ροή ειδήσεων

ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ 2 ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΕ 15ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ... ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΡΑΤΕ...!!!

Επίθεση από δυό αλλοδαπούς δέχθηκε δεκαπεντάχρονη μαθήτρια στην Ρόδο την ώρα που κατευθυνόταν στο κέντρο της πόλης για να συναντηθεί με συμμαθητές της και διερχόμενη από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Η επίθεση συνέβη στο...
Πάρκο απέναντι από το Πανεπιστήμιο και μόλις η μαθήτρια είχε ολοκληρώσει τις εξετάσεις της. Ένας εκ των δύο αλλοδαπών προσέγγισε την νεαρή από πίσω αρπάζοντας την από το λαιμό και με προσπάθησε να την ακινητοποιήσει με καφαλοκλείδωμα, ενώ ο δεύτερος ξεκίνησε το ψαχούλεμα προφανώς για να κλέψει ότι πολύτιμο μπορεί να είχε πάνω της.

Λογάριασαν όμως λάθος αφού η μαθήτρια γνώριζε καράτε και με μιά αποφασίστική κίνηση χτύπησε με τον αγκώνα της τον αλλοδαπό που είχε προσπαθήσει να την ακινητοποιήσει στα γεννητικά όργανα αφήνοντας τον ξερό κι άρχισε στις κλωτσιές τον δεύτερο, ενώ ταυτόχρονα καλούσε σε βοήθεια με αποτέλεσμα πανικόβλητοι και άσχημα χτυπημένοι οι δράστες να εξαφανιστούν.

Όπως αναφέρει η "ροδιακή" η Αστυνομία έχει εξαπολύσει κυνηγητό, συνέλαβε δύο αλλοδαπούς που όμως δεν εναγνωρίστηκαν από την μαθήτρια και συνεχίζει τις έρευνες. Ο πατέρας της μικρής έχει ξεκινήσει την δική του έρευνα στην περιοχή κι έυχεται με δηλώσεις του να βρεί τους δράστες πριν την Αστυνομία...

www.stoxos.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/6/12 16:11

    bravo kopelia >>>>ean eixan omos maxieri ....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/6/12 16:41

    moufa to dimosieuma!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/6/12 12:59

      ΕΊΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗ Σ ΜΙΚΡΗΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/6/12 00:20

      http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/250785_10150956714359267_1733056039_n.jpg

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος9/6/12 16:43

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙ?ΡΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ,ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ!!!!ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ.ΕΞΩ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/6/12 16:45

    αρε χρυση αυγη και ξερο ψωμι,και μην αρχισετε τα υστερικα σας με φασισμους και ναζισμους αντε ξυπνηστε οταν θα ψαχνετε τα παιδια σας καποια στιγμη και σας παρουν τηλεφωνο απο καμια αστυνομια οτι σας το βιασαν παρτε τον τσιπρα να σας σωσει.ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/6/12 17:09

    Τσίπρας και ξερό ψωμιά ρε σεις!! Για να γίνει η ομόνοια η νέα πρωτεύουσα του πακιστάν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/6/12 00:51

      Ρε μαλάκα πάλι ο Τσίπρας σου φταίει εσένα ; Ο Τσίπρας βρε μαλούκο έφερε του λαθρό εδώ χάμο ή το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/6/12 01:10

      Κόψε ρε φίλε... αριστερός είμαι εγώ σημαίνει αυτόματα ότι θέλω εδω του λαθρομετανάστες ;
      Γιατί στοχοποιήτε την Αριστέρα έτσι κάθε φορά που συμβαίνει κάτι άσχημο ; Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε τους λαθομετανάστες στην Ελλάδα ; Όχι βέβαια, η Νέα Δημοκρατία τους έφερε και το Πασόκ !

      Και εγώ φυσικά είμαι αγαναχτισμένος όταν ακούω και μαθαίνω τέτοια περιστατικά και ειδικά στη Ρόδο μας τι νόμισες ; Ένα χέρι ξύλο θα έριχνα και γώ πολύ ευχαρίστω στα καθίκια αυτά που επιτέθηκαν στο κοριτσάκι !

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος9/6/12 17:30

    Δηλαδη για να καταλαβω ρε ζωα:
    Αυτη τη στιγμη το κρατος ετσι οπως ειναι ο Τσιπρας το κυβερνα ή για την κατασταση αυτη δηλαδη το παρων ευθυνεται ΠΑΣΟΚ και ΝΔ;
    Ζωα ε ΖΩΑ ουτε ενα δραμι μυαλο δεν σας εχει μεινει απο την πλυση εγκεφαλου των ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/6/12 18:26

    εσυ ζωο 5:30 αυτη τη στιγμη δε φταιει ο τσιπρας για την κατασταση του κρατους αλλα την επικροτει και ο ιδιος εχει σκοπο να το ισοπεδωσει αυτο το κρατος με την ανθελληνικη πολιτικη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/6/12 18:52

    Κατάργηση των σημερινών κέντρων κράτησης αλλοδαπών (προσφύγων και μεταναστών) και δημιουργία χώρων με αξιοπρεπείς όρους διαβίωσης για όσο διάστημα χρειάζεται να παραμείνουν σε αυτούς οι πρόσφυγες και οι μετανάστες.

    Κατάργηση των άτυπων επαναπροωθήσεων από τον Έβρο και το Αιγαίο.

    Απαγόρευση της απέλασης και της διοικητικής κράτησης κάθε ανηλίκου, και ειδικό ενδιαφέρον για τη διαμονή τους στη χώρα μας.

    Αποποινικοποίηση (μόνο σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους) του αδικήματος της παράνομης εισόδου, διαμονής και εργασίας όταν συντρέχουν λόγοι οικονομικής επιβίωσης, με σαφή αναφορά της ρήτρας αυτής σε νομοθετικό κείμενο.Νομιμοποίηση μεταναστών
    Εφαρμογή ενός συστήματος ανοιχτής και διαρκούς νομιμοποίησης, υπό προϋποθέσεις

    Θέσπιση ενός πρόσθετου τύπου άδειας, που θα λέγεται «άδεια προς αναζήτηση εργασίας», με την οποία θα εφοδιάζεται αυτομάτως κάθε ενδιαφερόμενος (είτε με αίτηση προς τις αρμόδιες ελληνικές αρχές είτε με αίτηση στο ελληνικό προξενείο της χώρας προέλευσης) και θα αποκτά αυτοδικαίως το δικαίωμα παραμονής στην ελληνική επικράτεια για ένα χρόνο, με στόχο να αναζητήσει δουλειά.Εκπαίδευση

    Δομές προαιρετικής εκμάθησης ελληνικής γλώσσας σε όλους τους ενήλικους μετανάστες πρώτης γενιάς από επαρκώς στελεχωμένα Κέντρα Εκμάθησης Ελληνικής Γλώσσας που θα λειτουργούν σε δημοτικό επίπεδο.

    Μαθήματα μητρικής γλώσσας και πολιτισμού για μαθητές μετανάστες στα δημόσια σχολεία, όταν ο αριθμός των μεταναστών μιας ομάδας υπερβαίνει το 8%.αροχή άδειας αόριστης διάρκειας στους αλλοδαπούς μαθητές που φοιτούν στην ελληνική εκπαίδευση.

    Καθιέρωση της αρχής της κατοικίας προκειμένου για την κτήση της ιθαγένειας (residence citizenship), που θα στηρίζεται όχι στον τόπο γέννησης ή στην καταγωγή βάσει αίματος, αλλά στον τόπο που βρίσκεται η κατοικία και η εργασία του μετανάστη, δημιουργώντας ειδικό δεσμό με τη χώρα.

    Παροχή δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις δημοτικές εκλογές για όσους τεκμηριώνουν 5ετή νόμιμη παραμονή στην Ελλάδα.ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΗΣ ΥΙΕ ΤΣΙΡΙΖΑΙΕ 9/6/12 5:30 μ.μ. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΥΝΑΙΔΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/6/12 18:53

    Ρε ζωα επαναλαμβανω:Για την παρουσα κατασταση ποιος ευθυνεται;
    Ο Τσιπρας ή ο Παπανδρεου με τον Σαμαρα που ανοιξε τα συνορα;
    Αλλα δεν πειραζει φηφιστε ξανα ΝΔ Πασοκ μπας και τελειωνουμε μια ωρα αρχυτερα.
    Οταν χανετε τις δουλειες σας οταν θα σας γαμαει το αφεντικο απο το πρωι μεχρι το βραδυ για 300 Ευρω οταν θα ψοφατε επειδη σας κρατανε εισφορες απο το ΙΚΑ αλλα παρολα αυτα πρεπει να πληρωνετε 100% τα φαρμακα και τους γιατρους,οταν σας παρει το σπιτι η εφορια επειδη απλα χρωστατε πανω απο 3000 Ευρω δηλαδη ενα δυο χαρατσια τοτε θα γινει επανασταση αφου μας πεταξουν εξω απο Ευροζωνη και Ευρω.Και θα εχει και αλλοθι ο Τσιπρας σαν αντιπολιτευση.Αντε φηφιστε ΝΔ Πασοκ να τελειωνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/6/12 18:57

    οι απελευθερωμενοι ελληνες που αγαπουν τους μεταναστες και τους λαθρομεταναστες,τους ελληνες καθολου τις ξενες θρησκειες, οχι τη δικια μας.φοβερη φυλη ειμαστε.και μεσα σε ολα ηρθε να δεσει το γλυκο με τον τσυριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/6/12 19:04

    Ψηφιστε ΝΔ Πασοκ και βιαστες θα ειναι το κεφαλαιο και οι εργοδοτες.
    Θα γινουν ολες πουτανες για ενα πιατο φαι.
    Θα σας γαμανε τις κορες και τις γυναικες αφου με τετοια ανεργια οι γυναικες σας και οι κορες σας θα καθονται να τις ξεσκιζουνε τα αφεντικα τους για να παιρνουν 300 ευρω το μηνα ζωα ε ζωα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/6/12 21:59

      Εσείς που είστε κολλημένοι με τον τσίπρα δηλαδή δέχεστε τις μαλακίες με τους λαθρο... αρκεί να μην βγεί το πασοκ και η ΝΔ.
      Δηλαδή είστε τόσο φανατισμένοι που δεν βλέπετε οτι υπάρχουν και αλλα κόμματα, άλλες επιλογές αλλά προτιμάτε τον βιασμό απο τους λαθρο...!!!ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ!!!!!!
      Οσο για το αφεντικό σας τον Τσιπρα, εσύ που μιλάς για 300 ευρω, θα μας κάνει την ζωή 300 δραχμές!!! 3 φορές τουλαχιστον πιο κάτω!!!!!Αν δεν το δεχεσαι ρώτα το στελεχος του συριζα που βγηκε και είπε οτι το οικονομικό μας προγραμμα δεν έχει κοστολογηθεί!!! Ξέρεις τι σημαίνει αυτό ρε πανίβλακα??????????

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος9/6/12 19:13

    σιγα μη ξαναψηφισουμε νδ και πασοκ χρυση αυγη το μαιο και την αλλη κυριακη.εξω ολοι και οταν λεμε ολοι εννοουμε ολοι.η ελλαδα ανηκει στους ελληνες ξυπνατε ανθελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος9/6/12 19:41

    ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΑΥΤΟΟΟΟΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΠΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ????? ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ Κ ΠΟΙΟΣ ΟΟΟΧΙ??? ΒΡΕ ΣΕΙΣ....ΚΟΙΤΑΞΤΕ Κ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟΙΣ...ΔΙΟΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος9/6/12 21:51

    πεσαν οι δουλιες σου εξω ρε λαμογιο κ.θελεις πελατες για τη σχολη/ ρε χαντε κ γ.......υ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/6/12 22:08

      ΠΡΟΣ Ανώνυμος9/6/12 9:51 μ.μ.

      Αγαπητε μου...πρωτον οι εκφρασεις σας να ειναι πρεπων...κ ουτε σας εξυβρισα .
      Να σας συστηθω αγαπητε μου ...ειμαι μανα δυο ανηλικων παιδιων, οπου κ τα παιδια μου κ γω η ιδια εχουμε δεχτει επιθεση στο παρελθον απο αλλοδαπους...κ εκτοτε...μετα απο μια εφιαλτικη περιοδο...ξεπερασαμε το αρχικο ΣΟΚ, κ εγραψα τα παιδια μου σε σχολη αυτοαμυνας.
      Ουτε επωνωμασα καμια σχολη, ουτε κ τεχνη κυριε μου...κ σας ειναι πολυ που σας αποκαλλω ετσι! Λυπουμε που αντιμετωπιστηκα με τετοια αλητια απο ατομα σα του λογου σας...πρωτου μιλησετε στο μελλον σκεφτητε κ λιγο...εαν κατεχετε κ λιγο μυαλο, πραγμα που αμφιβαλλω...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/6/12 22:09

      9/6/12 9:51 μ.μ. Ποσο καθυστερημενος μπορει να εισαι?μα ποσο ρε γελοιε?

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος9/6/12 22:59

    9/6/12 10:09 μ.μ. malakia eipe o 9:51, alla esu pou den eisai kathusterimenos kai geloios sumfwneis oti h lush einai na steiloume ta paidia mas se sxoles aftoamunas? kai eseis kyria mou 7:41 & 10:08 to provlhma sto olo afto thema, to opoio kaka ta psemata exei ginei mastiga tis koinwnias mas, h protash sas poia einai? mipws prepei na valete kai eseis ligo mualo h' stelnontas to paidi sas se mia sxolh aftoamunas tha koimaste pio hremh ta vradia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/6/12 23:45

      Κ Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΛΥΣΗ ΦΙΛΤΑΤΕ ΦΙΛΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ??? ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΠΑΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ????????

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος9/6/12 23:44

    ΠΡΟΣ .Ανώνυμος9/6/12 10:59 μ.μ

    ..δε λεω οτι ειναι λυση 100%...αλλα απο το να καθομαι με σταυρωμενα χερια κ ν'αφηνω τον καθενα να αλωνιζει...ναι ειναι κ αυτο ενα μικρο λιθαρακι προς τη λυση αγαπητε μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος10/6/12 00:28

    ΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΗΚΙΣΕΙ
    ΤΟΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΛΗΤΗ,ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΚΤΛ.????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/6/12 01:13

      Αδερφέ, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι απολογητής του κάθε εγκληματία λαθρομετανάστη εντάξει ;
      Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έφερε τους λαθορμετανάστες στην πατρίδα μας αλλά η Νέα Δημοκρατία και το Πασόκ ! Το ξέρεις καλά αυτό.

      Ο πατέρας του κοριστιού καλά θα κάνει αν τους περιλάβει

      Διαγραφή
  18. Θα θελα παρα πολυ να μαθω πως καταλαβε οτι ηταν αλλοδαποι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/6/12 22:48

      esi mori tsoutsou ti petagesai ? kala sou tin eipe o anonimos stis 10/6 ora 6:06

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/6/12 22:50

      giati den einai mono aftos anonimos stin ousia eisai ki esi ok? giafto kopse tis malakies allou

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος10/6/12 06:06

    Aprosarmoste mporei apo "to prrroforrra", mporei apo to xrwma.. den kaneis kai esu 2-3 toumpes mpas kai suneltheis? H dikia mou lush filtate kai agapite kai @@ ligo pio panw (xasame thn mpala me to poios einai poios), einai h lush twn pollwn. opoios goustarei stin telikh as koimatai me tis portes anoixtes, opoios thelei as paei na mathei kanena karate kai opoios thelei as parei ta metra tou, opws telospantwn thewrei aftos oti einai swsto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος10/6/12 06:09

    kai gia na teleiwnoume me ton suriza kai ton vlaka pou pane na vgaloune prothupourgo, nai re file ND kai PASOK eferan tous metanastes stin Ellada, me ton suriza ti pisteveis oti tha ginei? ama esu goustareis partous kai koimise tous spiti sou, mias kai o arxigos tou kommatos sou tous agapaei toso polu tous "athoous" kai "kaimenous" kai "talaipwrimenous". AINTE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/6/12 20:07

      Φίλε ο Τσίπρας απέδειξε ότι κοιτά πρώτα τους Έλληνες στη πράξη είδες πως μίλησε στη Μέρκελ και στους Ευρωπάιους ούτε στο Παρίσι μέσα δεν κώλοσε !

      Αν δεν ήταν ο Τσίπρας να βγεί να τρίξει λίγο τα δόντια στην Ευρώπη σήμερα Ιούνιος 2012 ίσως θα εξαθλιωνώμασταν εντελώς αφού ήδη Σαμαράς και Βενιζέλος θα μας κάθισαν ουσιαστικά ΜΝΗΜΟΝΙΑ 3 με σκληρότερα μέτρα ακόμα !

      Όσο για την ασφάλεια και τη λαθρομετανάστευση δεν το νέο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν νέες θέσεις. Για τους λάθρο η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι να τους δώσει ταξιδιωτικά έγγραφα να πάνε στις άλλες χώρες της Ε.Ε και να αλλάξει το Δουβλίνο 2 άμεσα !

      Επίσης έχε κατα νού ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πια ένα νέο ενιαίο κόμμα και όχι όπως πρίν με τις συνιστώσες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/6/12 20:13

      Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ λέει πως η αστυνομία θα προστατεύει τον απλό Έλληνα πολίτη και θα πάψει να φυλάσσει τους πλούσιους που ουσιαστικά την έχουν ως δωρεάν security τους - παράνομα !

      Οι αστυνομικοί θα ξαναγυρίσουν στις γειτονιές και η αστυνομία θα αποκτήσει καλύτερο εξοπλισμό. Θα περιοριστεί ο αριθμός των αστυνομικών που είσαι σε θέσεις γραφείου και θα τοποθετηθούν στους αστυνομικούς της γειτονιάς. Τους αστυνομικούς της γειτονιάς θα συνδράμουν και οι άνδρες που τώρα υπερχρησιμοποιούνται στα ΜΑΤ για να δέρνουν Έλληνες διαδηλωτές στις διαδηλώσεις ;)

      Το πρόγραμμα είναι στο διαδίκτυο όποιος θέλει μπορεί να το διαβάσει και να μάθει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για όλα τα θέματα !

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος10/6/12 16:16

    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΨΗΦΙΣΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ - ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΑΣ ΄Η ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΑΣ.
    ΑΠΛΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος10/6/12 21:41

    ekei pou grafei << na tis paroun oti politimo eihe>> ti akrivos ennoei ? mi mou peis tin parthenia tis..xaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος11/6/12 00:21

    Λυπάμαι πολύ αντί να αντιμετωπίζουμε ακριβώς το πρόβλημα που υπάρχει εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε ποιος και τι θα προσφέρει περισσότερο από τα κόμματα. Έχουμε χάσει τον ανθρώπινο παράγοντα .Αγάπη,και άλλα πολλά...., και εσύ κύριε 9:41 μ.μ όταν σου τύχει σε πολύ δικό σου άνθρωπο θα ήθελα να ξέρω πως θα γελάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος11/6/12 02:01

    ase aderfe eidame ton tsipra kai to suriza sou se polles periptwseis.. apo tous aplutous sth nomikh mexri kai to palikari stin paiania pou valthikan na ton onomasoun dolofono.. ase kai tha deis pou tha mas paei o agglosakswnas karagkiozakos aleksis (to the hell).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος11/6/12 09:25

    Deite ki afto...

    http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/250785_10150956714359267_1733056039_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος12/6/12 22:37

    m'aresei pou aftoi pou lene fasistes tous xrusavgites, einai akoma megaluteroi kai pragmatikoi fasistes. H klassikh kai antrikh magkia tou internet ksanaxtypa. wraios polemos panw ap'to pliktrologio vrwmiaraioi kai maxites tou kwlou..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *