ροή ειδήσεων

Κάτω τα χέρια από τους Πατριώτες Εθνοφύλακες Ρόδου

Image
Η Εθνοφυλακή αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της παλλαϊκής άμυνας των ακριτικών περιοχών της πατρίδας μας, είναι ο ομφάλιος λώρος που ενώνει τις ένοπλες δυνάμεις με όλο τον υπόλοιπο λαό για την αποτελεσματική υπεράσπιση της χώρας από κάθε εξωτερικό κίνδυνο...
Η Εθνοφυλακή  είναι  αναπόσπαστο τμήμα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και ως οργανωμένη στρατιωτική δύναμη συμβάλλει στην άμυνα της χώρας. Η Εθνοφυλακή Ρόδου επανδρώνεται από  3000 Εθνοφύλακες, ενώ στις τελευταίες εκλογές για την ανάδειξη προεδρείου συμμετείχαν 90 μέλη μόνο.  Στόχος του Συνδέσμου είναι τόσο η άρτια εκπαίδευση και κατάλληλη στελέχωση, όσο και το πνεύμα ομαδικότητας, αλληλεγγύης και συναδελφικότητας που είναι αναγκαίο στην κρίσιμη εποχή μας.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα,  καταγγελίες προφορικές καθώς και γραπτή επιστολή μελών του Συνδέσμου προς το Δ.Σ. Συνδέσμου Εθνοφυλακής Ρόδου μιλούν για εχθρική απαξιωτική και ύποπτη στάση του προέδρου του συνδέσμου προς αρκετά μέλη. Σύμφωνα με την επιστολή ο πρόεδρος μετά την τελετή μνήμης για τους ήρωες πεσόντες στα Ίμια, στις 31 Ιανουαρίου 2012  στη Ρόδο, απηύθυνε επίπληξη για την παρουσία μελών της εθνοφυλακής στην τελετή, ενώ η παρουσία τους χαρακτηρίστηκε «επικίνδυνη καί προκλητική». Η φραστική επίθεση συνεχίστηκε αποκαλώντας συγκεκριμένα μέλη ως «ακροδεξιά στοιχεία», συνδέοντας και την παρουσία της Χρυσής Αυγής Ρόδου στην τελετή. Η μήνις του προέδρου δεν εξαντλήθηκε στους εν λογω εθνοφύλακες, αλλά και στους εμπνευστές της εκδήλωσης, δηλαδή ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ.

Η «εχθροπάθεια» του προέδρου προς τους Πατριώτες Εθνοφύλακες συνεχίστηκε, καθώς ζήτησε από την Αστυνομία ΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ, ενώ, ως γνωστό, η Αστυνομία δεν έχει καμία δικαιοδοσία.  Ο πρόεδρος ΜΕΘΟΔΕΥΣΕ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕ τα εν λόγω μέλη να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ, πιστοί στις αρχές, τις αξίες, τα ιδανικά και τους όρκους τους πρός την πατρίδα.


Ο Πρόεδρος  στο παρελθόν είχε αποκαλέσει τη σημαία των εθνοφυλάκων, που ειναι ταγμενος να υπηρετει και να υπερασπιζετε (Ελληνική Σημαία με τόν σταυρό στη μέση) ως «ΠΑΝΙ» (ΩΠΟΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ “ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ” )και «ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΚΗ» και σε αντιπαράθεση με εθνοφύλακα ο πρόεδρος υποστήριξε πως «Η Χρυσή Αυγή είναι παράνομο και επικίνδυνο κόμμα». Ενδεχομένος μελλοντικά οι “προδότες” του έθνους να δικαστούν για τής όποιες αποφάσεις έχουν πάρει, που στόχο είχαν το έθνος καί τα σύνορα μας.

Αλήθεια,  κ. Πρόεδρε :
Ο ρόλος σας θα έπρεπε να είναι  ενωτικός και να εμπνέει συναδελφικότητα στα μέλη του συνδέσμου. Αντίθετα ενεργείτε ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΓΚΡΙΖΩΝ ΖΟΝΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΩΣ Η ΡΟΔΟΣ.


Ποιος ο ρόλος σας σε τέτοια θέση, όταν ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ  ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ σας βρίσκει πολέμιο;  

 Μήπως η νοητή σύνδεση (κατ’ εσάς) ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΩΝ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έρχεται σε αντίθεση με τις πολιτικές γνωριμίες και φιλίες σας;


ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΝΙΑ, ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;


Ο Πρόεδρος, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΜΕ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ, ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΕΠΑΞΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ, ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.


ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΟΔΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥΣ, ΕΝΟΣ ΕΡΓΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝ ΟΙ «ΦΙΛΟΙ» ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΟΚΚΟ ΑΜΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ.

ΛΑΟΣ-ΣΤΡΑΤΟΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *