ροή ειδήσεων

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗΣ ΟΔΟΥ

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΠΡΟΣ ΜΑΝΔΡΑΚΙ, ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΡΟΜΟ ΡΟΔΟΥ-ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ...
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ 2 ΣΗΜΕΙΑ, ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΓΑΔΙ.. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/5/12 10:02

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ...ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΜΕ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...ΠΟΥΥΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΦΕΙΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Ν'ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/5/12 11:39

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!! Μάλλον για να μην βάλουν σηματοδότες, βρήκαν την εύκολη λύση να κλείσουν το δρόμο. Την πρώτη φορά έκανα σβούρες για να πάω προς Κόβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/5/12 11:47

    ΣΥΓΝΏΜΗ ΦΊΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΉΣΩ ΚΆΤΙ? ΌΛΑ ΚΑΛΆ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΆ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΑΙ Η ΣΤΡΟΦΉ ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΠΡΟΣ ΜΑΝΤΡΑΚΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ.ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΊΚΙΟ.ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΆ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ Α Ν Α Γ Κ Α Ζ Ε Ι ΝΑ ΠΑΣ ΑΝΆΠΟΔΑ ΣΤΟ ΜΟΝΌΔΡΟΜΟ ΜΕ ΚΊΝΔΥΝΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΥΠΟΨΊΑΣΤΟ ΟΔΗΓΟ,ΠΑΙΔΑΚΙ Ή ΝΑ ΞΕΚΛΙΡΙΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ''ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ'' ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΔΕΕΕΕΕΝΝΝΝΝΝΝΝ ΠΑΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ?????ΚΑΝΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΛΑ ...ΜΗΝ ΠΑΣ ΑΝΑΠΟΔΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/5/12 12:08

      Σωστος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/5/12 12:15

      ΕΤΣΙ.......

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/5/12 12:59

      ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΑΠΛΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΚΛΙΘΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΝΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ, Η΄ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ(ΔΗΜΑΡΧΟ,ΝΟΜΑΡΧΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ). ΕΛΠΙΖΩ ΛΟΓΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΑ ΡΟΔΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/5/12 13:18

      ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΘΊΞΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ''ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΠΟΥ ΜΕΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ'.ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΝΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΕΤΑΙ Η ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος11/5/12 13:44

      ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΊΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ, ΠΗΓΑΊΝΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ Κ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ..... ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ??? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΔΗΛ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΑΔΑ???? ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΚ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΑΔΑ... Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΟΜΩΣ??? Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ??

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος11/5/12 15:06

      ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΤΙΣΣΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΑΝΑΠΟΔΑ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 100 ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.ΤΡΙΤΟΝ ΑΝ ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΣΥ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ?ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΧΩΝΤΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΑΝ ΣΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΚ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΟΝΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος11/5/12 16:25

      ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΤΕ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΦΑΝΑΡΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΩ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΠ ΠΑΡΑΒΙΑΖΩ.... ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ (ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ)---ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΚΑΝΩ--- ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΑΠΟΔΑ. 2ον ΞΑΝΑΛΕΩ... ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΚΑΤΩ ΔΡΟΜΟ??? ΑΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΑΝ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΩ ΔΡΟΜΟ. ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΔΕΝ ΦΈΡΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΥΘΥΝΗ??? ΚΑΙ Ο ΞΕΝΟΣ 'Η Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΝΔΡΑΚΙ, ΚΟΒΑ ΚΤΛ ΚΤΛ. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΓΙΟΙ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ. ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑΥΤΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΑ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΊ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΝ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ.

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος11/5/12 12:46

    Χωρίς φανάρια καλά κάνουν και τον έχουν κλειστό , ας πληρώσουν τον εργολάβο να βάλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/5/12 01:32

      ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΕΠΗ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος11/5/12 14:36

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΑ...ΕΙΝΑΙ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΜΠΙΝΕΤΕ ΣΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΟΣΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ...ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΟΙ ΚΟΜΒΟΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ...ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΙΝΕΙΘΕΙΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΡΟΧΑΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ...ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΠ,ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ,ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΙ,ΦΟΡΑΤΕ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΡΟΔΙΤΕΣ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ...ΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/5/12 20:39

    θελετε και αλλα θυματα στην ασφαλτο...δεν φτανουν τοσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/5/12 08:34

    Οχι οτι ειμαστε και αγιοι.Στην αφαντου στον κεντρικο,καποια σηματα απαγορευσης εισοδου βρισκονται πανω στην κεντρικη νησιδα στο κεντρο του δρομου.Δηλαδη απαγορευεται να προχωρησεις αν το δεις σωστα το σημα.Και επειδη οι ξενοι εχουν οδικη παιδεια,αντε γεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/5/12 08:36

    Μην δικαιολογουμε τα απαραδεκτα απο ολες τι πλευρες,ακομα και απο τη δικη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/5/12 11:11

    Εννοείται πως είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται σε αυτό τον δρόμο και πράγματι μέχρι να το συνηθίσω και εγώ την πάτησα πολλές φορές πηγαίνοντας από αυτά τα δύο σημεία.
    Αυτό που έχω να πω εγώ είναι πως αυτός ο εργολάβος και όλοι όσοι εμπλέκονται με αυτόν το δρόμο πρέπει να έχουνε θυσαυρίσει τελικά. Εχετε δει πόσες λάμπες έχουν βάλει ??? ανα 3 μέτρα λάμπα στα πεζοδρόμια και στη μέση κολώνες φωτισμού που αν ανάβουν όλες υπερκαλύπτουν τις (ασκόπες) λάμπες του πεζοδρομίου.. Μπορεί να εξυπηρετεί αυτός ο δρόμος αλλά πραγματικά είναι τόσο άσχημη η θέα από τις τόσες κολώνες φωτισμού πάνω στο πεζοδρόμιο που πραγματικά δε χρειάζονται τόσες λάμπες. Τόσα λεφτά φάγανε,δε μπορούσαν τουλάχιστον να βάλουνε και φανάρια ?? ή μήπως δε χόρτασαν ακόμη ?? και 2ον, ρε φίλε κάνεις ένα καινούργιο δρόμο δίπλα στην θάλασσα σε ένα τόσο ωραίο νησί, βάλε ρε ανά 20-30 μέτρα παγκάκια να μπορεί να κάτσει ο κόσμος,τι μου το γέμισες με λάμπες ??? εγώ είμαι ο φορολογούμενος με δικά μου λεφτά κάνετε ότι κάνετε και οφείλεται να με ακούτε... Συγνώμη που ξέφυγα από το θέμα, καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/5/12 15:35

      ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΑΛΛΑ...... ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΓΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος12/5/12 20:52

    Θέλω να κάνω ένα σχόλιο για τα νέα φανάρια στη Ρόδου - Λίνδου μετά το Φαληράκι. Τα φανάρια προς Λαδικό και στο ύψος του Γκόλφ ίσως δεν χρειάζονταν. Η κίνηση προς αυτές τις κατευθύνσεις είναι μηδενική ιδίως τους εκτός σεζόν μήνες. Επίσης έχουν τοποθετηθεί λάθος μετά τη στροφή τα προειδοποιητικά κίτρινα φανάρια, με αποτέλεσμα μόλις στρίβεις να βλέπεις στα 50μ το φανάρι κόκκινο. Εκεί θα έχουμε σίγουρο ατύχημα. Αυτοί που παρέλαβαν το έργο δεν το παρατήρησαν ή έκανε ο εργολάβος οικονομία στο καλώδιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος14/5/12 13:45

    ΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος16/5/12 22:41

    σημερα περνωντας απο το σημειο ειδα ενα αμαξι να πηγαίνει απο τον μονοδρομο πολυ σιγα, στην ακρη και με αναμενα τα φλας. Εγω επειδη ξερω το προβλημα εκανα προς τα δεξια... μου εκανε εντυπωση παντως που κανενας οδηγος δεν αντεδρασε, λογικα οι πιο πολυ γνωριζουν το προβλημα. Πρεπει κατι να γινει συντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *