ροή ειδήσεων

Ρώσοι περίμεναν 1 ώρα... λόγω έλλειψης πάρκινγκ !

Έκτακτο το Boeing 747 απο Μόσχα UN647 προσγειώθηκε στις 13:40 20/05/12 στη Ρόδο .
Έμεινε 1 ώρα αναμονή στον τροχοδρομο...
γιατι δεν υπήρχε θέση στάθμευσης . Μήπως δεν πήραμε τα μέτρα μας πάλι ; Σε μια χρόνια μεγάλης ύφεσης μήπως θα έπρεπε να προσέξουμε λιγάκι τον τουρισμό μας γιατι εάν λείψουν καήκαμε.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/5/12 17:35

    Αυτα συμβαινουν παντου!!! για 747 μιλαμε και μιλαμε για το Διαγορας που εχει γυρω στις 13 θεσεις σταθμευσης. Ετυχε και εγινε, μην το κανουμε και ολοκληρο θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/5/12 17:36

    Οι νόμιμες θέσεις στάθμευσης για τέτοιου είδους αεροσκάφη είναι συγκεκριμένες. Και η Ρόδος έχει μόνο 1. Στη μία αυτή θέση υπήρχε άλλο αεροσκάφος το οποίο ενώ έπρεπε να φύγει, καθυστέρησε λόγω τεχνικού προβλήματος. Αυτό τουλάχιστον ακούστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/5/12 18:12

    Μου αρέσει που ενώ ο ίδιος λέει ότι ήταν έκτακτο το αεροσκάφος αυτό βγάζει το συμπέρασμα ότι δεν έχουν πάρει τα μέτρα τους!
    Όπως λέει και ο φίλος από πάνω, και είναι αληθές, η θέση στο Διαγόρας για 747 είναι μόνο 1. Οπότε λογικό να υπάρξει μπέρδεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/5/12 18:50

    TO THEMA EINAI OTI OLA AFTA TA XRONIA OI POLITIKOI KAI I YPA DEN ELAVAN TA METRA TOUS GIA EPEKTASI TOU AERODROMIOU ENO EVLEPAN AYKSITIKI TASI STON TOURISMO KAI STIS PTISEIS TSARTER. ENA ARTHRO STIN RODIAKI ENOS PROIN ELEKTI ENAERIAS EDOSE MIA KALI IDEA KAI ENA PLANO ALLA ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/5/12 20:30

      @ Ανώνυμος20/5/12 6:50 μ.μ.

      Μεγάλε!.
      Η μικρός στην ηλικία εισαι, η δεν εχεις μνήμη.
      Πρίν κάποια χρόνια εγινε κίνηση/συζήτηση για μεγάλωμα του αεροδρομίου και επέκτασή του.

      Επανάσταση παραλίγο να γίνει τότε απο τα συμφέροντα των πέριξ Ελληναράδων που θίγονταν τα συμφέροντά τους.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/5/12 22:38

      να σημειωσω οτι η Transaero στελνουν 2 φορες την εβδομαδα 747!!! Αρα δεν ηταν εκτακτο. Εγω εχω ταξιδεψει και στο JFK τα ιδια γινονται οταν εχει πολυ κινηση.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/5/12 22:41

      oπα, σε λαθος ποστ το εβαλα σορρυ!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος20/5/12 19:04

    Προφανως δεν εχετε παει σε αλλα αεροδρομια γι'αυτο μουρμουράτε. Έχω δει τα ίδια σε gatwick και heathrow χρόνια πριν και μιλάμε για τεράστια αεροδρόμια του Λόνδινου όχι σαν τη κλανιά τη δικιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/5/12 21:45

    afta pou grafis file mou den kolane logo parkin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καθε Κυριακη ερχονται φετος 2 747 το μεσημερι. Το πρωτο 1330 και το δευτερο κατα τις 4, ωστε να εχει φυγει το πρωτο για να μπορει να παρκαρει. Οντως για 747 υπαρχει 1 θεση. Προφανως 13.20 που λεει το αρθρο ηρθε το πρωτο, αλλα στη θεση του υπηρχε καποιο αλλο αεροπλανο απο την πρωινη βαρδια για καποιον λογο. Συμβαινουν αυτα. Ειναι ντροπη για αυτο το αεροδρομιο να μην εχει τουλαχιστον 25 θεσεις ομως.Για τη συγκριση απεναντι το Dalaman διακινει 3.000.000 επιβατες το χρονο και εχει την διπλασια πιστα απο τη ΡΟδο που περσι διακινησε 4.200.000 ,με 13 θεσεις +2 καινουργιες = 15. Στο δικο μας επικρατει μια απιστευτη αναρχια. Να μην αναφερω τις υπηρεσιες εδαφους. Οι Ρωσοι απο το συγκεκριμενο Τζαμπο μπορει να εκαναν και 2 ωρες να παρουν βαλιτσα. Καθαρα ευθυνη της ΥΠΑ που αφησε τους χωριατες να χτισουν γυρω-γυρω και δεν ελεγχει τις εταιριες για θεματα προσωπικου. Ο καθενας εκει μεσα κανει ο,τι θελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/5/12 18:54

      Επειδή έχεις μικρή μνήμη... Το αεροδρόμιο χτίστηκε δίπλα σε κατοικημένη περιοχή με το έτσι θέλω και την βία της χούντας και κανείς χωριάτης δεν πήγε να χτίσει δίπλα στο αεροδρόμιο.... Τώρα αν εννοείς χωριάτες το κτήριο της αντιπροσωπείας αυτοκινητών, το κτήριο με τα τρόφιμα για τα αεροπλάνα και τους φούρνους Ρόδου, μάλλον έχεις μεγάλο πρόβλημα γιατί χτίστηκαν την δεκαετία του 90, σε ιδιόκτητα οικόπεδα, ας τα έπερνε και αυτά η χούντα από το 70 με το έτσι θέλω όπως και όλα τα υπόλοιπα οικόπεδα του Παραδεισίου καταστρέφοντας ένα χωριό!!!
      Εσένα πως θα σου φαινόταν αν ο δρόμος κάτω από το σπίτι σου πρέπει να μεγαλώσει, αλλά πρώτα θα πρέπει να κρεμίσουμε το σπίτι σου????
      Απλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας... Και μην ξεχνάμε έχουμε ένα από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια της νησιωτικής Ελλάδας...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/5/12 23:38

      Δεν εχω αναμνησεις απο τοτε φιλε μου γιατι δεν ειχα γεννηθει. Οποιαδηποτε περιοχη στη βορεια Ροδο κι αν ειχε επιλεγει ηταν κατοικημενη. Το αεροδρομιο δεν επρεπε να ειχε κατασκευαστει εκει. Για πολλους λογους με κυριοτερο τον λοφο που με το νοτια κανει τον διαγορα πολυ επικινδυνο και δευτερον γιατι χωροταξικα με ενα χωριο κολλημενο πανω δεν μπορεις μακροπροθεσμα να το επεκτεινεις. Χωριατες εννοω οσους πηγαν και εχτισαν εξοχικα στην παραλια και επισης οσους ξενοδοχους εχτισαν κοντα και τωρα κλαινε για το θορυβο. Για να χτισεις κοντα πρεπει να παρεις την αδεια της ΥΠΑ. Ολοι αυτοι την πηραν με τον ενα ή τον αλλο τροπο και τωρα για να φυγουν πρεπει το κρατος να τους χρυσωσει για τις απαλλοτριωσεις. Οσο για τα οικοπεδα που πηρε η Χουντα, για τα οποια δεν ξερω αν αποζημιωθηκαν οι ιδιοκτητες τοτε, αν και φανταζομαι οτι αρκετα θα ανηκαν στο Δημοσιο, τι να κανουμε τωρα. Αν ειχαν αδικηθει καποιοι 100% μεταπολιτευτικα θα μπορουσαν να το διεκδικησουν. Η αντιπροσωπεια αυτοκινητων εχει απαλλοτριωθει ηδη και μενει το διαδικαστικο για να φυγει ο ιδιωτης και να εκμεταλλευτει την εκταση το αεροδρομιο. Οσο για την τελευταια προταση σου, εχουμε μεγαλο αεροδρομιο οντως, μονο αν το δεις απεξω και σε διακινηση κοσμου. Σε υπηρεσιες ειναι σκατα οπως και τα υπολοιπα, απλα λιγο καλυτερο. Το λεω με επιγνωση γιατι το αγαπω μιας και δουλευω εκει. Τελος τα μισα λεφτα απο το Σπατοσημο αν ειχαν επενδυθει στον Διαγορα με το σωστο τροπο θα ηταν κοσμημα και οχι υποστεγο.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος21/5/12 12:40

    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΥΛΟΓΟΙ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ.
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΥΛΟΓΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ & ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ (ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΕΡΕΚΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ) Η ΡΟΔΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ...
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ?
    ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?
    ΠΟΣΟ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΡΟΧΗ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΕΡΑ Ή ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΦΕ ΦΟΡΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ????
    ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ????
    ΠΟΤΕ ΡΕ?

    ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ....ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΓΙΑ 747...
    ΣΚΑΤΑ ΤΟΤΕ ΡΕ ΖΩΑ....

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/5/12 00:43

      . .@ Ανώνυμος21/5/12 12:40 μ.μ.


      Πολύ έπαρση και αερολογία το παραπάνω.

      Ολοι οι αλλοι για σενα φταίνε, ειναι δοσίλογοι κλπ κλπ, εκτός απο τους Ελληναράδες που εχτισαν η εγκαταστάθηκαν με τον ενα η τον αλλο τρόπο τριγύρω απο το αεροδρόμιο.

      Πως να μεγαλώσει ετσι το αεροδρόμιο?

      Αλλά ειπαμε μπλά μπλά και το κάτι να έχουμε να λέμε και να κατηγορούμε.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *