ροή ειδήσεων

Και στα τρόλεϊ το «εγέρθητι» της Χρυσής Αυγής

Απίστευτες σκηνές συνέβησαν σήμερα όταν ένας ελεγκτής που δήλωσε χρυσαυγίτης διέταξε τους αλλοδαπούς να σηκωθούν όρθιοι...
Σήμερα το μεσημέρι στη γραμμή του τρόλεϊ 13 στην Ακαδημίας ένας ελεγκτής μπαίνει στο όχημα. Για καλή τους τύχη δύο νεαροί αλλοδαποί, που έχουν μπει στο τρόλεϊ χωρίς εισιτήριο δέχονται την προσφορά δύο κυριών που τους δίνουν από τα δικά τους. Αλλά, φεύ, το ακυρωτικό μηχάνημα έχει ήδη κλείσει με την εμφάνιση του ελεγκτή, με αποτέλεσμα και άλλοι επιβάτες - αλλοεθνείς και ημεδαποί - οι οποίοι κρατούσαν τα μαγικά χαρτάκια στα χέρια να μην προλάβουν να τα «χτυπήσουν» για να αποφύγουν το τσουχτερό πρόστιμο των 75 ευρώ ως λαθρεπιβάτες.

Παρόλα αυτά ο ελεγκτής αδιαφορεί για τους... παράνομους Έλληνες και στρέφει σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη του ελέγχου όλο το ενδιαφέρον του στους δύο νεαρούς από το Μπαγκλαντές, γράφει το tovima.gr.

Οι διαθέσεις του είναι άγριες και στην πρώτη λέξη που ξεστομίζει οι επιβάτες παγώνουν: «Εγέρθητω, ρε. Εδώ είναι Ελλάδα» ουρλιάζει και αρχίζει να τους σπρώχνει προς τη μεσαία πόρτα του τρόλεϊ από το βάθος όπου βρίσκονταν.

Μια επιβάτης, η οποία επίσης δεν είχε προλάβει να ακυρώσει το εισιτήριό της, επιπλήττει τον ελεγκτή για τη συμπεριφορά του και τον ακολουθεί, όπως και μια ακόμα γυναίκα, στη στάση που κάνει το τρόλεϊ απέναντι από τη Βουλή. Κατεβαίνουν όλοι, ο ελεγκτής, οι αλλοδαποί και οι δύο γυναίκες.

Δίπλα είναι σταθμευμένη μια κλούβα των ΜΑΤ, όπως πάντα σε εκείνο το σημείο. Η γυναίκα που είχε αντιδράσει λέει στον ελεγκτή ότι θα του κάνει μήνυση.

Αλλά ο ελεγκτής επιμένει. Στην παρατήρηση, ενώπιον των ανδρών των ΜΑΤ, ότι δεν έχει δικαίωμα να σηκώνει χέρι πάνω σε κανέναν επιβάτη και να μιλά κατ' αυτόν τον τρόπο δηλώνει επί λέξει, φωνάζοντας πάντα: «Eγώ είμαι φασίστας και Χρυσή Αυγή και θα μιλάω όπως θέλω και θα κάνω ό,τι θέλω».

Έπειτα από μια λογομαχία τουλάχιστον 10 λεπτών, όπου ο ελεγκτής συνέχιζε να εκθειάζει τον φασισμό, χωρίς να ξεχνά και να χειρονομεί κάθε λίγο απειλητικά στους μετανάστες - και αφού είχαν αρχίσει να αντιδρούν και άλλοι που μαζεύονταν, όπως ένας ταξιτζής που σταμάτησε και του φώναξε ότι θα έπρεπε να ντρέπεται, αυτό το επεισόδιο έληξε.

Ο ελεγκτής παράτησε τους μετανάστες και έφυγε, έφυγαν και οι μετανάστες. Έμειναν πίσω να συζητούν οι περαστικοί ότι ο ελεγκτής θα έπρεπε να διωχθεί όχι μόνο πειθαρχικά αλλά και ποινικά.
24h NewsRoom

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/5/12 23:44

    ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ 4 , ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/5/12 23:48

    Η Χρυσή Αυγή, ή κάποια νέα άλλη Χρυσή Αυγή, θα έχει ποσοστά πάνω από 15-25 % τα αμέσως επόμενα χρόνια, γιατί δεν μπορεί ο έλληνας Πολίτης να βλέπει ένα Κράτος να φτιάχνει ειδικούς νόμους, γιατί το απαίτησαν 50 παράνομοι μετανάστες στην
    Υπατία.Ο έλληνας Πολίτης δεν μπορεί να βλέπει τις παραλίες γεμάτες από κινητά σούπερ μάρκετ στις πλάτες των μεταναστών, οι οποίοι πουλούν ότι μπορεί να φανταστεί κάποιος, και που, σε μια χώρα που θέλει να φτιάξει ποιοτικό τουρισμό.
    Ο έλληνας, δεν μπορεί να βλέπει κάθε πρωί τους τουρίστες να πατούν πάνω στα σκατά που είναι κάτω από τις ομπρέλες στις παραλίες, από τους μετανάστες που κοιμούνται στα sleeping-bag κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, μου κάνει εντύπωση που υπάρχει και κανονισμός στους δήμους που επιβάλλει πρόστιμο αν κάποιου ο σκύλος κατουρήσει στην πλαζ.
    Μόνο κάποιος εντελώς ανεγκέφαλος ηλίθιος ή βλάκας μπορεί να ανεχτεί χωρίς αντίδραση, την εξαφάνιση και το κλείσιμο των τουριστικών ξενοδοχείων στο κέντρο της Αθήνας.Αυτήν την στιγμή υπάρχουν στην Ελλάδα 2 εκατομμύρια μετανάστες, και 1 εκατομμύριο Ελλήνων άνεργοι, αν σήμερα το Κράτος διώξει τους μισούς μετανάστες, είναι 100% σίγουρο ότι τουλάχιστον 300.000 Ελλήνων θα βρουν δουλειά.
    Δεν μπορεί να υπάρξει λαός, ούτε οργανωμένη κοινωνία η οποία δεν θα αντιδράσει όπως βρει, σε αυτήν την πλημμυρίδα ανεξέλικτων μεταναστών, η οποία δεν φαίνετε να έχει ούτε λογική ούτε τέλος.Αλλά γιατί ασχολούμαστε με τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα;
    Ας δούμε και τα αντίστοιχα ποσοστά της ακροδεξιάς στην υπόλοιπη Ευρώπη.
    Αυστρία 28%. Νορβηγία 23%. Φιλανδία 19%. Ουγγαρία 16%. Βέλγιο 13%. Ολλανδία 15% . Γαλλία 18%,Λοιπόν, όπως ξεκάθαρα μας δείχνουν τα ποσοστά, κάτι παρόμοιο θα γίνει και στην Ελλάδα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, και μάλιστα με την δημοκρατική επιλογή των Ελλήνων.
    Αυτό είναι το φυσικό αποτέλεσμα της λαθρομετανάστευσης, στο οποίο αντιδρούν οι Έλληνες και θα συνεχίσουν να αντιδρούν, όσο η πολιτεία δεν αγγίζει το πρόβλημα.
    Αν δεν άνοιγε η Αμυγδαλέζα, το ποσοστό της Χρυσής Αυγής θα ήταν 15%.Δεν θα διστάζω να πω, ότι αυτοί που υποστηρίζουν την λαθρομετανάστευση και τις Υπατίες, είναι και οι υπεύθυνοι για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και για τα ποσοστά ανεργίας των Ελλήνων.
    Στο χωριό μου λέμε, όποιος θέλει να έχει τα ρούχα του, ας φυλάξει τα μισά.
    Ομοίως, αν θέλουμε να έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ας φυλάξουμε τα σύνορα μας.
    Όσον αφορά την αγάπη μας για τους φτωχούς όλου του κόσμου, και να θέλουμε, δεν μπορούμε να τους σώσουμε όλους, τουλάχιστον για τώρα.ιατί θεωρούμε ως δημοκρατικό δικαίωμα την μπούργκα που επιβάλλει ο χότζας στις γυναίκες στο Παρίσι, και δεν θεωρούμε δημοκρατική την επιλογή των Ελλήνων, να βάλουν την Χρυσή Αυγή στην βουλή;
    Όσον αφορά το τσιτάτο, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ βρίσκει πάντα λύσεις, αυτό είναι αλήθεια μόνο όταν η πλειοψηφία πιστεύει στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, όταν όμως πλειοψηφία θα είναι η Σαρία, και να θέλει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να δώσει λύσεις, δεν θα υπάρχουν αυτιά να την ακούσουν.Η Ευρώπη, είναι Ευρώπη, γιατί παράγει και εξάγει πολιτισμό, και όχι για να αποδέχεται τα πάντα.
    Το ερώτημα, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην ανατολή, ή Σαρία στην Ευρώπη, πρέπει τώρα να απαντηθεί, αν υπάρχουν ακόμη στην Ευρώπη περισσότερα σκεπτόμενα όντα, από τους λαϊκιστές που έχουν μπερδέψει την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με την αναρχία.
    Αναρωτιέμαι σε τι πολιτισμικό περιβάλλον θα ζήσουν οι επόμενες γενιές των νέων της Ευρώπης, στο πολιτισμικό και αξιακό περιβάλλον της Ευρώπης όπως ήταν μέχρι χθες, η σε αυτό της Ισλαμαμπάντ;
    Σε 8 χρόνια από σήμερα, θα υπάρχουν στην βουλή 50 μουσουλμάνοι βουλευτές με τα τουρμπάνια στα κεφάλια τους και άλλοι 50 της Χρυσής Αυγής και τότε το εγέρθητη θα ακολουθήθηκε και από το σκύψατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/5/12 23:49

    Καλα εκανε στους βρωμιαρηδες ο ελεγκτης. Γιατι δεν απελαθηκαν αμεσα;; Γιατι πρεπει να πληρωνω τις τσαμπα μετακινησεις τους; Στειλτε τους πισω απο εκει που ηρθαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/5/12 23:57

    giati exoun brei asilo edo oloi oi bromola8raioi se alla krath tous petane sthn 8alassa edo exoume ton tsipra kai toys allilegyous na toys prostateyoun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/5/12 00:24

    Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ.
    ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΦΥΣΙΚΑ.
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/5/12 01:53

    ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΑΡΕ ΛΕΟΦΟΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ, ΠΑΛΙΟΑΡΧΙΔΙ! ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ ΔΙΑΧΕΡΙΡΙΣΤΕΣ ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/5/12 03:33

    Ανώνυμος12/5/12 12:24 π.μ.

    Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ.
    ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΦΥΣΙΚΑ.
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ.
    ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΨΗΦΙΣΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΘΑ
    ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥ ΑΛΑΤΙΟΥ
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΨΩΜΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΕΙΣΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/5/12 03:36

    Ανώνυμος12/5/12 12:24 π.μ.

    Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ.
    ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΦΥΣΙΚΑ.
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ.
    ΝΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΗΣΥΧΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΦΑΙ ΦΑΓΑΚΙ
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/5/12 08:25

    Τι δουλεια κανεις παλιοβλαχο?Αν δεν δουλευεις με τουρισμο και φυγουν οι τουριστες εσυ θα τρως σκατα.Ακομα και δημοσιος να εισαι.Χωρις τουρισμο Ελλαδα no money.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/5/12 10:31

      αυτή την μαλακία με τον τουρισμό κάνουμε και ήρθαμε μ΄χρι εδώ!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος12/5/12 11:42

    ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΙ ΔΡΑΧΜΗΣ , ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ .120% ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ.ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ.Η ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/5/12 12:34

    ΄Οχι ρε γαμώτο. Τα παιδιά δεν πρόλαβαν να ακυρώσουν τα εισιτήριά τους. Τέτοια ατυχία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος12/5/12 22:56

    Εδω και καιρο ολοι οι ''προοδευτικοι''εναντιοι της Χρυσης Αυγης εχουν λυσσαξει να την πολεμουν με καθε ειδους επιχειρηματα.Οι πιο γνωστες καραμελλες εναι οτι με την Χ.Α θα πεινασουμε,θα φοβομαστε να κυκλοφορησουμε γιατι θα μας σπανε στο ξυλο οι Χρυσαυγιτες,δεν θα κοιμομαστε ησυχοι,θα ζουμε με τον φοβο.Δηλαδη ενα μερος απο τα δεινα που ζουμε ηδη αυτον τον καιρο.Η λυσσα τους δηλαδη πηγαζει οτι ΜΠΟΡΕΙ να τα τραβηξουμε αυτα απο καποιον αλλο και οχι απο τους δικους τους ανθρωπους.Ο βενιζελος μπορει δηλαδη να μας στελνει στο σπιτι μας χωρις μεροκαμματο,η Χ.Α οχι.Ο Χρυσοχοιδης μπορει να φερει καραβιες τους πακιστανους,αλβανους ,νεγρους να μας χτυπυν στο δρομο μερα μεσημερι,να κλεινουν τα μαγαζια μας με το λαθρεμποριο,και μαλιστα με την προστασια του κρατους,η Χ.Α θα ειναι φασιστες αν τους πεταξουν εξω απο τη χωρα.Το ΠΑΣΟΚ μπορει να μας παιρνει τα σπιτια με την ανεργια και με το δοσιμο εξουσιας στους συνεργατες της τραπεζιτες να μας ξεπουλανε τα σπιτια γιατι με την ανεργια δεν πληρωσαμε μια δοση,ηΧ.Α θα μας κανει να πεινασουμε.Δηλαδη το θεμα για τους υβριστες της Χ.Α ειναι μην τυχον και ανεβει σε ποσοστα και χασουν τις θεσουλες απο τις οποιες πινουν το αιμα μας και μηπως ερθει καποιος ο οποιος θα τους κανει οτι εκαναν αυτα τα σκουλικια μεχρι τωρα στην Ελλαδα και στους Ελληνες.Φωναξτε οσο θελετε φιδια φαρμακερα.Ο Θεος αγαπαει τον κλεφτη αλλα αγαπαει και τον νοικοκυρη.Ετοιμαστειτε κι εσεις και οι οικογενειες σας .Η τιμωρια σας ειναι κοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος13/5/12 22:38

    σωστος ο τυπας ετσι και χειροτερα τους χρειαζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *