ροή ειδήσεων

Γελοιότητες από τη ΔΕΥΑΡ

Είμαι όπως όλοι πελάτης της ΔΕΥΑΡ. Προσπαθώ να είμαι συνεπής όπως τόσοι άλλοι,αλλά δυστυχώς λόγω των περικοπών και των χαρατσιών έχω έλθει σε δεινή θέση. Παρόλα αυτά πληρώνω...
το τρέχοντα λογαριασμό. Δυστυχώς σήμερα μου έγινε διακοπή στην υδροδότηση γιατί ενσωμάτωσαν τη σύνδεση του αποχετευτικού και το έκαναν ληξιπρόθεσμο όλο το ποσό (περίπου 500ευρώ).
Ήθελα να ήξερα πραγματικά μυαλό δεν έχουν; για να πληρώνω το τρέχοντα λογαριασμό σημαίνει ότι ΑΔΥΝΑΤΩ να το καταβάλω. Πραγματικά αποφάσισα να κινηθώ νομικά εναντίων της διοίκησης της ΔΕΥΑΡ και αυτού που υπέγραψε τη διακοπή. Εάν βρω και θα το ζητήσω, έστω 1 ξενοδοχείο με λογαριασμό τουλάχιστον όσο ο δικός μου και δεν του έχει γίνει διακοπή ότι συνέπειες υπάρχουν από το νόμο και αντισυνταγματικό θέμα λόγω μη ίσης συμπεριφοράς. Όσοι θέλετε να συμμετέχετε σε τέτοια προσπάθεια αφήστε τηλέφωνο και όνομα στο goustarw74@yahoo.gr.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/4/12 18:02

    φιλε,το θεμα σου ειναι πολυ απλα.
    κανε επανασυνδεση.μονος σου..ειναι πολυ ευκολο και απλο.
    θα σου κανουν απολυτως τιποτα.
    πρεπει επιτελους να ξεσηκωθουμε γιατι εχουν παρει πολυ αερα τα μυαλα του κουσουρνα και νομιζει οτι θα δεν υποστει τις συνεπειες ολων αυτων των φοβερων και τρομερων που ερχονται.
    το νερο δεν ειναι δικο τους..ειναι ολων των κατοικων του πλανητη.
    ο καιρος ομως εφθασε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/4/12 21:28

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ!!!
    ΣΤΑ ΚΟΣΚΙΝΟΥ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΡΗΤΗ!!!
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΙΑ!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΝΕΡΟ
    ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΡΗΤΗ ΓΙΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ!!!!
    ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Η ΔΕΥΑΡ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΛΕΒΩ ΝΕΡΟ, ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ!!! ή ΟΛΟΙ ή ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/4/12 22:55

    ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΜΑΙΛ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ή καμμιά Μηνυση. Δεν μπορεί ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ να μας το στερούν με το έτσι γουστάρω! με τι δικαίωμα ρε πουλάς το νερό;;;; και το κόβεις κιόλας; ΕΧΩ ΗΔΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΟΦΕΙΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΑΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/4/12 10:14

    Καντε υπομονη παιδια,μη φωναζεται.Σε λιγο καιρο που θα ιδιοτικοποιηθει και η ΔΕΥΑΡ,το νερο θα ειναι φθηνο,και αν δεν το πληρωνεται ο ιδιοτης δεν θα σας το κοβει.Υπομονη 2-3 χρονια ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/7/12 19:43

      Τοσες πολλες μαλακιες πρωτη φορα ακουω. Το νερο ρε ηλιθιοι ειναι δημοσιο αγαθο αλλα το εχετε δει πως βγαινει και τι πρεπει να γινει για να το πιειτε καθαρο; Με τον κουβα σας το φερνουν σπιτι; Πως θα πληρωθουν ολα αυτα; Οσο για την ιδιοτικοποιηση της ΔΕΥΑΡ να ειστε σιγουροι οτι καμια ΔΕΥΑ δε θα ιδιοτικοποιηθει γιατι απλα αυτες δεν ειναι το προβλημα και ουτε επιβαρηνουν το Δημοσιο. Οποτε παψετε να λετε μαλακιες ολοι εδω μεσα.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος3/4/12 16:00

    οι ειρωνίες 12.14 σίγουρα δεν ωφελούν,εκτός και θεωρείς αφελείς τους αναγνώστες,πράγμα που φυσικά δεν ισχύει,σε αντίθεση με εσένα που βροντοφωνάζεις οτι είσαι υπαλληλάκος του συστήματος. Ναι πελατάκε, να μας απαντήσεις αν ένα ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ όπως το νερό πρέπει να κόβεται ειδικά σε σπίτια.Ο καταγγέλων αναφέρει οτι πληρώνει το τρέχοντα λογαριασμό και έχει πρόβλημα με τη σύνδεση γιατί απλά αδυνατεί. Σε πληροφορώ προσωπικά οτι αν το νερό δωθεί σε ιδιώτη αφενός ας τολμήσει να το αγγίξει και να δεις που θα πάει και αφετέρου τότε και εσυ όπως και εγώ θα είμαστε άνεργοι. Αυτό θα σημαίνει.οτι διαλυθήκαμε. Είναι εντελώς παράλογο,οταν έχουν κατέβει έτσι οι μισθοί,όταν ανεβαίνει η ανεργία να κόβεται το νερό γιατί απλά θέλει να πιάσει στόχους ο διευθυντής!ποια λογική λέει οτι για βασικό αγαθό διαβίωσης έχει το δικαίωμα ο κάθε υπάλληλος της Χ εταιρίας να κόβει το νερό; εάν κάποιος πχ πνιγει ρε παιδιά απο φαγητό,λέω ενα αστείο αλλα πιθανό σενάριο και δεν έχει νερό και πεθάνει τι γίνεται; ας κρυφτεί ο διευθυντής και ο υπάλληλος διακοπής.... και μια μήνυση να κατατεθεί οτι έπαθε πχ σοκ ο πελάτης απο στέρηση νερού αρκεί για να συλληφθεί και ο υπογράφων την εντολή αλλα και ο υπάλληλος. Αν έχεις παιδί καταγγέλοντα στείλτους κανένα αυτοφωράκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/7/12 19:45

      Και εσυ μαλακιες λες. Μην πληρωσεις ΔΕΗ και ΟΤΕ και αμα εχεις..@@!!! πηγαινε να κανεις τσαμπουκα εκει. Οσο για ιδιοτικοποιηση να παρακαλαμε να μη γινει γιατι τοτε θα πλενομαστε μια φορα το χρονο αν εχουμε νερο. ΒΟΔΙΑ!!!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *