ροή ειδήσεων

Δωροεπιταγή 50 ευρώ από αεροπορική εταιρεία για τουρίστες που θα έρθουν στην Ελλάδα

Με το σύνθημα «Ανάμεσα σε πραγματικούς φίλους μετρά η εμπιστοσύνη» 3 τουριστικοί πράκτορες στη Γερμανία, οι TUI, Tomas Cook και Rewe Touristik ξεκίνησαν καμπάνια για να...
προσελκύσουν τουρίστες στην Ελλάδα.

Με ολοσέλιδες καταχωρήσεις σε εφημερίδες και με φτηνά ελκυστικά ταξιδιωτικά πακέτα, επιχειρούν να ανατρέψουν τη σημαντική μείωση των κρατήσεων για το φετινό καλοκαίρι και να καλυτερεύσουν την εικόνα της τουριστικής Ελλάδας στη γερμανική αγορά.

Η Κρήτη «δέχεται» μαζί με τη Χαλκιδική τα μεγαλύτερα οφέλη από την εκστρατεία καθώς οι εκπτώσεις σε όσους επιλέξουν να ταξιδέψουν σε αυτούς τους προορισμούς αγγίζει το 30%, ενώ εκπτώσεις της τάξης του 28% γίνονται για τη Ρόδο, την Κω και την Κέρκυρα.

Στο ίδιο μήκος αλλά σε μία πιο πρωτότυπη πρωτοβουλία προχώρησε η αεροπορική εταιρία Condor, προκειμένου να εισρεύσουν στη χώρα μας τουριστικά έσοδα.

Συγκεκριμένα, με επίσημη ανακοίνωσή της η εταιρεία προσφέρει δωροεπιταγή 50 ευρώ σε κάθε πελάτη που κάνει κράτηση για την Ελλάδα, σε μία προσπάθεια να αναστραφεί το συγκρατημένο κλίμα που παρατηρείται στις κρατήσεις.

"Για κάθε τουρίστα που κλείνει μια πτήση για Ελλάδα δίνουμε από σήμερα μια δωροεπιταγή 50 ευρώ", δήλωσε ο Γιοχάνες Βίντερ, επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας της Condor.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Condor πετάει προς Χανιά και Ηράκλειο ενώ άλλοι τουριστικοί προορισμοί εκτός Κρήτης είναι η Κάρπαθος, η Κέρκυρας, η Κως, η Μύκονος, η Πρέβεζα/Λευκάδα, η Ρόδος και Σαντορίνη από πολλά γερμανικά αεροδρόμια.

Έπαινος στους Έλληνες

Η μείωση των κρατήσεων μέχρι τον περασμένο Μάρτιο είχε φτάσει στο 30% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι. Το γεγονός έχει θορυβήσει τους γερμανικούς ταξιδιωτικούς πράκτορες, που βλέπουν πλέον ορατό τον κίνδυνο να πάει χαμένο -τουριστικά- το φετινό καλοκαίρι. Τις τελευταίες εβδομάδες ωστόσο, καταγράφεται ανάσχεση της αρνητικής τάσης.

Ο επικεφαλής του τουρ oπερέιτορ alltours, Βίλι Φερχούβεν, το αποδίδει στις προσπάθειες ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα, που ξεκίνησαν στην πρόσφατη Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου και φαίνεται να αποδίδουν καρπούς.

«Οι προσπάθειες των Ελλήνων είναι αξιέπαινες» είπε. «Πολλά ξενοδοχεία εργάζονται μόνο για να καλύψουν το κόστος τους. Λόγω της υψηλής ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών και των υποδομών οι τουρίστες μπορούν φέτος να κάνουν διακοπές πολύ φτηνά.

Θέλουμε να κάνουμε το παν έτσι ώστε το καλοκαίρι να μην πάει χαμένο για την Ελλάδα. Η χώρα παραμένει ανταγωνιστική σε σχέση με άλλες χώρες» τόνισε ο Φερχούβεν.
flashnews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *