ροή ειδήσεων

Αρνητικά μηνύματα για τον τουρισμό

Αρνητικά είναι τα μηνύματα που έλαβαν οι εκπρόσωποι της Ρόδου στη Διεθνή Εκθεση Τουρισμού στο Βερολίνο, για την πορεία της φετινής τουριστικής κίνησης του νησιού...
καθώς όλες σχεδόν οι σημαντικές αγορές έχουν υποστεί καθίζηση και οι πωλήσεις των πακέτων γίνονται με το σταγονόμετρο.

Αρνητικά είναι τα μηνύματα που έλαβαν οι εκπρόσωποι της Ρόδου στη Διεθνή Εκθεση Τουρισμού στο Βερολίνο, για την πορεία της φετινής τουριστικής κίνησης του νησιού, καθώς όλες σχεδόν οι σημαντικές αγορές έχουν υποστεί… καθίζηση και οι πωλήσεις των πακέτων γίνονται με το σταγονόμετρο.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, οι κρατήσεις τουριστών από τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ολλανδία και το Βέλγιο είναι μειωμένες κατά 30% σε σχέση με πέρυσι. Από την Αγγλία οι κρατήσεις είναι μειωμένες κατά 10% και από τις σκανδιναβικές χώρες κατά μέσον όρο 15%. Οι μόνες χώρες που θα κινηθούν ανοδικά είναι η Ρωσία, η Ουκρανία και το Ισραήλ. Οι τουριστικοί πράκτορες της Ρόδου, που βρέθηκαν στο Βερολίνο, δέχτηκαν μεγάλες πιέσεις για να προχωρήσουν σε περαιτέρω μείωση των τιμών κατά 20-25%. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ενωσης Ξενοδόχων Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη, η μόνη λύση για να αναστραφε το αρνητικό κλίμα στη γερμανική αγορά αλλά και στις αγορές της Κεντρικής Ευρώπης είναι η διαφήμιση και η προβολή της Ελλάδας.
http://newssalonika.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *