ροή ειδήσεων

Ξανάρχεται η γούνα στη Ρόδο! Αιτία; Οι Ρώσοι τουρίστες!

Πριν αρκετά χρόνια, στη Ρόδο αφθονούσαν τα καταστήματα εκείνα τα οποία έφτιαχναν αλλά και πουλούσαν γούνες! Κι αυτό, όπως όλοι γνωρίζουν, οφειλόταν είτε στην...
μόδα, είτε στο γεγονός, ότι στο νησί μας ερχόντουσαν τουρίστες υψηλής οικονομικής στάθμης, (κυρίως από τις Σκανδιναβικές χώρες), οι οποίοι αγόραζαν τις γούνες σε αρκετά προσιτές τιμές σε σύγκριση μ’ αυτές που επικρατούσαν στις χώρες τους!

Σιγά-σιγά όμως, λίγο η κρίση, λίγο του ότι πέρασε η μόδα, λίγο οι τιμές, λίγο οι «ιμιτασιόν» γούνες που κυκλοφορούσαν, λίγο η τουρκική αγορά με τα δερμάτινα, λίγο ο «πόλεμος» κατά της γούνας, λίγο το ένα λίγο τ’ άλλο, οι γούνες έγιναν… δυσεύρετες στη Ρόδο!

Τα εργαστήρια έκλεισαν, τα καταστήματα δεν πουλούσαν πλέον γούνες, (αφού δεν υπήρχε και η σχετική ζήτηση), και γενικά δεν έβλεπες να «κυκλοφορεί» στην αγορά αυτό το είδος!

Τώρα, όμως, (και ειδικά πέρσι και φέτος), τα πράγματα έχουν αρχίσει και πάλι ν’ αλλάζουν! Κι όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει, αρκετά είναι εκείνα τα καταστήματα που διαθέτουν για πώληση γούνες!

Αιτία – απ’ ότι τουλάχιστον μάθαμε – αποτελούν οι Ρώσοι τουρίστες! Οι οποίοι ζητούν ν’ αγοράσουν γούνες, διαθέτοντας μάλιστα και αρκετά χρήματα!

Έτσι, μπροστά σ’ αυτήν τη ζήτηση που υπάρχει και πάλι, κι αν φυσικά τα πράγματα εξελιχθούν όπως κάποιοι τα φαντάζονται, δεν αποκλείεται να ξαναδούμε στη Ρόδο να λειτουργούν, όπως παλιά, εργαστήρια γουνών!

Μόνο που το εύλογο ερώτημα που σίγουρα δημιουργείται, είναι, πού, αλήθεια, θα βρεθούν όλοι εκείνοι οι μάστορες που έκαναν φοβερά πράγματα με τα κομμάτια γούνας που συναρμολογούσαν;

pygmi.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/6/12 18:45

    xara pou kanoun oi arkoudes!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/6/12 23:17

    Ροδου-ΛΙνδου γεματη καινουρια γουναραδικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ ρε θεματογράφε να πάρεις την γυναικα σου να γνωρίσει προσωπικά το ζώο που θα γδάρεις, και να το σφάξεις μπροστά της. Να δούμε τότε αν θα ξαναφορέσει ποτε της γούνα. Αλλα από προϊστορικούς και ανεγκέφαλους ανθρώπους τι άλλο να περιμένουμε? Τότε θα χάσουμε όλους του ευρωπαίους τουρίστες και θα απομείνουμε ολομόναχοι. Εξάλλου οι Έλληνες φημίζονται παγκοσμίως για το μισος και την βαρβαρότητα που έχουν στα ζώα....τα ζώα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *