ροή ειδήσεων

Αποδεικνύει τη δουλικότητα στους Εβραίους ο ΓΑΠ και η Κυβέρνηση καθημερινά... Σειρά είχε η υπόθεση των γεννοσήμων

Για ισραηλινά συμφέροντα, τα οποία –σύμφωνα με τις πληροφορίες του- βρίσκονται πίσω από τη φασόν παραγωγή πάμφθηνων φαρμάκων σε χώρες του Τρίτου Κόσμου μιλά ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού...
Συλλόγου Αθηνών, με αφορμή τον εφαρμοστικό νόμο για την Υγεία που ψηφίστηκε την Τετάρτη και θεσμοθετεί την επιλογή του φθηνότερου σκευάσματος...
«Πριν από δύο χρόνια, επί Κυβερνήσεως Παπανδρέου, όταν ο ίδιος ήταν και Υπουργός Εξωτερικών, έκανε μια συμφωνία με το Ισραήλ για τα Superpharm, για τα φαρμακεία-αλυσίδες που είναι στον Καναδά, στο Ισραήλ και την Πολωνία. Δεν μπορούσαν όμως να μπουν στην Ελλάδα γιατί δεν υπάρχει ιδιοκτησιακό καθεστώς που να το επιτρέπει. Ο νόμος απαγορεύει την αλυσίδα φαρμακείων. Δεν επιτρέπεται και πουθενά αλλού στην Ευρώπη. Ήθελαν λοιπόν να μπουν στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδας. Γιατί έχουμε γίνει πειραματόζωα.
Ψάχνοντας λοιπόν να βρω στοιχεία για την εταιρεία αυτή, είδα ότι......
είναι καναδοϊσραηλινών συμφερόντων. Και προχθές άκουσα τον κ. Λοβέρδο να μιλάει ειδικά για το Ισραήλ -ότι δεν έχουμε σκοπό να φέρουμε φάρμακα από εκεί. Και απόρησα. Γιατί ακουγόντουσαν πολλά για διάφορες χώρες του Τρίτου Κόσμου, για το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν, αλλά δεν είχε πει κανείς για το Ισραήλ... Έτσι μπήκανε ψύλλοι στ' αυτιά μου.
Βλέποντας όλη αυτήν την διαδικασία, ανακαλύπτω ότι πίσω από την εταιρεία αυτή, την Superpharm, βρίσκεται μία άλλη μεγάλη εταιρεία –αλλά δεν θα σας πω το όνομά της, γιατί δεν μπορώ να δώσω όρκο για την πιστότητα των πληροφοριών μου, κι εγώ με πάσα επιφύλαξη τις μεταφέρω- η οποία κάνει φασόν φάρμακα σε Τρίτες Χώρες με πάρα πολύ χαμηλές τιμές. Αυτό με θορύβησε.
Γιατί υπάρχει το άρθρο στο νομοσχέδιο που λέει ότι θα επιλέγεται το φθηνότερο φάρμακο. Αν τα συνδυάσουμε όλα αυτά, εγώ, χωρίς να είμαι επαΐων, κρούω τον κώδωνα του κινδύνου. Εγώ, λοιπόν, θέλω διαβεβαιώσεις ότι αν έλθει ένα πολύ φθηνό φάρμακο στην ελληνική αγορά θα πρέπει να είναι πιστοποιημένο και να έχει την αξία που έχει το πρωτότυπο. Πιστοποιημένο όχι μόνο με χαρτιά. Να έχει γίνει έλεγχος. Να είναι πιστοποιημένο με μελέτες βιοϊσοδυναμίας. Οπουδήποτε κι αν έχουν γίνει αυτές»

paspartoy.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/3/12 13:59

    Η ανοησία και η βλακεία των γραφομένων σε ολη την ανάρτηση δίνει και παίρνει.

    1η ανοησία. ..........που είναι στον Καναδά, στο Ισραήλ και την Πολωνία........... Δεν επιτρέπεται και πουθενά αλλού στην Ευρώπη.

    Η Πολωνία που ανήκει? Δεν ειναι στην Ευρώπη? Δεν ειναι πλήρες χώρα μέλος της ΕΕ?
    Στην Βρεττανία πώς υπάρχουν?
    Δεν ειναι στην Ευρώπη?


    2η μεγάλη ανοησία. ................. Πιστοποιημένο όχι μόνο με χαρτιά. Να έχει γίνει έλεγχος. Να είναι πιστοποιημένο με μελέτες βιοϊσοδυναμίας. Οπουδήποτε κι αν έχουν γίνει αυτές» .................

    Λες ρε μεγάλε που εβαλες την ανάρτηση οτι οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες που εχουν τα εργοστάσιά τους σε αυτές τις χώρες και που τα ΕΞΑΓΟΥΝ σε μεγάλα ποσοστά σε ολες τις Ευρωπαικές χώρες να τα φέρνουν έτσι?
    Να ρισκάρουν αυτές οι πολυεθνικές το ονομά τους την φήμη τους για να εφοδιάσουν με σκάρτα προιόντα την Ελλάδα?

    Ποσοστά γεννόσημων φαρμάκων στις λοιπές Ευρωπαικές χώρες φτάνουν ακόμα και το 60% που εισάγονται στην Ευρώπη απο αυτές τις Απω Ανατολίτικες χώρες γίνεται.

    Εδώ ολες οι βιομηχανίες και οι μεγάλες εταιρείες εχουν μεταφέρει λόγω εργατικού κόστους κυρίως τα εργοστάσιά τους και γενικά την παραγωγική διαδικασία στις χώρες τις Απω Ανατολής. Ινδία, Μπαγκλαντές, Πακιστάν, Κίνα, Βιετναμ, Φιλιππίνες.

    Εχουμε κατακλυστεί απο επώνυμα προιόντα που φτιάχνονται πλέον σε αυτές τις χώρες.
    Απο το απλό ρούχο, μέχρι ολες τις ηλεκτρικές συσκευές, και προιόντα υψηλής τεχνολογίας.
    Τα έχουμε αποδεχτεί και τα αγοράζουμε.
    Ολα αυτά δεν ειναι επικίνδυνα?
    Και τα φάρμακα θα ειναι?
    Μην τρελλαθούμε τελείως με κινδυνολογίες.

    Μάλλον κάποιοι τρελλαίνονται που τους τελειώνει το πάρτυ της ρεμούλας της κλοπής της μίζας που ειχε στηθεί ολο αυτό τον καιρό εις βάρος των ταμείων και των φορολογούμενων.
    Ολοι στην μίζα , την διαπλοκή . Φαρμακοβιομηχανίες, γιατροί, φαρμακοποιοί, φαρμακέμποροι, και ενιότε σε μεγάλο βαθμό και ασφαλισμένων, στο μεγάλο κόλπο.
    Για αυτό τον λόγο εχει ξεκινήσει προσπάθεια δημιουργίας φόβου για το φαρμακο στον κόσμο.


    Συγκυβέρνηση και Λοβέρδος με ανακατεύουν.

    Δεν μπορώ ομως να μην επικροτήσω που πάει να μπεί μια τάξη στο χάος, στην κλεψια, και στην ρεμούλα, στον χώρο του φαρμάκου , εστω και με την πίεση των Τροικανών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *