ροή ειδήσεων

«Ημουν 40 χρόνια ΝΟΜΙΜΟΣ μετανάστης στην Αμερική και δεν θα αφήσω να μου τα φάει ο Τσίπρας και οι κομμουνιστές»

Δολάρια ήθελαν οι περισσότεροι από τους πελάτες μεγάλης τράπεζας, που εμφανίστηκαν χθες σε κεντρικό κατάστημα «στολίζοντας» τους πολιτικούς...
και ειδικότερα αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Η κίνηση στις τράπεζες «αποδεικνύει ότι οι πολίτες δείχνουν μεγαλύτερη ψυχραιμία από τους πολιτικούς» υποστήριζαν χθες τραπεζικά στελέχη, τα οποία δεν έκρυβαν όμως ότι καταγράφεται σταδιακή διαρροή καταθέσεων. Οσοι πήγαν χθες το πρωί στο συγκεκριμένο κατάστημα ήθελαν δολάρια, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται οι δύο ταμίες, οι οποίοι προσπαθούσαν να τους καθησυχάσουν. Οι πελάτες που εμφανίστηκαν ήταν όλοι ηλικιωμένοι και σχεδόν όλοι ήθελαν να πάρουν ένα μικρό τμήμα των αποταμιεύσεών τους σε αμερικανικό νόμισμα.

«Ημουν 40 χρόνια μετανάστης στην Αμερική και δεν θα αφήσω να μου τα φάει ο Τσίπρας και οι κομμουνιστές» έλεγε ένας υπερήλικας, ο οποίος ήταν γνωστός των τραπεζοϋπαλλήλων. Οταν προσπάθησαν να τον καθησυχάσουν, ο παππούς, που πρέπει να ήταν άνω των 80 ετών, αγρίεψε ακόμα περισσότερο: «Θες να πεινάσω;» έλεγε στον ταμία, ο οποίος του εξηγούσε ότι δεν μπορεί να πάρει περισσότερα από 2.000 δολάρια. Για την ακρίβεια, οι πελάτες έπαιρναν ελαφρώς λιγότερα από 2.000 δολάρια, καθώς επιβαρύνονταν με κρατήσεις. Ουδείς από τους λίγους συνταξιούχους που περίμεναν στην ουρά δεν ζήτησε πάντως ολόκληρη την κατάθεσή του. Ενας, όμως, αναρωτήθηκε μήπως «πρέπει να τα σηκώσει όλα», χωρίς να λάβει απάντηση από τους προσεκτικούς υπαλλήλους της τράπεζας.

Υπήρχαν πάντως ένας δύο πελάτες που, αντί για το ταμείο, προτίμησαν το γραφείο με τα εμβάσματα. Ενας έστελνε χρήματα σε συγγενή του στην Αγγλία, ενώ κάποιος περίμενε για να στείλει κάποιο ποσό στις ΗΠΑ. Από τις συζητήσεις των υπαλλήλων καταλάβαινε και ο πλέον αδαής ότι παρακολουθούνταν στενά η εκροή καταθέσεων, αλλά και τα εμβάσματα, καθώς ο διευθυντής του υποκαταστήματος ενημερώνονταν συνεχώς από το προσωπικό.

Τα τηλεγραφήματα των διεθνών πρακτορείων και οι αναλύσεις των ξένων οίκων δείχνουν πάντως ότι η εκροή καταθέσεων δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Στην Ισπανία υπήρξε κινητοποίηση της κυβέρνησης η οποία χρειάστηκε να «μαζέψει» φήμες για μαζική απόσυρση αποταμιεύσεων από τράπεζες, λίγες ημέρες μετά τη διάσωση της Bankia. Αλλά και στην Ιταλία καταγράφεται το ίδιο φαινόμενο, όπως και σε γαλλικές τράπεζες που έχουν έκθεση στην Ελλάδα. Γι' αυτόν τον λόγο υπάρχουν αναλυτές που προτείνουν ένα νέο πανευρωπαϊκό σύστημα εγγύησης καταθέσεων, το οποίο θα καθησυχάσει τους αποταμιευτές ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Φώτης Κόλλιας
"Δημοκρατία"

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/5/12 21:25

    Δεν χρειάζεται άγχος όπως δήλωσε ο Στρατούλης θα πάρουν 50 δις οι τράπεζες, από νέο δάνειο, θα τις εξυγιάνουν και μετά θα της δώσουν σε ιδιώτες, καθαρά πράγματα!!!
    Όσο αναφορά στον παππού πρόσεχε οι κομμουνιστές θα σου πάρουν και την γυναίκα σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/5/12 22:01

    swvara ? pio danio ? ?????? pios sou dinei danio ???? o papous sou mporei....akou ekei danio ...ta dania prepi na dopseis pisw ...Ellada theli mono na ta parei oxi kai na deinei pisw ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/5/12 22:25

    ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ? ΠΟΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ???? ΠΟΙΟΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΟΚ? ΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΦΘΕΙΡΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ. ΟΛΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ ΚΟΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ "ΟΛΟΙ" ΕΝΝΟΩ .... "ΟΛΟΙ" ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ?????ΟΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/5/12 23:32

    ΠΑΠΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/5/12 00:03

    H propaganda pianei topo!!! Gia ola fteei o tsipras o kamenos kai h xrysh aygh!!! 360dis!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/5/12 00:19

    Ο μαλάκας ο Ελληνας φταιει που δεν ξερει τι ψηφίζει .το τζαμπα και τα δανεικα πεθάνε πρεπει να υδρώση ο κολος σας τωρα να δουλεψετε πολυ σκληρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/12 08:34

      ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/5/12 13:43

      Μάθε βλακάκο να γράφεις ελληνικά και μετά να νουθετείς τον κόσμο!! Άκου υδρώση ο ρωσοπόντιος

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος24/5/12 00:26

    Πρός τα άπλυτα και χαραμοφάηδες τεμπελίδες τους τσιριζεους που ακόμη ζούν απο τους γονείς τους εαν βγεί εσείς θα πάθετε μεγαλύτερη ζημία γιατι θα κόπη ολκληρωτικά η συντάξεις των γονέων σας και οι μισθοί του δημοσίου θα γίνουν αρκετοί να ζουν μόνο γία 20 μερες δεν θα μένει τίποτα για σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/5/12 02:03

    Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ κατά του ΣΥΡΙΖΑ σε όλο της το μεγαλείο !

    Ρε δε ντρέπεστε τα μούτρα σας να χυδαιο-λασπολογήτε έτσι ασύστολα τον ΣΥΡΙΖΑ ?

    Στο κάτω κάτω βρε πανηλήθια άτομα που γράφετε λασπο-άρθρα σαν και αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο κόμμα που τόλμησε και αντιτάχθηκε στη Μέρκελ και στο ΔΝΤ και ο Τσίπρας ακόμα και τώρα ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΑΣ !

    Κόψτε λοιπόν τις λάσπες και τις μαλακίες !
    ΣΥΡΙΖΑ να μπεί μια τάξη στη χώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/12 03:16

      PIOS SIRIZA ...TI ANTISTATHIKE ... POU PRIN 3 BDOMADES ELEGE KATAGKELIA MNIMONIOU KAI TORA PAI STO PAPOULIA KAI TOU LEI GIA EPANADIAPRAGMATEUSI?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/5/12 07:55

      POIA OLA MME TOU EKSWTERIKOU RE KARAGKIOZI AFOU OUTE AGGLIKA DEN KSEREI NA MILISEI!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/5/12 18:35

      24/5/12 7:55 π.μ. καραγκιόζης είσαι ΕΣΥ 24/5/12 7:55 π.μ.
      σαρέσει ή δε σαρέσει, η αλήθεια είναι ότι μόνο ο Τσίπρας είχε το θάρρος και τα αρχίδια να βγεί να μας υποστηρίξει, να υποστηρίξει τη χώρα και το λαό !

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος24/5/12 02:22

    κλείστε τους γέρους και τις γριές στα σπίτια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος24/5/12 07:27

    ΤΗΣ ΤΑ ΕΚΛΑΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ.ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/12 08:35

      ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ, ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.... ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ. ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος24/5/12 08:09

    Ο ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ...Η ΑΘΕΑΡΑ Ο ΦΙΛΟΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος24/5/12 08:11

    ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΟΟΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ ΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο 37 ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΓΕΝΝΗΤΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΛΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ (ΒΛΕΠΕ ΑΛΕΚΑ ) ΕΙΝΑΙ ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΗΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΦΙΣΣΑ ΠΟΥ ΚΥΚΚΟΦΟΡΕΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!! ΝΑ ΣΤΑ ΠΑΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος24/5/12 08:14

    Μονο και μόνο για το οτι αρχισε να λεγεται η λεξη διαπραγματευση η οποια πριν δεν υπηρχε καν αξιζει να ψηφισεις τον Αλέξη Τσίπρα ειναι ο μονος που σταθηκε σαν αντρας και πολιτικος απεναντι στους γυπες της Ευρπωπης !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος24/5/12 08:39

    ΠΟΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΑΠΟΥ!!!!! ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΤΑ ΦΑΜΕ ΞΑΝΑ!!!!!! ΟΠΩΣ "ΜΑΖΥ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/12 08:55

      ΜΑΖΙ με Ι ζώο θες να γράφεις και σε μπλογκ. Μου βγαίνει το μάτι κάθε φορά. Κοτσάρουμε ενα ι και οποιο πάρει ο χάρος. Α και ο παππούς με 2 Π γαμώ τη δυσλεξία μου. Θες να γράψεις και
      Συνθήματα ξεσηκωμού που με το που τα διαβάσει κάποιος βάζει τα γέλια. Τουλάχιστον γράφε με μικρά να το περνάμε στο ντούκου...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/5/12 23:51

      Όπως λέμε.... ΧΡΕΙΣΥ ΑΒΓΟΙ...

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος24/5/12 10:36

    O NEO ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ - ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ -ΘΑΘΑΝΔΡΕΟΥ - ΜΠΕΙΤΑΙ ΣΤΟ http://syrizasos blogspot.com/ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ !!!!!! ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΣ-ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ- ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ο.Ζ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιάννης24/5/12 12:19

    Ρε παππού ,ήρθες από την Αμερική και ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ έτσι.Μάθε λοιπόν ότι αυτοί σου κλέβουν τα λευτά σου και όχι μόνο, αλλά αυτοί καταστρέψανε και το μέλλον των παιδιών σου και των εγγονιών σου.Και αυτές τις παπαριές που ακούς για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι από τα ΜΜΕ και όλους τους διαπλεκόμενους που αρχίζουν και τα παίζουν. Γι αυτό όλοι ΣΥΡΙΖΑ μήπως και ξεβρωμίσει ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος24/5/12 13:48

    Αν σκοπεύεις να ψηφίσεις το Ανθελληνικό κόμμα ΣΥΡΙΖΑ,
    διάβασε πρώτα τις "θέσεις" του:

    Κατάργηση:

    1) Μαθήματος θρησκευτικών από τα σχολεία
    2) Προσευχής
    3) Παρελάσεων
    4) Όρκου, στις Ένοπλες Δυνάμεις - Δικαστήρια - Βουλή
    7) Σταυρού από την Ελληνική σημαία - Σχολεία - Δικαστήρια - Δημόσιες Υπηρεσίες κλπ

    Ναι:

    1) Στη ανέγερση Τζαμιών
    2) Στη χορήγηση ασύλου στους λαθρομετανάστες
    3) Στη νομιμοποίησης όλων των λαθρομεταναστών
    4) Να ονομασθούν τα Σκόπια, Μακεδονία
    5) Να αναγνωρισθεί η Τουρκική Ένωση Ξάνθης
    6) Να δημιουργηθεί Σλαβομακεδονικό κόμμα της Μακεδονικής μειονότητας
    7) Να αναγνωρισθεί το Τουρκικό κόμμα DEB στην Ξάνθη
    Επίσης:

    Η Γενοκτονία των Ποντίων ήταν απλά ένα παραμύθικαι:

    Tο 1821 "είχαμε δύο εμφυλίους"( , Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ήταν "Gay"

    Αν συμφωνείς με τις "θέσεις" τους,
    ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος24/5/12 13:50

    Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΕΓΕΡΘΗΤΟ. ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ (ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ-ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΛΕΜΩΝ Η ΧΟΥΝΤΑΣ) ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΕΤΣΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΦΤΩΧΟΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΝΟΤΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΓΕΡΘΗΤΟ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΝΕΦΕΛΩΔΗ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    Α ΡΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΜΕΓΑΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ- ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ-.
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ.
    ΖΗΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (π.χ ΑΦΓΑΝΟΙ -ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ- ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΨΟΥΝ-ΒΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ.
    ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩ ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος24/5/12 13:51

    Αυτούς υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ!!!

    Indymedia: Συνέλαβαν τον Αφγανό ταξικό αδερφό μας για το φόνο του φασιστάκου Λαζανά!!!

    Δείτε τι γράφει το indymedia για τη σφαγή του Λαζανά στην Πάτρα από τα λαθροζώα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/12 18:37

      Τι σχέση έχει βρε χαζοβιόλη εσύ το Indymedia με τον Σύριζα ?

      ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΙΑ !!!!!!
      ΕΛΕΟΣ

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος24/5/12 16:22

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος25/5/12 00:00

    ΕΣΥ Ο 24/5/12(4:22) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ...... ....ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΠΟΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ?ΨΗΦΙΖΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑ.....ΣΟΚ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΙΣΑΣΑΑΑΑΑ.....ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΡΑ ΞΑΝΑ ΠΑΣΟΚ........ΣΚΟΡΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ.....ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΗ..ΕΝΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ ....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΝΝΝΝΝΝΝΝ......ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ.....Τ Ε Λ Ο Σ . . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος29/5/12 09:32

    Aλέξης και ξερό ψωμι. Προτιμω αυτό που δεν ξέρω απο αυτό που θα μου ελθει τον Ιουνιο ειναι η μονη ελπίδα μας, δεν μασαμε πιά ελπίζω οτι ξυπνήσαμε αν και τα τελευταία γκαλοπ δειχνουν οτι οι εκβιασμοι και τα ψευτοδιλλήματα των δύο κομμάτων και των φιλικα προσκείμενων ΜΜΕ Ευρω ή Δραχμή πιάνουν τόπο δυστυχώς. Ξυπνήστε Πατριώτες για 300 ευρω θα σας βγάζουν το σπιτι σας στο σφυρί τον Ιούνιο που θα ξαναέλθει η Τρόϊκα ζητά την αρση των πληστειριασμών ακόμα και για την 1η κατοικία, με συνοπτικές διαδικασίες και σε πολυ λίγους μήνες 2-3 (γιατι φρόντισαν να αλλάξει ο νόμος για αυτο) θα μπορούν να σας πάρει ο οποιοδήποτε το σπίτι σας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *