ροή ειδήσεων

Τονωτική ένεση για τον τουρισμό οι επταήμερες κρουαζιέρες του Costa Atlantica

Τονωτική ένεση για τον τουρισμό είναι οι επταήμερες κρουαζιέρες που ξεκινά το κρουαζιερόπλοιο Costa Atlantica της ιταλικής εταιρείας Costa Cruises από τις 28 Ιουνίου, με λιμάνια αφετηρίας το Ηράκλειο και τη Ρόδο.

Το Costa Atlantica είναι χωρητικότητας 2.114 επιβατών με 1.057 καμπίνες και 902 μέλη πληρώματος.
Τα οφέλη για τον τουρισμό των δύο νησιών θα είναι μεγάλα, καθώς ένα ποσοστό των επιβατών θα παρατείνουν τις διακοπές τους για επτά ημέρες διαμένοντας στους δύο προορισμούς με το πακέτο cruise and stay που προσφέρει η εταιρεία.
Το δρομολόγιο του κρουαζιερόπλοιου περιλαμβάνει έξι ελληνικά νησιά (Κρήτη, Ρόδος, Κως, Σάμος, Μύκονος και Σαντορίνη) και τη Σμύρνη. Τα εβδομαδιαία δρομολόγια θα παραμείνουν έτσι έως τα μέσα Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια έως τις 18 Οκτωβρίου οι κρουαζιέρες θα προσεγγίζουν τους Αγίους Τόπους, την Τουρκία, την Κύπρο και τη Σαντορίνη, φανερώνοντας την πρόθεση της εταιρείας να χρησιμοποιήσει τα δύο λιμάνια ως σημεία αναφοράς στην Ανατολική Μεσόγειο.
Το Costa Antantica θα φτάνει στο λιμάνι του Ηρακλείου κάθε Παρασκευή στις 7 π.μ. και θα αναχωρεί τα μεσάνυχτα. Την ίδια ημέρα εννέα τσάρτερ της εταιρείας θα προσγειώνονται στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν την πόλη έως την αναχώρηση του πλοίου.
Πηγή: www.tanea.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *