ροή ειδήσεων

Έκλεισε το μάτι στην τρίτη θέση

Ο Πανιώνιος νίκησε 73-63 τον Κολοσσό Ρόδου και τερμάτισε στην τρίτη θέση του φετινού πρωταθλήματος. Κορυφαίος για την ομάδα της Νέας Σμύρνης ο Τζον Ντίμπλερ (20π) που έπαιζε με... κλειστό το ένα μάτι.
Το παιχνίδι ήταν σε όλη του τη διάρκεια ντέρμπι, αλλά από το τρίτο δεκάλεπτο και έπειτα οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα επέβαλαν τους δικούς τους κανόνες και με οδηγό τον Τζον Ντίμπλερ έφτασαν στη νίκη. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ των «κυανέρυθρων» δέχτηκε ένα χτύπημα στο αριστερό του μάτι από τον Αντώνη Ασημακόπουλο στο πρώτο δεκάλεπτο και γι' αυτό έμεινε περίπου πέντε λεπτά στον πάγκο της ομάδας του. Όταν επέστρεψε στο παρκέ, το αριστερό του μάτι ήταν ουσιαστικά κλειστό, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να οδηγήσει την παρέα του στη νίκη και την κατάληψη της τρίτης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα.Φυσικά και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν στο Eurocup.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Φάνηκε να το θέλει πολύ περισσότερο από τον Κολοσσό Ρόδου, οι παίκτες του οποίου έδειξαν να μένουν από δυνάμεις στο τέλος του ματς. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο και κατάφεραν τελικά να φτάσουν στη νίκη και την κατάληψη της τρίτης θέσης.

MVP: Ο Τζον Ντίμπλερ. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ του Πανιωνίου έκανε σπουδαίο παιχνίδι και κατάφερε να οδηγήσει την παρέα του στη νίκη. Ο Αμερικανός ήταν αυτός που έδειξε τον δρόμο στους συμπαίκτες του, ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο που η ομάδα της Νέας Σμύρνης έδειχνε πως δεν μπορούσε να φτάσει με ευκολία στο καλάθι των Ροδιτών.

AΦΑΝΤΟΣ: Κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει παίκτης του Κολοσσού Ρόδου εδώ καθώς οι "θαλασσί" έκαναν σπουδαία σεζόν φέτος. Σε ό,τι έχει να κάνει με το σημερινό παιχνίδι, ο Ρούμπεν Μπόικιν δεν ήταν ακριβώς... άφαντος, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού την ομάδα του.

KEY POINT: Η άμυνα του Πανιωνίου ήταν αυτή που έκρινε το παιχνίδι. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα... έπνιξαν τους παίκτες του Κολοσσού με την άμυνα τους και το γεγονός πως πάντα πάνω στον Χάτεν και τον Λιακόπουλο πήγαινε παγίδα ώστε να φύγει η μπάλα από τα χέρια τους, ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε δώσει εντολή να πηγαίνει και δεύτερος παίκτης του όταν οι δύο γκαρντ του Κολοσσού είχαν την μπάλα στα χέρια τους και τελικά αυτό ήταν που έκανε και τη διαφορά τελικά στο παιχνίδι.

AΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Περίπου 500 φίλοι του Κολοσσού Ρόδου βρέθηκαν στο Βενετόκλειο ώστε να δουν για τελευταία φορά φέτος την ομάδα του Βασίλη Φραγκιά. Φυσικά η ατμόσφαιρα ήταν για ακόμη μια φορά εκπληκτική και άκρως μπασκετική. Θα μπορούσαν να υπήρχαν και περισσότεροι φίλαθλοι στις εξέδρες, αλλά η μέρα και η ώρα που έγινε το ματς, δεν βοήθησε προς αυτή την κατεύθυνση.

Δεκάλεπτα: 18-18, 36-37, 50-55, 63-73

Κολοσσός Ρόδου (Φραγκιάς): Λιακόπουλος 7 (5ασ, 2κλεψ, 3λαθ), Χάτεν 7 (1τριπ, 4ριμπ), Καλαϊτζής 11 (7/7βολ), Γεωργαλής, Ασημακόπουλος 16 (1τριπ, 6ριμπ), Μπόικιν 2, Χαρίσης 5 (4ριμπ), Τσάμης 5 (1τριπ), Χόπσον 10 (1τριπ).

Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος 1 (7ασ), Κιζ 9 (1/7τριπ), Αθανασούλας, Ντίμπλερ 20 (3/3βολ, 4/4διπ, 3/8τριπ, 4ριμπ, 1κλεψ), Μπατής 5 (5/6βολ, 3ασ), Καββαδάς 15 (7ριμπ), Νάτζφεϊ 9 (1τριπ), Παραγυιός 6 (4ριμπ), Μπάρλος 8 (1τριπ).

gazzetta.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *