ροή ειδήσεων

Ολα όσα πρέπει να ξέρουν οι μαθητές για το μηχανογραφικό των πανελληνίων

Μέχρι τις 18 Μαΐου θα πρέπει όλοι οι υποψήφιοι των φετινών Πανελλαδικών να περάσουν από τα λύκειά τους προκειμένου να παραλάβουν...
το password, που είναι απαραίτητο για την υποβολή του μηχανογραφικό.
Η υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου θα γίνει και φέτος ηλεκτρονικά και όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να παραλάβουν τον δικό τους κωδικό ασφαλείας.
Φέτος αλλάζει και το σύστημα που ίσχυε για τις ειδικές περιπτώσεις. Υπενθυμίζεται ότι από πέρυσι οι μετεγγραφές καταργήθηκαν και φέτος το υπουργείο Παιδείας έδωσε επιπλέον.............
θέσεις, τις οποίες μπορούν να διεκδικήσουν όσοι ανήκουν στις κατηγορίες πολυτέκνων, τριτέκνων, κοινωνικών κριτηρίων παρακάτω ειδικές περιπτώσεις (με αδερφό που σπουδάζει σε άλλη πόλη ή ορφανοί ή με μέλος της οικογένειας που πάσχει από σοβαρή ασθένεια ή θύματα τρομοκρατίας ή πολύδυμα τέκνα). Επίσης υπάρχουν και οι ειδικές κατηγορίες μαθητών ή αποφοίτων εκκλησιαστικών λυκείων και Ελλήνων πολίτών της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης.
Στην ουσία δηλαδή, όσοι ανήκουν στις ειδικές περιπτώσεις, πρώτα θα κρίνονται για τις θέσεις της γενικής σειράς, όπως όλοι οι υποψήφιοι, και μετά θα κρίνονται και για τις επιπλέον θέσεις της ειδικής περίπτωσης για όλες τις σχολές που θα δηλώνουν στο μηχανογραφικό τους.
Όσοι, λοιπόν εμπίπτουν στις ανωτέρω κατηγορίες θα πρέπει μέχρι τις 18 Μαΐου, που λήγει η προθεσμία για την απόκτηση password, να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Παράλληλα, το υπουργείο Παιδείας έχει θέσει σε λειτουργία ειδικό τηλεφωνικό κέντρο υποστήριξης για την υπαγωγή των υποψηφίων σε μία ειδική περίπτωση και την επάρκεια ή μη των δικαιολογητικών τους, στο οποίο μπορούν να απευθύνονται οι διευθυντές των Λυκείων.
Επίσης, για την τεχνική υποστήριξη των Λυκείων, όπως θέματα κωδικών ασφαλείας (password) διευθυντή ή υποψηφίου ή θέματα λειτουργίας της ηλεκτρονικής εφαρμογής, αρμόδια είναι η Διεύθυνση Λειτουργικής Ανάπτυξης Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Παιδείας, στα τηλέφωνα : 2103443056, 2103443063, 2103442067, 2103442076.
Δείτε όλες τις εγκυκλίους και τα έγγραφα του υπουργείου Παιδείας που αφορούν στη διαδικασία:
Εγκύκλιος Ειδικών Περιπτώσεων 2012 - Απόκτηση κωδικού ασφαλείας
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ
Δελτίο Τύπου - Ειδικές Περιπτώσεις
ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 1 - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣH
ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 2 -ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ
ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 3 -ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΙΙ Α

Kafeneio

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/5/12 12:58

    καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια και να προσεξετε καλα τις σχολες που θα γραψετε να ειναι αυτο που θελετε και οχι αλλες που δεν προκειται να πατε ο γιος μου εγραψε στο μηχανογραφικο του και μια σχολη που περιπου ειχαν τα ιδια μαθηματα περασε εκει και αφησε πισω τις σχολες που περνουσε με τα μορια που ειχε βγαλει αποτελεσμα να παει στην σχολη γιατι δεν ηθελε να ξαναπερασει το ανχος των εξετασεων να καθισει με το ζορι για 3 εξαμηνα στην κρητη και τωρα γυρισε στην ροδο διεκοψε την αναβολη του στρατου και αυτην την στιγμη βρισκετε σε στρατοπεδο της αθηνας ευχομαι σε ολους καλη επιτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/5/12 15:22

    KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!! ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ!!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΓΧΟΣ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!! ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΗΓΑ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΗ Κ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ Κ ΠΕΤΥΧΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *