ροή ειδήσεων

Ας γίνουν τα εγκαίνια του Κοινωνικού Ιατρείου χωρίς υποκριτές!

Αύριο θα έχουμε τη χαρά να δούμε στο νησί μας τα εγκαίνια του Εθελοντικού Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου Ρόδου.
Δε γνωρίζω όμως αν είναι πραγματική χαρά...
κάτι τέτοιο αφού η ανάγκη που οδήγησε στη δημιουργία του είναι η άσχημη κατάσταση που υπάρχει πλέον στο νησί μας.
Φτώχεια, ανεργία, διάλυση οικογενειών λόγω οικονομικής μετανάστευσης των παιδιών μας στο εξωτερικό, πλήρη αποσύνθεση των κοινωνικών δομών του κράτους και της δημόσιας υγειονομικής φροντίδας.
Μη ξεχνάμε και τους 1000+ συνανθρώπους μας που οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία την τελευταία διετία στην Ελλάδα!
Θα ήταν πλήρως υποκριτικό να δούμε τον Δήμαρχο να εγκαινιάζει αυτό το αξιόλογο έργο, μιας και είναι πλήρως συνυπεύθυνος της κατάστασης που έχει επέλθει η χώρα, ως ενεργό πολιτικό μέλος του κόμματος που την κατέστρεψε, ως προδοτικός βουλευτής που ψήφισε το μνημόνιο, ως Δήμαρχος που εδώ και δύο χρόνια δεν έχει κάνει τίποτα, εκτός από το να παίρνει 3 διαφορετικούς μισθούς και να είναι ίσως ο μοναδικός δήμαρχος στη χώρα με προσωπική ασφάλεια, η οποία μάλιστα σε συνεργασία με ΕΥΠ και άλλους κρατικούς φορείς παρακολουθεί πολίτες του νησιού, μια τακτική που θυμίζει την γκεστάπο!
Είναι ο ίδιος που προχτές μαζί με τον περιφερειάρχη θέλησαν να ανεβούν στην εξέδρα και να καθίσουν με ύφος Ρωμαίου Αυτοκράτωρ για να δείξουν σε όλους ποιος έχει την εξουσία και ποιος διοικεί το νησί!
Ασχέτως που μετά, η φυγή τους θύμιζε σκηνή από την ταινία “οι κότες το σκασαν”.
Είναι οι ηθικοί αυτουργοί των επεισοδίων της 7ης Μάρτη και τη στιγμή που ο κόσμος πεινάει, ξόδεψαν χιλιάδες ευρώ για το σόου της εξουσιομανίας τους, αντί να καθίσουν σπιτάκι τους και να γίνει η παρέλαση ειρηνικά και με μεγαλοπρέπεια όπως θα έπρεπε!
Ένιωσα ντροπή όχι μόνο σαν Έλληνας αλλά και σαν χριστιανός ορθόδοξος που τους είδα να μπαίνουν στο ναό ο οποίος παρεμπιπτόντως ήταν άδειoς αφού οι ασφαλίτες στην είσοδο απαγόρευαν βάσει face control κάποιους πολίτες να μπουν.
Θυμάμαι παραμονές των εκλογών να γίνεται προεκλογική καμπάνια μέσα στον ναό του Αγίου Δημητρίου για το πρόσωπό του!
Από πότε η εκκλησία υποδεικνύει να ψηφίσουμε βουλευτές και μάλιστα ενός κόμματος που αποδεδειγμένα ακολουθεί πολιτική πολέμια στην ορθοδοξία;
Πως γίνεται σε ορθόδοξο ναό να “προωθείτο” ένας πολιτικούς του κόμματος που έφερε τους γκέι γάμους, που κατάργησε θρησκευτικές εκπομπές, έκανε το μάθημα τον θρησκευτικών μάθημα βουδιστικής φιλοσοφίας, που θέλει να φέρει το χάραγμα του αντίχριστου, που ξοδεύει εκατομμύρια για να χτίσει τζαμί τη στιγμή που οι φτωχοί στα συσσίτια συνεχώς πολλαπλασιάζονται;
Μήπως κάποιες μητροπόλεις ή ενορίες έχουν υποπέσει στην παν-αίρεση του οικουμενισμού και απλά ακολουθούν τις οδηγίες που τους υποβάλει η παγκόσμια κυβέρνηση της νέας τάξης;
Επίσης τα αδιευκρίνιστα σκάνδαλα που θέλησαν να πλήξουν τη καρδιά της ορθοδοξίας, το Άγιο Όρος, και οδήγησαν ακόμα και ένα ηγούμενο στη φυλακή!
Ας μη ξεχνάμε και τις πυρκαγιές από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα για να πάρουν πάλι την εξουσία, μήπως και το νησί μας το έκαψαν για να αναδειχθεί ο τότε Νομάρχης σαν ηρωικός πυροσβέστης, για τον οποίο μάλιστα το νησί βουίζει για τις χρησικτησίες δημοσίων εκτάσεων;!
Για αυτούς και χίλιους δύο λόγους ακόμα, σας βεβαιώνουμε πως δεν υπάρχει χώρος για σας σε καμία εκδήλωση του τόπου ούτε καν σαν απλοί πολίτες, αλλά ούτε καν να βρίσκεστε πάνω σε αυτό το νησί ή τη χώρα δεν το αξίζετε γιατί είναι πολλή ιερή!
Ο μόνος χώρος που θα επιτρεπόταν και στους δυο σας να πατάτε είναι ένα κελί 2Χ1.
Τον Ιούδα τον εκτιμούμε περισσότερο αφού αυτός είχε τουλάχιστον το θάρρος και την αυτογνωσία για τη προδοσία που διετέλεσε να κρεμαστεί!
Εσείς τι περιμένετε;;;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *