλά να μην προχωρεί ποτέ σε έρευνες , δυστυχώς όμως το χειρότερο που μου αποκάλυψε ο εν λογω κύριος είναι η κατά παραγγελία θανάτωση ζωων ακόμα και αυτών εντος οικίας …
Σε μια συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα μια κυρια γνωστή του Αντιδημάρχου ενός από τα νησιά του αιγαίου των κάλεσε να λύσει το πρόβλημα με τα σκυλιά του γείτονα της…..ο όποιος μάλιστα φρόντισε να την καλεσει ο υπεύθυνος για αυτά τα θέματα και να τα εκτελέσει……
Δεν υπάρχει τρόπος να προστατεύουμε τα αδέσποτα εάν το ίδιο το κράτος είναι εγκληματίας το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πάρουμε τα μετρά μας με :
Απομάκρυνση των αδέσποτων από εμας τους ίδιους αλλά και η αναζήτηση καταφυγίου ,οικίας για αυτό.
Οσω το δυνατόν τα αδέσποτα που φροντίζουμε να τα ταΐζουμε μακρια από εμφανές σημεία όπως στην ακρεια του δρόμου η σε πολυσύχναστα μέρη για να μην συνηθίσουν και μείνουν εκει αλλά και για να μην τα ταΐσουν φολες .
Να είμαστε πάντοτε εξοπλισμένοι με ατροπινες και σύριγγες .
Και τελος να γινει εγκατάσταση κάμερας/καμερών ασφαλείας εκτος της οικίας μας περα από ασφάλεια σε περίπτωση εγκληματικής ενεργείας θα υπάρχουν στοιχειά για την σύλληψη εάν όχι αναγνώριση του δράστη , μια απλη συμβατική κάμερα και ένα laptop/Pc είναι αρκετά χωρίς περαιτέρω έξοδα .

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/3/12 10:09

    Eιναι ξεφτιλες.. να φοβομαστε στο ιδιο μας το σπιτι μην ερθουν και μας κανουν κακο στα ζωα μας? που φτασαμε.... ντροπη τους..τοσα αδεσποτα, τους παει η καρδια να τα δηλητηριασουν?μακαρι να ηταν τα παιδια τους στην θεση αυτη των ατυχων ζωον..!! μακαρι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/3/12 11:24

    Ειναι ντροπή , αλλα ΠΟΤΕ Επιτελους θα δοθεί εντολή για Κάθαρσης ΠΟΛΊΤΙΚΩΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/3/12 11:43

    Ντοπη τους οι αλητες,τα μπασταρδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/3/12 12:04

    ρε πανε καλλα τους ψηφιζουμε να κανουμε την ροδο πιο ανθρωπινη και αυτη τα καταστρεφουν ολλα , θα τα πουμε στης εκλογες δεν χρειαζετε να πω τη θα παρετε δημαρχος και νομαρχης :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/3/12 13:05

    ο φασισμός σε όλο του το μεγαλείο! μόνο οι Ναζί θεωρούν τα ζώα άψυχα αντικείμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/3/12 13:31

    οποιος δωσει τετοια εντολη του ευχομαι ολοψυχα ολοι οι καρκινοι πανω του σε αυτον και σε ολοι του την οικογενεια......να εχει αργο και βασανιστικο θανατο!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/3/12 14:01

    makriaaaaaaaaaaaaaaaa apo ta skulia.....anarwtitheite ligo....pws einai kalutera apo tous anthrwpous....den vlaptoun kanenan....eimai paralogwwwwww......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/3/12 14:10

    ο γενικος γραμματεας θα παρει θεση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος14/3/12 14:15

    καλα ρε τοσο καιρο το καναμε ε βεβαια επερε να βγει στην συνταξη ο αλλος για να το πει μην χασει τηη θεση του αφηνουν τοσα χρονια να σκοτωνουν τα ζωακια οι μαλακες.το θεμα ειναι τι θα κανουν οι πολιτες για αυτο ???θα παει καποιος τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος14/3/12 14:21

    edinan tosa xronia to kinokomio sta axrista komatoskila dosane tosa leuta gia figei apo tin mesi i filozoiki organosi rodou(aloi axristoi) dosan xrimana gia to kenourgio kinokomio,diorisan ktiniatro.... apotelesma na ksinonte oloi mazi k na agnooun to dimosio xrima kai panw ap'ola ta adespota....
    proin dimarxe sinxaritiria..ali mia fora edrases epi tis adranias. nin dimarxe sinxaritiria,sta paramithia eisai kaliteros kai apo ton essopo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος14/3/12 15:09

    τις... φωτογραφιες και τα video που θα κυκλοφορησουν και στο....εξωτερικο και ετσι πρεπει πλεον ,το σκεφτηκαν σε σχεση με τον τουρισμο ? η μηπως οχι γιατι ΄΄η βλακεια ειναι ανικητη'' !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος14/3/12 15:34

    Από όλη την βρομιά της Ρόδου τα σκυλιά σας εφταιξαν ντροπή σας εισαστε ο χειροτερος δήμος όλης της Ελλάδας,από όλες τις μεριές δεν νοιάζεστε ούτε για τα αδέσποτα αλλα ούτε και για μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος14/3/12 23:59

    Σε τι κοσμο ζουμε πια? ολη η ροδος εχει γινει ενα μαυρο χαλι,δεν υπαρχει καμια προοδος και αυτο που θα κανουν για να την καλυτερευσουν ειναι να καθαρισουν την πολη απο τα αμοιρα τα ζωακια τα οποια δεν εχουν φταιξει σε τιποτα??? ειναι θλιβερο...αντι να τα βοηθησουν τα δηλητηριαζουν??μα πως κοιμουνται ησυχοι τα βραδια??αντι να κανουν κατι δραστικο οπως να βαλουν εναν κτηνιατρο και να στειρωσει τα αδεσποτα ωστε να μην πολλαπλασιαζονται και μενουν τα κακομοιρα χωρις σπιτι τους ειναι πιο ευκολο να τα σκοτωσουν, οι δολοφονοι..και αυτος ο εν λογω κυριος που ειπε ολα αυτα, τωρα που πηρε συνταξη του ηρθε να τα πει??τοσα χρονια γιατι δεν ειχε καταγγειλει πουθενα τα γεγονοτα??τωρα απεκτησε συνειδηση?? ντρεπομαι που ειμαι απο τη ροδο, ντρεπομαι που ζω σε μια χωρα που νοιαζεται μονο για το κακο, ντρεπομαι που δεν μπορει να αλλαξει τιποτα και δεν θα αλλαξει τιποτα ποτε..γιατι απλα θα συνεχισουν να δηλητηριαζουν τα ζωα, θα συνεχισουν να νοιαζονται μονο για τους εαυτους τους και τα δικα τους συμφεροντα..τα ζωα θα συνεχισουν να δηλητηριαζονται καθε χρονο γιατι αυτοι οι ασυνειδητοι κυκλοφορουν ελευθεροι με τις ευλογιες της αστυνομιας και των δημων ή μηπως δημιων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος15/3/12 00:28

    ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ, ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΠΩ?
    ΑΦΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΣΚΗΘΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ?
    ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥΛΑΕΙ?
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ!!!!
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/3/12 01:06

      lol eisagelea :P siga min klasi tipota ston dimarxo xwria pou 8a ton a8wosei ean einai o idios pou a8wose kai tous 17 emporous narkotiwn stin rodo tote klapse xaralampe .

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος15/3/12 03:25

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΣΚΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/3/12 17:08

      εσενα πολυ ευχαριστως θα σε εξοντωνα με τα ιδια μου τα χερια σκουπιδι και αποβρασμα της κοινωνιας.Κριμας και το οξυγονο που καταναλωνεις!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/4/12 12:53

      Εντολή κάθαρσης ηλιθίων πότε θα δωθεί επιτέλους????????????
      Να γλιτώσει ο κόσμος από σκουπίδια σαν εσένα??

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος15/3/12 10:58

    Mar 14, 2012 06:25 PM, εισαι και πολυ ηλιθιος.δειτε που καταντησε η χωρα, να αποκαλειται καλη ενεργεια η δολοφονια αδεσποτων ζωων..ενα ξερω εγω, η ονομασια "ζωο" δεν αξιζει για τα ζωα αλλα για τους ανθρωπους..τα ζωα εχουν αθωα ψυχη και αγαπη για τους ανθρωπους..κριμα που δεν γινεται το αντιθετο..λυπαμαι για σενα φιλε μου και για ολους οσους πιστευουν το ιδιο...εσας πρεπει να δηλητηριασουν και οχι τα ζωακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *