ροή ειδήσεων

Δάσκαλε που δίδασκες.... Αχ ! κύριε υπουργέ μας.

Όλες-όλες 20 μέρες θητεία έλαχαν σ' αυτήν την «εκ προσωπικοτήτων» πικραμμένη Κυβέρνηση (της οποίας, παρεμπιπτόντως, επιφανή στελέχη -μόνον «στελέχη»; ο Πρωθυπουργός αυτοπροσώπως... και ο αρμόδιος για την διεξαγωγή των εκλογών Υπουργός Εσωτερικών- είχαν, από καιρό πριν, ταχθεί αναφανδόν υπέρ της συνταγματικότητας του εθνολαοκτόνου Μνημονίου).
Η 20ήμερη θητεία για μια ακραιφνώς «υπηρεσιακή» Κυβέρνηση θα περίμενε κανείς να είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στην άσκηση των αυστηρά προσδιορισμένων καθηκόντων της. Και προφανώς (προφανέστατα!) στο πλαίσιο αυτών των καθηκόντων, ο Υπουργός κύριος Μανιτάκης, ο και Καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου,(http://law-constitution.web.auth.gr/manitakis/cv/), μετέβη «υπηρεσιακώς» στους Δήμους Βόλου, Νοτίου Πηλίου και Αλμυρού. Πότε; Όλως τυχαίως το τετραήμερο «01-04.6.2012» (Παρασκευοσαββατοκυριακοδεύτερο του Αγίου Πνεύματος).

Από τοπική, θεσσαλική ειδησεογραφία (http://www.trikalanews.gr/o_ypourgos_esoterikon_sto_dimo_bolou.html)πληροφορούμεθα ότι ο Υπουργός συναντήθηκε με τον παλαιόθεν γνωστό του Δήμαρχο Βόλου, και ενημερώθηκε για την προετοιμασία του Δήμου ενόψει των εκλογών (ιδού και η εκπλήρωση του «υπηρεσιακού» καθήκοντος!). Αλλά προς τι το ενδιαφέρον για τρία δημαρχεία βολιώτικα; Κανείς εκ των υπολοίπων 322 Δήμων της Χώρας δεν άξιζε για να θυσιαστεί υπέρ αυτού η υπουργική αργία; Βέβαια, στον Παγασητικό υπάρχει ένα Κέντρο Ιστορίας, που διαθέτει μια Βιβλιοθήκη, στους «Φίλους» της οποίας προεδρεύει ο κύριος Καθηγητής, οπότε υπάρχει κάτι που δικαιολογεί την ευαισθησία και την προτίμηση. Α! και σ' ένα συγκλονιστικό άρθρο του, που ο κύριος Μανιτάκης έχει αναρτήσει στην προσωπική του ιστοσελίδα (αναδημοσίευση από την «Ελευθεροτυπία»), ο νυν Υπουργός κατακεραυνώνει τους (εν έτει 2007) υπευθύνους των θερινών πυρκαγιών, και μνημονεύει την συνομιλία του μ' ένα γείτονά του, πυρόπληκτο χωρικό, κάτοικο ενός ειδυλλιακού πηλιορείτικου χωριού. Άρα, (εφόσον διαθέτει γείτονα χωρικό) το πιθανότερο είναι ο υπηρεσιακός Υπουργός μας να διαθέτει και κάποιο κατάλυμα στο Πήλιο, όπου ανθρωπίνως (θα) επεθύμησε να αναπαυθεί, κατά την διάρκεια της αργίας του Αγίου Πνεύματος, και, με την ευκαιρία της εκεί μεταβάσεώς του, έκρινε καλό να ενημερωθεί και για την τοπική «εκλογική προετοιμασία». Λαμπρά! Λαμπρότατα! Όμως, κύριε Υπουργέ, κύριε Καθηγητά του Συνταγματικού Δικαίου, γιατί επιτρέψατε στους καρεκλοκένταυρους του Υπουργείου σας να μετατρέψουν σε όνειδος την μετάβασή σας στο βουνό των Κενταύρων;
Διότι όνειδος συνιστά η υπ' αριθμ. 21389/310 Απόφαση του Υπουργείου σας, δια της οποίας δεσμεύεται πίστωση «ύψους χιλίων Ευρώ (1.000,00?) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης . για μετακίνηση εκτός έδρας του Υπουργού κ. Αντώνη Μανιτάκη στους Δήμους Βόλου, Νοτίου Πηλίου και Αλμυρού από 01.-04.6.2012»!
οπωπητήρ
filotimia.blogspot

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/6/12 22:33

    Καλά για 1000 Ευρώ κάνετε έτσι? Εδώ Ο δήμος Ροδίων πλήρωσε "μουσουργό" για 9ωρη διεύθυνση της ΦΙλαρμονικής με 13.000 Ευρώ!!!!!ΟΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *