ροή ειδήσεων

Ράλι Ακρόπολις με... ποδήλατα! (pics)

Το Ράλι Ακρόπολις πρωτοπορεί, καθώς σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία κατασκευής χειροποίητων αγωνιστικών ποδηλάτων, Fidusa... δημιούργησαν τρία ποδήλατα βουνού στα χρώματα των κατασκευαστών του WRC!

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση προχώρησαν οι διοργανωτές του Ράλι Ακρόπολις, καθώς θα δούμε ποδήλατα βουνού «ντυμένα» με τα χρώματα των κατασκευαστών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι. Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία κατασκευής χειροποίητων αγωνιστικών ποδηλάτων, η οποία εδρεύει στη Ρόδο, οι υπεύθυνοι του αγώνα της χώρας μας δημιούργησαν τρία ποδήλατα βουνού.

Αυτά θα φέρουν τα χρώματα και τα λογότυπα τωνCitroen Total WRT, Ford WRT και WRC Team MiniPortugal. Μάλιστα, το καθένα θα εκτεθεί στο χώρο του Service Park στη Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, αφού υπογράψει το καθένα ένας οδηγός των τριών εργοστασιακών ομάδων. Ωστόσο, η κίνηση αυτή έγινε για καλό σκοπό, καθώς αυτά θα δημοπρατηθούν μέσω της ιστοσελίδας αγοραπωλησιών www.ricardo.gr.

Όσον αφορά τα έσοδα, θα δοθούν για τη στήριξη του έργου και των σκοπών της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ), που φέτος συμπληρώνει 75 χρόνια προσφοράς στο παιδί με αναπηρία και την οικογένειά του και που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Τέλος, η δημοπρασία θα ξεκινήσει την Τετάρτη 24 Μαΐου, δηλαδή μια ημέρα πριν από την έναρξη του αγώνα.
 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *