ροή ειδήσεων

Εδιωξαν όποιον δημοσιογράφο δεν "βάρεσε προσοχή" στον Μιχαλολιάκο (VIDEO)

Πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής ζήτησαν από τους δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι μόλις μπει στην αίθουσα ο Ν. Μιχαλολιάκος. Και ακολούθησε ένταση...

Λίγο πριν μπει στην αίθουσα για τις δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, ένα από τα πρωτοπαλίκαρά του (ή λεβεντόπαιδα όπως τα χαρακτήρισε εκείνος λίγο μετά) είπε στους δημοσιογράφους: «μόλις μπει στην αίθουσα, να σηκωθείτε σε ένδειξη σεβασμού». Στο video ακούγεται ένας από τους Χρυσαυγίτες να φωνάζει "εγέρθητο". Ακολουθεί η φωνή ενός άλλου, που διορθώνει... Και μόλις ο Ν. Μιχαλολιάκος μπήκε στην αίθουσα, το ίδιο πρωτοπαλίκαρο φώναξε: «εγέρθητι!». Μόνο που η απαίτηση προκάλεσε την αντίδραση μιας δημοσιογράφου. «Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό. Για άλλο πράγμα είμαστε εδώ», είπε εκείνη, για να της απαντήσει το πρωτοπαλίκαρο: «σε όποιον δεν αρέσει, να φύγει». Και η δημοσιογράφος σηκώθηκε να φύγει. Τότε, ο Νίκος Μιχαλολιάκος τη ρώτησε που πάει. Κι όταν πήρε την απάντηση, είπε με ειρωνικό ύφος: «στο καλό». Η δημοσιογράφος αποχώρησε, μαζί της ΟΛΟΙ οι Έλληνες δημοσιογράφοι.



Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/5/12 17:02

    Το "Εγέρθουτου" είναι όλα τα λεφτά !
    Ρε ούτε τσιγγάνος δε μιλά τέτοια ελληνικά !
    Η παναγιά μαζί τους αν ξεκινάνε έτσι αυτοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/5/12 17:43

    H παναγια μαζι μας θες να πεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/5/12 18:02

    εύχομαι με ολη μου την καρδια να κανουν το ιδιο και στην βουλη. και εαν δω να πλακωνουν στο ξυλο βουλευτες της νδ και του πασοκ θα τους ψηφισω και εγω την αλλη φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/5/12 18:03

    Τι διαφορα εχει αυτο απο τα νομοσχεδια που ψηφιζαν οι βουλευτες στην βουλη βαση εντολης του Μπεννυ και του Τζεφρυ πριν και μαλιστα χειροτκροτουσαν κιολας την επιτυχια που οδηγουσε σε αυτοκτονια αμετρητους Ελληνες.....
    ΒΛΕΠΕΤΕ μονοι σας με τι ποσοστο κυβερνουσαν φασιστικα τους τελευταιους μηνες Πασοκ και ΝΔ....ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΨΗΦΙΑΖΑΝ ΤΟ 35%...ντροπηηηη!
    Βεβαια δεν συμφωνω με την συμπεριφορα αυτη του προεδρου της Χ.Α αλλα ουτε με αυτα που εκανε ο Μπεννυ συμφωνουσα και αυτα κοστιζαν περισσοτερο στην δυνατοτητα να μπορεσω να ζησω αξιοπρεπως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/5/12 18:04

    Πιο Μπραβος πεθαίνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/5/12 18:07

    Ο ρόλος και ο χαρακτήρας της «Χρυσής Αυγής»

    «Μην τολμήσετε να απεργήσετε. Κάντε ό,τι σας ζητάει ο εργοδότης. Αλλιώς θα χάσετε τη δουλειά σας. Η πρόταση της "Ελληνικής Χαλυβουργίας" προς τους εργαζόμενους (σ.σ. για μείωση ωρών εργασίας και μισθών) ήταν λογική υπό τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην αγορά». Το παραπάνω είναι απόσπασμα από ανακοίνωση της «Χρυσής Αυγής» στη Μαγνησία που απευθυνόταν προς τους εργάτες της Χαλυβουργίας.

    Ας δούμε όμως λίγο πιο συγκεκριμένα κάποιες θέσεις της «Χρυσής Αυγής».

    -- Μιλάνε για «καταγγελία του Μνημονίου και όλων των δανειακών συμβάσεων».
    Ο γενικόλογος αυτός καταγγελτικός λόγος για το Μνημόνιο και τα δάνεια αποφεύγει την οποιαδήποτε αναφορά στους στόχους που εξυπηρετούν οι αντεργατικές μεταρρυθμίσεις που προωθούνται (μέσα και από το μνημόνιο) και στο ζήτημα της άρνησης πληρωμής του χρέους. Η αντίθεση της «Χρυσής Αυγής» δεν αφορά ούτε την ουσία των συγκεκριμένων πολιτικών, ούτε το δανειακό δέσιμο της χώρας από τα ιμπεριαλιστικά κέντρα γενικά.

    -- Λένε για«αποδέσμευση από διεθνείς οργανισμούς που δεν εξυπηρετούν τα εθνικά μας συμφέροντα».

    Σε μια τέτοια φαινομενικά σοβαρή πρόταση θα περίμενε κανένας να αναφέρονται οι διεθνείς εκείνοι οργανισμοί που η «Χρυσή Αυγή» θεωρεί επιζήμιους για τα εθνικά συμφέροντα. Η σκόπιμη ασάφεια στο παραπάνω σημείο, η έλλειψη ρητής αναφοράς σε ΕΕ και NATO, καταδεικνύει από μια ακόμα πλευρά το ότι ψαρεύει σε θολά νερά και επιχειρεί μέσα από έναν κάλπικο αντιιμπεριαλισμό (ή καλύτερα αντι-δυτική ρητορεία) να αποκρύψει τη στήριξή της στην αναγκαιότητα διεθνών συμμαχιών της μιας ή της άλλης μορφής του ελληνικού μονοπωλιακού κεφαλαίου.

    -- Ενα από τα συνθήματά τους είναι: «Ναι στην Ευρώπη των Εθνών, όχι στην Ευρώπη του κεφαλαίου και των τοκογλύφων».

    Εχει εξαιρετικό ενδιαφέρον ότι οι εθνικιστές, αποφεύγουν να ονοματίζουν την Ευρωπαϊκή Ενωση όταν εμφανίζονται να της ασκούν κριτική. Μόνο που στον καπιταλισμό που οι αστοί μιλούν για έθνος εννοούν την τάξη τους και απαιτούν την υποταγή των εργατών, των φτωχών λαϊκών στρωμάτων σ' αυτήν και στις πολιτικές επιλογές τους. Στην προκειμένη περίπτωση, η «Χρυσή Αυγή» αποδέχεται και προωθεί τη συμμετοχή στη λυκοσυμμαχία της ΕΕ.

    -- Λένε: «Το τραπεζικό σύστημα επαναπροσδιορίζεται, σε αναπτυξιακό και κοινωνικό... Η αγροτική τράπεζα αποσύρεται από το χρηματιστήριο, γίνεται 100% κρατική και μετατρέπεται σε ουσιαστικό μοχλό ανάπτυξης της αγροτικής παραγωγής».

    Πρόκειται για άλλο ένα σημείο εντυπωσιακής συνταύτισης της πρότασης της «Χρυσής Αυγής» με την κυρίαρχη αντι-μνημονιακή ρητορική. Συγκαλύπτει βέβαια, όπως και η τελευταία, τον κεντρικό ρόλο των τραπεζών στο σύστημα της καπιταλιστικής παραγωγής και της ανάπτυξής της, το αξεχώριστο της ύπαρξης του πλασματικού κεφαλαίου και του χρηματιστηριακού παρασιτισμού από τη λειτουργία του χρηματιστικού κεφαλαίου.
    -- Ενα από τα ζητήματα που προτείνουν είναι: «Ελάχιστο όριο αξιοπρεπούς διαβίωσης και εξασφάλιση της κύριας κατοικίας. Διαγραφή χρεών προς ανακούφιση χαμηλών στρωμάτων και αναγκαστική για τις τράπεζες επαναδιαπραγμάτευση όλων των δανείων».

    Σημειώνουμε τα παραπάνω από μια σειρά προτάσεων που αφορούν το βιοτικό επίπεδο, γιατί αποκαλύπτουν την εξαιρετικά στοχευμένη προσπάθεια της «Χρυσής Αυγής» να αποκτήσει ένα μαζικό ακροατήριο σε εργατικά και μικροαστικά στρώματα, προσφέροντας βερμπαλιστικές υποσχέσεις με αόριστο περιεχόμενο. Είναι ενδεικτική η χρήση των εννοιών «εξασφάλιση», «ελάχιστο όριο» και «επαναδιαπραγμάτευση».

    Η ιδεολογία τους είναι φασιστική, (ο φασισμός είναι γέννημα του καπιταλισμού άρα και η ιδεολογία αυτή μια παραλλαγή της αστικής ιδεολογίας), η πολιτική οντότητα είναι δημιούργημα του αστικού πολιτικού συστήματος.
    Προτείνουν και θέλουν αλλαγές που μεγάλο μέρος του αστικού πολιτικού συστήματος επιδιώκει. Αλλωστε, η ρατσιστική αντιδραστική τους δράση σε γειτονιές αλλά και άλλους χώρους, πατά πάνω σε νόμους του αστικού κράτους (εθελοντής αστυνόμος, αστυνόμος της γειτονιάς κ.ά.).
    Και γι' αυτό ακριβώς είναι εχθροί των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/5/12 21:10

      Όταν το σύστημα παίζει το παιχνίδι του φασισμού (δεν θεωρώ ότι υπάρχει εναντίωση των αστικών ΜΜΕ στην Χ.Α.) τότε σημαίνει ότι η διαχείριση του καπιταλισμού είναι δύσκολη και εκεί ακριβώς είναι η ευκαιρία για το εργατικό κίνημα να καταστρέψει το αστικό κράτος και να επιβάλει την δικιά του εξουσία. Προσπάθειες του στυλ αριστερή διακυβέρνηση για την σωτηρία του σημερινού εκμεταλλευτικού συστήματος είναι πέρα απο κάθε λογική στρατηγικής ενος κομμουνιστικού κόμμματος.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος7/5/12 18:10

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ! ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η "ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΠΛΑΚΩΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΔΑΚΡΥΓΩΝΑ,ΣΤΟ ΞΥΛΟ,ΕΚΑΙΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ?
    ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ-ΓΝΩΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΘΟΡΑΣ!ΣΗΜΕΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ,ΜΕΘΑΥΡΙΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/5/12 18:23

    Οι καλοί μας βουλευτές μέχρι τώρα έπραξαν το καλύτερο για την τσέπη τους και την Ελλαδίτσα την έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια. Ξεπούλησαν τα πάντα. Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι που πιστεύουν στην Ελλάδα σαν έθνος και την τιμούν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/5/12 18:25

    Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ..ΑΠΛΑ ΕΙΝΑ ΨΗΦΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ..ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΩΡΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ? ΤΟ ΝΑ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙΡΟ..ΤΑ ΓΚΕΤΟ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΤΩΝ ΑΦΓΑΝΩΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΟΥΝ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ....ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ..ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ?ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ Δ ΣΤΑΘΜΟΙ?ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ?ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΧΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ? ΓΙΑΤΙ? ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος7/5/12 19:00

    Ρε άντε και Εγέρθουτε...
    Ρε άντε και Εγέρθουτε...
    Ρε άντε και Εγέρθουτε...

    Ζήτω ο Νέος Μεσσαίων-ας !

    Κατακαημένη Ρούμελη τι σού μελλε να πάθεις,
    με τους Ναζί εις την Βουλή προσμένου μας τα πάθη ;

    ,,,,.,.,..,.,.,θα τη πάρομε τη Πόλη για να σφύξωνε οι κώλοι, μες τα bar δεν μπαίνει ούτι, γιατί γίνεται ΜΠΑΡΟΥΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/5/12 22:04

    ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΒΛΕΠΩ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.ΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΥΓΝΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ??ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΥΚΝΥΟΥΝ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΞΥΛΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!!
    ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!
    ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ΡΟΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/5/12 22:07

      Εσενα σιγουρα θα σου εχουν γαμησε το κολαρακι σκατοφασιστα γαμο τα πεθαμενα σου!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/5/12 23:12

      Όχι φίλε , είναι μια καλή ευκαιρία να δει όλος ο κόσμος τι ψυχολογικά κουβαλάει η ηγεσία του "κόμματος" .Κι επειδή σε κανα μήνα θα ξαναψηφίσουμε μάλλον θα πάρετε τα @@ μας.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος7/5/12 23:25

    Όσο διαφωνώ με τις ενέργειες τού Μιχαλολιάκου άλλο τόσο διαφωνώ με τη στάση των Ελλήνων δημοσιογράφων που αποχώρησαν επιβεβαιώνοντας μόνο δημοσιογραφία δεν κάνουν στην Ελλάδα. Προβάλλουν μόνο ότι θέλουν αυτοί και με τους όρους που θέλουν αυτοί. Δηλαδή οι ξένοι δημοσιογράφοι που παίρναν συνεντεύξεις από αιμοσταγείς δικτάτορες ακολουθώντας τις οδηγίες που επιθυμούσαν αυτοί ήταν προσκυνημένοι; Να μην αναφέρω γυναίκες που φόρεσαν ακόμα και τη μπούργκα για να μπορέσουν να πάρουν μία συνέντευξη από ταλιμπάν που τις μεταχειρίζονταν σαν σκουπίδια.
    Δημοσιογραφία σημαίνει ανημέρωση του κόσμου. Σκεφτείτε να μην είχαμε τη συνέντευξη αυτή και να μη βλέπαμε τη στάση του ανθρώπου αυτού. Η άνοδος του έγινε γιατί δεν τον προβάλανε τα μμε και δεν έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος τι είναι χρυσή αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/5/12 23:59

    Ε τον στρατόκαβλο!!! χαχαχαχα δε εδω κατι sfixterman χαχαχαχαχα!!!! Ελπιζω να επρόκειτο για αστείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος8/5/12 00:50

    ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος8/5/12 02:00

    ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕ ΄΄ΓΟΝΑΤΙΣΤΕ'' ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΦΤΑΝΕ ΣΤΑ 4 ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ!!!!!
    ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΒΑΡΑΕΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΧΟΡΕΥΕΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος8/5/12 11:59

    Ας μην τρωγόμαστε μεταξύ μας!!!Η χρυσή αυγή είναι όντως ένα ακραίο κόμμα και σε αυτό οδηγήθηκαν οι Έλληνες από τη χούντα των δημοκρατών!Ας μη γελιόμαστε!!Το θέμα είναι να οικοδομηθεί μια νέα Ελλάδα, με τις όποιες δυνάμεις!!Δεν χρειάζετε να βριζόμαστε για αυτούς είτε είναι πράσινοι, είτε αριστεροί ή χρυσαυγίτες!!Πρέπει να πορευθούμε με ομόνοια και να διώξουμε τη χούντα όλων!!
    Έλληνες....καλύτερα να πτωχεύσουμε όσο είναι καιρός και να ξαναγεννηθούμε από τις στάχτες μας..παρά να διαιωνίζουμε αυτή την κατάσταση, ζώντας με δανεικά και υποθηκεύοντας το μέλλον των παιδιών μας!
    Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *