ροή ειδήσεων

Απάντηση στο άρθρο... Η Αρχαία Βρουλιά με τη... σύγχρονη παράγκα!

Κυρία  Μελίνα Φιλήμονος-Τσοποτού, (αρχαιολόγος) επειδή στο συγκεκριμένο blog που ανεβάσατε το άρθρο σας εμείς οι κοινοί θνητοί και ασήμαντοι άνθρωποι δεν μπορούμε να σας...
απαντήσουμε είπαμε να μπούμε σε πιο λαϊκό blog που μπορούν να πουν τα παράπονα τους οι κατώτεροι σας άνθρωποι.
Πραγματικά όλο το νησί έχει μια απορία... Η πρόχειρη παράγκα αν δεν το ξέρετε υπάρχει σχεδόν 30 χρόνια αν δεν κάνω λάθος, η οποία δεν έχει θεμέλια ώστε να είναι κάτι μόνιμο και αποτελεί καταφύγιο πολλών ψαράδων αλλά και καθημερινής φύλαξης της περιοχής!
Πως λοιπόν ξαφνικά μετά από 30 χρόνια σας πείραξε η παράγκα του Κυρ-Γιάννη και δεν σας ενόχλησαν τα αυθαίρετα που υπάρχουν σε όλα τα βουνά της Ρόδου...
Τι συμφέροντα κρύβονται πίσω από το άρθρο σας...και με  μανία προσπαθείτε να διώξετε τους ψαράδες της περιοχής? Μήπως θα σας άρεσε στη θέση της παράγκας να υπήρχε κάποιο τουριστικό κτήριο? κάποια βίλα μεγάλου επιχειρηματία? Γιατί τέτοιου είδους άδειες τις έχουμε δει...αφού αν δεν το έχετε προσέξει το νησί μας είναι γεμάτο από αυθαίρετα!
Αν θέλετε να κάνετε σωστά την δουλειά σας γκρεμίστε όλα τα αυθαίρετα του νησιού μας και αν ακόμη σας ενοχλεί η παράγκα του Κυρ-Γιάννη να την ρίξετε κι αυτή!

Αναγνώστης.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/3/12 12:55

    DE MAS LES KAI TO ONOMATAKI SOU? OXI TPT ALLO, APLA ISWS XREIASTEI NA KATATHESEIS SE DIKASTHRIO KAI AFOU GNWRIZEIS LEPTOMEREIES H KATATHESI SOU THA EXEI KAI NOHMA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/3/12 13:36

      ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!
      ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΡΑΨΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ... ΤΟ ΠΑΙΚΑΡΙ ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΤΣΙ.... ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ....

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/3/12 15:05

    GIATI DEN GRAFEIS ESY TO SIKO SOU? MHPWS FOVASAI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/3/12 15:34

    ntropi na asxoliste me tin paraga tou an8rwpou mbinedes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/3/12 15:43

    Πω πω ξεφτιλα αυτη η αρχαιολογος! αντι να παει να καταγγειλει τις παρανομιες των πλουσιων που εχουν χτισει ξενοδοχεια και 3οροφα σπιτια σε δαση και και σε αρχαιολογικους χωρους γραφει αρθρα για μια παραγκα!! αισχος!! υστερα φωναζουμε γιατι η Ελλαδα εφτασε σε αυτο το χαλι...με κατι βολεμενους αρχαιολογους σαν αυτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/3/12 15:46

    ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ? ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΣΕ ΠΙΟ BLOG ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ? ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ! ΟΥΣΤΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/3/12 15:51

    RE ANTI NA PEITE EYXARISTO STO ANUROPO POU EPIBLEPEI TO MEROS EKEI 8ELETE NA TON DIOKSETE KIOLAS? MIPOS 8ELETE NA DOSETE SE KANENAN PLOUSIO ADEIA GIA NA XTISEI EKEI? MIPOS AGORASE TIN BROULIA KANENAS DIKO SAS...ELEOS PIA RE NOUMERA! FTANEI PIA MAS KOURASATE ME TIS LAMOGIES SAS! KALA KANEI KAI EINAI I PARAGKA EKEI! TOYLAXISTON YPARXEI KAI ENAS AN8ROPOS KAI EPIBLEPEI TON XORO ANAKSIOI ARXAIOLOGOI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/3/12 15:55

    Γιατί δεν παει η Αστυνομία στα σπίτια αυτών των αρχαιολόγων να κάνει έναν έλεγχο?Θα βρεθούν πολλά αρχαία που έχουν κλαπεί!! Η παράγκα τους πείραξε!! Φέρτε πίσω τα αρχαία ρε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/3/12 16:13

    Ωραιο αρθρο ανεβασες κ.Αρχαιολογος...Ρεζιλι εγινες και φανηκε καθαρα οτι κατι μαγειρευετε για τον οικισμο της βρουλιας!Δεν ενοχλει κανεναν η παραγκα παρα μονο εσενα...Γιατι αραγε?Ενα κοντεινερε ειναι που ξαποστενουν ολοι οι ψαραδες της Ροδου!! ντροπη σου δεν επρεπε καν να το αναφερεις! Υπαρχουν σοβαροτερα θεματα απο την παραγκα του ανθρωπου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/3/12 20:23

    Δεν μπορεί ο καθε κυρ Γιάννης να πάει να κάνει παράγκες σε 20m από το κύμα και ο κυρ <> δεν είναι επαγγελματίας ψαράς ούτε κανένα φτωχαδάκι,μην παραξευτείτε αν αύριο μεθάυριο γίνει εξοχικό και δεν είναι παράγκα όπως την λέτε αλλά ένα καλοφτιαγμένο οίκημα με πανελ. Έχει χίλια δίκια η αρχαιολόγος τι δουλειά εχει ο κυρ <> εκεί πέρα; Μπορει ο καθένας να κάνει παράγκες πανω στο κύμα;¨Αν το κάναμε πολλοί αυτο τι θα γινόταν; Απ'ότι καταλαβαίνω δεν πρέπει να είσαι κοινός θνήτος μάλλον για συγγενή του μου φέρνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/3/12 20:49

      ki esy ti eisai? mipos se endiaferei i perioxi? ase isyxi tin paragka kai des tis viles pou exoun xtisei sta gyro bouna tis rodou! sas pirame xampari olous...ante na plineis kanena piato!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/3/12 10:32

      Ρε βλακα που ειδες τα 20 μετρα? Ενα κοντεινερ ειναι που υπαρχει εκει 35 χρονια! Δεν εχτισε κανενα σπιτι ο ανθρωπος! Προσωπικα εμενα επειδη ριχνω συχνα την βαρκα απο την γλυστρα της βρουλιας πολλες φορες ο Κυρ Γιαννης με εχει βοηθησει να βγω εξω! Και οχι μονο εμενα αλλα και πολυ κοσμο! Σαν δεν ντρεπεστε ολοι σας κοπριτες που τα βαλατε με την παραγκουλα του ανθρωπου! Αν ειχατε ρες λαμογια λιγακι ιχνος ανθρωπιας τωρα δεν θα μιλουσατε αλλα τι να πει κανεις για ατομα που δεν τους θελει ουτε η ιδια τους η οικογενεια! Ρεζιληδες!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/3/12 21:27

      Καταρχήν εγώ δεν σε έβρισα ρε παλιοκαραγκιόζη και αυτα που γράφω είναι αληθινα η παράγκα ειναι με πανελ καινούριας κατασκευής αλλά τα έχει βαμένα και η απόσταση αν δεν είναι 20 ειναι 30 μέτρα, αλλάζει κάτι αυτό; Δεν παύει όμως να είναι καταπατητής και επειδή ρε ρεζίλη σε βοήθησε μια φορά πρέπει να τον γλείφεις; παλιογλυφτρα!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/3/12 09:54

      Bravo k. Melina Filimonos - Tsopotou. Pes ta stous eksypnakides edw mesa. Kai mi fovasai na grapseis kai to onoma sou tin epomeni fora. Les kai de se katalavame.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος7/3/12 10:32

      Ρε Mar 6, 2012 11:27 AM Μα καλα τοσο ηλιθιος εισαι? Η παραγκα ρε κουραμπιε ειναι 150 μετρα απο την θαλασσα προκειται για κοντεινερ και απλα κανουν παρειτσα οι ψαραδες στο σημειο αυτο οταν τελειωσει το ψαρεμα τους! Εχεις καταλαβει ποιοι ειναι οι πραγματικοι καταπατητες?Οι ιδιοι οι αρχαιολογοι που δινουν αδειες μονο οταν τα παιρνουν! Εχεις κανει μια βολτα στη Λαχανια να δεις ποσοι αρχαιολογοι φυτρωσαν ξαφνικα? Αλλα τι λεω τωρα μαλλον κι εσυ τα ιδια σκατα θα εισαι! Καντε καμια αλλη δουλεια λαμογια του κερατα και αφηστε ησυχο τον ανθρωπο! Και αν εχεις καρυδια πηγαινε να του τα πεις αυτα που λες εδω μπροστα του λασπη ε λασπη!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος5/3/12 20:53

    an ginei spiti me panel nai na to riksoun ala oso einai paraga ti sas niazei..ilikrina ntrepome pou eimai roditis kai vlepw ta real estate na poulane paranoma spitia sta bouna tis lindou pros pefkous,kai genadi panw sto kyma, kai stin laxania vrwmo lamogia sas pirakse i paraga......egw ton an8rwpo mia fora ton ida otan evgaza tin varka apo to prasonisi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/3/12 22:35

    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ???
    ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΗΣ??? ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΤΩΝ??
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΕΣΘΗΣΙΑ ΟΤΑΝ
    Η ΚΑΛΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΛΑΧΑΝΙΑ ΜΕΡΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑΤΗΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ 4 ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/3/12 22:44

    Αυτη η βλαχα Αρχαιολογος μενει τσαμπα σε βαρος πολλων ανθρωπων που δεν εχουν να φανε την πληρωνει ο Ελληνας φορολογουμενος και κανει τα στραβα ματια σε συναδελφους που εχουν καταπατησει ολη την Λαχανια!!
    Η παραγκα του Κυρ-Γιαννη σε πειραξε λαμογιο! Αντε στα μερη σου βλαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/3/12 22:48

    Κυρ Γιαννη κρατα γερα δεν θα σε διωξει καμια βλαχαρα!Ολα αυτα θα τα βρεις μεσα σου νουμερο που κοιμασε και τρως τσαμπα στο νησι μας~!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος6/3/12 07:53

    Κυρια Τσοποτού λεγομαι Κωστας Τασογλου.
    Πραγματικα εκπλησομαι με το αρθρο σας και εχω κι εγω την απορια προς τι ολη αυτη η ιστορια για μια παραγκα ψαραδων που στην ουσια δεν ενοχλει κανεναν! Αντιθετως η αρχαιολογια εχει και δωρεαν φυλακα για την περιοχη! Δεν προκειται για στεγασμα με θεμελια και δεν ειναι 20 μετρα απο την θαλασσα οπως ειπε καποιος Κυριος πιο πανω! Μια παραγκουλα ειναι που ξαποστενουν ολοι οι ψαραδες και τιποτα αλλο!
    Τετοια αρθρα βγαζουν τον κοσμο απο τα ρουχα του διοτι κλεινετε τα ματια σε συναδελφους σας που εχουν καταπατησει την Λαχανια με αδειες που εχει δωσει η υπηρεσια σας! Καλο ειναι να ζητησετε αμεσα συγνωμη απο τους ψαραδες που τους εχετε βαλει σε τετοια ταλαιπωρια! Δεν φτανει που δεν εχει να φαει ο κοσμος εχουμε κι εσενα να κυνηγας τον καθε τιμιο πολιτη και αφηνεις τους δικο σου να καταπατουν τα παντα! ελεος πια Κυρια μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος6/3/12 10:27

    Sxedon to 90% twn arxaiologon zoun tsampa stin palia poli...o mis8os toys ftanei mexri kai ta 2000 eyro kai an kaneis mia volta apo ta katalimata toys 8a nomizeis oti oi an8ropoi den exoun na fane. Tora oso afora tin sygkekrimeni pou anartie ayto to ar8ro den prepei na anasyxei kaneis dioti oloi kseroume pia EINAI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος6/3/12 10:36

    ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΙΞΕ Η ΠΑΡΑΓΚΑ...ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΗ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟ! ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥΣ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΤΩΧΟ ΑΝΘΡΩΠΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος7/3/12 10:34

    Ασχολουντε με την παραγκα του ανθρωπου και εχουν αφησει ολους τους πλουσιους καταπατητες και αρχαιολογους να ασελγουν στον καθε φτωχο ανθρωπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος7/3/12 14:31

    exoun ksepoulisi kaiploutisi na xtyzoun ta vouna tis lindou sto gina psalto ktl alites prodotes!pios arage na edwse adeies na xtyzoun villes me pisines sta vouna panw apo ti 8alassa!!!vrwmolamogia kolombinedes kleftes ton real estate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος7/3/12 21:04

    VLAHA VLAHARA EKSHNTARA AMORFOTH TELEFTEA VLAHA. PESTE TA PATRIWTES. VLAHA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος21/3/12 20:11

    ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ Κ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΑ ΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΚΕΔΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ? ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ?
    ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΟΤΕ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Η ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ? ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ
    ΣΑΠΙΑ Κ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΡΘΙΑ Ο ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗΣ Κ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ
    ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *