ροή ειδήσεων

Χειμερινό πρόγραμμα στη Ρόδο

...φαίνεται να ξεκινάει τον ερχόμενο Χειμώνα με την συμμετοχή του Labirint, της AEGGEAN AIRLINES, της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, του ΠΡΟΤΟΥΡ και όλων των τοπικών φορέων...
Όπως ανακοινώθηκε στη συνέντευξη Τύπου του φόρουμ που διοργανώνει στη Ρόδο ο μεγάλος ρωσικός tour operator Labirint, αναμένεται να ξεκινήσει πιλοτικά χειμερινό πρόγραμμα για την πόλη της Ρόδου. Όπως δήλωσε η διευθύντρια Πωλήσεων και μέτοχος του τ.ο. κα. Τατιάνα Ζόντοβα, η εταιρία θα ξεκινήσει την προσπάθεια αυτή αναλαμβάνοντας το σχετικό ρίσκο. Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε την πλήρη στήριξη της προσπάθειας αυτής από την Ένωση αλλά και τους φορείς του νησιού.


Από την πλευρά του ο κ. Ευτύχιος Βασιλάκης, διευθύνων σύμβουλος της AEGEAN AIRLINES, η εταιρία θα στηρίξει το πρόγραμμα με απευθείας αεροπρική σύνδεση με το νησί.

Απαντώντας σε σχετικά ερωτήματα ο κ. Καμπουράκης αναφέρθηκε στην ανάγκη τήρησης ισορροπιών, όσον αφορά τον αριθμό των φιλοξενούμενων Ρώσων τουριστών.

Από την πλευρά της η διευθύνουσα σύμβουλος του LE GRAND κα. Φωτούλα Σαπουνάκη, που εκπροσωπεί τον Labirint στην Ελλάδα δήλωσε ιδιαίτερα αισιόδοξη για την πορεία του ελληνικού τουρισμού και την έλευση Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε από Ρώσο δημοσιογράφο για το να φοβάται τον ανταγωνισμό Τουρκίας και Αιγύπτου, είπε χαρακτηριστικά: " Κανένας δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον Παράδεισο". H κα. Σαπουνάκη εξέφρασε την αισιοδοξία της λόγω της προόδου στο θέμα της visa, της διαθεσιμότητας και της υψηλής ποιότητας των ξενοδοχείων και της ωρίμανσης της ρωσικής αγοράς tour operators, μετά από αρκετά χρόνια. "Σήμερα δεν φοβόμαστε να δρομολογήσουμε πτήσεις ή να εντάξουμε στο πρόγραμμά μας ξενοδοχεία, κάνοντας επεκτάσεις και παίρνοντας το σχετικό ρίσκο", κατέληξε χαρακτηριστικά.
http://money-tourism.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/4/12 20:36

    Καιρός ηταν να γίνει και εδώ οτι γίνεται απο καιρό σε αλλους ανταγωνιστικούς προορισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/4/12 22:52

    mprawo. kali arxi mas efchomai. kairos itan na ksekinisi i toyristiki kinisi toys xeimerinoys mines ston paradeiso. pragmatika imaste paradeisos, ftanei na ton ftiaksoyme apo oles tis plewres toy. gia paradeigma: kathariotita ton paralion, ton dromon, enan oreo podilatodromo, leo ego tora.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/4/12 16:46

    H enosi ksenodohon pos akrivos stirizi ??!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *