ροή ειδήσεων

Απαράδεκτη η νυχτερινή ζωή!

Εν οψει οικονομικής κρίσης ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να εκμεταλλεύονται οι ιδιοκτήτες των νυχτερινών κέντρων ολο τον κοσμο....
το περασμένο Σάββατο βγηκα με την παρεα μου στο clo και αντιμετώπισα τα εξης τραγελαφικά:
-εισοδο στην πορτα... 8 ευρω... ετσι ωστε να μπεις κ μετα επειδη λυπάσαι τα λεφτα που εδωσες να κάτσεις για να φαίνεται γεμάτο το κλαμπακι!
-ενω το μαγαζί ηταν άδειο οταν μπήκαμε καθως ηταν νωρις ακομα, ζητήσαμε να κάτσουμε στην μπαρα και με απαισιο τροπο ο barman μας ειπε οτι ειναι ολα κρατημένα και να παρουμε το ποτο μας και να στεκόμαστε καπου στη μεση!
-το πιο απίστευτο συνεβη λιγο πιο αργα οταν διαπιστώσαμε οτι ολες οι "κρατήσεις" ειχαν γινει απο 15-17 χρονων παιδάκια και απο φιλους του καταστήματος.
Και ρωτω εγω:
1) Ποιος νομος επιτρεπει να κλείνουν τραπέζια τετοιας ηλικιας παιδια και να ανοίγουν μπουκάλια?
2) Τα λεφτα ενος θαμωνα εχουν μεγαλύτερη αξια απο τα δικα μου?
3) Φταιω εγω που θα φροντισω το θεμα να μην μεινει ως εδω?
4) Σε εναν τουριστα θα συμπεριφέρονταν με τον ιδιο αδικαιολόγητο τροπο?

Το συμπέρασμα μου ειναι οτι δεν αξιζει ΚΑΝΕΙΣ να χαλαει τα λεφτα του-και κυριως σε τετοιους καιρους-σε μερη που απλως σε βλεπουν σαν ενα 10ευρω! Κ ουτε.... Εδω στη Ροδο το μονο που μας νοιαζει ειναι να βγουμε μονο και μονο για να πουμε οτι βγηκαμε... Να παμε στο πιο ΙΝ μαγαζι μονο κ μονο για να πουμε οτι πηγαμε και τιποτα παραπανω...
Ουσια καμια!!!!
Λυπαμαι......

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/4/12 01:49

    Πες τα! Ακριβώς όπως τα λες είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/4/12 02:24

    Twra poios ftaei to 15xrono pou eixe mualo k ekleise apo prin 8esh meres pou einai h esu o ellinaras pou phges teleftea stigmi k h8eles na katseis k opou 8es...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/12 12:24

      ποσο ηλιθιος και καθυστερημενος μπορει να εισαι?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/4/12 12:25

      για Apr 14, 2012 04:24 PM

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/4/12 15:34

      το 15χρονο που βρηκε τα 80 ευρω που κανει το μπουκαλι?
      εγω δουλευω και δεν τα εχω να τα δωσω για μπουκαλια... θελω να πιω ενα ποτο σαν ανθρωπος!
      και να μας πεις ποιος νομος δινει το δικαιωμα σε ΑΝΗΛΙΚΟ να κλεινει τραπεζια.......

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος15/4/12 03:36

    NA KLISOUN OLA TA MAGAZIA RE GT SAS POULANE MPOMPES KAI XAMPARI DEN PERNETE... ESEIS TA 15 XRONA EKSIPNA. KATALABATE???? OLOI TO PEZETE SE AFTIN TIN ILIKIA KSEROLES.... KAI MEIS PERASAME APO AFTIN TIN ILIKIA.... KAI TA KSEROUME KALA... KATALABES ESEI POU TO PEZEIS MEGALOS 15 XRONOS OK???? OUTE KAN DEN KSERIS TI EINAI TO BRAVE BULL OK? ANTE EKSIPNE.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/4/12 06:23

    το καλυτερο ναιτλαιφ ειναι στα χωρια ρε!! εκει κ δεν περνας καλα και σου πιανουν τον κωλο με το συμπαθειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/4/12 09:39

    EXOUN ALAΞEI OI KAIROI FILOI MOU !!!TIN EPOXH TI DIKIA MAS KAI MILAO DEKAETIA 80-90 !!!EIXAME EPIXIRIMATIES KAI EPAGELMATIES!!!TORA KOUMANTO!KANOUN ALVANOI ROSOI!!KAI KANA DIO LAMOGIA ROUFIANAKIA PROSKINIMENA STO SISTIMA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/4/12 10:20

    Μάγκες, κάτι μαγαζιά σαν το clo εμείς του δίνουμε αξία που πάμε και τα σκάμε ( σαν κοινωνία εννοώ και όχι ο καθένας πρωσοπικά). Εγώ έχω σιχαθεί την παλιά πόλη ( εκτώς ελαχίστων εξαιρέσεων). Όλα τα τίποτα πάνε να το παίξουν μούρη και να ψωνιστούν. Μαγαζι και θαμώνες την έχουν δει Piccadilly square. Σιγά ρε! Ένα επαρχιότικο κλαμπ της πλάκας είναι που μαζεύει χωριάτες και άβγαλτα πιτσιρίκια. Όσο για τις παρανομίες μου γίνονται εκει μέσα, νομίζω είναι περιτό να τις πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/4/12 10:32

    ΑΦΟΥ ΠΑΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΠ@@@@@ΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/4/12 11:19

    βασικα στο συγκεκριμενο μαγαζι την εχουν δει πολυ νομιζουν οτι ειναι δεν ξερω και εγω για να σκεφτειτε ειχα κλεισει ας πουμε τραπεζι καποια μερα και οταν πηγα να μπω ηταν λες και του γαμησα την μανα ειδικα ο χοντρος εκει εξω που καθεται καμια φορα και να σημιωσω οτι ειμαι 20 χρονων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/12 11:47

      Αφού πάτε σα μαλάκες και τους τα ακουμπάτε καλά σας κάνουν. Όταν θα καταλάβετε τι σημαίνει "πελάτης" και τι σημαίνει "σερβιτόρος" ελάτε να τα ξαναπούμε. Μόνο εάν πας στο αφεντικό και του φέρεις τη "μπόμπα" στη μάπα του μαζί με ένα μπουκέτο στο "Δόξα Πατρί" θα καταλάβει οτι εσύ που πληρώνεις είσαι το αφεντικό και όχι αυτός που είναι εκεί για να σε εξυπηρετήσει. Πολύ δε περισσότερο το μαντρόσκυλο στην πόρτα που δεν έχει καταλάβει ποιά είναι η δουλειά του ή ο "μπάρμαν" (μη χέσω) που εάν του πεις να σου φτιάξει ένα coctail δε θα κάνει ούτε για εντριβές. Κανονικά τέτοιες πρακτικές πρέπει να καταγγέλονται και να αφαιρείται η άδεια επιχείρησης. Αλλά πως να γίνει αυτό όταν το μαγαζί γεμίζει με 15-χρονα που στοιβάζονται σαν τα πρόβατα στο μαντρί.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/4/12 20:22

      siga re esei afou exeses pigene kai skoupisou giati mirizei

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/4/12 03:53

      Βρωμαει ασχημα το στομα σας πιτσιρικια.Ακουστε μια συμβουλη οχι απο εναν γαμια αλλα απο εναν παντρεμενο 15 χρονια γιατι εχετε κανει ρομπα το αντρικο ειδος.Εμεις οι ανθρωποι μπορουμε να ερωτευθουμε και να ονειρευτουμε.Δεν ειμαστε ζωα και συγκεκριμενα κοκορια να κανουμε σεξ και να τελειωνουμε στα 10δευτερολεπτα.Εχετε μπερδευτει.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Ι !!!!!!! Μαθετε να ερωτευεστε να ονειρευεστε να σεβεστε και να εχετε αυτοσυγκρατηση σε ολα οχι μονο στον ερωτα και μετα θα λεγεστε Αντρακια.Αντρες θα εισαστε εαν καταφερετε να φτιαξετε εναν δικο σας αληθηνο χαρακτηρα και σταματησετε την αντιγραφη.Σορρυ δεν ξερω καλη ορθογραφια αλλα ολοι πιστευω θα πιασουν την ουσια.Αναφερομαι στο σεξ γιατι σε λιγο η γυναικες ολες θα αναγκαστουν να κανουν δευτερο σπιτι τους το ΣΕΧ SHOP και βεβαιως βεβαιως ολα ξεκινουν απο αυτα τα σκατα που σας πασαρουν και πινετε!Που να σας σηκωθει μετα ;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/6/12 23:01

      koita opoios gamias k na sai i den eisai nomizo oti eisai ektos thematos ,se afti selida allo einai to thema an eheis na peis kati giafto k ase tin epideixi anrismou gia otan prokipsei tetoio thema. k sou ta leei afta ohi pitsiriki kavlomeno alla kopela ano ton 20 eton. ki oso gia ton andrismo genika de nomizo oti epidiknietai alla apodikneietai. filika mia anagnostria.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος15/4/12 15:04

    Εγώ έχω μία απορία όμως. Καλά τα λέτε αλλά συνήθως όταν γίνονται καταγγελίες για μαγαζιά, ο διαχειρηστής κρύβει τα ονόματα τους. Και εγώ έχω στείλει κατά καιρούς καταγγελίες για ανάλογα φαινόμενα και παρόλο που έγραφα και το όνομα του μαγαζιού, ανέβαιναν στο μπλοκ με το όνομα κρυμένο. Τώρα πως και δίνει στεγνά το cielo? μήπως κρύβονται σκοπιμότητες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/4/12 17:51

    ερχεται νομος συντομα που οι μπατσοι θα την πεφτουν σε μαγαζια και θα ελεγχουν για ανηλικα .και οταν βρουν θα την τρωει ο ιδιοκτητης.το κακο εχει παραγινει και πρεπει να μπει μια ταξη.ειμαι 43 ετων και τετοια ξεφτιλα δεν εχω ξαναδει .καποτε υπηρχαν μαγαζια που κοστιζαν εκατομυρια , τωρα καποιοι εχουν κρεμασει 2 ηχεια και εχουν βαψει κατι γυψοσανιδες και το παιζουν clubs.μην χεσω!!!
    και εδω στον αρχαγγελο μια απο τα ιδια την εχουν δει επιχειρηματιες σερβιροντας μπομπες και βαζοντας μεσα 15χρονα και το παιζουν και μουρη επειδη πηδηξαν κανενα μικρο ξεκολο .......

    αρχαγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/4/12 20:07

    ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ "ΜΑΓΑΖΙ". ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΤΟΥΣΕΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος15/4/12 20:47

    ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος16/4/12 15:38

    μπραβο σε οποιον εγραψε το αρθρο πρωτον!
    εχουμε χασει την μπαλα σε αυτο το νησι.. ολα τα βλεπουμε σαν χρημα και τιποτα αλλο...
    εγω κυκλοφορω λογω δουλειας τα βραδια στην παλια πολη και εχω χασει πασα ιδεα για την ποιοτητα των ανηλικων που μπαινουν στα μαγαζια... τα βλεπουν οι γονεις του οταν βγαινουν απο το σπιτι? τι ειναι ρε παιδια τα κλαμπακια? ΜΠΟΥ@@@@@ΛΑ??????
    το μονο που βλεπεις ειναι 15χρονα να "ερωτευονται" και να πουλανε μαγκια και ποζες για φωτογραφιες για το facebook ή το rhodes by night!
    αισχος!!!!!!!!!!! ξυπνατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος16/4/12 21:22

    η σημερινη νεολαία είναι τελειωμένη! αληταράδες με σκουλαρικια που το παιζουν σκληρα αντρακια και κοριτσάκια έτοιμα για όλα!!παιδιά χωρίς ηθος και σεβασμό....για ολα αυτα βέβαια φταινε οι γονεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος17/4/12 00:31

    Έχουμε να πατήσουμε παλιά πόλη 4 χρόνια,για καφέ πάμε περίπου 10 φορές το χρόνο και μπουζούκια περίπου 3 με 4 χρόνια,όλα είναι μια αρπαχτή,κακόγουστα και στημένα πρόχειρα λες και είναι κοτέτσια !
    το αποτέλεσμα : με αυτά τα λεφτά έφτιαξα το σπίτι μου με ένα μικρό δάνειο και απολαμβάνω κάθε μέρα τον σπαστό μου στην εξοχή ρεμβάζοντας την θέα πριν πάω στη δουλειά .
    κάντε το ίδιο θα σας βγεί σε καλό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/4/12 16:04

      Στα αρχιδια μας τι κανεις ρε πιθηκε!!! Τι ασχετο σχολιο τελειως... Μα εισαι τοσο βλακας ρε γαμωσπιτε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/4/12 17:51

      ο πιθηκος εισαι εσυ και θα το καταλαβεις σε λιγο καιρο...
      (δεν ειμαι ο παραπανω που εκανε το σχολιο)

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/4/12 04:03

      Apr 17, 2012 06:04 AM
      Ουτε το σαλιο μας δεν αξιζεις.Εισαι αξιολυπητος.Θα σε λυπομασταν ολοι αλλα τωρα ευχομαστε να σε βρουν μια μερα και σενα σε κανενα χαντακι για να σωθεις και εσυ και εμεις.Αλητη.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος18/4/12 04:01

    Apr 15, 2012 12:20 AM ΦΙΛΟΣ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ. ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ-ΒΡΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΙΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/4/12 04:12

      Φιλαξε την μαγκια σου και τα νευρα σου (φιλος) για τα ζωντανα σου και τα χωραφια σου και να λες και ευχαριστω στους πρωτευουσιανους που σου εστειλαν στο χωριουδακη σου το ιντερνετ και σημερα γραφεις εδω και εχεις μαλιστα και αποψη.Αιντε γινατε αντρες ολοι οι χωριατες επειδη κανετε μαυρες στο ξυλο της γυναικες σας.ΕΛΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΦΩΡΤΟΝΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ !!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος18/4/12 19:46

    ΔΗΛΑΔΗ

    1 ζευγάρι που θα πιεί 2 ποτά τουλάχιστον ,γιατί δέν θα βάλει ξυπνητήρι στις 1:00
    θα στολιστεί θα βγεί για ένα ποτό και θα γυρίσει για ύπνο.
    2+2=4 , 4Χ8 = 32 ευρώ (ΜΕ 2 ΠΟΤΑ)
    5 ΚΑΦΕΔΕΣ
    8 ΦΑΓΗΤΟ
    ----------------
    45 ΕΥΡΩ / ΜΕ ΜΙΑ ΕΞΟΔΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙ8Α ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ή 180/ΜΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/4/12 20:15

      mazepseta na ta pareis mazi sou.....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/4/12 23:19

      αυτός που θα τα μαζεψει πρωτος εισαι εσύ , που παρακαλάς τον πατέρα σου για χαρτζιλίκι να το παίζεις γαμπρός.αλα άμα σε θρέφουνε ετσι είναι.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/4/12 04:24

      Apr 20, 2012 10:15 AM
      Κοιτα να βγαλεις την γονορροια που εχεις πιασει απλυτε με αυτα που κανεις και μετα ελα να γραψεις.Τρεχα παλι στο δερματολογο με την μανα σου απο την Δευτερα μπασταρδακι...νησι ειμαστε μαλακισμενο τα παντα μαθενονται.Χολερες μας γεμισατε αφροδιασιακα.Googlare τωρα αυτα που εγραψα για να δωσεις μια καλη απαντηση χαχαχαχα ουυυυσττττ χολερααααααα......

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος19/4/12 19:53

    kapioi exete na vgite apo tin spilia sas malon apo tin dekaetia tou 80! kanenas den sas piani apo to afti na vgite einai epilogi sas! an den sas aresi kapio club mporite na pate sto akrivos apo dipla! to kathe magazi exei to pelatologio tou o kathe barman to idio! vgikate mia fora kai thelete na to peksete lezada??? gia to akteon kali iste!!! k sto rodos by night den trava to afti o fotografos gia photo... opios theli stinete!
    ksekoliste ligo kitakse brosta exoume simadikotera na asxolithoume apo tin atxi eksodo kapiou meta apo 2 dekaeties!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/4/12 23:17

      ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΤΕ ΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΛΙ ΤΩΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΩΝ ? ΓΙΝΑΤΕ ΜΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ.ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ !!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/4/12 04:35

      Apr 19, 2012 09:53 AM#
      Φιλαρακο επειδη ξερουμε ποιος εισαι πες μας καθαρα να ετοιμαζοματε και εμεις σιγα σιγα γιατι το χοντραινεις το νταλαβερι.Γουσταρεις πολεμο με την δεκαετια 80-90 ; Εισαστε σιγουροι οτι στο γυμναστηριο φουσκωσατε αρκετα και εχετε γινει πλεον αντρες με μεγαλα αρχιδια ; Περιμενω απαντηση και πριν την δωσεις σκεψου καλα ποσες ιστοριες απο αυτες που εχεις ακουσει θα ηθελες να της βρεις στο μαγαζι σου και στο σπιτι σου.Και που εισαι..δεν στα λεει αυτα ενας ανθρωπος ετσι μικρε!Ειμαστε πολλοι και αρχιζουν να μας ενωχλουν οι ορχεις μας της τελευταιες μερες!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/4/12 04:51

      70-80 ηθελα να πω.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος19/4/12 21:56

    ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!
    RHODES BY NIGHT....ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ.....
    ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ??????
    ΓΙΑ ΟΜΠΡΕΛΛΙΤΣΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΑΜΙΑ ΚΡΕΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ....
    ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ....
    AFANTOY BY NIGHT....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *