ροή ειδήσεων

Επίθεση δημοτικού συμβούλου της Ρόδου σε πολίτη

Την πέμπτη 3 Μαΐου εισερχόμενος με μια συνάδελφο μου στη παλιά πόλη της Ρόδου διασχίζαμε την πλατεία στην οποία θα μιλούσε ο Βενιζέλος μία ώρα μετά...

Άδεια η πλατεία από κόσμο ακόμα εκείνη την ώρα, αλλά γεμάτη με δεκάδες αστυνομικούς, ένστολους και μη, και ενώ είχαμε σχεδόν περάσει τη πλατεία για να συνεχίσουμε το περπάτημα που κάνουμε συχνά, δέχτηκα επίθεση με τραβήγματα, σπρωξίματα και απειλές ότι θα με κάνει μαύρο στο ξύλο, από έναν δημοτικό σύμβουλο, γνωστός σαν Παγκαλάκι, λόγω όγκου και ιδεολογίας, της πλειοψηφούσας παράταξης της Ρόδου προσκείμενης στο ΠΑΣΟΚ, .
Σε κατάσταση αμόκ και με στυλ χούλιγκαν κερκίδας με τράβηξε πίσω σε κάποιον μη ένστολο της ασφάλειας κατηγορώντας με ότι πέρασα από εκεί με σκοπό να κάνω επεισόδια και λέγοντας τους να με διώξουν από τη παλιά πόλη. Και ενώ ζητούσα τα ονόματα των αστυνομικών για να έχω μάρτυρες για το συμβάν πέραν της συναδέλφου μου κανείς δε μου έλεγε όνομα. Εκτελώντας την εντολή που τους έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος με εκφόβιζαν ότι θα με προσάγουν, χωρίς να μου απαντάνε σε επανειλημμένες ερωτήσεις μου με ποιο κατηγορητήριο όλα αυτά, ενώ εγώ ήμουν αυτός που δέχτηκα την επίθεση και τις απειλές.
Στο τέλος απομακρυνθήκαμε από δύο άτομα της ασφάλειας από την παλιά πόλη, συζητώντας μαζί τους εξέφρασα την απορία, σαν επαγγελματίες ασφαλείας που είναι, αν πράγματι πιστεύουν ότι θα μπορούσε ένα άτομο να τα βάλει με 80+ αστυνομικούς.
Είχα περάσει από πολλές προεκλογικές ομιλίες που γίνανε στο νησί, Οικολόγων-Πρασίνων, ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητων, ΕΠΑΜ, Απόστρατων και πουθενά δεν υπήρξε το παραμικρό θέμα, όχι μόνο με μένα αλλά με κανέναν πολίτη και μάλιστα δεν υπήρχε στα περισσότερα από αυτά αστυνομική δύναμη.
Οι πασόκοι βέβαια είναι αλλιώς, αναπολούν την εποχή που καταδίδανε στους γερμανούς όσους δε χωνεύανε χωρίς λόγο και αιτία.
Ας ελπίσουμε ότι από δευτέρα η χούντα πέφτει και η δημοκρατία αναγεννιέται στην Ελλάδα!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/5/12 17:53

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 250 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΕΚΑΒ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ,ΠΟΥ ΦΥΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΧΕΖΑ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΗΜΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΞΕΚΟΥΤΙΑΣΜΕΝΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑΣ!! ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ Η ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΦΑΤΣΑ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΣΕ ΕΝΑ 20 ΛΕΠΤΟ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΣΑΝΕ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΓΕΡΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΑ 2,5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/5/12 18:07

    ο δημοτικός σύμβουλος πρέπει να ήταν ο Καρατζιάς γιατί πέρα που είναι Πασόκ, είναι και βλάκας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/5/12 18:08

    MAKARI AFTA POU LES FILE MOU 7:53 NA TA KATALAVE EPITELOUS O KOSMOS 35 XRONIA MAS DOULEVOUNE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/5/12 18:13

    KALA SE EKANE MI NOMIZHS DEN KATALAVAME PIOS ISAI KAI DEN KSEROUME OTI PHGES EKH GIA NA KANHS FASARIA. KI ALLO KSYLO EPREPE NA SOU DWSEI THXEROS ISOUN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/5/12 19:54

      Γιατι βαζανιζης το μικρουλικο πεος σου απο το πρωι εως το βραδυ ρε και μετα οτι χοντραδια μενουν νομιζεις οτι ειναι ιδεες που προσπαθεις να της πεις η να της γραψεις ; Θα κανω μηνυση στην ζωοφιλικη που σε αφηνουν να κανεις κακο στο υπερβολικα μικρουλικο πεος σου και θα σου βαλουν και πιπερι στον ποπο και στο στομα ! Μαλακομπουκωμενο σκατοπαιδο του σωληνα !

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/5/12 10:20

      ESY MPOREI NA VRIKES TO PEOS MOU MIKROULIKO EPEIDH EISAI MEGALH RODELA H MANOULA SOU OMWS MIA HARA TO EUHARISTI8HKE. ESEIS TA AFENDIKA TOU BLOG OPOIA MHNHMATA DE SAS SYMFEROUN TA SVHNETE.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος5/5/12 18:43

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ " Ανώνυμε, 08:13 AM".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/5/12 19:45

      Τρομπας θα ελεγα γιατι ο μαλακας ειναι κυριος σημερα !

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/5/12 01:18

      KYRIOI MALAKES STAMATHSTE NA MOU TA PRHZETE GIATI 8A TIS FATE KI ESEIS.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/5/12 02:53

      Τσου ρε καλιγουλα..μπρρρρρ σκιαχτηκα χαχαχαχχαχαχαχχαχα

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/5/12 18:18

      συνεχίζει να απειλεί το χοντροβούβαλο 35 χρονών μαλ@κ@ς!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος5/5/12 18:47

    μου αρεσει που καποτε πριν λιγο καιρο τρεχαμε να υποστηριξουμε τους αστυνομικους στα δικαστηρια σαν πολιτες για την αποφυλακιση των εμπορων ναρκωτικων και εβγαιναν οι αστυνομικοι και μας ευχαριστουσαν.Αλλα ειπαμε να μην τα ξαναλεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/5/12 19:52

    pigene pes ta ston spano na paei na ton xastoukisei kai afton....... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/5/12 20:22

    ΚΩΛΟΠΑΣΟΚΙΑ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΨΆΞΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΊΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΩΛΟΑΣΟΚΙΑ
    ΜΟΥΤΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/5/12 20:22

    08:13, μάθε πρώτα ελληνικά και ορθογραφία, δεύτερον αν πιστεύεις ότι πήγα για φασαρία σε μια πλατεία με 80+ αστυνομικούς θα πρέπει επίσης να πιστεύεις ότι το κάθε μου αρχ... ζυγίζει 20 κιλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/5/12 01:20

      EPEIDH KSEROUME PIOS MALAKAS ISE MHN TO HONDRENEIS ALLO GIATI DE SE SYMFEREI.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/5/12 02:48

      Γιατι δεν απαντας σε αυτο που ρωταει ρε φιλε;Το μονο που λες ειναι ξερουμε ποιος μαλακας εισαι και δεν σε συμφερει.Εσυ δλδ.δεν εισαι μεγαλυτερος μαλακας που δινεις αυτες της απαντησεις;Μιλα σαν ανθρωπος κανε διαλογο και μην κανεις τον μυστικο πρακτορα.Μα ειναι δυνατον να τα βαλει ο αλλος με 80 μπατσους;Και να σε ρωτησω και κατι αλλο;Αν το χοντρινη τι θα γινει ρε μεγαλε;Χουντα εχουμε;Αλλα θα μου πεις Πασοκ=χουντα οποτε εχεις δικιο !!! Η Απαντηση η δικη μου ειναι οτι θα του κλασεις τα παπαρια φιλαρακο και δεν εχω και καμια σχεση ουτε ξερω τον τυπα που εκανε την δημοσιευση.Απλα μου ανεβενει ασχημα το αιμα οταν βλεπω και ακουω μπουρδολογιες !!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/5/12 10:22

      NA TOU DWSOUME KAI VRAVEIO POU TA EVALE ME 80 BATSOUS POU DEN EIHAN ALLH DOULEIA NA KANOUN ALLA ASHOLOUNTAN ME TON HRWA.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος5/5/12 20:27

    XAXAXA!!!
    Ayto einai pou leme "edw o kosmos kegete kai to moun9 xtenizete"
    Mayrizoume dykomatismo ayrio kai afiste tis malakies!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/5/12 21:03

    Όσων η ψυχή δεν έχει έως τώρα ΣΥΧΑΘΕΙ τα έργα και τις μέρες των ΠΑΣΟΚΩΝ είναι άξιοι της μοίρας τους και θα είναι άξιοι της μοίρας τους για την ΔΥΣΤΙΧΙΑ, τον ΠΟΝΟ και τη ΦΤΩΧΕΙΑ που ΕΡΧΕΤΑΙ αν το ΠΑΣΟΚ ξαναβγεί...

    Ως πότε θα μας κυβερνάνε οι Πασόκοι, μονότερμα έχουνε πάρει τη χώρα ? Τη είναι η Ελλάδα τσιφλίκι των Πασόκων και εμείς δουλάρες τους ?

    Ξυπνάτε Έλληνες Δεξιοί, Αριστεροί, Κεντρώοι ξυπνήστε και ψηφίστε άλλους, ΑΡΛΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣ0Κ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/5/12 21:25

      Ενώ η ΝΔ με τον κωλοτούμπα τον αντωνάκη νομίζεις πως θα περάσουμε καλύτερα...μαύρο και στους δύο ρε κολλημένοι!!!
      σκεφτέιτε πια λίγο και με το πάνω κεφάλι....ανεγκέφαλοι!!!

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος5/5/12 21:30

    Ρε φίλε κακός, επρέπε να ζητήσεις να σε προσάγουν και μετά θα μάθενες και το όνομα του αστυνομικού αλλα και ολη η Ρόδος το όνομα και του δημοτικού συμβούλου , έτσι κι αλλιώς δεν θα σου κάνανε τίποτα! τα άλλα αφησέτα πάνω μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/5/12 21:33

    Tο γέλίο είναι ότι όλοι οι αστυνομικοί το παίζουν δεξιο΄ί και πατριώτες και φύλακες τους συντάγματος και των νόμων...νομίζω καταλαβαίνετε που το πάω...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος6/5/12 07:27

    Μακάρι να αφυπνιστεί ο Έλληνας (νεοΈλληνας) και να γίνει κάτι καλύτερο για τη χώρα του Αριστοτέλη, του Πλάτωνα, του Σοφοκλή, του Βυζαντίου, του Καποδίστρια, του Σολωμού, του Βελεστινλή, του Κολοκοτρώνη, του Αθ. Διάκου του Ελευθέριου Βενιζέλου, του Ελύτη, του Καζαντζάκη, του Θεοδωράκη και τόσων άλλων σημαντικών Ελλήνων.
    Όποιος έχει άδικο φοβάται, ψάχνει αφορμή για να στηρίξει το άδικο και το ψέμα του. Η Αλήθεια στο τέλος θα νικήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος6/5/12 09:35

    Άρα είσαι σεσημασμενος και γνωστός στο να κανείς έκτροπα . Τώρα τι διαμαρτυρεσαι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/5/12 10:23

      ESY TI EISAI HAFIES TWN BATSWN?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/5/12 12:43

      όταν κάποιος συμμετέχει σε πορείες και διαμαρτυρίες είναι σεσημασμένος; δεν το ήξερα.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος6/5/12 11:17

    OPOIOS DEN PSHFHSH PASOK 8A PREPEI NA NTREPETE SE OLH TH ZWH TOU. MHN KSEXNATE TI SHMAINEI DEKSIA. MH MAS GYRISETE PISW STA HRONIA THS HOUNDAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/5/12 12:34

      μήπως μας γυρίσει πίσω στην HONDA ή στην mitsoubisi; στην HOUNDA που λες και εσυ κωλοαλβανε ζούσαμε καλύτερα σε σχέση με σήμερα!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/5/12 13:57

      Χουντα ειναι ΤΩΡΑ μαι το ΠΑΣΟΚ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/5/12 17:09

      ALVANOUS NA PEIS TH MANA SOU KAI TON PATERA SOU SKATOMALAKA. AKOU EKEI ALVANOS. ELLHNAS EIMAI KAI PSHFIZW 30 XRONIA PASOK. ESEIS OI MALAKES TOU TSIPRA 8A MAS FERETE PALI THN HOUNDA PISW ME TIS MALAKIES SAS.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/5/12 03:12

      Κε γκο Ελινα ιμε κε γράφο καλα ελινικα, κε πσιφιζο 100 κρονια πασωκ! Ρε αντε και γαμησου πουσταρα, νιωθεις και υπερηφανος που ψηφιζεις πασοκ!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος11/5/12 17:47

      NA PAS NA GAMH8EIS ESY PALIOARHIDI KAI OPOIOS ALLOS GAMHMENOS TOLMHSEI NA KSANASVHSEI TA MHNHMATA MOU.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος6/5/12 18:29

    Θα δείρει όποιον μιλάει εδώ εναντίων του και θα κλείσει το Blog μόλις βγει το ΠΑΣΟΚ, αυτά είναι δύο από τα δείγματα της χούντας του ΠΑΣΟΚ και αυτού που απαντάει γράφοντας με λατινικούς χαρακτήρες αφού δε ξέρει ελληνικά και ορθογραφία.
    Κατα τ'άλλα είναι Έλληνας και δημοκράτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος7/5/12 07:45

    BRAVO MALAKES FERATE PALI TH HOUNDA STHN ELLADA KAI EISTE YPERHFANOI GI AUTO. PHGENETE NA STA8EITE SOUZA STOUS ARXHGOUS SAS MIHALOLIAKO KAI SAMARA ME TON TSIPRA NA TOUS KRATAEI TA PAPARIA POU DEN EHOUN. OTAN SAS ELEGA NA PROSEHETE TI PSIFIZETE ME LEGATE ALVANO KAI FASISTA. KALA NA PA8ETE TWRA. EISTE PIO POLY MALAKES APO OTI SAS EIXA KOPSEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/5/12 03:15

      Αλβανέ φασίστα του 13% που στο τέλος θα σε περασει και η χρυση αυγη 1on προσπάθησε να γράφεις Ελληνικά,2ον αν είσαι μάγκας πες μας το ονομά σου και 3ον ξέχασα το ρολόι μου στο κομοδίνο της γυναίκας σου, μπορείς να της πεις να μου το κρατήσει, θα περάσω αυριο το πρωί!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/5/12 22:13

      DE XREIAZETAI, TO EIDA KAI TO PHGA STH MANA SOU OTAN EIXE TIS MEGALES KAPSES THS RWTHSE THN AN TO EXEI AKOMA H AN TO EDWSE STON ALLO GOMENO POU MPHKE META APO EMENA.
      ALVANOUS NA PEIS TH MANA SOU KAI TON PATERA SOU.
      PES ESY TO ONOMA SOU KAI 8A SOU PW KI EGW TO DIKO MOU.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *