ροή ειδήσεων

Έλεος πια με τους διοικητάδες!

Τι θα γίνει πια με αυτούς τους ανθρώπους που λέγονται διοικητές μονάδων; Ότι γουστάρουν κάνουν και δεν τους λέει κανείς τίποτα; Είναι λοιπόν στην 95 ΜΕΘ, ο διοικητής και κάνει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ...
άσχετα με το τι λέει ο νόμος.
Δίνει απαλλαγή στα στελέχη στις 9 το πρωί αντί να τους αφήνει να φεύγουν κανονικά στις 7 η ώρα, διώχνει τους φαντάρους απο την αναφορά επειδή δεν αναφέρουν όπως ένας έμπειρος στρατιωτικός με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αιτηθούν την άδεια τους λες και φταίνε αυτοί επειδή δεν τους έχουν εκπαιδεύσει σωστά.
Έχει καταντήσει να εκβιάζει το προσωπικό για να κάνουν οτι θέλει αυτός λες και είναι δούλοι του αλλιώς δεν θα τους δίνει την απαλλαγή τους, που βάσει νόμου την δικαιούνται. Μα καλά δεν τα βλέπει κανείς αυτά;
Δίνουν οι στρατηγάδες τιμητικές άδειες , ο κύριος αυτός, ο μεγάλος διοικητής δεν την δίνει στο προσωπικό γιατί πέρασε ο χρόνος που έπρεπε να την ζητήσει!!
Του καπνίζει να αναθέσει δουλειές στις δυο το μεσημέρι ενώ το ωράριο είναι μέχρι τις δυομιση και το στέλεχος πάει σπίτι του μετά τις πέντε επειδή ο κύριος αυτός ζητάει οπωσδήποτε να γίνει η δουλειά ΤΩΡΑ, χαχα!
Γιατί δεν τα λένε όμως, τι φοβούνται;
Μάλλον ο νόμος δεν ισχύει για τους διοικητάδες, ισχύει μόνο για τους από κάτω;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/3/12 11:37

    Δηλαδή όλο το προβλημά σου είναι που σας καθυστερεί, κάτι μου λέει ότι είσαι κανένας ΕΠΟΠ, και απλά ανεφερες για τους στρατιώτες για πυροτέχνιμα, έχεις χαμπαριάσει φίλε που είσαι και τί κάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/3/12 12:37

      Dld esena afto einai to provlima sou h oti den threi ton nomo? Me kati tetious san esena katanthse etsi h ellada.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/3/12 12:45

      Kai esi file mipws eisai o dioikhths? Re file den pa na einai kai o papas ths romhs oi nomoi prepei na efarmozontai. File mou eipes trelh malakia. Asto.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/3/12 13:40

      Για να μην λέει ο καθένας ότι θέλει, σύμφωνα με το νέο ΠΩΥΕ η ώρα αναχώρησης από την Μονάδα των στελεχών που είχαν υπηρεσία την προηγούμενη ημέρα είναι 08:50 της καθημερινές και 09:00 τις αργίες. Όποιος θέλει μπορεί να πάει στο 3ο γραφείο να ενημερωθεί.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/3/12 17:52

      Ναι ρε φίλε με μένα χαλασε η Ελλαδα και όχι με εσένα που βάζεις σε όλα μέσο για να περνας καλα και κλαις με τα πάντα! 03:37

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος15/3/12 19:34

      giati em8 i aksiomatikos apokliete na einai....

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος15/3/12 21:54

      ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΠΟΠ!!!!!!!

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος15/3/12 22:11

      12:54, φίλε είσαι εντελώς καμμένος μιλάμε...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/3/12 11:53

    ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΩΤΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/3/12 13:59

    Εσύ που ανάρτησες το σχόλιο, πρέπει να είσαι πολύ βουτυρομπεμπές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ρε, στο Στρατό είσαι. Σε όλους τους Στρατούς του κόσμου υπάρχει πειθαρχία.

    Σιγά μεγάλε μην σπάσεις τα αβγά.

    Αλλά, πολύ Δημοκράτες μου έχετε γίνει εσείς οι νέοι. Που μένεις για να σου κάνουμε φυλάκιο και να σου βάλουμε και ένα Tablet για chatting

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/3/12 14:11

    palio giotades......LOK!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/3/12 14:26

    RE KALOMATHIMENA PALIKARIA,ELEOS,KANETE TO STRATIOTIKO SAS APO TO MEROS POU EISTE KAI PARAPONIESTE,ELEOOOSSS XANA LEO,ALLA NA MOU PEIS KATI TETOIA BOUTIROPAIDA OPOS LEEI KAI ENAS ALLOS EDO MESA EISTE POU STO TELOS AN KATSE KAI LIGO PARAPANO MESA I SAS PAEI 15 MESA KAI MIA EXO,PATE KAI AYTOKTONHTE EPIDI PIESTIKATE,YMARTON,DEITE TI GINETE STO TRIETHNES,STON EBRO,STON LAGO KAI META PARAPONIESTE.POU KANETE KAI 9 MHNA KAI MILATE.NTROPH SAS.
    YG.KAI ME KINHTA KAI MPOREI KAI ME TABET SE LIGO THA EISTE KAI THA PARAPONIESTE POY DEN EXETE GRIGORH GRAMMH INTERNET,EKEI MAKRIA SE KANENA FILAKIO POU EINAI 5 LEPTA APO THN POLH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/3/12 17:54

      Χαλάρωσε φιλαράκι,μη μιλάς στον πληθυντικό για ένα μαλάκα που έχουμε εδώ.Στον τόπο μου υπηρέτησα (Και καλά έκανα,γιατί έχω απέναντι μου κάθε με΄ρα τους τουρκαλάδες) και 9μηνο έκανα (αλλά και 12μηνο να έκανα δεν θα με πείραζε) και εμπλοκή είχα φάει όπως και πολλοί άλλοι Ροδίτες.Οπότε μην μιλάς στον πληθυντικό και πέρνει η μπόρα και εμένα και τα περισσότερα παιδιά

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος15/3/12 14:51

    Για το φέρσιμο του υπόψη Δκτη είχα προ ημερών συζήτηση με φιλικό μου πρόσωπο που υπηρετεί στην Μονάδα του.Μου είπε οτι στην πρωινή αναφορά προπηλακίζει το προσωπικό του και μιλά υποτιμιτικά για στελέχη του μπροστά σε υφισταμένους του κ.λ.π.Δεν γνωρίζω πόσο επαγγελματικά είναι κατηρτησμένος η όχι και αυτό δεν με ενδιαφέρει αλλά πρωτίστως αυτός ο κύριος ωφείλει να σέβεται το προσωποκό του.Οι Δκτες πρέπει να συνδυάζουν ανθρωπισμό,δικαιωσύνη και επαγγελματική επάρκεια. Νομίζω αυτούς τοτς τύπους δεν πρέπει να τους τοποθετούν σε τόσο αυαίσθητες Μονάδες, διότι μόνο προβλήματα δημιουργούν σε υφισταμένους και πρισταμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/3/12 18:47

      Αποκλείεται να σου το είπε αυτό στέλεχος της Μονάδας. Μάλλον στον ύπνο σου το είδες ή γράφεις μαλακίες απλά και μόνο για να προκαλέσεις αναταραχή. Η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με αυτά που λες. Και συμβουλές για την οργάνωση του Στρατού είσαι ο πλέον ακατάλληλος για να δώσεις (ασφαλές συμέρασμα που προκύπτει από τα γραφόμενα σου).

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος15/3/12 15:21

    Εγώ ένα πράγμα θα πω ότι ο καθένας που αναλαμβάνει την ευθύνη να διοικεί μια μονάδα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΆΕΙ ΠΡΏΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΌ ΕΛΕΝΧΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΚΑΘΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟ TEST ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ...ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. Δεν είναι θέμα εκπαιδεύσεις ούτε σκληραγωγήσεις να φέρεσαι στο προσωπικό σαν να είναι ζώα.....και αφήστε την καραμέλα εάν έχετε τα παντελόνια κάντε κουμάντο στους ποιο πάνω αλλά εκεί σκυβετε το κεφάλι και τρέμετε σαν γιοταδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/3/12 20:52

      Και εσύ μάθε και λίγο ορθογραφία και μετά γράφε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/3/12 21:01

      θες να πεις "μετά γράψε"...

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος15/3/12 17:24

    hahahaa, vlepw genika ta parapona rodou kai iparxei mia omada na thn pw, pou otan kapios stratefsimos kanei ena parapono arxizoun kai ton lene giota kai ton lene aderfh kai voutirompempe. exei poli plaka!!
    alla na rwthsw kai egw twra, afto pou leei o tipos sto post ti sxesh exei me voutirompempedes? perigrafei ena dioikhth o opoios apla einai asevhs pros to proswpiko tou...
    sas parakalw mhn me peite kai emena giota....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/3/12 17:27

    To χειροτερο πραγμα ειναι να μην εχει κερδισει ο διοικητης το σεβασμο των στρατιωτων του, δεν θα ηθελα να ειμαι στην θεση του, οποιος και να ηταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/3/12 18:51

      Σωστή η τοποθέτηση σου αλλά μη θεωρήσεις οτι το παραπάνω συμβαίνει για τη συγκεκριμένη Μονάδα και τη συγκεκριμένο Διοικητή μόνο και μόνο επειδή ένας ανώνυμος μαλάκας έκανε μια ανάρτηση. Όποιος τιμάει τα παντελόνια που φοράει εφαρμόζει τους κανονισμούς και τις διαδικασίες που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος15/3/12 19:57

    Παιδιά διαβάζω τα σχόλια και θεωρρώ ότι όλοι έχουν δίκιο ειδικά όσοι δεν γνωρίζουν την κατάσταση από μέσα!!Εγώ λοιπόν που την έζησα σας λέω ότι ο άνθρωπος είναι απλά απερίγραπτος...Η πρωινή αναφορά της μοίρας μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως διασκεδαστική θεατρική παράσταση αν όχι φαρσοκωμωδία!!Προσωπικά το διασκέδαζα πάρα πολύ!!Θα προσπαθησω να είμαι αντικειμενικός..Ο κ. διοικητής της 95 ΜΕΘ είναι άριστος γνώστης όλων των στρατιωτικών θεμάτων που αφορούν στη μονάδα του και προσπαθεί να την καταστήσει τουλάχιστον λειτουργική..Δε ζητάει τίποτα περισσότερο από το να γνωρίζει το προσωπικό τα καθήκοντα του..Ως εδώ καλά!!Σημασία όμως δεν έχουν οι προθέσεις αλλά ο τρόπος του!Ο σεβασμός και η εκτίμηση στο πρόσωπο του διοικητή δεν επιβάλλονται αλλά αποκτούνται...Αυτά τα δύο πάνε πακέτο με το πνεύμα της μονάδας!! Στην 95 ΜΕΘ δυστυχώς δεν υπάρχει ουτε καν ιεραρχία..Είναι ο διοικητής και απο κάτω όλοι οι άλλοι!Αυτός ο συγκεντωτισμός της εξουσίας πιστεύω οτι είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα..Δε ξέρω αν το κάνει από ανασφάλεια η από κόμπλεξ πάντως με αυτή του τη συμπεριφορά δημιουργεί χάσμα στις σχέσεις του με το προσωπικό!!Αυτό σε συνδυασμό με τα κυκλοθυμικά ξεσπάσματα του τύπου "μπαίνω στο θάλαμο για επιθεώρηση και εκσφεντονίζω στο προαύλειο ότι μου φαίνεται στραβό" καθώς και η ειρωνική αντιμετώπιση σε βάρος τόσο των στρατιωτών όσο και των στελεχών, δημιουργούν ένα μείγμα έλλειψης διοικητικής ικανότητας!!!! Αν προσέξει αυτά τα πραγματάκια ο εν λόγω διοικητής, πιστεύω ότι έχει προοπτική να καταστήσει τη μονάδα του όχι απλά λειτουργική αλλά και πρότυπο μονάδας..Πιστεύω οτι την πρόθεση την έχει.Ας αναζητήσει και το σωστό τρόπο!!

    Με εκτίμηση,
    ο Άγνωστος στρατιώτης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/3/12 22:12

      Μα αυτά που περιγράφεις δεν είναι απλά πραγματάκια. Είναι η ουσία της Διοίκησης. Τι να το κάνω αν ξέρει όλους τους κανονισμούς απέξω. Το θέμα είναι να μπορεί να διοικήσει

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/3/12 18:07

      Κοίταξε να δεις μάλλον δε φταίει και ο ίδιος..Ίσως τελικά να είναι χάρισμα η ικανότητα του "διοικείν"..Να πρέπει να το έχεις βρε αδερφέ!!Όπως συμβαίνει με τους εκπαιδευτικούς..Μπορεί να είσαι άριστος γνώστης του αντικειμένου που διδάσκεις, αλλά να αποτυγχάνεις λόγω έλλειψης μεταδοτικότητας..Εν τη αύτη περιπτώσει το πρόβλημα πηγάζει άνωθεν!! Αν δεν υπάρχει κάποιος μηχανισμός αξιολόγησης των διοικητών, τι φταίει και ο καημένος ο κ. Τ., ο οποίος τυγχάνει να έχει βγάλει μια σχολή και μοιραία να ανέρχεται στην ιεραρχία με τη πάροδο του χρόνου..Δε λέω να τον απολύσουν τον άνθρωπο επειδή δε το χει σαν διοικητής..Σαν στρατιωτικός είναι άριστος!!Ας τον τοποθετήσουν κάπου που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και θα είναι αποδοτικότερος..


      Ο Άγνωστος Στρατιώτης

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/3/12 14:18

      ΜΕΓΑΛΕ ΕΓΡΑΨΕΣ!ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΟΙΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΙΑΤΑΖΕΙΣ!...ΟΤΑΝ ΔΙΟΙΚΕΙΣ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΔΙΑΤΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!...

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος15/3/12 19:59

    Υπηρετώ στην ΜΕΘ μερικά χρόνια και μετά λιπείς μου διαβάζω το παραπάνω δημοσίευμα . Το ότι πληρώνομαι από το δημόσιο δεν με κάνει δημόσιο υπάλληλο , Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΌΣ έχει δώσει ΌΡΚΟ και ο όρκος του είναι πολύ διαφορετικός από του γιατρού, δικηγόρου κ.τ.λ !!!! Για το συνάδερφο που έγραψε το παραπάνω δημοσίευμα θέλω να του πω ότι είναι λάθος να αποκαλείς διοικητάδες και να τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλει,γιατί από αυτή την μονάδα έχουν περάσει πολύ καλοί και αξιόλογοι ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΊ !!!!Πιστεύω είναι λάθος να γκρινιάζουμε για το ωράριο,είναι λάθος να γκρινιάζουμε για της άδεις μας ,για τα χρήματα ,για τα ρεπό μας στο διαδίκτιο και στα blogs,υπάρχουν άλλοι τρόποι!!!Μην ξεχνάς ότι ο διοικητής είναι και αυτός συνάδερφος με τα ίδια σχεδόν προβλήματα που έχεις εσύ ,έχει και αυτός οικογενια ,φίλους ,συναδέρφους και δεν μπορείς να τον προσβάλεις!!! To oτι η κατάσταση στην μονάδα δεν είναι πολύ καλή και ότι υπάρχουν προβλήματα συμπεριφορας δεν χριάζεται να το ξέρει ο κάθε πολίτης.

    Επίσεις θέλω να πω σε αυτούς που βρίζουν(διοικητή,γενικά τον στρατό)η αναφέρονται ειρωνικά σε ΕΠ.ΠΟ ότι αν το μυαλό τους ήταν τόσο μεγάλο όσο η γλώσα τους σίγουρα δεν θα λέγαν αυτές της Μ.....!!!!


    ΕΠ.ΟΠ Λχίας (ΠΒ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/3/12 21:14

      an einai pes tou kai to onoma sou, pou ksereis mporei na exeis mia kalhterh tyxh,ektos kai an vriskesai se allo stratopedo...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/3/12 02:18

      mathe na grafeis prwta ta vathmo sou, alla mallon tha eisai apo kapious pou einai me ena cafe kai tsigaro sto xeri

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/3/12 12:19

      σωστά το γράφει ηλίθιε

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/3/12 21:52

      μόνο το βαθμό έγραψε σωστά, όλα τα υπόλοιπα.... χαχαχαχα!!!
      ακόμα κι η υπογραφή του υποθέτω είναι "χ" ή καμιά ζωγραφιά! οοοοουυυυυυυ!!!ζαγάρια!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος29/3/12 09:51

      tydcrdhvttdy

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος15/3/12 21:49

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΙΩΝ ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ! ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΩ 70 ΕΥΡΩ ΤΟ ΝΟΙΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΟΡΟΦΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/3/12 21:53

      ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΦΙΛΕ ΟΤΑΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ (ΣΚΟΠΕΤΟ)

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος15/3/12 21:57

    Ο ΣΧΗΣ ΤΟΥ 38 ΔΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ!!!!!!!!ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΟ ΕΛΕΓΧΟ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος15/3/12 22:21

    Το θέμα είναι οτι ο προυγουμενος διοικητης που τα πηγεναμε καλά την κοπανισε νωρίς. Δεν ήθελε κανεις να αναλαβει και δωσανε την μοιρα σε αυτον τον αχρηστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος16/3/12 01:26

    akoma exw aporia pws autos o axristos koilaras egine dioikitis moiras??exe xari pou de me afinei i google na vrisw giati alliws Kurie Tsigra de se kseplene oute o niagaras..eisai ena stroumpoulo xaki stroumfaki pou den kserei na foraei to mpere tou k episis den kserei na xairetaei...imarton,eisai dioikitis..pws thes meta na kanoun oi yfistamenoi sou auta pou tous les??pragmatika i proini anafora einai o gamos tou karagkiozi..loipon symmorfwsou giati alliws de se vlepw kala..euxomai aurio na sou foresoun xaki zourlomandya...a,k ena ysterografo:mono mi se petyxw pouthena......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος16/3/12 01:29

    ΒΟΤΣΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΟΤΣΙΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος16/3/12 01:57

    Εγώ μια συμβουλή θα σου έδινα Γιαννάκη όλα ξεκινούν απτήν έξω ζωή, όταν δεν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου πώς να είσαι εντάξει και με τα στελέχη σου όταν τους αποκαλείς: ανεκπαίδευτους, αχρήστους, καπαδόκες κ.λπ. μήπως τελικά είσαι όλα τα παραπάνω? Εγώ θα σου έλεγα να ψαχτείς γύρο σου να δεις τι γνώμη έχουν για σένα. Τέλος αν νομίζεις ότι επειδή σε βάλανε σε αυτή τη θέση και μπορείς να κάνεις ότι θες χωρίς να είσαι υπόλογος των πράξεων σου είσαι πολύ αφελής.

    Ε.Α.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/3/12 15:03

      Φιλαράκι ΕΑΠ πάρε μία αακόλλα αναφορά και γράψτα. Όσοι δεν είναι εκπαιδευμένοι και χρήσιμοι, και ανέχονται όπως λές να αποκαλούνται άχρηστοι γιατί δεν κάνουν μία αναφορά παραπόνων;Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΙΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ;

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος16/3/12 07:57

    ΧΑΖΟΊ ΆΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΑΥΤΈΣ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΛΈΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΆΤΗ ΣΑΣ....ΈΞΩ ΑΠΤΌ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΊΣΑΙ ΈΝΑ ΆΧΡΗΣΤΟ ΣΚΟΥΠΊΔΙ...ΌΧΙ ΜΈΣΑ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΆ ΓΑΜΏ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΌ ΣΟΥ..ΖΕΡΟ ΑΒΑΝΤΙ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΈΝΕΣ ΤΟΥ ΛΈΞΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/3/12 07:48

      ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος16/3/12 08:45

    ΕΣΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΨΗΜΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΩΝ ΝΟΜΟ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΟΣΕΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΔΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΝΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ. ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΙΨΗ ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΝΑΔΟΣ.ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος16/3/12 14:16

    ΑΓΑΠΗΤΕ 11.45 ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΖΩΗ...
    ΙΔΙΩΣ ΕΑΝ ΣΕ ΖΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ...ΟΠΩΣ ΛΕΣ.Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.μΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΕΡΧΕΣΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ ΠΑΛΙΟΛΟΥΓΚΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΘΑ ΣΕ ΕΠΙΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣΑ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΙ ....
    ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ.... ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...ΚΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ,ΠΑΛΙΟΑΡΧΙΔΙ .ΑΝ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ...ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος16/3/12 14:57

    Μια και μόνο λέξη... ΛΑΜΠΡΟΣ...
    Όποιος ήταν τότε ξέρει... Όλοι σούζα και η μονάδα στην εντέλεια..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος16/3/12 15:33

    Ω ρε φίλε τι είπες τώρα που είσαι ρε ΛΑΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ αχ ζωάρα κάναμε με τον Λάμπρο ζωάρα και με τον Νικολάκη τον Βοτσιο τώρα έρχεται το κάθε στραβωμένο και βγάζει τα απωθημένα του σε όλο το προσωπικό ανεξαρτήτως βαθμού αχχχχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος16/3/12 16:56

    οι νομοί φιλέ μου Mar 15, 2012 11:45 PM είναι φτιαγμένοι από τους αξιωματικούς για να κάνουν ότι γουστάρουν?????εεε για πες... ξεχάστε αυτή την καραμέλα ότι είμαστε στρατός και πρέπει να έχουμε σκυμμένο συνεχεία το κεφάλι στις καύλες του κάθε παπάρα,το σεβασμό το κερδίζεις δεν τον επιβάλεις τις μαγκιές σας εκεί που σας περνει αλλά εκεί δεν τολμάτε δεν έχετε τα αρχίδια και προσεχτε γιατί τόσες παρανομίες που κάνετε έτσι και σκάσει κανένας κόκκινος και ξέρετε τι κόκκινος κάτι καφέδες για το πρωινό που πάνε στο κψμ και αντί να δίνονται στο πρωινό μπενουν στις τσέπες τα χρήματα. κάτι τοστακια και αλλά πολλά προσεχτε ...... το τσαμπε πετρελαίο για τα σοα και αλλά πολλά....να δούμε μετά ποιος είναι ο νόμιμος και ποιος ο παραβατης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος16/3/12 17:17

    gianaki prepei na sou eixan tendwsei to kormi stin evelpidon aliws den eksighte i stash sou, egw tha sou edina mia sumvoulh stamata twra pou einai nwris giati oso pernane oi meres se f8irei pio polu kai ksereis pou tha katalikseis...h8ela kai na ksera afta pou les se diaforous an8ropous mesa 8a tous ta eleges eksw...edw gelame. loipon pare ena katikidio kai an deis oti meta apo ekpedefsh se hpakouei tha exeis kanei ena megalo vhma stin zwh sou giati gia parapanw den eisai...

    E.A.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος16/3/12 19:37

    Epeidei 3erw kala ton sigkekrimeno an8rwpo den einai kakos epeidei 9elei na ginete swsta h douleia tou kai prospa9ei na ekpaideush ta remalia tis koinwnias tous EPOP prospa9ei na ftia3ei ta pragmata alla kanei kai autos la9oi siberiforas doihkhths einai sto katw katw an dn prospa9isei autos gia tn monada pios 9a to kanei pou oloi h epop erxontai gia na 3inoun ta arxidia tous kai tpt parapanw apla 9eloun na pairnoun ta 900 eurw tous kai spitaki tous kai klaigontai oloi mera ta mounia!borei se merika pragmata na to paratravaei alla einai mesa stous orous tou stratou!!Telos mages epeidei 3erw oti to kanate epitides na apotixei h a3iologisei giati 9a sas tentone to kormaki kai prospa9isate na ton diw3ete stn 2o mina alla alla xasate

    Me ektimisi no name ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/3/12 22:50

      se kobo filaraki na eisai apo toys megaliteroys koprites toy stratoy kai ta megalitera remalia xalaroste ligo giati den einai oi epop.. oyte einai oi epop autoi poy prospa8oyn na apotixi h aksiologisi alla oi EM8....

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος16/3/12 23:16

    Πρέπει επιτέλους να σοβαρευτούμε όλοι. Καταλαβαίνετε τι γράφετε και τι σχολιάζετε; Λίγη αξιοπρέπεια και σεβασμός στους θεσμούς δεν έβλαψε κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος17/3/12 01:37

    As afhsoume loipon twra aftes tis malakies kai na koitaksoume na doume ti mporoume na kanume me to ena meso pou exoume gia na swsoume thn patrida mas afth th periodo : thn psifo mas!!
    erxontai ekloges kai prepei na doume ti na kanume gia thn patrida alla me to swsto tropo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος17/3/12 11:44

    To oτι η κατάσταση στην μονάδα δεν είναι πολύ καλή και ότι υπάρχουν προβλήματα συμπεριφορας δεν χριάζεται να το ξέρει ο κάθε πολίτης...............
    Ο κάθε φορολογούμενος που σε πληρώνει?
    Ειναι ο μονος που εχει το δικαιωμα να ελένξει οτιδήποτε.
    Ο καθε φορολογουμενος πολιτης.
    Η μονη φυσική και αληθινη εξουσια.
    Ο φορολογούμενος.
    Αυτον υπηρετεις σε αυτον πρεπει να δινεις λογαριασμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος17/3/12 15:18

    Για πάρτη σου χονδρό χακί στρουμφάκι - Γιαννάκι

    Γυρισματα 'χει η ζωη και παιρνω οτι αξιζω
    κι εσυ παιρνεις τ'αρχιδια μου τυχαιο; δεν νομιζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος17/3/12 15:20

    Διαβαζω με προσοχη ολα αυτα και με καποιους που περνιουνται εξυπνοι γελαω πολυ....Ενας στην αρχη εβριζε '' κοπροσκυλα τους Επ.Οπ.'' αλλος μαγκας μετα λεει οτι τα ξυνουν και να αποτυχει η αξιολογηση και διαφορα τετοια....Απο τα λεγωμενα και των 2 εισαστε ΕΜΘ συγουρα,ρε κοιταξτε την σκουφια σας πρωτα και αφηστε τους αλλους...Ειστε ο πιο αποτυχημενος θεσμος τι αξιο κανετε??Στην συγκεκριμενη μοναδα επειδη περασα απο κει μετρημενοι στο ενα χερι ειστε αυτοι που αξιζεται(θεμα εκπαιδευσεως μονο),θεμα διοικησεως μηδεν...πρεπει να μαθετε να κερδιζεται τον σεβασμο των κατωτερων.Πρεπει ανγινει κατι ο απο κατω να πολεμησει για αυτον που τον διοικη οχι να του ριξει μια και τελος....Ο διοικητης αυτος ναι λαθη κανει λαθος τροπο χρησιμοποιει να δουλεψει το συστημα αυτο μονο πρεπει να βρει το σωστο τροπο '' τον σεβασμο '' ειναι το Α-Ω αυτο.Γιατι αλλοι διοικηταδες δουλευε ρολοι το συστημα??Ας αναρωτηθουν και λιγο οι πιο πανω για το θεμα αυτο....Η μοναδα αυτη καποτε ηταν προς παραδειγμα παντου δεν μπορει κυριοι εσεις που βριζεται τους Επ.Οπ. τωρα να εχει πιασει πατω εξετιας αυτων...Καποιος αλλος ανεφερε να ενημερωθουμε απο 3 γραφειο για το προγραμμα των ωρων και ληξης για της απαλαγες,σωστα τα λες αλλα πες μου κατι η υπουργικη αποφαση υπογεγραμενη απο τον Υποργο Εθνικης Αμυνας δεν μετραει αυτη??Γιατι σε αλλες μοναδες νησιου και Εβρου οι εν υπηρεσια να μπαινουν 9 το πρωι και 9 να φευγουν οι αλλοι??Ετσι συμφωνω ειναι 24ωρη απαλλαγη γιατι καποιος που μπαινει στις 7 το πρωι και αναλαμβανει υπηρεσια και φευγη την επομενη στης 9 ειναι 26 ωρες.Γιατι σε αλλες μοναδες να φευγουν 7 το πρωι??Αν μου απαντησεις αυτα αγαπητε συναδελφε θα συμφωνησω μαζι σου....Ολοι ξερουμε τον σωστο τροπο να κινηθουμε αλλα ποτε κανενας δεν εχει βρει το δικαιο αυτο και χιλια δικαια να ειχε γιατι τι θα δικαιωσουν εναν Στρ,εναν Δνεα,εναν Λχια και θα χαντακωσουν εναν Δκτη η Αξκο??Ας γινεται ανωνυμα απο την καθε ΑΔΤΕ η Σχηματισμο ενα εντυπο που να λενε πρωτασεις και προβληματα που αντυμετωπιζουν ολοι κληρωτοι και Επαγγελματιες...Τελος να μην ξεχναω τους Στρ μας ναι τα παιδια αυτα δεν ηταν επιλογη τους να ερθουν και να υπηρετησουν ηρθαν επειδη το λεει ο νομος.ηρθαν 6-9-12 μηνες αλλα κανενας δεν πρεπει να τον υποβαθμιζει κανενας δεν εχει αυτο το δικαιωμα για κανενα λογο....Και κληνω λεγωντας οταν το συστημα γινει καθαρο και ειναι ενταξη θα γινω επωνυμος μεχρι τοτες εκ του ασφαλους καλο ειναι η ανωνυμια,αλλα το θεμα ολο εδω κυριοι και κυριες δεν ειναι να βρεθει αυτος που ανεβασε αυτο το κειμενο και ολοι εμεις σχολιασαμε αλλα να βρεθει λυση στα προβληματα αυτα αν υπαρχουν.Ευχαριστω ακομα ενας ''Ανωνυμος''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος17/3/12 17:51

    ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ blog.ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 95 ΜΕΘ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ 'ΤΡΕΛΟ'.ΕΝΤΑΞΕΙ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΜΟΝΑΔΑ.ΟΜΩΣ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΡΕΦΩ ΕΑΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΠΟΤΕ 'ΤΡΟΧΑΔΗΝ' ΣΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ!!!!!!ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ Κ.ΤΣΙΓΚΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΡΟΧΑΔΗΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ..ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ?ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΦΡΟΥΡΕΣ?ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ,ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ,ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΘΥΜΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ..

    ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Α Γ Α Ν Α Κ Τ Ι Σ Μ Ε Ν Ο Υ Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος18/3/12 05:40

    REEEEEEE, ME TI KATHESTE KAI ASXOLEISTE REEEEEEEEEEEEEEEEEE
    mia giagia ekapse ton eafto ths epeidh den ithele na einai baros sthn oikogeneia ths reeeeeeeeeeeeeeeeeee.............81 xronwn sta eptanhsa!! pige ston khpo kai evale fwtia ston eafto ths gia na anteksei oikonomika h oikogeneia ths kai eseis MALAKIZESTE me afta!!!!
    KSIPNISTE KAI KANTE KATI GIA THN ELLADA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/3/12 17:54

      Esi pou eisai ksipnios giati den kaneis kati gia tin Ellada kai xaneis ton xrono sou diabazontas auta pou grafoume emeis?

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος18/3/12 18:52

    ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΛΑΒΟΣ.Ο Ν01 ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ.ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΤΥΧΙΑ.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΩΣΙΜΟ.ΤΟ ΜΟΤΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ.ΑΝΤΕ ΒΛΑΚΑ ΠΡΕΖΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος19/3/12 16:52

    Ρίχνουμε το σακουλάκι με τα φασόλια σε μια λεκάνη, τα ψυρίζουμε και πετάμε ό,τι δεν μας φαίνεται καλό. Τα πλένουμε (ρίχνουμε νερό και το σουρώνουμε, αυτό σημαίνει πλύσιμο) και γεμίζουμε τη λεκάνη νερό για να μουλιάσουν. Αυτό το κάνουμε ΑΠΟΒΡΑΔΙΣ. Γκε γκε; Αν τους βάλετε το πρωί, θα χρειαστεί να τους μαγειρέψετε το απόγευμα, άρα θα ταΐσετε την οικογένεια Goodys σήμερα. Παρεκτός κι αν δουλεύετε 9-5 και πρόκειται να τα μαγειρέψετε το απόγευμα (βλέπε βράδυ με την κίνηση στην Κηφισίας), οπότε και τα βάζετε στο νερό πριν φύγετε για τη δουλειά. Το καταλάβαμε αυτό; Ωραία, πάμε παρακάτω. Άμα σας βρωμάνε τα φασόλια όταν πάτε να τα μαγειρέψετε, μην τρομάξετε, δεν χάλασαν, όπως μαθαίνουμε έτσι βρωμερά και τρισάλθια είναι από τη μάνα τους. Επίσης, εν αντιθέσει με πολλές άλλες περιπτώσεις, εδώ ισχύει το «ουκ εν τω πολλώ το ευ» και δεν θα σας βοηθήσει το να τα μουλιάσετε 3 μέρες νωρίτερα. Εγώ έτσι νόμισα (και καλά άμα τραβήξουν πολύ νερό και φουσκώσουν πολύ, θα βράσουν πιο γρήγορα) αλλά την πάτησα γιατί από κάποιο σημείο και μετά τα φασόλια έγκωσαν (μπούχτισαν ντε) το νερό και μουλάρωσαν και δεν έβραζαν.
    Όταν λοιπόν καταπιαστούμε με το καλό με το μαγείρεμα, πετάμε το νερό που τα μούλιαζε και τα βάζουμε στην κατσαρόλα με μπόλικο φρέσκο νερό να τα σκεπάζει καλά. Η φωτιά στην αρχή είναι δυνατή και μόλις αρχίσει η βράση την χαμηλώνουμε και αφήνουμε να βράσουν για περίπου μία ώρα με μισόκλειστο καπάκι (αν το κλείσετε τελείως, θα σας πεταχτούν νερά και αφροί και άλλα τέτοια ωραία). Προσωπικά, στο στάδιο αυτό, τα αφήνω 1,5 ώρα για να είμαι σίγουρη.
    Κατόπιν, κι αφού έχουμε διαβάσει μερικά κεφάλαια από το βιβλίο μας/έχουμε πλύνει τα ρούχα και τα έχουμε απλώσει/έχουμε κάψει τα μάτια στο ίντερνετ, αλλάζουμε το νερό, περνώντας τα παράλληλα τα φασόλια 2-3 νερά για να καθαρίσουν και να βγάλουν ό,τι φλούδα μπορούν (διότι, ως γνωστόν, η φλούδα προκαλεί φούσκωμα και πρήξιμο κλπ κλπ). Τα ξαναβάζουμε στην κατασαρόλα με το νερό (κάπου μέχρι τη μέση της κατσαρόλας, μην τη γεμίσετε, δεν φτιάχνετε μακαρόνια) μαζί με όλα τα υλικά. Τα καρότα όχι ολόκληρα, αλλά καθαρισμένα και κομμένα σε φετούλες, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, όπως και ο μαϊντανός, και το σέλινο μόνο τα φύλλα του. Τα αλάτι το κρατάμε για το τέλος μιας και τα σφίγγει τα άτιμα τα όσπρια. Επίσης, μπορούμε να ρίξουμε στο σημείο αυτό λίγη ζάχαρη, που βοηθά στην πιο γρήγορη βράση.
    Βράζουμε για μια ώρα, και πάλι με μισοσκεπασμένη κατσαρόλα, δοκιμάζοντας τη γεύση και το αν έχουν βράσει (στοίχημα ότι θα πάρει 1,5 ώρα). Κανα 20 λεπτο πριν τα κατεβάσουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε και το αλάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος19/3/12 21:57

    στρατό πάνε τα κορόιδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος20/3/12 19:42

    egw eimai enas freskoapolimenos stratiotis apo tin sugekrimeni monada kai auto pou exw na pw giato thema einai pws ta stelexoi stinoun ston toixo enan anthropo pou gia na einai sto vathmo pou einai den einai tuxaio!!!
    alla as paroume to pragma apo tin arxi...
    ti kanete eseis gia na aksizete ton sevasmo tou kai tin ektimisi tou pros esas???
    TIPOTA me mpoliko KATHOLOU...
    oli mera eiste sto ΚΨΜ kai sto ΚΨΑ me 1 kafe kai 1 tsigaro kai pera apo koutsompolio den kanete kati allo, sunaptete sxeseis metaksisas kai krazete ton kathena gia an ekane 4 upiresies kai eseis 5 den vlepete tin wra gia na fugete apo tin monada molis paei 2kai 31 gineste kapnos ola ta paratate sti mesi kai oi perisoteri fusika ekeini tin wra vgenoun apo tis trupes tous xaxaxa katantate gelioi kai anaksioi gia ton skopo pou sas proselavan ....kai anti na lete doksa to theo pou exw akoma douleia thelete na vgite kai apo panw
    afou pragmatika den kanete kati oli mera to ksinete toulaxistos kante gia na aksizete kai auta pou pernete giati ta xrimata pou pernete tsampa ta pernei to dimosio apo emas pou den exoume douleia kai pinaei i oikogenia mas gia na ta dwsei se esas kifines pou gia na eksasfalisete ena kommati psomi filisate katourimenes podies kai den agonizeste gia na to apoktisete me tin aksia sas giauto loipon na prosexete ti lete kai ti kanete giati den einai katholou diskolo na sas apolisoun apo mia aksiologisi kai na pinasei i gunaika sas kai to paidi sas...autou tou anthrwpou den einai krima???
    an eisai kai eseis swstoi tote tha einai kai autos alla distikos kaneis den einai teleios ....to lew egw pou ezisa 9 mines mazi sas kai mazi tou!!!
    giati den vgazete sta blok kai ta stelexoi kai na miloun gia esas oi dioikites???
    mporite na pite oti thelete....alla min vazete sto stoma sas thriskia patrida oikogeia.
    apo auta pou grafw polla stelexoi ekserounte fusika dioti einai aksiologoi anthrwpoi...as krinei o kathenas ton eauto tou prota kai meta ton allon kai min kalite ton stratigo giati pragmatika olo auto einai isvaros olwn!!!
    ( ? ? ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. anonymous5220/3/12 19:50

    symfwnw me ton prolalhsanta...bravo sou agori mou....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος21/3/12 00:59

    eno esu kolofantaro ths kakias oras skotonosoun.pou me to pou sas steiloun gia kati arxizeis ta klammata.giotades.oute oplo den eiste ikanoi na piasete.kai tha vgeis na peis gia ta stelexh?ante pare thlefono th mana sou kai pes ths oti sta mageiria exei pali fasolada kai oti o loxagos sou ekopse thn eksodo.erxeste sto strato gia 6 mhnes kai mono narkotika den arxizete mamakhdes.duskoleveste polu na poume,ikanoi gia tipota den eiste.mono gia skopia.kai afto me ta xilia zoria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ?21/3/12 15:06

    ΧΘΕΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΣΚΟΠΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ.ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΔΙΠΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΟΥΛΑ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ..ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος21/3/12 22:32

    Λοιπόν, όποιος έχει ζήσει αυτόν τον άνθρωπο ξέρει για τι τραγική κατάσταση μιλάμε! Κωμικοτραγική θα έλεγα... Οι υπόλοιποι απλά δε μπορούν να έχουν άποψη και να συγκρίνουν με άλλες περιπτώσεις.
    Ο άνθρωπος απλά ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ! Δε μπορεί... Έχει θέματα διανοητικοψυχολογικά... Αργά ή γρήγορα θα το καταλάβουν και οι από πάνω... Χίλια δυο για το τι κάνει θα μπορούσαμε να πούμε αλλά δε είναι κατάλληλο το μέρος...
    Όσοι έχουν περάσει από κει ξέρουν, όλα τ άλλα περιττεύουν. Διακόσια τόσα άτομα εκεί μέσα όλοι μα όλοι τα ίδια λένε. Είναι γνωστό ότι είναι δικτυωμένος και γι αυτό τη γλυτώνει. Κακός δεν είναι απαραίτητα, όντας όμως διανοητικά λειψός βασανίζει τους άλλους. Αποστρατεία χρειάζεται...

    Υ.Γ. Έλεος υπάρχει και ορθογραφικός έλεγχος στραβωθήκαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/3/12 21:53

      Αποστρατεία χρειάζεσαι εσύ, και επιπλέον παραπομπή στο 414. Μήπως θέλεις να πας;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/3/12 22:39

      Και γιατί δεν εμφανίζεσαι; Τι φοβάσαι; ;;;;Νομίζω ότι εσένα σύντομα θα καταλάβουν ποιος ή ποια είσαι... Επιπλέον νομίζω ότι πάνω από όλα βασανίζεις τον εαυτό σου και την οικογενεια σου.

      Διαγραφή
  41. Ανώνυμος22/3/12 13:39

    Αυτό που βλέπω χωρίς να είμαι στρατιωτικός είναι ότι δεν έχετε τα κότσια να πείτε μπροστά όλα αυτά και κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία και ο ένας βρίζει τον άλλον. Μπράβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος22/3/12 16:17

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΣΤΕ ΟΝΤΩΣ ΜΟΝΑΔΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος22/3/12 19:17

    mallon gia kati allo to kovo.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος22/3/12 20:29

    12.49 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΕΡΕΣΕΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ 70 ΕΥΡΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος22/3/12 23:34

    είναι άδικο και πάνω απ'ολα τραγικό αυτό που γίνετε άδω, έχω περάσει και γω από την συγκεκριμένη μονάδα και αυτά που είδα με τα δικά μου μάτια είναι ότι όντως κάποτε αυτή η μονάδα ήταν παράδειγμα προς μίμηση, ολόκληρο το νησί μιλούσε για την ΜΕΘ, χωρις υπερβολές αυτό το κατάφεραν κάποιοι από εκεί μέσα (λιγοστοί δυστυχώς) που πραγματικά δουλεύουν και δίνουν πιο πολλά από αυτά που πρέπει να δώσουν.
    Γνώμη μου είναι να σταματήσει αυτή η κόντρα που πάντα υπάρχει μεταξύ ΕΠΟΠ-ΕΜΘ-ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ και διαφόρων, αυτοί φταίνε ή εσείς φταίτε ..... ρε βλακες ξυπνήστε ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΖΕΙΤΕ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ εκεί μέσα και όχι κάποιος άλλος βρείτε τη λύση μόνοι σας συζητήστε με τον άνθρωπο και βρείτε μια λύση ΕΝΑΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος23/3/12 15:48

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ. ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,ΕΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος24/3/12 20:01

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!ΕΥΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος26/3/12 20:51

    ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ.ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ.ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. anonymous5227/3/12 18:00

    TI PERIMENEIS TWRA NA SOU POUN OI EP.OP. POU OUTE ENA APOLUTHRIO LUKEIOU DEN EXOUN....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος28/3/12 14:06

    ENW OSOI STHN MONADA EXOUN APOLYTHRIO LYKIOU EINAI KAI OI APOLYTOI FYSIOLGIKOI.TELIKA KRINOMASTE APO TO XARTI POU EXOUME H APO TO TI PROSFEROUME SAN ANTHRWPOI...MATHETAI OSOI EXETE AYTA TA XARTIA TI SHMENI ZWI KAI DOULEIA KAI META ELATE NA KRINETAI OSOUS DEN EXOUN PERASEI MIA SXOLI...KAI MHN KRYVESTE APLA PISW APO ENA VATHO PITSIRIKADES...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος11/4/12 10:06

    κολλησαμε στα 80 σχολια? γιατι ρε παιδια.ελατε να οργανωθουμε να φτασουμε τα 200.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος25/8/14 14:38

    ton eixa ki egw san upolohago to 1992 sti rodo. ena na pw mono...: mi se petyxw eksw kolontake....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *