ροή ειδήσεων

Προσοχή, υγρό ποντικοφάρμακο στην Μητροπόλεως

Μία αχαρακτήριστη ''κυρία'' έχει ρίξει υγρό μπλε ποντικοφάρμακο στην οδό Μητροπόλεως 118 στη Ρόδο, όπως καταγγέλει η πρόεδρος του Συλλόγου Φιλοζωικής Ρόδου, κ Σταματίου... στο adespoto.gr.

Ο λόγος; Οπως ισχυρίζεται, για να διώξει τα σκυλιά και τις γάτες που ουρούν στον τοίχο, στον δρόμο απέναντι από το νεκροταφείο! Οι κάτοικοι που ενημέρωσαν την κ Σταματίου φοβούνται να δώσουν το όνομα της κυρίας στην αστυνομία καθώς δεν υπάρχουν...αποδείξεις!

Ακριβώς απέναντι υπάρχει δημοτικό σχολείο με ό,τι κινδύνους συνεπάγεται αυτό για ένα παιδί που μπορεί να πέσει κάτω, στο σημείο αυτό με το ποντικοφάρμακο, πέραν της παράνομης πράξης της δηλητηρίασης ζώων.

Οι κάτοικοι έχουν ρίξει νερό για να απομακρύνουν το φάρμακο αλλά φυσικά δεν είναι απόλυτη λύση.

Προσοχή, όσοι έχετε παιδιά που ΄πάνε στο σχολείο εκεί και ζωάκια που τα βγάζετε βόλτα εκεί!

Adespoto.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/3/12 17:51

    η ωραια κυρια να αποκαλυφθει και να βγει το ονομα της, ας το στειλουν εδω διχως να φαινονται οι ιδιοι αφου φοβουνται, το ονομα της να στειλουν να σου πω εγω αν ξαναβαλει δηλητηριο με τα καναλια και ολα τα μμε στην πορτα της
    θα εξακολουθει να ειναι ΚΥΡΙΑ και ΜΕΤΑ ?? να και ενα καλο της ανωνυμιας επιτελους, αντε περιμενουμε το ονομα και την διεθυνση της. Επιτελους ας ξεκινησει απο καπου, ας γινει μια αρχη. Εκει πανε αθωα σκυλακια γατακια και ΠΑΙΔΑΚΙΑ απο το σχολειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/3/12 19:12

      Νομίζω ότι η διεύθυνση που μένει η κυρία δόθηκε με έμεσο και αριστοτεχνικό τρόπο... Μητροπόλεως 118, σωστά; Πόσες κυρίες μένουν εκεί; Σίγουρα έχω δει κάτι μετανάστες να κατοικούν στη συγκεκριμένη διεύθυνση.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/3/12 12:59

    ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΝΑ ΨΟΦΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΝΤΙΚΟΦΑΡΜΑΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/3/12 16:56

    οι μεταναστες δεν τα κανουν αυτα αλλα οι δηθεν πολιτισμενοι κυριοι και κυριες το εχει βουκινο ολη η Ελλαδα, οι μεταναστες παλι σας εφταιξαν?? αφου σας λενε εδω συγκεκριμενα στοιχεια,, αρρωστο μυαλο εχετε ? αφου εχετε εδει τους μεταναστες να μενουν εκει , σιγουρα εχετε δει και την κυρια αυτη , δεν μπορει, παρακολουθειτε το σπιτι ? αρα ξερετε και ειτε δεν μιλατε ειτε πατε να ριξετε την λασπη αλλου. Ε?? να μαθετε να βοηθατε. μηπως μενετε εκει μηπως και ενω ξερετε πατε να την καλυψετε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/3/12 20:30

      Είμαι ο 10:12 και σε καμία περίπτωση δεν υπονόησα ότι το φάρμακο το έριξαν οι μετανάστες. Οι άνθρωποι είναι μεροκαματιάρηδες και σιγά μην ασχολούνται με τέτοιες μικροπρέπειες...
      Κάποια κυρία που μένει εκεί το έριξε, όπως αναφέρει και η ανάρτηση... και προκλητικά μάλιστα...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος15/3/12 22:18

    να βοηθησετε τοτε και να καταγγειλετε το ονομα της στην φιλοζωικη, πρεπει να μαθουμε να μην τους κρυβουμε επιτελους , επειδη ξυπναει στραβα και της φταινε τα ζωακια τα παιδια και οι ανθρωποι. Ποιος της ειπε ο τι εχει το δικαιωμα να το κανει αυτο ? σε αλλη χωρα θα την πηγαιναν αυτοφωρο και με βαρια ποινη. Ετσι οτι μας κατεβει κανουμε ? αν δεν πιαστει ενας, θα συνεχισουν γιατι ειναι ο πιο ανανδρος τροπος και ευκολος να κρυβει τις πραξεις του πισω απο την ανωνυμια . Βοηθηστε να σταματησει επιτελους αυτο το κακο. Αυριο θα την πατησει το δικο σου σκυλακι ή γατακι ή ..παιδακι και τοτε θα ειναι αργα. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *