ροή ειδήσεων

Δεν θα περάσει η Ολυμπιακή φλόγα από Ρόδο-Καστελόριζο

Έχει γεμίσει ο κόσμος ανεξάρτητες αρχές και επιτροπές από μασόνους και ανθέλληνες! Πόσες χαμένες ευκαιρίες, πόσα αχρησιμοποίητα όπλα στην φαρέτρα ακόμα;...

Παρά το ότι συμφωνώ απολύτως με τις δηλώσεις του κ Γιώργου Νικιτιάδη (αυτό είναι είδηση!) δεν θα σταθώ εκεί και θα πάω ένα βήμα παρακάτω. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα έπρεπε να διαταχθεί να συμπεριλάβει τη Ρόδο και το ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ γιατί απλά είναι Εθνική ανάγκη και προτεραιότητα, τελεία και παύλα.
Δεν μπορεί μια τέτοια ευκαιρία Εθνικής Σημασίας για την ΑΟΖ και τον υποθαλάσσιο ορυκτό πλούτο, που τίθεται σε αμφισβήτηση από τους "φίλους" Τούρκους και τους "φίλους" συμμάχους να πάει χαμένη!
Δεν γίνεται να μην επωφεληθεί ο λαός αυτής της απίστευτης κληρονομιάς, και να μη στείλει στα πέρατα της γης, την εικόνα της ολυμπιακής φλόγας από το Ελληνικό Καστελόριζο, αλλά αυτή την κληρονομιά να τη διαχειρίζεται μια επιτροπή σαν να της ανήκει!
Ο πολιτισμός μας και η Ιστορία μας είναι το σπουδαιότερο όπλο για την προάσπιση των εθνικών μας δικαίων, και γιαυτό δέχονται επιθέσεις από κάθε λογής πληρωμένους επιστήμονες τσαρλατάνους και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, με προφανή σκοπό, μετά την διάλυση όλων των άλλων, και της Ιστορίας και του πολιτισμού μας.

Μάκης Αρμενιάκος
http://antilogoi.blogspot.com

---------------------

Με αφορμή την απόφαση της Ολομέλειας της Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων να αποκλείσει το Καστελόριζο και τη Ρόδο από τη διαδρομή της Ολυμπιακής φλόγας για τους Oλυμπιακούς Aγώνες Λονδίνο 2012, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού και βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Γιώργος Νικητιάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τη βαθιά μου θλίψη για την απόφαση της Ολυμπιακής Επιτροπής να μην συμπεριλάβει τη Ρόδο και το Καστελόριζο στη διαδρομή της Ολυμπιακής φλόγας που θα γίνει στην πατρίδα μας.

Θεωρώ εντελώς ακατανόητο τον αποκλεισμό μιας περιοχής με τεράστια ιστορία, μοναδικό πολιτισμό και πλούσια κληρονομιά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αρχαίας Ελλάδας. Μιας περιοχής με δύο νησιά εξαιρετικής εθνικής σημασίας.

Αναρωτιέμαι για ποιο λόγο δεν έλαβαν υπόψη τους όσοι πήραν την αψυχολόγητη απόφαση, τον δοξασμένο Διαγόρα με τις πολλαπλές νίκες του στους αγώνες της Αρχαίας Ελλάδας, τους γιούς του Δαμάγητο, Δωριέα και Δημάρατο, επίσης πασίγνωστους αθλητές της Αρχαίας Ελλάδας και το πρώτο σύμβολο της ισότητας των γυναικών τη μεγάλη Καλλιπάτειρα ή το ηρωικό Καστελόριζο που στέκεται φρουρός για χρόνια ολόκληρα προασπίζοντας την εθνική μας ανεξαρτησία.

Αναρωτιέμαι αν η μνήμη του Διαγόρα του αθλητή που ανεβασμένος στους ώμους των γιών του έκανε το γύρο του Αρχαίου Σταδίου της Ολυμπίας επευφημούμενος από τους φιλάθλους που ρίχνοντάς του στεφάνια φώναζαν ‘Κάτθανε, Διαγόρα, ουκ εις τον Όλυμπον αναβήσεις’ αξίζει μιας τέτοιας απαξίας.

Καλώ τον πρόεδρο κ. Καπράλο, που εξ όσων γνωρίζω συμμερίζεται τις απόψεις μου, να θέσει το θέμα εκ νέου στην Επιτροπή, ώστε να υπάρξει μία απόφαση που θα αρμόζει στοιχειωδώς στον μεγάλο Διαγόρα, στην Καλλιπάτειρα και στο μαρτυρικό Καστελόριζο”.
http://www.traveldailynews.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/4/12 17:33

    Τουλάχιστο δεν θα γίνουμε ρεζίλη με τους δρόμους που μας έκανε ο σταθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/4/12 18:50

    xestikame an perasei, xestikame ki an den perasei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/4/12 20:20

    Τώρα τους έπιασε τους πολιτικούς μας το πατριωτικό τους....οταν καταστρέψανε την Ελλάδα με τις λαμογιές και την ανικανότητά τους τι σκεφτόντουσαν? απλά την πάρτι τους και μόνο, την καρέκλα τους και τις παχυλές καταθέσεις στην Ελβετία που τις κάνανε γαργάρα και τα κουκούλωνσαν πάλι........σσσσσσσσ σιγά γιατί κοιμάται το παιδί....ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ γιατί πάλι αυτούς θενα ψηφίσετε.Τους σωτήρες της καταστροφής μας.... ΜΑΥΡΟ σε όλους τους παλιούς πολιτικούς που κατάστρεψαν την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/4/12 11:08

    ΚΥΡΙΕ ΜΑΚΗ ΑΡΜΕΝΙΑΚΕ ,

    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ???
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ . ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ??? ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ???? ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ?????
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *