ροή ειδήσεων

Η Ελλάδα έχασε 2 εκατομμύρια τουρίστες!

Ακυρώσεις σε καθημερινή βάση καταγράφει ακόμα και αυτή την περίοδο το ελληνικό ξενοδοχειακό δυναμικό της χώρας όπως τονίστηκε σε συνάντηση... του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γιάννη Ρέτσου με δημοσιογράφους, με την αρνητική εικόνα της Ελλάδας να έχει ριζώσει για τα καλά στη συνείδηση του τουρίστα, όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε.

Ο Μάιος, όπως είπε ο κ. Ρέτσος, έχει χαθεί για τα παραθεριστικά ξενοδοχεία και πλέον η ευχή, όπως αναφέρθηκε, είναι η νέα κυβέρνηση να περάσει ένα μήνυμα σταθερότητας μήπως και σωθεί η "παρτίδα" την τελευταία στιγμή.

Να τονιστεί ότι την παρούσα στιγμή η Ελλάδα έχει ήδη απωλέσει 2 εκατομμύρια τουρίστες, με την εκτίμηση, για το σύνολο, το έτος να είναι ζαριά σε καζίνο, όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίστηκε.

Την ίδια στιγμή πληγές και μόνο πληγές μετράει το τουριστικό προϊόν της πρωτεύουσας τα τελευταία χρόνια και πλέον το 2012 ο ξενοδοχειακός κόσμος μιλάει για κατάρρευση σε έσοδα και αφίξεις.

Πλέον, 25 ξενοδοχεία έκλεισαν οριστικά, ενώ είναι πολλά που αναστέλουν τη λειτουργία τους και πολλά άλλα μετατρέπονται σε εποχικά. Σε ό,τι αφορά στο εργατικό δυναμικό των μονάδων τον Μάιο του 2008 υπήρχαν 14.000 θέσεις εργασίας και τον Μάιο του 2011 αυτές ανήλθαν σε 11.000 χάνοντας το 30% των θέσεων.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/6/12 14:07

    Αφου τους αρχηγους των κομματων τους ενδιαφερει
    μονο η καρεκλα του πρωθυπουργου.Τουλαχιστον αυτο δειχνουν οι κινησεις τους και τα προγραματα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/6/12 15:27

    Και λιγοι χαθηκαν.Με τις υποδομες που εχουμε,με το σερβις που παρεχουμε με αυτα που τους ταιζουμε και με τον τροπο που τους φερομαστε και αυτοι θα φυγουν και θα διωξουν και πολλους περισσοτερους απο αυτους που θελουν να ερθουν.Δωματια απαραδεκτα,προσωπικο με Αλβανους Ρουμανους και οτι καρυδιας καρυδι που οχι μονο δεν ξερουν να μιλησουν αλλα δεν εχουν καμμια σχεση με τη δουλεια,τροφιμα ποιοτητας Ουγκαντας,ποτα ο Θεος να τα κανει και ολα αυτα επειδη ειναι παμφθηνα.Αυτη εινα η αναπτυξη και η ανταγωνιστικοτητα που θα εχουμε.Οι επιχειρηματιες μπορει να μας λενε αυτες τις παπαριες για να κονομανε αλλα και αυτοι θα τα κλεισουν τα κολοξενοδοχεια τους και (ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου) να ταιζουν τις οικογενειες τους με σκατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/6/12 17:16

      swstos file mou...dustuxws ekei katali3ame pas se 3enodoxeia kai akous tous 3enodoxoupalilous na milane oloi meta3u tous alvanika!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος1/6/12 16:54

    ΑΜΑ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *