ροή ειδήσεων

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ

Δωδεκανήσιοι ! Όλοι μας ακούμε καθημερινά για τις τουρκικές προκλήσεις αλλά και την πρωτοφανή απ'ευθείας αμφισβήτηση της κυριαρχίας μας επι Ελληνικών νήσων απο τους αξιωματούχους...
της γείτονος που οραματίζονται την νέα οθωμανική αυτοκρατορία.

Απο την άλλη πλευρά η χώρα μας βρίσκεται σε μιά απο τις δυσκολότερες περιόδους της σύνχρονης ιστορίας της σχεδόν υπο κατοχή και κυβερνάται απο αμφιβόλου Εθνικών φρονημάτων όντα τα οποία μέσα στην γενική διάλυση που έφεραν περιέλαβαν και την αποδόμηση-αποδυνάμωση του στρατού ।Μοναδική αποτρεπτική δύναμη στο μέλλον όπως διαμορφώνεται θα αποτελέσει η Εθνοφυλακή।
Κάθε άνδρας λοιπόν οφείλει στην οικογένειά του πρωτίστως να ζητήσει την ένταξή του στην Εθνοφυλακή και να επιδιώκει την εκπαίδευση του στον ένοπλο αγώνα αλλά και να αποτελεί μέλος της άμυνας του τόπου του ενάντια σε κάθε απειλή .।
Επίσης οι εν δυνάμει εθνοφύλακες θα πρέπει να πλαισιώσουν τα τάγματα και τους διοικητές και να τερματιστεί αυτή η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί επι συνόλου επτακοσίων πενήντα ατόμων να παρουσιάζονται πέντε με εξαίρεση το Τ।Ε Ρόδου όπου παρουσιάζονται πενήντα άτομα ।
Όλοι έχουμε εργασία και οικογένεια και άλλες ασχολίες αλλά θα ήταν καλό για να συνεχίσουμε να τα έχουμε όλα αυτά να ενταχθούμε και να επενδύσουμε δύο ώρες έστω μια φορα τον μήνα για την εκπαίδευσή μας ।
Όποιος νοιώθει Έλληνας ας επισκευθεί ένα απο τα τάγματα Εθνοφυλακής της περιοχής του εφ όσον έχει λευκό φύλλο πορείας και να ζητήσει την ένταξη του ,να πάρει τον οπλισμό του και να γίνει προστάτης της οικογενείας του και των υπολοίπων .

ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ΡΟΔΟΥ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/4/12 09:36

    Σωστός ο κύριος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/4/12 12:56

    Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου αλλά εγω ψάχνώ εδω και κάτι χρόνια να εντοπίσω ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ σε αυτη τη χώρα και εκτός ελαχίστων περιπτώσεων δυστυχώς δεν εχω καταφέρει να εντοπίσω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/4/12 16:46

    Aν ολοι καναμε κατι και δεν μιλαμε μονο τοτε κατι μπορει να γινει. Το προβλημα της Ελλαδος σημερα δεν πραγματικα οικονομικο αλλα πρωτιστος πολιτικο και αυτο εχει να κανει με την συμπερηφορες μας και της πρωτερεότητες με τα μεγαλα ΕΓΩ μας και αντι το εμεις μεχρη να ξυπνησουμε καλη νυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *