ροή ειδήσεων

Διεθνής έκθεση τουρισμού στη Σουηδία

Στην έκθεση από ελληνικής πλευράς μετείχε η εταιρεία North Events, με το δικό της περίπτερο “Kalimera Grekland”, το οποίο φιλοξένησε ελληνικές περιοχές και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις...
Το ελληνικό περίπτερο προσέλκυσε, πολλούς επισκέπτες χάρη στην ιδέα να παραχωρήσει στους Σουηδούς φίλους έναν τοίχο του περιπτέρου, στον οποίο ο καθένας μπορούσε να γράψει τις ευχές του για την Ελλάδα αυτή τη δύσκολη εποχή. Σχεδόν σε όλες τις ευχές ήταν διάχυτο το αίσθημα της αλληλεγγύης προς τον ελληνικό λαό, αλλά και η αισιόδοξη άποψη ότι οι Ελληνες θα ξεπεράσουν την κρίση. Μεταξύ των σημαντικότερων προσώπων που έγραψαν την ευχή τους ήταν ο διάσημος μόδιστρος Panos Emporio - ο “βασιλιάς” των μαγιό στην Σκανδιναβία, όπως επίσης διευθυντές σημαντικών tour operator, όπως ο Leo Berbu, διευθυντής πωλήσεων Σουηδίας και Νορβηγίας από τον Apollo Kuoni, ο Jacke Mentzas, γενικός διευθυντής από την Airtours, καθώς και οι διευθυντές των οργανισμών τουρισμού της Κούβας, της Πορτογαλίας, της Ιταλίας και πολλοί άλλοι.

Άλλη καινοτομία που αποτέλεσε πόλο έλξης για πολλούς επισκέπτες στο περίπτερο της North Events ήταν η συνεργασία με τον tour operator Apollo Kuoni, στον οποίο παρατέθηκε σημείο πώλησης πακέτων διακοπών -με μεγάλες προσφορές για την Ελλάδα. Οι άνθρωποι του Apollo Kuoni δήλωσαν μεγάλη ικανοποίηση από την ανταπόκριση των επισκεπτών και εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να συνεχίσουν την κοινή τους προβολή με τα περίπτερα της North Events στις εκθέσεις της Σκανδιναβίας για το έτος 2013.

Οι συνεκθέτες που συμμετείχαν στο περίπτερο της North Events ήταν οι Giannoulis Hotels & Resorts, Kalyves Beach Hotel, Kiani Beach Resort, Bio Hotel Suites, Almyrida Beach Resort και οΟργανισμός Ανάπτυξης προ του Άθω Περιοχής.

Διανομή έντυπου υλικού και ενημέρωση έγινε για τους προορισμούς των Δήμου Πάρου, Δήμου Θάσου, Δήμου Μήλου, Δήμου Σύρου, Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας, Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Χαλκιδικής, καθώς επίσης και για τα προτεινόμενα ξενοδοχεία του Ελληνικού Κέντρου Τουρισμού και Εμπορίου: Aegean Houses Hotel, Anthemus Sea Beach Hotel & Spa, Atrium Platinum Resort & Spa, Atrium Prestige Hotel, Atrium Palace Hotel, Blue Bay Hotel, Dolphin Bay Hotel, Elysium Resort & Spa, Heliotrope Hotels, Irene Palace, Louis Hotels, Neptune Hotel, Pilot Beach Resort, Porto Carras, Proteas Blu Resort, Rodos Palladium, Samos Hotel, Sun Beach Resort, The Athenian Callirhoe Hotel, Venus Beach Hotel και Kea Villas.

flashnews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *