ροή ειδήσεων

ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΘΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ. ΕΔΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ... ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ; ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ; ΘΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ; ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΤΕΒΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ; ΕΛΕΟΣ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/3/12 21:33

    Εδώ οι τσαμπίκοι πουλάνε τη ντόπια πατάτα στη λαϊκή με 0,80 ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/3/12 21:45

    Μην πέρνεται αλλα δάνεια (μνημόνια) για να συνεχίσουν να πληρώνονται οι δημόσιοι υπάλληλοι. γαμώ το κράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/3/12 22:23

      Kai ti 8eleis re megale na ginoun kleftes oi dimosioi ypalilh kai na mpoun sto spiti sou na to rimaksoun? Esu an douleves de 8a i8eles na plironese ? Oi dimosioi sou ftene twra? Oti malakia skefth o ka8enas einai edo mesa.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3/3/12 22:21

    OI PATATES TIS RODOU DEN EHOUN KAMIA SHESI ME AFTES TIS KATERINIS EDO EHOUME HLIOFANIEA KAI THALASA KONTA STA XORAFIA KAI OI PAPATES MAS EINAI PIO NOSTIMES KAI PIO THREPTIKES. EAN APOFASISOUN OI AGROTES NA RIKSOUN TIS TIMES THA EINAI GIA TO KALO OLWN MAS OMWS TA SUPER MARKET IDIWS TA CARFOUR KAI LIDL KAI TA ALLA KSENOFERTA EXOUN PATATES EISAGOGIS POU EINAI ANOSTES KAI EXOUN ORMONES ARA NA MIN AGORAZEI O KOSMOS APO EKEI ALLA NA PROTIMA TH LAIKH POU EINAI TIMIOI ANTHRWPOI KAI POULANE PIOTIKA KAI FRESKA PRAGMATA. EPISHS OXI MONO PATATES ALLA KAI ALLA LAHANIKA KOLOKYTHAKIA MELINTZANES MBAMIES KAI NA STAMATISOUME TO KREAS GIATI EXEI ORMONES KAI KANOUME PLOUSIOUS TOUS CAREFOUR KAI LIDL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/3/12 23:13

    Mal@kies , edo pas ston Agroti na pareis kati, kai sou ta poulane akriwotera, apo ta super market, kai gemata me fitofarmaka. Mal@kes Kritinezoi, Mandrikenoi, sinechos, paraponieste, otan pame na paroume kati, mas ta KOPANATE panakriwa, kai gemata FITOFARMAKA, ala PETE den prokite na Chsipnisetw, KIMISMENAE, mia Zoi, Parapona eiste , ala otan den ta poulate stin Laiki, ta chsepoulate PANAKRIWA, ALITES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/3/12 23:31

      Giati Bre MALAKA ? Pes mou se ti re malaka eimai Malakas ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/3/12 00:43

      KSEREIS GIATI SE LEEI MALAKA !! GIATI DEN PAS NA FYTEPSIS NA TIS FAS FTYNA NA STWSIS KE LIGO KOLARAKI

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/3/12 18:37

      TO KSANAGRAFO GIATI MOU TI ESVISAN. EISAI POLY MALAKAS KAI AFTO ISXYEI EITE SVISOUN TO SXOLIO EITE OXI. KSANADIAVASE TI EGRAPSES KAI THA KATALAVEIS GIATI TO LEW AFTO. MALAKA, E MALAKA.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος3/3/12 23:36

    Σημερινές τιμές super market Πάπου στην Ιξια
    Πατάτες Ρόδου 0,85
    Πατάτες Γαλλίας πλημένες 0,65
    Πατάτες Γαλλίας άπλητες 0,35
    Πατάτες Ρόδου απο αγρότες το τσουβάλι 20κιλά 20 ευρώ
    Δεν ξέρω αν όλοι όσοι λέτε ότι ποιοτικά είναι καλύτερες της Ρόδου που πιθανόν είναι αν θα το καταλαβένατε τι τρώτε όταν θα είναι μαγειρεμένες /.ομως η διαφορά στην τιμή είναι μεγάλη και κάνουμε μια προσπάθεια να δούμε΄πόσα είναι τα μεταφορικά για να φέρουμε ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΙΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/12 03:39

      Τις ίδιες τιμές έχει και ο Βερόπουλος από τον ίδιο παραγωγο. 0.67 το κιλό πουλάει ο παραγωγος τιμή χονδρικής στα σούπερ μάρκετ, και το ξέρω από άτομο που δουλεύει στο λογιστήριο. Απλά αναγκάζονται να φέρνουν μερικά ντόπια προϊόντα και τα χρησιμοποιούν σαν κράχτη και ας έχουν ελάχιστο κέρδος.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/3/12 03:42

      Υπόψιν τις ντόπιες πατάτες τις προμηθεύει ο ίδιος ο παραγωγος στα σούπερ μάρκετ και εννοείτε δίχως μεσάζοντες.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος4/3/12 00:43

    καλα εκει οι αγροτες εχουν καβαλησει το καλαμι τι ντοπιες και μαλακιες λετε και θρεπτικες και αρχιδια οταν αγοραζετε γαλλικες 25 λεπτα τις λασπωνετε και τις πουλατε στη λαικη ντοπιες 80 και 90 λεπτα η με τις ντοματες ασε καλυτερα μην ανοιξω το στομα μου γιατι δε θα ξερετε που θα κρυφτητε μερικοι μερικοι με τα φιλαρακια σας απο τη λαχαναγορα,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/12 18:38

      ALLOS MALAKAS ESY. KALA RE SEIS, PARAKROYSH EXETE PATHEI KAI MAZEFTIKATE OLOI SIMERA EDW PERA?

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος4/3/12 03:28

    Γιατί να πουλάει ο ντόπιος παραγωγος την πατατα ποιο ακριβά από τα super market? τα ροδια? ειδικά τα ροδια που έχουν 0% έξοδα πήγαινε να τα αγοράσεις. Η πατάτα τι έξοδο έχει? ελαχιστη, και εγώ φυτεύω πατάτα στο χωράφι μου για προσωπική μου χρήση και ξέρω. Απλά δεν τους ενδιαφέρει να βγάζουν ποσότητες και να έχουν έτσι το κέρδος τους, θέλουν να βγάζουν λίγες ποσότητες και να πουλάνε ακριβά. Αντί ΠΧ να παράγουν και να πουλήσουν 2000 κιλά προς 0.25 το κιλό, παράγουν μονο 500 κιλά και τα πουλάνε 1 ευρώ το κιλό, μαλακια δεν είναι? Εξάλλου η πατάτα δεν θέλει και πολλά για να καλλιεργηθεί, μην τρελαθούμε, δεν καλλιεργούνε και αβοκάντο, ΕΛΕΟΣ.
    Όσο για τους απατεώνες που βρίσκονται στις λαϊκές τους ξέρουμε, δεν χρειάζονται συστάσεις. Γνωστό το κόλπο με τις αγορές που κάνουν από τα μεγάλα super market και τα πουλάνε για ντόπια. Όπως γνωστό ότι φέρνουν προϊόντα από τουρκια μέσω καστελόριζου και επίσης τα πουλάνε για ντόπια.
    Παράδειγμα με τα χαλια και με τα διαφορα υφάσματα που έχουν οι γύφτοι, από που νομίζετε ότι τα προμηθεύονται? Λέτε να είναι ποιο έξυπνοι οι γύφτοι από τους ντόπιους? αφού ο ίδιος ο ντόπιος τους άνοιξε τα ματια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/3/12 07:53

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΟΤΗΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ. ΕΞΟΔΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΔΕ ΦΥΤΕΥΩ 20 ΚΙΛΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ 120 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 580 ΤΟΝΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΗΝ ΠΟΙΚΙΛΙΑ. ΛΟΙΠΟΝ 1.35 ΤΟ ΚΙΛΟ Η ΑΓΟΡΑ ΣΠΟΡΟΥ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕ ΒΑΛΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΗ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙΣ. ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΤΟ 2010 ΕΣΤΕΙΛΑ 230 ΤΟΝΟΥΣ ΜΕ 0.36 ΛΕΠΤΑ ΤΟ 2011 300 ΤΟΝΟΥΣ ΜΕ 0.30 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ 0.80.ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΟΣΟ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΠΙΕΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο 0243 ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΣΤΟ ΜΗ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/12 10:28

      Ναι σε κάποια συμφωνώ, αλλα εσύ θα πουλούσες απευθείας σε πελάτες λιανικής στις ίδιες τιμές των σούπερ μάρκετ από 0.80 έως 1 ευρώ το κιλό όπως κάνουν και οι δικοί μας παραγωγοί? Τα ροδια που έχουν μηδενικό κόστος και τα πουλάνε λες και είναι ράβδοι χρυσού? τα μούσμουλα επίσης το ίδιο?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/3/12 10:47

      Και σε αυτό που διαφωνώ είναι η αγορά των σπόρων, γιατί ο σπόρος είναι η ίδια η πατάτα όλοι γνωρίζουμε ότι η συλλογή τις πατάτας αποτελείται από 2 μέρη, το πρώτο μέρος είναι η επιλογή προς πώληση και το 2ο είναι η επιλογή για σπορά.
      Και αγοράζεις τις ίδιες τις πατάτες για σπορά 1.35 το κιλό? δηλαδή άμα κόψεις μια στα 2 η στα 4 δεν θα κανεις σπορά?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/3/12 10:55

      Έχεις ιδέα ποσα κιλά πατάτες θα βγούν με ένα κιλό σπόρους από πατάτα? ο ένας μπορεί να σου βγάλει και 10 πατάτες, στο ένα κιλό σπόρων πόσες θα βγούν?

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/3/12 18:41

      AN MAS PEIS POSO ZYGIZEI O KATHE SPOROS THA TO YPOLOGISOUME. MAEINAI DYNATON ENAS SPOROSN NA VGAZEI 10 PAPATES? TI EINAI , FROYTA? RIZA DEN EINAI H PAPAAT YPOGEIA? DILADI TI GINETAI ME TO SPORO, KLONOPEIITE? MAS TARAKSATE STIS MALAKIES SIMERA.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος4/3/12 18:56

      08:41 ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΓΡΑΨΕ ΣΤΟ GOOGLE ''ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΠΑΤΑΤΑΣ'' ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΑΤΟΣΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΣΟΥ.
      Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος4/3/12 08:03

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ , ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΕΔΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΑ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΑ (ΕΝΩΨΕΙ ΠΑΣΧΑ)ΑΛΛΑ ΜΑΛΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΑΡΝΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.
    ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΡΟΔΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΦΘΗΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΑΤΑ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΛΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/12 19:37

      Ε, που ΄σαι εσύ με τα "ΕΝΩΨΕΙ" , "ΕΛΛΕΔΟ" , "ΜΑΛΩΝ" , "ΜΗΛΑΝΕ" . Εσύ ή Αλβανός είσαι και προσπαθείς να ανάψεις φωτιές ή πατατέμπορας και θέλεις να μας μοστράρεις τα προϊόντα σου. Αγράμματος και αστοιχείωτος σε κάθε περίπτωση. Κανονικός μαλάκας.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος4/3/12 09:14

    Μην περνάτε τίποτα από τους ροδιτες είναι απατεώνες να τους μηνούν να σαπίσουν τα λαμογια....που πουλάνε τα πάντα πανάκριβα έλεος πια ρίξτε τις τιμές τώρα λαμογια ο κόσμος πιναει εάν συνεχίσετε έτσι θα έρθει και η σειρά σας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/3/12 10:37

    Το θέμα είναι ένα.Οταν πάω σούπερ μάρκετ ΘΑ αγοράσω αναγκαστικά και όχι απο επιλογή την πατάτα Γαλλίας που κάνει 0,39 λεπτά το κιλό και όχι της Ρόδου που το πουλάει 0.98 λεπτά. Είναι να γελάει κανείς με τη πουστιά και τη πονηριά κάποιων .Δηλαδή κοστίζει πιο φθηνά να έρθει απο Γαλλία και πιο ακριβά απο τη Λαχανιά.... Μην τολμήσει όμως κάποιος να πεί οτι δεν στηρίζω τα ελληνικά προιόντα. Οταν δεν έχω να αγοράσω βασικά πράγματα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα πάρω τη φθηνή λύση! Σε λίγο καιρό θα το καταλάβουν απο μόνοι τους.Φίλε παραγωγε απο την Κρήτη.Μαζευτείτε και φέρτε και πουλήστε ΕΣΕΙΣ εδώ τις πατάτες και το λάδι...και εδώ το χέσανε και αυτό 4 ευρώ το λίτρο το δίνει παραγωγός! και εσείς θα κερδίσετε αλλα και εμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/12 18:44

      ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΝΑ ΑΓΙΑΣΗ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ. ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο KOLOSSOS ΑΠΟ ΚΑΤΩ...

      Διαγραφή
  12. Οι τίμες στο νησί μας έχουν ξεφύγει γενικώς.Η τιμή της πατάτας δεν έπρεπε να ξεπερνάει τα 0,30 λεπτά και εδώ την πουλάνε κοντά ένα ευρώ.Να καταλάβουν πια μερικοί ότι η Ρόδς δεν είναι το πλούσιο νησί με τα πολλά λεφτά ειδικά τώρα με τις περικοπές στο επίδομα ανεργίας και όχι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4/3/12 17:08

    αποδεδηγμενα απο τους καλυτερους γεοπονους του κοσμου το ιδανικοτερο κλιμα στον κοσμο για παραγωγη πατατας ειναι η αιγυπτος ... αυτα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος4/3/12 18:33

    Ρε Τσαμπίκοι, όταν πουλιέται η πατάτα Νευροκοπίου που είναι η καλύτερη στην Ελλάδα, με 0,25 Ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά γιά Κατερίνη) και έχει ο παραγωγός κέρδος (έστω και ελάχιστο αν θέλετε), πως γίνεται εσείς να πουλάτε τη πατάτα Ρόδου με 0,80-1 Ευρώ με μεταφορικά στο μηδέν; Η απάντηση είναι απλή. ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΕΙΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ. Να επισημάνω ότι στο Νευρικόπι φυτεύουν μόνο μία φορά πατάτα το χρόνο, λόγω κακών καιρικών συνθηκών, ενώ εσείς στ Ρόδο φυτεύετε 2 φορές το χρόνο. Η ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΡΟΔΙΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΡΟΔΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΡΟΔΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΥΦΟ ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΤΟΠΙΟ ΠΡΟΪΟΝ (Π.Χ ΠΑΤΑΤΑ, ΝΤΟΜΑΤΑ, ΚΛΠ) ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ (ΕΝΟΙΚΙΟ, ΜΙΣΘΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΙΚΑ ΚΛΠ). Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/3/12 00:13

      ENW ESEIS STIN ALBANIA EISTE TIMIOI KAI DEN KLEVETE . RE SE POION TA POULAS?

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος4/3/12 18:36

    Μακάρι να μπορέσουμε να αγοράσουμε κι εμείς πατάτες Νευροκοπίου και μετά θα δεις πως θα ρίξουν τις τιμές και οι Τσαμπίκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/12 19:39

      KAI GIATI DE FERNEIS PATATES APO TIN PATRIDA SOU TIN ALBANIA GIA NA RIKSEIS TIS TIMES SKATOALBANE? RE DE THA GINEIS ELLINAS POTE KATALAVE TO.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος4/3/12 18:47

    Εγώ αν και ντόπιος προτιμώ τα Ελληνικά προϊόντα αλλα όχι τις Ρόδου, όταν θα καταλάβουν ότι ο κόσμος δεν έχει την δυνατότητα να αγοράσει ακριβά ντόπια προϊόντα τότε θα αναγκαστούν να ρίξουν τις τιμές αρκετά κάτω. Σήμερα είδα σε ράφι συνοικιακού σούπερ μάρκετ Ελληνικό καφέ Ροδίτικης παραγωγής στα 2.50 ευρώ το μικρό σακουλάκι, και διπλα του λουμίδη με 1.25 θα προτιμήσω αυτό τις Ρόδου? με τίποτα. Εάν θέλουν να κερδίσουν χρήματα να τα κερδίσουν έξυπνα, σωστά, τίμια, και αξιοπρεπώς χωρίς πολλές μαλαγανιές και ψέματα ότι τάχα μου έχουν ακριβό κόστος. Ποιο κόστος? ξέρετε κανέναν ντόπιο παραγωγό στα χωρια να είναι φτωχός? δεν ξέρουν τι έχουν από χρήμα και από ακίνητες περιουσιες οι περισσότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/12 20:15

      ΣΩΣΤΟ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΡΟΔΙΤΗΣ!!

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος4/3/12 20:10

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ.ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ Η ΠΑΤΑΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ. ΣΤΟΝ 11 47 ΛΟΙΠΟΝ.. ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 15 ΤΟΝΟΥΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΑΤΑΤΟΣΠΟΡΟ 1.35 ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΑΤΑΤΑ ΤΗΝ ΚΟΒΩ ΣΕ 4 - 6 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΙΣ ΦΥΤΕΥΩ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΦΥΤΕΨΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ 1 ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 2 ΟΠΩΣ ΕΣΑΣ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 4 - 6 ΤΟΝΟΥΣ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΟΙΚΙΛΙΑ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΣΕΙΣ ΦΥΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΕΣ ΣΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΑΤΑΤΟΣΠΟΡΟ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ. ΣΤΟΝ 08 41 ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΑΜΑ ΤΗΝ ΚΟΨΕΙΣ ΣΕ 5 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΤΕΨΕΙΣ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ 6 ΜΕΧΡΙ 8 ΚΟΝΔΥΛΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΚΟΝΔΥΛΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ 1 ΠΑΤΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΟΣΕΙ 30 ΜΕ 40 ΠΑΤΑΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣΑΝ ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΤΟΥΣ - 10 - 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΕΦΕΡΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΔΩ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ.ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟ ΟΣΟ. Η ΠΑΤΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ 0.40 - 0.45 ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΜΕΣΑ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΛΑΨΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ....... ΕΔΩ ΛΕΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΜΑ ΔΕ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΔΕ ΚΟΒΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/12 20:34

      Πατριώτη μη χάνεις το χρόνο σου εδώ μέσα. Δεν πρόκειται κανένας σοβαρός άνθρωπος να διαβάσει αυτά που γράφεις. Εδώ όλοι έρχονται να βγάλουν τα απωθημένα τους και να κάνουν επίδειξη πολυξερίας και μαλακίας. Ρίξε μια ματιά στα σχόλια παραπάνω και θα καταλαβεις τι εννοώ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/3/12 21:18

      Δηλαδή η γαλλική πατάτα που πωλείται προς 0.36 το κιλό λιανική, αν αφαιρέσουμε και τα μεταφορικά από Γαλλία τι ποσοστό κέρδους έχει ο παραγωγός? 0.01 στο κιλό? Εκτος και αν γίνετε και εδώ κομπίνα στην πατάτα από τα μεγάλα σούπερ μάρκετ πληρώνοντας κάποιους γεωργούς εντός Ελλάδας χρησιμοποιώντας παπατοσπορους γαλλίας που υπάρχουν στο εμπόριο και μας τις πουλάνε για εισαγωγής και είναι οι εξής...
      ΠΑΤΑΤΟΣΠΟΡΟΣ ΓΑΛΛΙΑΣ
      ELODIE CL A
      CANELE CL A
      SPUNTA CL A
      SPUNTA CL E
      KENNEBEC CL A
      DEFLA CL A
      TRIOMPHE CL A
      Επίσης υπάρχουν ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΙΑΣ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/3/12 00:10

      Τι λέγαμε προηγουμένως?

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/3/12 10:28

      Εσύ ρε μαλακα εκτος από το να μας κρίνεις έχεις κάτι να μας πεις επί του θέματος? Η επειδή όταν δεν ξέρεις τι να απαντήσεις αποκαλείς τους άλλους πολύξερους και μαλακες?

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος5/3/12 13:05

      Βλέπεις τι μαλάκας που είσαι? Και έχεις το θράσος να θέλεις να ασχοληθώ και με την πάρτη σας όλοι οι μαλάκες που μαζευτήκατε εδώ μέσα. Ο ένας μεγαλύτερος παπάρας από τον άλλον. Έχεις και άποψη επί του θέματος, μαλάκα. Άντε γύρνα στους φραπέδες σου που μου θέλεις να πάρεις και το λόγο.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος5/3/12 14:17

      Επί την ευκαιρία εσύ πως τον παίρνεις να σε κεράσω έναν?

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος5/3/12 19:59

    ενα εχο να σασ πο η καλιτερη πατατα βγενη στα ασγουρου ολα τα αλα εινε απλοσ απομιμιση ενασ ερασιτεχνησ ειμε και εχο 200 μετρα χοραφι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος5/3/12 20:11

    ΕΝΑ ΕΧΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑΜΑΣ.ΕΓΟ ΒΑΖΟ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΤΑΤΑ ΕΧΟ ΕΝΑ ΧΟΡΑΦΑΚΙ 200 ΜΕΤΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΒΑΖΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΙ 3 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΑΑΑΑΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΟ ΕΙΜΑΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΑΙ ΑΦΤΑ ΑΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΟΣ ΠΙΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑΓΓΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΜΑΘΟ.....ΚΑΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ..ΤΥΧΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος7/3/12 09:55

    ENA EXW NA SAS PW, ISTE OLOI POLY MALAKES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *