ροή ειδήσεων

Νεκρή 29χρονη σε τροχαίο

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί μία γυναίκα οδηγός δικύκλου, όταν συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στη διασταύρωση των οδών Καναδά και Τηλιακού...
Στο μηχανάκι επέβαιναν ακόμη μια 25χρονη γυναίκα και ένα 9χρονο κορίτσι οι οποίες τραυματίσθηκαν σοβαρά και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 60χρονος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το μοτοποδήλατο που οδηγούσε η άτυχη 29χρονη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή μετά την μεταφορά της στον νοσοκομείο.

Ο 60χρονος συνελήφθη και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Οι συνθήκες και τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.

http://www.ipaper.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/4/12 18:00

    3καβαλο! Καθολου περιεργο!
    Ας ευαισθητοποιηθουμε οι ιδιοι για να αποφυγουμε χειροτερα απο αυτο!
    Και επιτελους ας παρει ο γιος το διπλωμα του 60χρονου πατερα του αν ξερει οτι δεν ειναι σε κατασταση να οδηγει!
    Επιτελους!
    Καθε μερα τα συνανταμε και κανουμε τον σταυρο μας που ερχομαστε σωοι στο σπιτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/4/12 18:15

    Πάω στοίχημα ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν υπολόγισε καθόλου το μηχανάκι όπως άλλωστε συνηθίζεται. Οδηγάς μηχανάκι? είσαι ασήμαντος.
    Κρίμα την κοπέλα και ευτυχώς για το μικρό παιδάκι και την άλλη γυναίκα.Εύχομαι να γίνουν καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/4/12 18:33

    ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ , ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΜΟΝΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ..... ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.... ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΕΙΤΕ..... ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ, ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/4/12 18:40

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑΤΟΣ.ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 10 ΜΕΤΡΩΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΙΚΑΒΑΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/4/12 18:40

    επίσης πόσες φορές εχουν δει τα ματια μου να ανεβάζουν παιδιά πάνω σε μηχανές χωρίς κράνος μιλάμε για τελείως ανεύθυνους τι να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/4/12 19:35

    παιδιά πριν καταδικάσετε τον 60χρονο, ας μαθετε πρώτα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα. Το οτι είναι 60 δεν σημαίνει αυτόματα οτι φταίει. Κρίμα για την κοπέλα...Άλλος ένας άνθρωπος έφυγε στο δρόμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/4/12 19:45

    ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ... 60 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ. ΟΧΙ ΣΤΑ 3ΚΑΒΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/4/12 19:59

    σε ποιά επαρχία οδηγούν με κράνος τα μηχανάκια και οι οδηγοι αυτοκινήτων προσέχουν τα δίκυκλα που κυκλοφορούν δίπλα τους..???ειδικά εδώ στη Ρόδο τα αμάξια δεν ξέρουν τι είναι δίκυκλο!και οι δικυκλιστές δεν ξέρουν τι είναι κράνος!κρίμα που ο μόνος τόπος που ξέρουν να οδηγούν λίγο καλύτερα είναι η Αθήνα και αυτό εξαιτίας των υπερβολικών οχημάτων και των δρόμων που έχει..(ανηφόρες-κατηφόρες-στενάκια-λεωφόρους-αυτοκινητοδρόμους..)κανείς στην Ελλάδα δεν έχει οδηγική παιδεία και αυτό είναι ακόμα πιο λυπηρό όταν χάνονται ανθρώπινες ψυχές στην άσφαλτο..
    κρίμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/4/12 20:15

    SIGA RE PAIDIA AMESOS NA TA VALETE ME ENAN POU DEN VGIKE AKOMA STIN SINTAKSI KAI TON THAPSATE PRIN APO TIN ORA TOU. MATHETE PROTA POIOS FTAIEI KAI META NA MILATE, PANTOS TO MEGALITERO EGKLIMA TO EKANE H KOPELA POU SKOTOTHIKE GIATI LIGO ELIPSE NA PAREI MAZI TIS KAI TO 9XRONO PAIDAKI KAI TIN ALLH KOPELA.
    KAI AYTA POU LETE GIA TOUS 60XRONOUS NA TOUS PAROUN TA DIPLOMATA EINAI SAXLAMARES. POIO EPIKINDINOS EINAI ENAS 25XRONOS PARA ENAS 60XRONOS....PARTE PARADIGMA TON XALIL...AKOMA PSAXNOUN TIN AITIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/4/12 20:16

    ΡΟΔΟΣ...Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ Η ΖΩΝΗ,ΤΟ ΦΛΑΣ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ Κ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!!!!60 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΑΣΧΕΤΟΙ Κ ΤΟ ΛΕΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΚΑΒΑΛΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ,ΑΦΟΥ Κ ΤΟ 4ΚΑΒΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ....ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΥΤΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/4/12 20:35

      ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.. ΤΟ ΦΛΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!!ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΥΚΛΑ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/4/12 21:30

      Αντε παλι με τη Ροδο που μονο εδω γινονται τα παντα ενω οπουδηποτε αλλου ειναι ολα ωραια, εχετε φαει κολλημα τελικα ε? βρε παντου στην Ελλαδα γινονται αυτα, τι εμπαθεια ειναι αυτη πια?

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος10/4/12 20:52

    Elafri na einai to xoma pou sa skepasei tin kopela.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/4/12 21:11

    ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΝΗΣ ΤΕΛΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΛΑΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΡΟΔΙΝΙΟΥ ΠΡΟΣ ΛΙΝΔΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΓΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΕΙΝΕΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟ ΚΗΝΗΤΟ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος11/4/12 00:02

    To θέμα είναι αυτό το παιδί,έχασε τη μάνα του μπροστά στα ματάκια του.Αντε να θεραπεύσεις αυτή τη ψυχούλα...τι να πούμε άλλο; να ρίξω τις ευθύνες στις τρισάθλιες τεχνικές ,εδώ γελάμε, υπηρεσίες αυτού του Δημοτικού Καρνάβαλου που πρίν απο χρόνια,πάλι στο ίδιο ακριβώς σημείο είχε γίνει πάλι θανατηφόρο με πάλι παραβίαση ΣΤΟΠ.Τι πρέπει να γίνει για να καταλάβει οτι εκεί ΠΡΕΠΕΙ να φτιάξει μια τριγωνική νησίδα μικρή και να μπεί ενα γαμημένο ΣΤΟΠ και μάλιστα ΦΩΤΕΙΝΟ.Πόσοι τουρίστες έρχονται απο τη Τηλιακού Βράδυ και νομίζουν οτι είναι μονοκόματος ο δρόμος; ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ. ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕΣ ΟΠΩΣ Η ΚΑΖΟΥΛΗ,ΑΤΤΑΒΥΡΟΥ,ΚΟΜΒΟΣ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ,όταν παραλαμβάνεις δρόμους ΗΜΙΤΕΛΗΣ όπως η περιμετρική και έχεις την φαεινή ιδέα να κλείνεις στροφές αντι να βάλεις σηματοδότες και αναγκάζεις μερικούς ανεγκέφαλους να μπαίνουν σε μονόδρομους με αντίθετη φορά και η ΤΡΟΧΑΙΑ 1 ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΛΟΚΟ ε τότε τι να πείς; για μένα αυτοί ειναι φονιάδες.τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος11/4/12 04:08

    60 χρονών είναι γέρος κάποιος; Μην τρελαθούμε! Να μου έλεγες 80 να το καταλάβω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος11/4/12 07:40

    ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 60 ΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΠΙΣΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΟΝΤΡΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.ΕΝΩ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΤΡΟΧΑΙΑ) ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΜΕΝΗ. ΑΣ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΡΟΔΙΝΙΟΥ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥΜΑΧΕΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος11/4/12 08:53

    Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε στο STOP ή υπολόγισε λάθος την απόσταση του δίκυκλου, ο δρόμος ήταν βρεγμένος γιατί έβρεχε οπότε και φρένο να πάτησε το μηχανάκι λόγω ολισθηρότητας δεν σταμάτησε.
    Στο συγκεκριμένο σημείο τουλάχιστον μια φορά το μήνα έχουμε ατύχημα, εξαιτίας της παραβίασης του STOP...
    Όσο για τους ηλικιωμένους θα έλεγα η λήξη του διπλώματος να είναι νωρίτερα από τα 65 έτη και ανανέωση κάθε 6μηνο μετά από πραγματικές ιατρικές εξετάσεις που θα περιλαμβάνουν και τεστ αντίληψης και αντανακλαστικών, γιατί αποδεδειγμένα μετά από κάποια ηλικία και μετά μπορεί να είσαι υγιής αλλά να μην αντιδράς πλέον αρκετά γρήγορα.
    Όσο για εμάς που οδηγούμε μηχανάκι, ας βάζουμε το κράνος, γιατί οι υπόλοιποι οδηγοί δεν μας υπολογίζουν, δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος11/4/12 10:26

    Το θέμα ρε φίλε είναι ποιος φταίει; Ωραία ρίξτε σε κάποιον την ευθύνη, η κοπέλα θα γυρίσει πίσω; Φυσικά και οι δυο φταίνε. Ο 60χρονος γιατί ίσα ίσα βλέπει στα 2 μετρά και η κοπέλα για το τρικαβαλο και το ότι ήτανε χωρίς κράνος.
    Η Αλήθεια ότι εδώ στην Ρόδο το θέμα έχει παραπαίει. Κανένας δεν υπολογίζει κανέναν. Ο Καθένας νομίζει ότι βρίσκεται στο χωράφι του και είναι μόνος του και μπορεί να οδηγάει όπως του καπνίσει. Καλά τα φλας και τα κράνη έχουν καταργηθεί εδώ και χρονιά. Καλά για της ζώνες ουδέν λόγος. Σωστός οδηγός πλέον χωρίς κινητό στο χέρι δεν γίνεται. Βρε παλιομαλακα το μιλήσεις όταν σταματήσεις θα πάθεις κάτι? Άλλα είμαστε η γαματοι οδηγοί που όλα τα καταφέρνουμε δεν μασάμε. Όχι τίποτα αυτό το μεταφέρουμε και στα μικρά παιδιά και το ίδιο θα κάνουν και αυτοί. Όχι στην Αθηνά ότι είναι καλύτερα όπως λέει κάποιος άλλος παραπάνω. Άπλα στην Αθηνά είναι πολύς κόσμος και στην πρώτη μαλάκια που θα κάνεις ο άλλος θα κολλήσει πάνω σου πριν το καταλάβεις και έτσι είσαι ποιο προσεκτικός. Για μένα οι ποιο επικίνδυνοι οδηγοί στην Ρόδο είναι πρώτη οι ηλικιωμένοι(Δεν βλέπουν την τυφλά τους), μετά οι Γυναίκες(ειδικά αυτές που μεταφέρουν τα παιδιά στο σχολείο νομίζουν ότι μπορούν να σταματάνε και να ξεκινάνε οπού νομίζουν χωρίς να προσέχουν κανένα περάστε από ένα σχολείο την ώρα που σχολανε τα παιδιά θα καταλάβετε τη εννοώ) μετά τα μηχανάκια(Για αυτούς δεν ισχύ ο ΚΟΚ μπορούν κάνουν ότι θέλουν, περνώ μια βέσπα η ένα αντρεσακι και δεν με ακουμπάει τίποτα) Οι Επαγγελματίες (Επειδή η δουλειά τους είναι στον δρόμο νομίζουν ότι ο δρόμος είναι δικός τους και κάνουν ότι θέλουν ) Και μετά όλοι οι υπόλοιποι φυσικά πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις άλλα ποιο εύκολα θα σου κάτσει το joker πάρα να βρεις κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος11/4/12 11:26

    Επειδή όλος ο κόσμος μπορεί και μιλάει και κρίνει πολύ εύκολα θα σας πω το εξής. Δεν δικαιολογώ το γεγονός ότι δεν φορούσε κράνος, όλοι της το λέγαμε αλλά δεν έφταιγε που κατέβαινε την Καναδά. Ποιος δεν περνάει από αυτόν το δρόμο? μήπως έπρεπε να σταματάει σε κάθε διασταύρωση και να ελέγχει αν κάποιος παραβιάσει το stop? άσε μας τώρα..ποιος το κάνει αυτό? και για όσους ξέρουν, αυτή η άτυχη κοπέλα μεγάλωνε μόνη της την κόρη της. δεν είχε που να την αφήσει και την έπαιρνε μαζί της δουλειά. Αυτός ο 60χρονος απλά άφησε ένα κορίτσι ορφανό που έζησε το θάνατο της μαμάς της μπροστά σε μια λίμνη αίματος. οπότε πάλι κατέστρεψε την ζωή αυτού του παιδιού. Όταν ο κόσμος αποκτήσει συνείδηση στους δρόμους τότε ίσως σταματήσουμε να ζούμε τέτοια τραγικά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/4/12 11:35

      Θα συμφωνήσω απολυτά μαζί σου φίλε.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος11/4/12 13:48

    ΑνώνυμοςApr 11, 2012 12:26 AM και
    ΑνώνυμοςApr 11, 2012 01:26 AM
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος11/4/12 14:22

    kseri kaanis pote ine i kidia tis kopelas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος13/4/12 13:41

    a re kiki 8a mas leipseis!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/12 09:11

      καλο ταξιδη κικι τα λογια ειναι περιτα

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *