ροή ειδήσεων

Έρευνες στην Τήλο για 77χρονο που αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη

Συναγερμός έχει σημάνει στο νησί της Τήλου για τον εντοπισμό 77χρονου Άγγλου, ο οποίος αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη.
Στρατιώτες, αστυνομία και εθελοντές κάτοικοι «χτενίζουν» το νησί... χωρίς όμως να έχουν καταφέρει έως τώρα να εντοπίσουν τον 77χρονο αλλοδαπό, ενώ από το μεσημέρι έρευνα διενεργεί και ελικόπτερο «Super Puma».

Ο 77χρονος μετέβη στην Τήλο την Τετάρτη 13 του μήνα για ολιγοήμερες διακοπές και θα παρέμενε στο νησί έως τις 17 Ιουνίου. Μάλιστα, είχε κάνει κράτηση και σε κατάλυμα όπου και παρέμεινε έως την Πέμπτη. Τότε σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η τελευταία φορά που το προσωπικό του ξενοδοχείου είδε τον ηλικιωμένο αλλοδαπό.

Οι υποψίες πως κάτι συμβαίνει άρχισαν ωστόσο να δημιουργούνται στους υπευθύνους του καταλύματος όταν για δύο συνεχόμενα πρωινά διαπιστώθηκε πως ο 77χρονος δεν είχε επιστρέψει για να κοιμηθεί στο δωμάτιο του. Τότε έγινε η επικοινωνία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο του 77χρονου αλλά και με την κόρη του, η οποία έχει παντρευτεί και διαμένει στη Ρόδο. Παράλληλα, ενημερώθηκε και ο δήμος Τήλου, όπου η δήμαρχος, Μαρία Καμμά, επικοινώνησε άμεσα με τον διοικητή της 95 ΑΔΤΕ ζητώντας τη συνδρομή του στις έρευνες.

Έτσι μονάδα του στρατού, αλλά και εθελοντές - κάτοικοι διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό του 77χρονου, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Σήμερα με παρέμβαση της δημάρχου κ. Καμμά άρχισε να πραγματοποιεί αναγνωστικές πτήσεις και ελικόπτερο κυρίως προς τις δύσβατες περιοχές της Τήλου.

Στο νησί έχουν μεταβεί οι συγγενείς του 77χρονου οι οποίοι και περιμένουν με αγωνία κάποια αποτελέσματα από τις έρευνες.

ΑΠΕ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *